- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.801
Burada yazip kimseyi tedirgin etmek istemedim dun ama, bana nst cektikleri oda dogumhane icinde bir oda. Dun sansima normal dogum yapacak bir hastayi dogumhanede bekletiyorlardi kadın bagiriyo, inliyor falan Allahim bir kotu oldum ben duydukca. Dr.geldi acilmasina bakti, 8 cm dedi odasinda yarim saat bekletin sonra yine bakalim dedi. Sanki ben dogurdum onlari duydukca.. Nasil birsey hissediyorsun? Yani agridan mi yoksa acidan mi yoksa heyecandan mi bagrip inliyorsun? Bende normal istiyorum cunku ama gozum de korkuyor.Öyle söylüyorlar da ne kadar saçma bi söz olduğunu anca bunu yaşayan bilir. Orda kimse zevkten bağırmıyor. Dayanılmaz sancı oluyo ve istem dışı bağırıyorsun. Bebeğin cıkış anında da aynı şekilde. Doğumdan sonra dr lar dan da diğer sancı bekleyen kadınlardan da cok utanmıştım bağırdığım için ama yapacakta başka bişey yok. İnşallah bu sefer daha sakin olurum...
Amin ınslalah canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahALLAHİM şifa niyetine olsun açılmalarina yardimci olsun. hakkinda normal dogum hayirlisiysa insallahta normal olur kolay sekilde canom
Ben de oyle düşünüyorum, hatta bugun dogurmazsam şu bir kac gun icinde doguracagim sanki25 mayis da dogum gunum, yakalar mi acabaa
Blackbluee1 , fnd_50 kıZlar kan sulandırıcı kullanıyorum diye normal olmaz diyodu. Çatı muayenesi yapınca çatım geniş olduğunu görünce ve açılma olduğunu görünce beklemeye karar verdi. İğneyi bırak dedi. Zaten dr umu bende çözemedim ki size anlatayım 3 cm açılmaya belirti olarak, sancım yok fakat kasılmalarım var. Durmadan taş gibi kasılıyorum adeta. Kasıldığımda da belime bıçak saplanıyo gibi oluyo...
Kasar peynir ceviz muz süt çikolata hergun ye cnm kilo aldırır bebeğe bir haftada farkı gorursunCanım bak bir kaç doğum yapan arkadaşın ultrasonla aynı çıkmış boyu da kilosu da . Eğer senin bebis de aynıysa yeterince gelişmiş maşallah senden sadece iki gün ilerleyim bebeğim 2400 du . Bebekler de nasiplerine göre dünyaya geliyor onların da bi kaderi var sonuçta.hiç sıkma canını
Benim bugün batmalar var bıçak saplanır gibi cumaya kontrolemi gideriz doğumlu yapariz bilemedim hiç iyi degilimBence onun önlemini alırlar yani 3 cm olmuş resmen. Bende de var mı acaba diye düşünmeye başladım bugün belli olur
Bugun sunni sanci alacam canm dikisimi cuma gunu aldirdim dogum baslamadi daha gebelik sekeri oldugu icin bebegim kilo aliyor bugun ilacla baslatacaz Allahin izniyle dua edin bize son bir ay kalasiya bebgimin karininda siwi olustugunu gorduk hastanem degisti bebegim dogduktan sonra yogun bakima girecek siwinin nedeni onemliymis odum kopuyor dogumdan insallah hepimiz saglikla sihhatle yawrularimizi aliriz kucagimiza pek giremedim buraya sen naptin dogmadi daha bebis galiba nasil gidiyor bebegini kucagina alanlara Rabbim hayirli ewlat etsin acisini gostermesin bizim gibi bekleyenleride hayirlisiyla en saglikli sekilde ewlatlarina kawustursun insallahLimon agacim ne yaptın dikiş aattirmistin doğum oldu mu ?
