2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim dr um da çatı muaynesi yapmayacakmış doğumda bakıcam dedi. Ben çok sevindim. Dr um tam gaz yaparsın sen modunda bende bir gazla yapıcam modundayım bakalım hakkımızda hayırlısı. Bu hafta olmaz ama haftaya gelebilir artık diyor. Ben tam zamanında gelsin istiyorum aslında. Ramazanı ne kadar bitirirsem o kadar iyi. Hayırlısı tabii.

Banada yarin bakar doktor buyuk ihtimmalle sana ilk kez bakildi alttan dimi

Aaaa benden bi tane dahami varmış grupta sanki beni anlatmışsın cnm opsesiflik cnm ne yaparsan yap yenemiyorsun insallah tedaviyle geçer

Kızlar çok heyecanlandırdınız beni
Sancısı açılması olanlar sağ salim kulaklarına alsın insaallah. Benim 1 haziran sezeryan gunu o zamani bekler mi acaba
Canım kaç haftalıksn sen tam olarak banada Cuma günü sezaryen için gün vereceklrr hayırlısıyla senin günün belli olmuş bile

Ağzın bal yesin bende ikinci kolay oluyor diye cesaret ettim. Dr um da öyle diyince bugün şaşırdım aslında. Dr larında böyle düşündüğünü bilmiyodum. Kadınlar uyduruyor sanıyodum. Hadi inşallah beklenildiği gibi olur. Ama dediğin gibi bildiğimiz içinde korkuyoruz biraz. Sağlıkla gelsinler inşallah

Yakındır canım zaten az kaldı..Çatım müsait miş çok şükür..

fnd_50 olabilir canım kemik dar olursa tabi doğal olarak ağrır. Ama ben gerçekten bişey hissetmedim sadece parmaklarını açtığında çok çok çok hafif bi ağrı. Ama o da çok hafifti.

Merhaba sevgili Haziran anneleri
Doğum yapmış arkadaşlar sağlıkla büyütsün, henüz yapmamış arkadaşlar ise sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah..
Ekim anneleri grubundan geliyorum.
Arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim. Sizin tecrübelerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum. İki haftadır sabah uyandığımda dönerken kısa süreli bir kasılma gevşeme durumu oluyor karnımda ve kasıklarımda. Yani doğru ifade edebildim mi bilmiyorum ama garip bir his. Sonra geçiyor ama her uyandığımda yaşıyorum. Normal mi? Siz de yaşadınız mı? Şimdiden teşekkür ederim Sevgilerimle

Kasılma gevşeme derken bebek toplanıyormuş gibi mi ?

Bnim bütün arkadaşlarım ilki normal doğuran ikincide hiç birşey anlamaz diyorlardı ama gerçekten doktora da öyle söylüyor hatta açılma falan da hızlı oluyormuş. O yüzden sancilarin siklasmadan bekleme hemen hastaneye git dedi arkadaşlar :) doktor da gerçek doğum sancısı ise hemen çağırıyor hastaneye , ilkinde sancı içinde yürüyerek gitmiştim hastaneye , arası da vardı valla :) ıyi ki De öyle yapmışım gittiğimde baya açılma vardı, bakalım bu ne zama .Nasıl gelecek

Kızlar çok heyecanlandırdınız beni
Sancısı açılması olanlar sağ salim kulaklarına alsın insaallah. Benim 1 haziran sezeryan gunu o zamani bekler mi acaba
Benim de sezeryan tarihim 1 haziran. Ama doktorum cuma günkü kontrolde 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorun demisti ben de bugun garip sancilar farkli agrilar yasiyorum hissediyorum bikac gune gelecek sanki

Bana dogumda bakicam falan da demedi o yuzden tedirginim aslinda. Ah keske gunlerini doldursalar. Ben de bu ayı bir cikarsam rahatlicam. 38.haftaya raziyim daha ufak dogar diye korkuyorum.

reoc kendimizi hirpaliyoz yoruyoz yuruyoz temizlik yapiyoruz sonra her is erkenden basimiza geliyo
dikkat etmiyozki kuzum bende ayni elim dursa ayagim durmuyo sonra kiwran kiwran agri cek oluyor tabiki. kendini hic yorma lutfen. uzan bacaklarinin altina minder koy yemegini ye yat is guc birak bebegin icin kendin icin tamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…