- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.781
Evet yaz mutlaka merak ediyorum canım :)Benim de hiç sancim yok canim ama kasılmalar çok sık olmaya başladı,ben de yarın haber veririm açılmış mıyım :)
Ay erken ama ya.bende olsam izin vermezdim .anne karnında bir gün bile değerli. bu bebekler neden böyle yapıyorlar.benim de az bir önce bel ağrım çok oldu korkuyorum.sanciyi durduran Bisey yapamaz miydi acaba ?Sabah maalesef nişanım geldi. Nişan ceviz büyüklüğünde yoğun ve hafif kahverengi bir mukus arkadaşlar. Dru aradım ve gelmemi söyledi . Zaten yarın kontrol vardı. Gittik ve dr hemen alalım dedi . Ben beklemek istedim. NSTye girince sancım en fazla 30'a çıktı ama sancıların başlamış dedi dr. Bu bebek en fazla 1 hafta bekler dedi. Suyum fazla olduğundan rahimde artık hiç yer kalmamış . 35+2yim daha. Bir de bebeğin sağ böbreğinde genişleme olabilir ama zamanla kaybolur dedi. Çocuk drna mutlaka söylersiniz dedi. Dra kalsa hemen alacaktı ama ven beklemek istedim. Dr biraz baskı yaptı alalım diye. Neyse git, zaten gece 3'te sancıyla gelip beni arayacaksın dedi. Nişan gelmeseydi sıkıntı değildi de... Çok mutsuzum.
Myhsa , O Oedoed , @beniim , Bigaripyolcu çok teşekkürler kızlar. Çok heyecanlı gerçekten bi ağlıyasım geliyo bi gülesim karmaşık duygular içindeyim ama korktuğum bi kesin. Dr um dan söz aldım. Doğum esnasında çok fazla bağarıp çağarıp yaygara yaparsam bana kızmayacak istediğin kadar bağar dedi
Sağ olasın.Keşke beklese. Dr gece gelirsin o zaman sen bilirsin deyince bana baştan savmak veya bir an önce alıp kurtulmak istiyormuş gibi geldi.Canım hiç uzulme, burda bı çok arkadaş senin haftalarında doğum yaptı saglikla, inşallah senin de sağlıkla gelir bebeğin. Biraz daha beklese daha iyi ama gelmek istediği zaman da gelsin kuzucugun sağlıkla inşallah
Allah razı olsun . İki hafta bekleyenler var mı gerçekten? Kızımda iki gün sonra suyum gelmişti. O 38+2de doğdu. Bunda yürüyüş yapamadım, yediğime içtiğime muntazam dikkat edemedim. O yüzden benim yüzümden erken geliyor diye kendimi suçluyorum. Şeker hastasıolmasaydım suyum fazla olmazdı. Bebeğe de yer kalırdı diye kendimi yiyip bitiriyorum. Offff! Eşime bunları yaşatmam ayrı mesele. O hep moral veriyor sağ olsun ama üzüldüğümü anlıyorum.Cok iyi yapmissin nisandan iki hafta sonrasina kadar doguranlar var durdugu kadar dursun.doktor gece gelmek istememis herhalde:) ne kadar dursa o kadar iyi bi gun bile olsa.bundan sonrasi kuzunun dogum gününü belirlemesi kismeti.uzulmek yok dua et bol bol yat canim biz de dua edelim saglikla dogsun insaallah en onemlisi o
Sana şu an bir sürü hap, iğne versem de bebek beklemez çünkü rahimde genişleyecek yer kalmamış dedi dr. Bebek zaten 3.5 kg olmuş, en fazla 5-10 gün kuvözde kalır ama sağlıklı olur diyor ama ben 3.5 kg olduğunu sanmıyorum . Ultrasonda yanılma payı var çünkü. Beklemekten başka çarem yok. Ağrılarını iyi takip et canım. Kasılma ve sancı 10dkda birse dığum habercisiymiş.Ay erken ama ya.bende olsam izin vermezdim .anne karnında bir gün bile değerli. bu bebekler neden böyle yapıyorlar.benim de az bir önce bel ağrım çok oldu korkuyorum.sanciyi durduran Bisey yapamaz miydi acaba ?