Dikişle bu haftaya kadar gelmişsin şükür , erken doğum riski geçti inşallah karnındaki sıvı da önemsiz bir şeydir ve kucağına alırsın yavrunu beraber eve gidersiniz. Allah yardımcın olsun canım,doğum sonrası da bize güzel haberlerini vermeni bekliyoruzBugun sunni sanci alacam canm dikisimi cuma gunu aldirdim dogum baslamadi daha gebelik sekeri oldugu icin bebegim kilo aliyor bugun ilacla baslatacaz Allahin izniyle dua edin bize son bir ay kalasiya bebgimin karininda siwi olustugunu gorduk hastanem degisti bebegim dogduktan sonra yogun bakima girecek siwinin nedeni onemliymis odum kopuyor dogumdan insallah hepimiz saglikla sihhatle yawrularimizi aliriz kucagimiza pek giremedim buraya sen naptin dogmadi daha bebis galiba nasil gidiyor bebegini kucagina alanlara Rabbim hayirli ewlat etsin acisini gostermesin bizim gibi bekleyenleride hayirlisiyla en saglikli sekilde ewlatlarina kawustursun insallah
Bu hafta dikkat ediyorum canım pek iştahım yok ama zorluyorum bakalım değişecek miKasar peynir ceviz muz süt çikolata hergun ye cnm kilo aldırır bebeğe bir haftada farkı gorursun
İnsallah canm hayirlisiyla Rabbim hayirli haberler wermeyi nasip etsin insallahDikişle bu haftaya kadar gelmişsin şükür , erken doğum riski geçti inşallah karnındaki sıvı da önemsiz bir şeydir ve kucağına alırsın yavrunu beraber eve gidersiniz. Allah yardımcın olsun canım,doğum sonrası da bize güzel haberlerini vermeni bekliyoruz
Sabah maalesef nişanım geldi. Nişan ceviz büyüklüğünde yoğun ve hafif kahverengi bir mukus arkadaşlar. Dru aradım ve gelmemi söyledi . Zaten yarın kontrol vardı. Gittik ve dr hemen alalım dedi . Ben beklemek istedim. NSTye girince sancım en fazla 30'a çıktı ama sancıların başlamış dedi dr. Bu bebek en fazla 1 hafta bekler dedi. Suyum fazla olduğundan rahimde artık hiç yer kalmamış . 35+2yim daha. Bir de bebeğin sağ böbreğinde genişleme olabilir ama zamanla kaybolur dedi. Çocuk drna mutlaka söylersiniz dedi. Dra kalsa hemen alacaktı ama ven beklemek istedim. Dr biraz baskı yaptı alalım diye. Neyse git, zaten gece 3'te sancıyla gelip beni arayacaksın dedi. Nişan gelmeseydi sıkıntı değildi de... Çok mutsuzum.
Canım çok sevindim dikişlerin vardı riski atlattım sonuçta. tam olarak kaç +kaçsın ? Bazen sıvı olsana doğumdan sonra geçiyor.her sey güzel olacak inşallah.sanırım sen yurt disindaydin onun için normal doğum böyle israrla yapılıyor.ben 35+4 yim daha zamanı varBugun sunni sanci alacam canm dikisimi cuma gunu aldirdim dogum baslamadi daha gebelik sekeri oldugu icin bebegim kilo aliyor bugun ilacla baslatacaz Allahin izniyle dua edin bize son bir ay kalasiya bebgimin karininda siwi olustugunu gorduk hastanem degisti bebegim dogduktan sonra yogun bakima girecek siwinin nedeni onemliymis odum kopuyor dogumdan insallah hepimiz saglikla sihhatle yawrularimizi aliriz kucagimiza pek giremedim buraya sen naptin dogmadi daha bebis galiba nasil gidiyor bebegini kucagina alanlara Rabbim hayirli ewlat etsin acisini gostermesin bizim gibi bekleyenleride hayirlisiyla en saglikli sekilde ewlatlarina kawustursun insallah
Öyle söylüyorlar da ne kadar saçma bi söz olduğunu anca bunu yaşayan bilir. Orda kimse zevkten bağırmıyor. Dayanılmaz sancı oluyo ve istem dışı bağırıyorsun. Bebeğin cıkış anında da aynı şekilde. Doğumdan sonra dr lar dan da diğer sancı bekleyen kadınlardan da cok utanmıştım bağırdığım için ama yapacakta başka bişey yok. İnşallah bu sefer daha sakin olurum...
