- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.741
Canim adet sancisindan kat kat fazlaydi sabahki yaşadığım. Inanilmaz birseydi saga dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo belime belime vuruyordu. Kivrandim o sekilde gecti sonra bidaha olmadi. Sezeryan olacam malesef evet normale cok odaklanmistim ama kismet iste.. sezeryan icin 1 haziran dmeistik ama zaten cuma gunu kontrole gittigimde doktorum 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorum sancin olur da duzenli artarsa hic cekme gel yapalim demiştiBende de oluyor, belden adet sancısı gibi..
ama geçiyorsa sıkıntı yok demişti doktor.. iyi birşeymiş normal doğum için.
Tabi seninki sezaryen, hiç olmasa daha iyi.
ama yalancı sancılar oluyormuş. Bu arada sezaryen için günün belli mi?
Bekllemedeyim canim suana kadsr birdaha olmadi ama bu cok farkli biseydi yasadigim. Cok yakin sanki hissediyorummm.. bi daha olursa haber etcemCanim eger tekrararsa doktoruna haber ver bence.
Canım ayni tarz olmadi daha beklemedeyimTekrar oldu mu canım
teyzesi yesinnn tombik totosunu masallah kuzumaValla keyfi yerinde de biraz tombik..
Bir de doğurmak var o minnoşu
kuzum insallah agri cekmezsin cogalmaz 1 hazirana kadar beklersin insallah ne kadar dursa o kadar iyi karnimizda bebisler cunku orasi cok konforlu tosbiklereCanim adet sancisindan kat kat fazlaydi sabahki yaşadığım. Inanilmaz birseydi saga dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo belime belime vuruyordu. Kivrandim o sekilde gecti sonra bidaha olmadi. Sezeryan olacam malesef evet normale cok odaklanmistim ama kismet iste.. sezeryan icin 1 haziran dmeistik ama zaten cuma gunu kontrole gittigimde doktorum 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorum sancin olur da duzenli artarsa hic cekme gel yapalim demişti
InsaALLAH kuzum benim o guzel dualarin dilekerin icin cok teşekkür ederim ALLAH razi olsunkuzum insallah agri cekmezsin cogalmaz 1 hazirana kadar beklersin insallah ne kadar dursa o kadar iyi karnimizda bebisler cunku orasi cok konforlu tosbiklere
sen kendini kasma agrin falan geldiqindede takipte ol tabiki. ne olur ne olmaz sezeryansin cunku. sakinligini korudugun surece icin rahat olsun. Vakitli gelsin kuzular insallah
Canimmm peki hic belirti vs olmadi mi? Sancidir kasilmadir bunlar olmadi mi? 3 cm acilma var demis ya doktor. Ay simdi ben de korkmsya basladim bende de acilma varsa haberim yoksa diye. Kasılmalarım sıklasti ve sabah ilk defa farkli birsey yasadim belime küt küt vuran bi sanci ile uyandim dakikalarca kivrandim geliyo sandim sonra gecti.. acaba var midir bende de acilma. Sana neden sezeryan demisti peki simdi normal diyorKızlarr ben dr dan geldim. Önce ultrason oldum. Daha sonra dr hemşireye dönüp hastayı hazırlayın muayene yapıcam demez mi şok oldum. Asıl şok muayenedeymiş ama meğer. Dr demezmi 3 cm açılma var. Seninkinin eli kulağında diyeDedim peki ne olacak şimdi? Siz sezaryen diyodunuz hep. Açılman başlamış çatında müsait. Normali bekleyelim dedi. Akşama sabaha da gelebilir, 1 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi. Sancın gelince gel dedi. Nst ye yolladı. Nst de de sancılar çıktı fakat dr a gösteremedik doğuma girmiş. Arayıp açıklama yapacak. Şimdi evdeyiz ama ben cok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyo resmen. Tecrübeli olduğum halde bilinmezlik, korku, heyecan birbirine karıştı
teyzesi yesinnn tombik totosunu masallah kuzuma
bende istiyorum ki kilosunu alsin dogum tarihime yakin olsun ama olmuyo bizdede iste kuzum tombisin bakmasi kolay oluyo tutarken korkmuyo insan .allahim kolayliqini werir insallah agrisiz sancisiz dogumlar nasip eder sen hurma yemeye basladin mi balim
1 hazirana kalmaz heralde o zamanCanim adet sancisindan kat kat fazlaydi sabahki yaşadığım. Inanilmaz birseydi saga dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo belime belime vuruyordu. Kivrandim o sekilde gecti sonra bidaha olmadi. Sezeryan olacam malesef evet normale cok odaklanmistim ama kismet iste.. sezeryan icin 1 haziran dmeistik ama zaten cuma gunu kontrole gittigimde doktorum 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorum sancin olur da duzenli artarsa hic cekme gel yapalim demişti