Canim 60 lik cıktı ikinci nst de geçen hafta 3 tane sancı cıktı ilk hafta nst de sancı yoktu köyü renk akıntıyla gttik antibiyotik verdi fitille geçti ama iki haftadır yatiyorum cuma kontrol var som kontrolüm doğum günü vercek sanirim 28 gibi alır bebişi kalcamda ağrı var yürüyemiyorum zaten
Sağ olasın canım. İki hafta daha bekleseydi en azından çok iyi olurdu. Dr hap versem de bebek beklemez dedi ama aklıma takıldı yine de. Beklememesinin sebebi rahimde bebeğin hareket edecek yeri kalmamasıymış. İnşallah en azından 1 hafta daha bekler.reoc şekerle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Üzülüp kendini de kuzucuğuda strese sokma senin haftanda doğum yapan arkadaşlar var çok şükür iyi durumdalar olumlu düşün olumlu olsun. Benimde bebek aşağı baskı yapıyor kasılıp toplanıyor. İsyerindeyim diye vicdan yapıyorum ama umarım herşey yolundadır
Sağ olasın.Keşke beklese. Dr gece gelirsin o zaman sen bilirsin deyince bana baştan savmak veya bir an önce alıp kurtulmak istiyormuş gibi geldi.
Allah razı olsun . İki hafta bekleyenler var mı gerçekten? Kızımda iki gün sonra suyum gelmişti. O 38+2de doğdu. Bunda yürüyüş yapamadım, yediğime içtiğime muntazam dikkat edemedim. O yüzden benim yüzümden erken geliyor diye kendimi suçluyorum. Şeker hastasıolmasaydım suyum fazla olmazdı. Bebeğe de yer kalırdı diye kendimi yiyip bitiriyorum. Offff! Eşime bunları yaşatmam ayrı mesele. O hep moral veriyor sağ olsun ama üzüldüğümü anlıyorum.
Sana şu an bir sürü hap, iğne versem de bebek beklemez çünkü rahimde genişleyecek yer kalmamış dedi dr. Bebek zaten 3.5 kg olmuş, en fazla 5-10 gün kuvözde kalır ama sağlıklı olur diyor ama ben 3.5 kg olduğunu sanmıyorum . Ultrasonda yanılma payı var çünkü. Beklemekten başka çarem yok. Ağrılarını iyi takip et canım. Kasılma ve sancı 10dkda birse dığum habercisiymiş.
Ben de yatmaya başladım ama benim durumumda faydası olur mu bilmem? Akıntı dediğin şey nişan değil sanırım. Nişanım keşke gelmeseydi de biraz daha bekleseydi miniğim. Senin haftan zaten iyi sanırım. 37 38 mi?Canim 60 lik cıktı ikinci nst de geçen hafta 3 tane sancı cıktı ilk hafta nst de sancı yoktu köyü renk akıntıyla gttik antibiyotik verdi fitille geçti ama iki haftadır yatiyorum cuma kontrol var som kontrolüm doğum günü vercek sanirim 28 gibi alır bebişi kalcamda ağrı var yürüyemiyorum zaten
Bende öyleyim ama 9 aydır haftada bi kadın tutuyorum cnm sigarayı bıraktım dedim bari o para kadına vereyim rahat geçsin yoksa delirirdim günlük işleri ıyi kötü yapıyorum ama üstten üstten 18 yaşında kizim var iki iş yapsa laf ediyor hemen üstten yapıyor kimseden fayda yok eşim zaten allahlık bu huy kötüKızlar ben içimi dokecegim size
Çok bunaldım çok stresli yımm.hafta sonu iki gündür esim yayıldı.ya dedim kalan şeyleri yapalım beşiğin yeri değişecekti kurulu o silinecektir bir o kaldı birde Şifonyer kaldı bebeğin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirelim nevresim süreceğini her şey eksik gibi onu bekliyom
Kaplumbağa yemin içerim daha hızlı eşimden vallaha
Ya bir siliyor bir bezi alıp bir yerini siliyor
Ve gidip yoruldum diye kanepede iki seksen yatıyor.bir beşikleri akşam etti onuda tam silmesi eminim daha fazla görmek istemedim kendimi öldürecektir
Ben temizlik hastasıyım evi üçüncü silisimiz benim hala evimin her yeri pis gibi
Su evi kibrit çalıp yakmak istiyor şimdi oturdum ağlıyorum beşiği ucuncubk Z silip sbebegin odasini temizleyen eğim.
