2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Doğum yapan arkadaşlarıma rabbim kuvvet versin bir avazda kurtarsın insallah..
Benim bebek ne kadar oldu acaba hiç bi fikrim yok.. Çok şükür ağrım sizimda yok. 36+2 yim. Sadece acayip çişim geliyo çocuk baskı yaptığı için mi? Bide sanci yi nasıl anlıycaz? Aşağıya mi ağrı oluyo yoksa bele mi?

37+6 ım. Haziran bebekleri herzamanki gibi erkenci. İlk oğlum 40+5 te doğmuştu halbuki. Ultrasonda farketmedi gibi. Ben bir önceki muayene de normali denemek istediğimi söyledim diye sanırım muayene yaptı. Zaten 38 de muayene yapacağını söylemişti haftalar önce. Ama sezaryen olacak doğum dedi diye ben yapmaz sandım ...

Ağrıdan ve sancıdan. Şimdi bende kimseyi korkutmak istemediğim için yazmıyorum burda ayrıntısını kısaca adet sancısının kat kat fazlası. Hiç bağırmadan doğuranda var. Kişiden kişiye değişiyo. Benim yan odamda doğum yapanın sesi çıkmıyodu ben bas bas bağırıyodum. Dr um ikinci doğumum olduğu için ve ilk bebeğime göre daha zayıf olduğu için (3.300) ikinci doğumumun daha kolay geçeceğini söyledi. İnşallah öyle olur.

Kızlar bende kontrolden geldim. Tahlillerim iyi cıktı kan sayımım iyi pıhtılaşma durumu yok iyi..
Ultrasonla sadece suyuna baktı. O da güzel cıktı çatı muayenesi yaptı 3, 5 saniye falan sürdü acı hissetmedim. Çok korkuyordum meğer hiçbirşey yokmuş.. bebeğin kilosunu söylemedi haftaya söylerim dedi. Nst de şancı yok açılma yumuşama vs yok. Hicbir şey yok beklicez

Oo kiz hicbisey yok mu Seninki 42 kadar goder bnce Bnim sancim oluyo ara ara yarin giricem nst ye

Amin canım, inşallah.. Allah yardımcın olsun.. Kendini fazla yorma ve cideen kıyafetlerini hazırla..

Sanki ben açılmışım gibi heyecan yaptım.. Normal doğumu da nasıl istedi isen Allah nasip edecek inşallah .. Hadi bakalım, akşam sabah demiş, ne zamana olacak canım? Allah bir avazda kurtarsın inşallah..

Bu açılmayı hissetmemek nasıl birşey acaba?

Allah yardımcınız olsun canım, sağ sağlim kavuşun inşallah.. Hiç korkma birşey olmayacak Allahın izniyle..

Seninki bekletecek gibi canim :) yuruyus falan yap, bir de comelmek falan iyi geliyor acilmaya diye duymustum. Catın normal icin musait miymis peki? Bir de herhangi bir aci hissetmedin mi cati muayenesinde? Ben de yaptirmak istiyorum dr.um ne kadar gerek yok dese de ısrar edecegim. Hadi atlattin bunu da :) fazla bekletmeden saglikla gelir insallah bebisin.

Oo kiz hicbisey yok mu Seninki 42 kadar goder bnce Bnim sancim oluyo ara ara yarin giricem nst ye
Yok ya en fazla 60 çıkıyor nst de çok yürüyüş yapmam gerekiyor vallahi yok sa catlarim beklemekten

Yürüyüş yapicam bugünden sonra. Çatım musaitmis doğum için. Bi acı hissetmedim zaten çok kısa sürdü..
Sadece elini hissettim onun dışında kendi mi sıkmazsan çok rahat olup bitiveriyor ve gerekli bişey

Çok haklısın valla canım ne zmaan gelecekleri belli değil bu sipalarin:)

Ayyyy hadi hayırlısıyla bi bebis daha geliyor bir avazda doğur insallah ben bu bebek haberlerine çok mutlu oluyorum yaaa

