2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim adet sancisindan kat kat fazlaydi sabahki yaşadığım. Inanilmaz birseydi saga dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo belime belime vuruyordu. Kivrandim o sekilde gecti sonra bidaha olmadi. Sezeryan olacam malesef evet normale cok odaklanmistim ama kismet iste.. sezeryan icin 1 haziran dmeistik ama zaten cuma gunu kontrole gittigimde doktorum 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorum sancin olur da duzenli artarsa hic cekme gel yapalim demişti

Valla keyfi yerinde de biraz tombik..
Bir de doğurmak var o minnoşu
teyzesi yesinnn tombik totosunu masallah kuzuma
bende istiyorum ki kilosunu alsin dogum tarihime yakin olsun ama olmuyo bizdede iste kuzum tombisin bakmasi kolay oluyo tutarken korkmuyo insan .allahim kolayliqini werir insallah agrisiz sancisiz dogumlar nasip eder sen hurma yemeye basladin mi balim

kuzum insallah agri cekmezsin cogalmaz 1 hazirana kadar beklersin insallah ne kadar dursa o kadar iyi karnimizda bebisler cunku orasi cok konforlu tosbiklere
sen kendini kasma agrin falan geldiqindede takipte ol tabiki. ne olur ne olmaz sezeryansin cunku. sakinligini korudugun surece icin rahat olsun. Vakitli gelsin kuzular insallah

InsaALLAH kuzum benim o guzel dualarin dilekerin icin cok teşekkür ederim ALLAH razi olsun imsaALLAH hayirlisi olur hepimiz icin

Kızlarr ben dr dan geldim. Önce ultrason oldum. Daha sonra dr hemşireye dönüp hastayı hazırlayın muayene yapıcam demez mi şok oldum. Asıl şok muayenedeymiş ama meğer. Dr demezmi 3 cm açılma var. Seninkinin eli kulağında diye Dedim peki ne olacak şimdi? Siz sezaryen diyodunuz hep. Açılman başlamış çatında müsait. Normali bekleyelim dedi. Akşama sabaha da gelebilir, 1 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi. Sancın gelince gel dedi. Nst ye yolladı. Nst de de sancılar çıktı fakat dr a gösteremedik doğuma girmiş. Arayıp açıklama yapacak. Şimdi evdeyiz ama ben cok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyo resmen. Tecrübeli olduğum halde bilinmezlik, korku, heyecan birbirine karıştı

Canimmm peki hic belirti vs olmadi mi? Sancidir kasilmadir bunlar olmadi mi? 3 cm acilma var demis ya doktor. Ay simdi ben de korkmsya basladim bende de acilma varsa haberim yoksa diye. Kasılmalarım sıklasti ve sabah ilk defa farkli birsey yasadim belime küt küt vuran bi sanci ile uyandim dakikalarca kivrandim geliyo sandim sonra gecti.. acaba var midir bende de acilma. Sana neden sezeryan demisti peki simdi normal diyor

Yiyordum canım bitti eşime al dedim o da öyle almış ki allah affetsin tadı iğrençti. Bugün yeniden alicam

fpamuk ay ne ara 3 cm olmuş çok heyecanlı gerçekten madem herşeyin müsait neden sezaryen diyordu ki bu doktor sana

1 hazirana kalmaz heralde o zaman

kopuyorum senin cevaplara.o bes dk bekleme suresi de jeton dusme suresi diyelim

ayy hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah, ben bile heyecanlandım burda :)

Hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş bende az önce geldim doktordan çatı muayenesi yaptı rahim ağzın açılmış bugün yarın gelicek normal doğuma uygunsun dedi kaç cm olduğunu söylemedi. Ama hiç sancım çıkmadı sancı bekliycem bende bakalım

Amin cnim.evladin tarifi yokmus yakinda anlarsiniz beni..ins
Lolita555 bebek karnındayken bişey anlamıyorsun doğunca çok farklı değilmi
O yüzünü görmek o kokusu
Ne kadar muhteşem
Ben hep bunu derim doğurunca cokkk farklı anne olduğunu o zaman anlıyorsun
Onun için n dünyada elinden gelen ne varsa yapıyorsun dikisin ağrın sizin hiç önemli değil
Ben kızımı hastaneden kucağıma alıp kendim çıktım eve geldim sezeryan dikisimle eğilip yere bebeğimi yıkadım düşün o halimle nasıl yaptım su an bile anlamıyorum kanama kanama eğilme umrumda olmadı ve küçücük bir bebeği kendim yıkadım sanki 70 yaşında tecrübeli kadın gibi:)) annemin yıkadığı o bebenmedim kopukleyip yıkadım çıkardım
Üstünü giydirdim emzirdim yatırdım kendimde duş aldım
Hayat eve gidince hızlıca bu şekilde başladı
Zaman hemen geçiyor bak kızım su an 8 yaşında
İkinci sınıfa gidiyor ve bebeğinize o bakabilecrk akıllılıkta yavrum benim çok akıllıydi hep
Bebeğime hep konuş bak anneciğim şimdi hastaneden çıkıyoruz evimize geldik
Şimdi yemek yapicagim diye hep konuş
Emin ol anlıyor ve seni dinlemeye başlıyor
Birde banyo yaptırırken başını iyice durulamak aglasada konak olmaz
Şampuan kalmasın kafasında
Birde pompaları göğsünü sağ ilk küçük olduğu için çekemez sen sagdikce artar süt üretimi olur göğsünde
Akşamları evde emzirirken iki saatte bir uyan emzir sakın ışığı açma Los ışıkta emzir geceyi gündüzü anlasın uyku düzeni oluşur.

Anaaam 3 cm açılmış mı bile,ay ne güzel ya :) Ben de heyecanlandım burda. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…