Kafayı yiyeceğim.
dogumdan sonra tedavi olacağım karar verdim bu hayat böyle gitmez
Dün evden hiç birşey demeden çıktım gittim
İftarda gelmedim avmye gittim evde dursqm eşimi bogardim
Ve o temizlediğini görmek istemedim
Kaçtım arkama bile bakmadan
Yemin içerim evin temizliği beni öldürüyor
Benim bu hastalığını bir tek çalışınca yendim.benim ise girmem gerek bebeğim büyüsün yoksa evde evi temizlemek ve ısı kaygı etmekten çıldıracağımkimsenin yaptığını beğenmiyorum
Annemin sildim koltuğu beğenmedim onu silmeyi düşünüyor pis gibi geliyor
Onlara demedim ama beni bu yük mahvediyor evnkirli gibi hiçbirşey Temiz degilsürekli temizlemek istiyor buda beni yoruyor çok tükendim yoruldum saat bu vakit olmuş şimdi bebeğin odasını temizlikte eğim kafayı giyerim yoksa sinir krizi geçiriyor yaaaaaa
Canim nisan dedi dr köyü kahve akinti biraz su sızmıştı bekletiyor işte alsa olur aslında 37+3 olduk bugün ağrılarım var kasılmalar cuma artık desin birşey ağrılar halsizlikler mahvetti beni ağrı dediğim kasılma arada vajina batması uyku zaten yokBen de yatmaya başladım ama benim durumumda faydası olur mu bilmem? Akıntı dediğin şey nişan değil sanırım. Nişanım keşke gelmeseydi de biraz daha bekleseydi miniğim. Senin haftan zaten iyi sanırım. 37 38 mi?
Dediğin gibi bu da bir hastalık baya da zor Allah yardımcın olsun, ama kendini sakinleştirmeye çalıştı,bebeğini düşün. Kızını düşün o da seni öyle gördükçe kötü olacaktır. Valla benim evi görsen balkondan atarsın aşağı kendini,her yer heryerde. 3 yaşında kızım var,sürekli dağıtıyor ,canı sağolsun . Üzme kendini,doğumdan sonra tedavisine bakmaya çalışKızlar ben içimi dokecegim size
Çok bunaldım çok stresli yımm.hafta sonu iki gündür esim yayıldı.ya dedim kalan şeyleri yapalım beşiğin yeri değişecekti kurulu o silinecektir bir o kaldı birde Şifonyer kaldı bebeğin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirelim nevresim süreceğini her şey eksik gibi onu bekliyom
Kaplumbağa yemin içerim daha hızlı eşimden vallaha
Ya bir siliyor bir bezi alıp bir yerini siliyor
Ve gidip yoruldum diye kanepede iki seksen yatıyor.bir beşikleri akşam etti onuda tam silmesi eminim daha fazla görmek istemedim kendimi öldürecektir
Ben temizlik hastasıyım evi üçüncü silisimiz benim hala evimin her yeri pis gibi
Su evi kibrit çalıp yakmak istiyor şimdi oturdum ağlıyorum beşiği ucuncubk Z silip sbebegin odasini temizleyen eğim.
Kafayı yiyeceğim.
dogumdan sonra tedavi olacağım karar verdim bu hayat böyle gitmez
Dün evden hiç birşey demeden çıktım gittim
İftarda gelmedim avmye gittim evde dursqm eşimi bogardim
Ve o temizlediğini görmek istemedim
Kaçtım arkama bile bakmadan
Yemin içerim evin temizliği beni öldürüyor
Benim bu hastalığını bir tek çalışınca yendim.benim ise girmem gerek bebeğim büyüsün yoksa evde evi temizlemek ve ısı kaygı etmekten çıldıracağımkimsenin yaptığını beğenmiyorum
Annemin sildim koltuğu beğenmedim onu silmeyi düşünüyor pis gibi geliyor
Onlara demedim ama beni bu yük mahvediyor evnkirli gibi hiçbirşey Temiz degilsürekli temizlemek istiyor buda beni yoruyor çok tükendim yoruldum saat bu vakit olmuş şimdi bebeğin odasını temizlikte eğim kafayı giyerim yoksa sinir krizi geçiriyor yaaaaaa
Sagolasin canim. Ilk gebelik olunca hic bir fikrim yok o yuzden bu tedirginliklerimAçılman olsada sancı olup gittiğinde direk sezaryene alırlar zaten. Korkma canım açılmadan.8 cm açılmayla sezaryene girenler var bak lolitaya. Ozamana kadar hissetmemen imkansız zaten.
