- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.841
Benim dr um da çatı muaynesi yapmayacakmış doğumda bakıcam dedi. Ben çok sevindim. Dr um tam gaz yaparsın sen modunda bende bir gazla yapıcam modundayım bakalım hakkımızda hayırlısı. Bu hafta olmaz ama haftaya gelebilir artık diyor. Ben tam zamanında gelsin istiyorum aslında. Ramazanı ne kadar bitirirsem o kadar iyi. Hayırlısı tabii.Seninki bekletecek gibi canim :) yuruyus falan yap, bir de comelmek falan iyi geliyor acilmaya diye duymustum. Catın normal icin musait miymis peki? Bir de herhangi bir aci hissetmedin mi cati muayenesinde? Ben de yaptirmak istiyorum dr.um ne kadar gerek yok dese de ısrar edecegim. Hadi atlattin bunu da :) fazla bekletmeden saglikla gelir insallah bebisin.
Yok ya en fazla 60 çıkıyor nst de çok yürüyüş yapmam gerekiyor vallahi yok sa catlarim beklemekten
Yürüyüş yapicam bugünden sonra. Çatım musaitmis doğum için. Bi acı hissetmedim zaten çok kısa sürdü..
Sadece elini hissettim onun dışında kendi mi sıkmazsan çok rahat olup bitiveriyor ve gerekli bişey
Aaaa benden bi tane dahami varmış grupta sanki beni anlatmışsın cnm opsesiflik cnm ne yaparsan yap yenemiyorsun insallah tedaviyle geçerKızlar ben içimi dokecegim size
Çok bunaldım çok stresli yımm.hafta sonu iki gündür esim yayıldı.ya dedim kalan şeyleri yapalım beşiğin yeri değişecekti kurulu o silinecektir bir o kaldı birde Şifonyer kaldı bebeğin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirelim nevresim süreceğini her şey eksik gibi onu bekliyom
Kaplumbağa yemin içerim daha hızlı eşimden vallaha
Ya bir siliyor bir bezi alıp bir yerini siliyor
Ve gidip yoruldum diye kanepede iki seksen yatıyor.bir beşikleri akşam etti onuda tam silmesi eminim daha fazla görmek istemedim kendimi öldürecektir
Ben temizlik hastasıyım evi üçüncü silisimiz benim hala evimin her yeri pis gibi
Su evi kibrit çalıp yakmak istiyor şimdi oturdum ağlıyorum beşiği ucuncubk Z silip sbebegin odasini temizleyen eğim.
Kafayı yiyeceğim.
dogumdan sonra tedavi olacağım karar verdim bu hayat böyle gitmez
Dün evden hiç birşey demeden çıktım gittim
İftarda gelmedim avmye gittim evde dursqm eşimi bogardim
Ve o temizlediğini görmek istemedim
Kaçtım arkama bile bakmadan
Yemin içerim evin temizliği beni öldürüyor
Benim bu hastalığını bir tek çalışınca yendim.benim ise girmem gerek bebeğim büyüsün yoksa evde evi temizlemek ve ısı kaygı etmekten çıldıracağımkimsenin yaptığını beğenmiyorum
Annemin sildim koltuğu beğenmedim onu silmeyi düşünüyor pis gibi geliyor
Onlara demedim ama beni bu yük mahvediyor evnkirli gibi hiçbirşey Temiz degilsürekli temizlemek istiyor buda beni yoruyor çok tükendim yoruldum saat bu vakit olmuş şimdi bebeğin odasını temizlikte eğim kafayı giyerim yoksa sinir krizi geçiriyor yaaaaaa
Canım kaç haftalıksn sen tam olarak banada Cuma günü sezaryen için gün vereceklrr hayırlısıyla senin günün belli olmuş bileKızlar çok heyecanlandırdınız beni
Sancısı açılması olanlar sağ salim kulaklarına alsın insaallah. Benim 1 haziran sezeryan gunu o zamani bekler mi acaba
Ağzın bal yesinSancı olduğu için bağırıyor İnsan ama herkesin ağrı eşiği farklı tabi , ben bağırmadım çok ama artık sona yaklaşınca bebek çıkacağı an bi gazla , acıyla bağırdım ama bebeğim çıkınca bütün acı bir anda yok oldu. O acı da afedersin büyük tuvaletini yapıyormuş ta aciyormus gibi oluyor :) dayaniliyor canım Allah kuvvet veriyor.
