2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de sezeryan tarihim 1 haziran. Ama doktorum cuma günkü kontrolde 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorun demisti ben de bugun garip sancilar farkli agrilar yasiyorum hissediyorum bikac gune gelecek sanki
Hayırlısı canım bende bir şey yok henüz. Bakalım. Her şeyi hazır gelse de olur aslında sabırsızlanıyorum

Aaaa benden bi tane dahami varmış grupta sanki beni anlatmışsın cnm opsesiflik cnm ne yaparsan yap yenemiyorsun insallah tedaviyle geçer
Benimde kronik insalh biraz bari rahatlarim. beni çok geriyor sinir kupuyum.evin silinmesini temizlenmesini yeri kalmadı aslında ama
Dün tutmuş eşim bebeğin beşiğini
Evde başka bir şeyde kullandığım temizlik beziyle silmişpaketden yeni al hiç kullanılmamış demiştim onunla sildi ya
Ben oldum sok gecirsim sanki o beşik şu an çöp yuvası gibi
Onu çamaşır suyuyla yıkamak istiyorum
Onu bir daha baştan sileceğim
Bende ağzıma ne geldi saydım bağırdım feryat ettim ağladım evden çıktım beni silah çekip vurrsa bu kadar acı vermezdi.
Benim hayatım kararıyor gibi oluyor
Şimdi evim çöp tenekesi gibi bebeğin odasını kendi sildim dolabı hariç herşey kır içinde gibi.
Buda beni stresli yapıyordun evden baktım kafayı bozacağını gördükçe o odayı beşiği silerken
Çıktım kapıyı çarpıp hiç bişey demeden
AVM ye gittim akşam iftardan eve gelmedim.
Gezdim bebek mağazalarını
Sonra iftar vakti geçti eşim aradı nerdesiniz gelmeyecekmiş diye ignem var onuda yaptırayım saat 22:00 de gelirim dedim ben geliyon seni alıp yaptıracağım nerdesin dedi
Geldi aldı yemek bile hazırlayıp yememmis bir su almışicmis dışarda balıkçıyla gittik yedik ordan hastaneye geçip iğne yaptırdık
Ciktik Eve geldik
Bebeğin odasını görmek istemedim ordan geçtim ama durur muyum sildim beze baktım yıkamis asmis
Gittim açılmamış temiz pakette beLer aynı sayıda benide biliyor çıldırdım
Gecenin yarısı bağırdım çağırdım ağladım feryat ettim kafayı yiyorum yaaa
Düzgün iş yapılmazsa kafayı yiyorum
Küstüm yattım
Bugün işten gelmiş yemeği yiyince sileyim diyor bu vakitte karanlıkta temizlik yapacak güneşli gündüz vakti evdeyken silmeye adam silecek heyyy yavrum hey
Sakin dedim yarın öleceğini bilsem ben temizleyecegim.
İşte cokkkk yıprandim oda yapsın ama adam gibi yapsın istiyor olmuyor olmuyor
Benim acil işe girmem lazım
Yoksa işte evde olursam ben böyleyim evi temizler dururum
Çok cins huylarım var

Şimdiye kadar varya üç bebek odası dikilip yerleşmişti benim yaptığım temizlikle
İlk doğumunda kızımın odasını kurdular üç gün sildim üst üste havalandırdım
Odayı hergun yerleştirdim çamaşırları çift duruladim.kizimin altını temizlerken elimi yıkardım silerdim poposunu birde sildim ten sonra yıkardım.asla elini yıkamadan temizlemedim poposunu.
Kızımı muayeneye götürürdüm orda muayene masasına değdi diye üstünü eve gelince çıkarır temiz giydiririm
Hastaneye banyo günleri götürür
Eve gelince soyar yıkardm
Asla yaptırmadim beşiğine o kıyafetle ayağımı çıkarır bebeği banyoya sokar yıkar geçerdik içeri.ahhh ahha kıymetim bilinse bari

Masallah canm Bilinir kiymetn

Herkese merhaba. Bir şey danışmak istiyorum. Bebek yatağı ne aldınız? Yataktan kastım park yatak yada karyola değil, yatağın kendisi. Tam ortopedik mi visco mu, pamuk yatak mı?

Herkese merhaba. Bir şey danışmak istiyorum. Bebek yatağı ne aldınız? Yataktan kastım park yatak yada karyola değil, yatağın kendisi. Tam ortopedik mi visco mu, pamuk yatak mı?
Ben visco almıştım kızimda , yine onu kullanacam. Park yatak içine visco yatak almistim

Aynen oyleymis cnim.ne dikisim ne agrim sancim ne baska bisey umrumda degil.tek duam evladim bian once küvezden ciksin.Rabbiminde izniyle ins.Rabbim nerde varsa sifa versin ins.

Masallah size cnm.darisi oglusumla bzim basimiza ins.kac kilo dogmustu kizin cnm?

senin sıcagin koynun kucagin ona destek weriyo annesi karninda gibi hissediyo anne kokusunu istiyo kuzucuk masallah sukurler olsun darısı bize insallah biraz seni bu aralar yorcak annesi ilk zamanlar emzirme icin uyandirmak sık sık emzirmek gerekiyo yaninda biri yokmu bebisin ihtiyaclarini giderdikten sonra sen uzansan uyusan dinlensende baksa ilgilense bebislee cunku uyursan sütünde artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…