Canım bak bir kaç doğum yapan arkadaşın ultrasonla aynı çıkmış boyu da kilosu da . Eğer senin bebis de aynıysa yeterince gelişmiş maşallah senden sadece iki gün ilerleyim bebeğim 2400 du . Bebekler de nasiplerine göre dünyaya geliyor onların da bi kaderi var sonuçta.hiç sıkma canınıSağ olasın.Keşke beklese. Dr gece gelirsin o zaman sen bilirsin deyince bana baştan savmak veya bir an önce alıp kurtulmak istiyormuş gibi geldi.
Allah razı olsun . İki hafta bekleyenler var mı gerçekten? Kızımda iki gün sonra suyum gelmişti. O 38+2de doğdu. Bunda yürüyüş yapamadım, yediğime içtiğime muntazam dikkat edemedim. O yüzden benim yüzümden erken geliyor diye kendimi suçluyorum. Şeker hastasıolmasaydım suyum fazla olmazdı. Bebeğe de yer kalırdı diye kendimi yiyip bitiriyorum. Offff! Eşime bunları yaşatmam ayrı mesele. O hep moral veriyor sağ olsun ama üzüldüğümü anlıyorum.
Sana şu an bir sürü hap, iğne versem de bebek beklemez çünkü rahimde genişleyecek yer kalmamış dedi dr. Bebek zaten 3.5 kg olmuş, en fazla 5-10 gün kuvözde kalır ama sağlıklı olur diyor ama ben 3.5 kg olduğunu sanmıyorum . Ultrasonda yanılma payı var çünkü. Beklemekten başka çarem yok. Ağrılarını iyi takip et canım. Kasılma ve sancı 10dkda birse dığum habercisiymiş.
öyle belirgin bir akış yok bi kaç kez bi sıvı geldiğini farkettim sadece
Öyle söylüyorlar da ne kadar saçma bi söz olduğunu anca bunu yaşayan bilir. Orda kimse zevkten bağırmıyor. Dayanılmaz sancı oluyo ve istem dışı bağırıyorsun. Bebeğin cıkış anında da aynı şekilde. Doğumdan sonra dr lar dan da diğer sancı bekleyen kadınlardan da cok utanmıştım bağırdığım için ama yapacakta başka bişey yok. İnşallah bu sefer daha sakin olurum...Bide kiziyorlar miymissadece sunu tavsiye ediyorlar diye duydum enerjini bagirmaya degil ikinmaya harca, sanci geldiginde ikin onun disindakiler bosa yorarmis seni sanirim.tecrubeliler daha iyi bilir ama dogum aninda boyle soylemisler genelde duyduklarim
Ay canim inanmiyorum ya insan gercekten ne yapacagini sasirir her durumda. Acaba doktorun ultrasonda mi farketti rahim acikligini? Su an tam olarak kac haftalik oldu bebisin? Hayirlisi insallah saglikla gelsin bebisin, sabirsizlaniyorlar gercekten. Muhakkak bilgilndir bizi habersiz birakma.Kızlarr ben dr dan geldim. Önce ultrason oldum. Daha sonra dr hemşireye dönüp hastayı hazırlayın muayene yapıcam demez mi şok oldum. Asıl şok muayenedeymiş ama meğer. Dr demezmi 3 cm açılma var. Seninkinin eli kulağında diyeDedim peki ne olacak şimdi? Siz sezaryen diyodunuz hep. Açılman başlamış çatında müsait. Normali bekleyelim dedi. Akşama sabaha da gelebilir, 1 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi. Sancın gelince gel dedi. Nst ye yolladı. Nst de de sancılar çıktı fakat dr a gösteremedik doğuma girmiş. Arayıp açıklama yapacak. Şimdi evdeyiz ama ben cok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyo resmen. Tecrübeli olduğum halde bilinmezlik, korku, heyecan birbirine karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?