Benim de ikinci normal dogumum olacak inşallah , ben de korkuyorum biliyorum ağrı çok olacak ama ikinciler kolay oluyormuş ve hızlı oluyormuş, sonu düşünmek beni rahatlatıyor ne ağrı ne sızı kalmıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda
Yakındır canım zaten az kaldı..Çatım müsait miş çok şükür..Canim cok sevindim haberler guzel.. hersey gonlunce ilerler insaALLAH.. ❤ çatın peki normal doguma uygun cikti mi canim? Ay bugun ben cok farkli seyler yasiyorum. Kasilmalarim oluyordu hep ama bugun kasilma oldugunda belime de vurmaya basladi hele sabah kivrandirdi dogurcam galiba dedim. Simdi her kasilmada belime inceden inceden vuruyor .cok yakin sanki
Evet canım ilk kez bakıldıBanada yarin bakar doktor buyuk ihtimmalle sana ilk kez bakildi alttan dimi
Merhaba sevgili Haziran anneleri
Doğum yapmış arkadaşlar sağlıkla büyütsün, henüz yapmamış arkadaşlar ise sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah..
Ekim anneleri grubundan geliyorum.
Arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim. Sizin tecrübelerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum. İki haftadır sabah uyandığımda dönerken kısa süreli bir kasılma gevşeme durumu oluyor karnımda ve kasıklarımda. Yani doğru ifade edebildim mi bilmiyorum ama garip bir his. Sonra geçiyor ama her uyandığımda yaşıyorum. Normal mi? Siz de yaşadınız mı? Şimdiden teşekkür ederim Sevgilerimle
Evet sanki. Biraz rahatsız edici bir his ağrı verici sonra hemen geçiyor ama bir tek sabahları uyandığımda soldan sağa dönerken oluyorKasılma gevşeme derken bebek toplanıyormuş gibi mi ?
Evet kuzum ben de onu farkettim ama beni tam muayane edemedi bile.fnd_50 olabilir canım kemik dar olursa tabi doğal olarak ağrır. Ama ben gerçekten bişey hissetmedim sadece parmaklarını açtığında çok çok çok hafif bi ağrı. Ama o da çok hafifti.
Evet sonraki yorumda gordum canim musait olduğunu catinin. Cok sevindim cok sukur ❤Yakındır canım zaten az kaldı..Çatım müsait miş çok şükür..
Bnim bütün arkadaşlarım ilki normal doğuran ikincide hiç birşey anlamaz diyorlardı ama gerçekten doktora da öyle söylüyor hatta açılma falan da hızlı oluyormuş. O yüzden sancilarin siklasmadan bekleme hemen hastaneye git dedi arkadaşlar :) doktor da gerçek doğum sancısı ise hemen çağırıyor hastaneye , ilkinde sancı içinde yürüyerek gitmiştim hastaneye , arası da vardı valla :) ıyi ki De öyle yapmışım gittiğimde baya açılma vardı, bakalım bu ne zama .Nasıl gelecekAğzın bal yesinbende ikinci kolay oluyor diye cesaret ettim. Dr um da öyle diyince bugün şaşırdım aslında. Dr larında böyle düşündüğünü bilmiyodum. Kadınlar uyduruyor sanıyodum. Hadi inşallah beklenildiği gibi olur. Ama dediğin gibi bildiğimiz içinde korkuyoruz biraz. Sağlıkla gelsinler inşallah
Benim de sezeryan tarihim 1 haziran. Ama doktorum cuma günkü kontrolde 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorun demistiKızlar çok heyecanlandırdınız beni
Sancısı açılması olanlar sağ salim kulaklarına alsın insaallah. Benim 1 haziran sezeryan gunu o zamani bekler mi acaba
Evet canım ilk kez bakıldı
Bana dogumda bakicam falan da demedi o yuzden tedirginim aslinda. Ah keske gunlerini doldursalar. Ben de bu ayı bir cikarsam rahatlicam. 38.haftaya raziyim daha ufak dogar diye korkuyorum.Benim dr um da çatı muaynesi yapmayacakmış doğumda bakıcam dedi. Ben çok sevindim. Dr um tam gaz yaparsın sen modunda bende bir gazla yapıcam modundayım bakalım hakkımızda hayırlısı. Bu hafta olmaz ama haftaya gelebilir artık diyor. Ben tam zamanında gelsin istiyorum aslında. Ramazanı ne kadar bitirirsem o kadar iyi. Hayırlısı tabii.
37+1im ama günü alali 2 hafta oluyorCanım kaç haftalıksn sen tam olarak banada Cuma günü sezaryen için gün vereceklrr hayırlısıyla senin günün belli olmuş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?