InsaALLAH kuzum benim o guzel dualarin dilekerin icin cok teşekkür ederim ALLAH razi olsunimsaALLAH hayirlisi olur hepimiz icin
ALLAHİM şifa niyetine olsun açılmalarina yardimci olsun. hakkinda normal dogum hayirlisiysa insallahta normal olur kolay sekilde canomYiyordum canım bitti eşime al dedim o da öyle almış ki allah affetsin tadı iğrençti. Bugün yeniden alicam
Ben de oyle düşünüyorum, hatta bugun dogurmazsam şu bir kac gun icinde doguracagim sanki1 hazirana kalmaz heralde o zaman
öyle belirgin bir akış yok bi kaç kez bi sıvı geldiğini farkettim sadeceCanim sut mu akiyo sizin ki bnim iki ay once falan sari sivi akiyordu.O da durmus akmiyor
Insanları tatmin etmenin bir yolu yok en iyisi takılmamak, insan birşey demeyince de iyice kuruluyor o yüzden ben cevap veriyorum sonradan kendimi yerim yapmazsam. Bana bir akraba bozuntusu daha geçen hafta kiloda almamışsın karnın bile yok bu nasıl hamilelik senden ne doğacakta yaşayacak dedi. Bu beyinsizlikle sen yaşadıysan oda yaşar merak etme dedim milletin içinde 5 dk sonra kalktı gitti. Annem ayıp ettin diyo az bile yaptım haddini bilsin ben o çocuk yüzünden neler çekiyorum onu gömerim toprağa yaşar mı yaşamaz mı ordan yorum yapar dedim. Hiç gelemiyorum boş konuşmalara
Kızlarr ben dr dan geldim. Önce ultrason oldum. Daha sonra dr hemşireye dönüp hastayı hazırlayın muayene yapıcam demez mi şok oldum. Asıl şok muayenedeymiş ama meğer. Dr demezmi 3 cm açılma var. Seninkinin eli kulağında diyeDedim peki ne olacak şimdi? Siz sezaryen diyodunuz hep. Açılman başlamış çatında müsait. Normali bekleyelim dedi. Akşama sabaha da gelebilir, 1 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi. Sancın gelince gel dedi. Nst ye yolladı. Nst de de sancılar çıktı fakat dr a gösteremedik doğuma girmiş. Arayıp açıklama yapacak. Şimdi evdeyiz ama ben cok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyo resmen. Tecrübeli olduğum halde bilinmezlik, korku, heyecan birbirine karıştı
Kızlarr ben dr dan geldim. Önce ultrason oldum. Daha sonra dr hemşireye dönüp hastayı hazırlayın muayene yapıcam demez mi şok oldum. Asıl şok muayenedeymiş ama meğer. Dr demezmi 3 cm açılma var. Seninkinin eli kulağında diyeDedim peki ne olacak şimdi? Siz sezaryen diyodunuz hep. Açılman başlamış çatında müsait. Normali bekleyelim dedi. Akşama sabaha da gelebilir, 1 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi. Sancın gelince gel dedi. Nst ye yolladı. Nst de de sancılar çıktı fakat dr a gösteremedik doğuma girmiş. Arayıp açıklama yapacak. Şimdi evdeyiz ama ben cok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyo resmen. Tecrübeli olduğum halde bilinmezlik, korku, heyecan birbirine karıştı
Lolita555 bebek karnındayken bişey anlamıyorsun doğunca çok farklı değilmiAmin cnim.evladin tarifi yokmus yakinda anlarsiniz beni..ins
Anaaam 3 cm açılmış mı bile,ay ne güzel ya :) Ben de heyecanlandım burda. İnşallah sağlıkla alırsın kucağınaKızlarr ben dr dan geldim. Önce ultrason oldum. Daha sonra dr hemşireye dönüp hastayı hazırlayın muayene yapıcam demez mi şok oldum. Asıl şok muayenedeymiş ama meğer. Dr demezmi 3 cm açılma var. Seninkinin eli kulağında diyeDedim peki ne olacak şimdi? Siz sezaryen diyodunuz hep. Açılman başlamış çatında müsait. Normali bekleyelim dedi. Akşama sabaha da gelebilir, 1 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi. Sancın gelince gel dedi. Nst ye yolladı. Nst de de sancılar çıktı fakat dr a gösteremedik doğuma girmiş. Arayıp açıklama yapacak. Şimdi evdeyiz ama ben cok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyo resmen. Tecrübeli olduğum halde bilinmezlik, korku, heyecan birbirine karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?