Mesajın bana umut oldu canım. Nişanın geldiği halde iki haftadır doğum yok ne güzel! Şu an dopum yapsan bile bebeğin prematüre olmayacak. Yine de biraz daha beklesin tabii yaramaz . Allah çektiklerinin mükafaatını versin.
Doğru söylüyorsun canım. Kısmetiyle geliyorlar. Allah nasıl yazmışsa öyle. Kadın olunca insan çok duygusal oluyor. Hele söz konusu çocuksa. Eğer yiyebiliyorsan protein tüket canım. İlk hamilelikte gına gelecek kadar protein yemiştim. Sabah süt, peynir, öğlen 3 4 köfte veya tavuk, akşam yine et veya yeşil mercimek. Her gün en az 1 brd süt içiyordum. Kızım 38+2de 3750 gr ve 51 cm doğmuştu.
Allah şifa versin bebişlerimize. Ayrıntılı ultrasonu da aynı dr yapmıştı ve her şey normal demişti. Bugün pat diye böbrek büyümesi var dedi. Evet, oğlum olacak. Dediğin gibi rahim yetmezliğiyle aylarca bekleyen var. İnşallah biz de en az 37+ları görürüz.
hayir nisan gelince hemen dogum gelmeyede bilir canim. sen en iyisini etmissin suyun gelmediyse problem yok agrini kontrol et bekle daha beklese bebek bekler is falan yapma uzan sadece
Eve gelip hemen yattım canım, sağ ol. Dün kendimi biraz yormuştum. O mu sebep oldu bilmiyorum.
Kilosu o kadar olmaz gibime geliyor ama 3 kg olur herhalde. Evet adam neredeyse hemen doğumu kabul etmedim diye küsecekti. İnce ince laf bile soktu. Sen zaten gece 3te gelirsin, evde zaten sancı çekeceksin vs. Vallahi kusura bakmasın ben bugüne kolay gelmedim bebeğimi pat diye alın da demem.

Selam kızlar bende doktordan yeni geldim bebis iymis sukur...nst ye bağladılar sancı çıkmadı bu nasıl iş anlamadım orda çıkmıyor eve geliyorum kıvranıyorum ya

Bende ayni bugün kontrole gittim nst 'e bağladılar hiç şancı falan yok ama evde baya kötü oluyorum bide hareket etmiyo cihaza bağlanınca çıkınca başlıyor vurmaya 2600 olmuş kilosu sizin nasıl

Sancı olduğu için bağırıyor İnsan ama herkesin ağrı eşiği farklı tabi , ben bağırmadım çok ama artık sona yaklaşınca bebek çıkacağı an bi gazla , acıyla bağırdım ama bebeğim çıkınca bütün acı bir anda yok oldu. O acı da afedersin büyük tuvaletini yapıyormuş ta aciyormus gibi oluyor :) dayaniliyor canım Allah kuvvet veriyor.
Benim de ikinci normal dogumum olacak inşallah , ben de korkuyorum biliyorum ağrı çok olacak ama ikinciler kolay oluyormuş ve hızlı oluyormuş, sonu düşünmek beni rahatlatıyor ne ağrı ne sızı kalmıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda

Çok çok doğru şeyler yazmışsın canım. Bunun üstüne ne denir ki? Dediğin gibi annelik işte. Bir de kötü bir huyum var, biraz mükemmeliyetçiyim. Dr da senin dediğin gibi 35 36ya kadar gelmişsin daha ne istiyorsun dedi. Çok teşekkür ederim.

Ne diyosun bekler insallah bebis bir kaç hafta daha doktorlara kalsa hemen alacaklar zaten benim ilk bebiste nisandan bir hafta sonra doğum olmuştu seninkide bekler insallah

Canim cok sevindim haberler guzel.. hersey gonlunce ilerler insaALLAH.. ❤ çatın peki normal doguma uygun cikti mi canim? Ay bugun ben cok farkli seyler yasiyorum. Kasilmalarim oluyordu hep ama bugun kasilma oldugunda belime de vurmaya basladi hele sabah kivrandirdi dogurcam galiba dedim. Simdi her kasilmada belime inceden inceden vuruyor .cok yakin sanki

Ben suna dikkat ettim çatı uygun olanlar pek acı duymuyor. Ama çatı dar ya da kemiginde sikinti olanlar aci duyuyor. Mesela ben tam muayane yapmadigi halde aci duymustum kendimi rahat da birakmistim çatı muayanesinde.doktor ds soylemisti tam muayane yapmadigim halde bak su kemigi hissediyor musun diye sormustu. Iliskide de aci cekiyorsundur dedi aynen öyle demistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…