hayir nisan gelince hemen dogum gelmeyede bilir canim. sen en iyisini etmissin suyun gelmediyse problem yok agrini kontrol et bekle daha beklese bebek bekler is falan yapma uzan sadeceSabah maalesef nişanım geldi. Nişan ceviz büyüklüğünde yoğun ve hafif kahverengi bir mukus arkadaşlar. Dru aradım ve gelmemi söyledi . Zaten yarın kontrol vardı. Gittik ve dr hemen alalım dedi . Ben beklemek istedim. NSTye girince sancım en fazla 30'a çıktı ama sancıların başlamış dedi dr. Bu bebek en fazla 1 hafta bekler dedi. Suyum fazla olduğundan rahimde artık hiç yer kalmamış . 35+2yim daha. Bir de bebeğin sağ böbreğinde genişleme olabilir ama zamanla kaybolur dedi. Çocuk drna mutlaka söylersiniz dedi. Dra kalsa hemen alacaktı ama ven beklemek istedim. Dr biraz baskı yaptı alalım diye. Neyse git, zaten gece 3'te sancıyla gelip beni arayacaksın dedi. Nişan gelmeseydi sıkıntı değildi de... Çok mutsuzum.
Hayirlisi bakalim yaa şaka maka resmen sona yaklasiyoruzBelli olmaz yakalayabilir
Basını kanala yerlestiriyorsa o zaman da ağrı yapıyor
Suan 37+3 um insallah siwi sikinti cikarmasin bize Rabbim darda birakmasinCanım çok sevindim dikişlerin vardı riski atlattım sonuçta. tam olarak kaç +kaçsın ? Bazen sıvı olsana doğumdan sonra geçiyor.her sey güzel olacak inşallah.sanırım sen yurt disindaydin onun için normal doğum böyle israrla yapılıyor.ben 35+4 yim daha zamanı var
Canım doğum olunca haber ver olur mu .Allah kolay doğum nasip etsin inşallahSuan 37+3 um insallah siwi sikinti cikarmasin bize Rabbim darda birakmasin
Ewet yurt disindayim mecbur kalmadikca sezeryan olmuyor ki zaten Allah muhtac etmesin bende istemiyorum kimsem yok dikisle cocukla zor olur insallah hayirli kolay bi dogum olur daha senin waktin warmis Rabbim rast getirsin
Hiç üzülme ve çok iyi yapmışsın beklemekle. . O istediği zaman gelir drlarin bu sezeryan aşkı beni öldürüyor zaten.. 3500 kilo çok çok iyi ben 2800 gram doğmuşum. . Küveze bile belki sadece akciger durumuna göre alırlar hiç canını sikmaSağ olasın.Keşke beklese. Dr gece gelirsin o zaman sen bilirsin deyince bana baştan savmak veya bir an önce alıp kurtulmak istiyormuş gibi geldi.
Allah razı olsun . İki hafta bekleyenler var mı gerçekten? Kızımda iki gün sonra suyum gelmişti. O 38+2de doğdu. Bunda yürüyüş yapamadım, yediğime içtiğime muntazam dikkat edemedim. O yüzden benim yüzümden erken geliyor diye kendimi suçluyorum. Şeker hastasıolmasaydım suyum fazla olmazdı. Bebeğe de yer kalırdı diye kendimi yiyip bitiriyorum. Offff! Eşime bunları yaşatmam ayrı mesele. O hep moral veriyor sağ olsun ama üzüldüğümü anlıyorum.
Sana şu an bir sürü hap, iğne versem de bebek beklemez çünkü rahimde genişleyecek yer kalmamış dedi dr. Bebek zaten 3.5 kg olmuş, en fazla 5-10 gün kuvözde kalır ama sağlıklı olur diyor ama ben 3.5 kg olduğunu sanmıyorum . Ultrasonda yanılma payı var çünkü. Beklemekten başka çarem yok. Ağrılarını iyi takip et canım. Kasılma ve sancı 10dkda birse dığum habercisiymiş.
Ah ne diyosun hadi hayırlısı bakalım zaten gününde azalmış başlar yavaş yavaş sancilarAy ben yakinda doguracagim galiba. Sabah inanilmaz belime küt küt vuran sanci ile uyandim tam 5 dakika kivrandim eger bu sancinin 10da 1iyse ya da yalanci sanciysa gercegini tahmin bile edemiyorum. Suan tetikteyim bidaha olacak mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?