2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Burada yazip kimseyi tedirgin etmek istemedim dun ama, bana nst cektikleri oda dogumhane icinde bir oda. Dun sansima normal dogum yapacak bir hastayi dogumhanede bekletiyorlardi kadın bagiriyo, inliyor falan Allahim bir kotu oldum ben duydukca. Dr.geldi acilmasina bakti, 8 cm dedi odasinda yarim saat bekletin sonra yine bakalim dedi. Sanki ben dogurdum onlari duydukca.. Nasil birsey hissediyorsun? Yani agridan mi yoksa acidan mi yoksa heyecandan mi bagrip inliyorsun? Bende normal istiyorum cunku ama gozum de korkuyor.

Bence onun önlemini alırlar yani 3 cm olmuş resmen. Bende de var mı acaba diye düşünmeye başladım bugün belli olur

Kasar peynir ceviz muz süt çikolata hergun ye cnm kilo aldırır bebeğe bir haftada farkı gorursun

Sonunda dolabını düzenledim kızlar ne zormuş ya hepsini tek tek etiketini kestim yıkayıp ütüledim sadece 6-9 9-12 aylıkları ayırdım onları artık sonra yıkayıp ütülüycem keşke eve erken denebilseydim bu hafta çanta hazırlamak daha zormuş artık yarın da biberonu emziği falan steril edip çantamı hazırlıycam ama herşeye rağmen ev mis gibi bebek koktu çok güzel

Limon agacim ne yaptın dikiş aattirmistin doğum oldu mu ?
Bugun sunni sanci alacam canm dikisimi cuma gunu aldirdim dogum baslamadi daha gebelik sekeri oldugu icin bebegim kilo aliyor bugun ilacla baslatacaz Allahin izniyle dua edin bize son bir ay kalasiya bebgimin karininda siwi olustugunu gorduk hastanem degisti bebegim dogduktan sonra yogun bakima girecek siwinin nedeni onemliymis odum kopuyor dogumdan insallah hepimiz saglikla sihhatle yawrularimizi aliriz kucagimiza pek giremedim buraya sen naptin dogmadi daha bebis galiba nasil gidiyor bebegini kucagina alanlara Rabbim hayirli ewlat etsin acisini gostermesin bizim gibi bekleyenleride hayirlisiyla en saglikli sekilde ewlatlarina kawustursun insallah

Dikişle bu haftaya kadar gelmişsin şükür , erken doğum riski geçti inşallah karnındaki sıvı da önemsiz bir şeydir ve kucağına alırsın yavrunu beraber eve gidersiniz. Allah yardımcın olsun canım,doğum sonrası da bize güzel haberlerini vermeni bekliyoruz

İnsallah canm hayirlisiyla Rabbim hayirli haberler wermeyi nasip etsin insallah

canım açılma ile bekleyenler oluyor korkma. asıl yazma sebebim bebeğin böbrek genişleme konusu biz o ihtimal ile tam 19. haftadan beri bekliyoruz ayrıntılıda çıktı ve her kontrolde biraz daha büyüdü eğer bebeğin erkek ise genelde rastlanılan bi durum diyorlar. bizimki kız çok rastlanılan bi durumda değilmiş kuz için. doktorum hemen doğar doğmaz kontrol edileceğini söyledi düzelme ihtimali varmış bazen anne karnında bebekler rahat hissetmiyor demişti. umarım öyledir çan’ını sıkmamaya çalış dediğim gibi biz çok uzun zamandır bu ihtimal ile yaşamaya çalışıyorum

Canım çok sevindim dikişlerin vardı riski atlattım sonuçta. tam olarak kaç +kaçsın ? Bazen sıvı olsana doğumdan sonra geçiyor.her sey güzel olacak inşallah.sanırım sen yurt disindaydin onun için normal doğum böyle israrla yapılıyor.ben 35+4 yim daha zamanı var

Ya tabiki bagircaksin canm kolay mi insan cikariyorsun:)) ben kurtajda bile yikmistim ortaligi ölüyorum sanmistim sonra utanmistim senin gibi.benm demek istedigim gorumceme mesela ebeler ikin ikin diyip durmuslar sanci yokken.doktor gelms sanci gelince ıkın gücünü bosa harcama demis sonra kisa sure sonra dogum olmus

hayir nisan gelince hemen dogum gelmeyede bilir canim. sen en iyisini etmissin suyun gelmediyse problem yok agrini kontrol et bekle daha beklese bebek bekler is falan yapma uzan sadece

Suan 37+3 um insallah siwi sikinti cikarmasin bize Rabbim darda birakmasin
Ewet yurt disindayim mecbur kalmadikca sezeryan olmuyor ki zaten Allah muhtac etmesin bende istemiyorum kimsem yok dikisle cocukla zor olur insallah hayirli kolay bi dogum olur daha senin waktin warmis Rabbim rast getirsin

Canım doğum olunca haber ver olur mu .Allah kolay doğum nasip etsin inşallah

Hiç üzülme ve çok iyi yapmışsın beklemekle. . O istediği zaman gelir drlarin bu sezeryan aşkı beni öldürüyor zaten.. 3500 kilo çok çok iyi ben 2800 gram doğmuşum. . Küveze bile belki sadece akciger durumuna göre alırlar hiç canını sikma

Ay ben yakinda doguracagim galiba. Sabah inanilmaz belime küt küt vuran sanci ile uyandim tam 5 dakika kivrandim eger bu sancinin 10da 1iyse ya da yalanci sanciysa gercegini tahmin bile edemiyorum. Suan tetikteyim bidaha olacak mi diye
Ah ne diyosun hadi hayırlısı bakalım zaten gününde azalmış başlar yavaş yavaş sancilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…