- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.861
Hayırlısı canım bende bir şey yok henüz. Bakalım. Her şeyi hazır gelse de olur aslında sabırsızlanıyorumBenim de sezeryan tarihim 1 haziran. Ama doktorum cuma günkü kontrolde 1 hazirani bekleyecegini sanmiyorun demistiben de bugun garip sancilar farkli agrilar yasiyorum hissediyorum bikac gune gelecek sanki
Banada cuma gün verecek 37+4 um suan37+1im ama günü alali 2 hafta oluyor
Benimde kronik insalh biraz bari rahatlarim. beni çok geriyor sinir kupuyum.evin silinmesini temizlenmesini yeri kalmadı aslında amaAaaa benden bi tane dahami varmış grupta sanki beni anlatmışsın cnm opsesiflik cnm ne yaparsan yap yenemiyorsun insallah tedaviyle geçer
Şimdiye kadar varya üç bebek odası dikilip yerleşmişti benim yaptığım temizlikle
İlk doğumunda kızımın odasını kurdular üç gün sildim üst üste havalandırdım
Odayı hergun yerleştirdim çamaşırları çift duruladim.kizimin altını temizlerken elimi yıkardım silerdim poposunu birde sildim ten sonra yıkardım.asla elini yıkamadan temizlemedim poposunu.
Kızımı muayeneye götürürdüm orda muayene masasına değdi diye üstünü eve gelince çıkarır temiz giydiririm
Hastaneye banyo günleri götürür
Eve gelince soyar yıkardm
Asla yaptırmadim beşiğine o kıyafetle ayağımı çıkarır bebeği banyoya sokar yıkar geçerdik içeri.ahhh ahha kıymetim bilinse bari
Cnm seninle son adet tarihimiz aynıydı senin nasıl 37haftalık oluyo benim 33hafta şuan sat 25eylül benimBanada cuma gün verecek 37+4 um suan
Benim adet tarihimde karışıklık var canim doktorda oyle dedi bende yanılıyorum sanirimCnm seninle son adet tarihimiz aynıydı senin nasıl 37haftalık oluyo benim 33hafta şuan sat 25eylül benim
Ben visco almıştım kızimda , yine onu kullanacam. Park yatak içine visco yatak almistimHerkese merhaba. Bir şey danışmak istiyorum. Bebek yatağı ne aldınız? Yataktan kastım park yatak yada karyola değil, yatağın kendisi. Tam ortopedik mi visco mu, pamuk yatak mı?
Aynen ben de heyecanla bekliyorummm canim❤❤Hayırlısı canım bende bir şey yok henüz. Bakalım. Her şeyi hazır gelse de olur aslında sabırsızlanıyorum
Hımmm tm cnm benim şuan 33 haftalık cuma günü ameliyat için gün verecek büyüj bir ihtimal bayramdan sonraya kalacakBenim adet tarihimde karışıklık var canim doktorda oyle dedi bende yanılıyorum sanirim
Lolita555 bebek karnındayken bişey anlamıyorsun doğunca çok farklı değilmi
O yüzünü görmek o kokusu
Ne kadar muhteşem
Ben hep bunu derim doğurunca cokkk farklı anne olduğunu o zaman anlıyorsun
Onun için n dünyada elinden gelen ne varsa yapıyorsun dikisin ağrın sizin hiç önemli değil
Ben kızımı hastaneden kucağıma alıp kendim çıktım eve geldim sezeryan dikisimle eğilip yere bebeğimi yıkadım düşün o halimle nasıl yaptım su an bile anlamıyorum kanama kanama eğilme umrumda olmadı ve küçücük bir bebeği kendim yıkadım sanki 70 yaşında tecrübeli kadın gibi:)) annemin yıkadığı o bebenmedim kopukleyip yıkadım çıkardım
Üstünü giydirdim emzirdim yatırdım kendimde duş aldım
Hayat eve gidince hızlıca bu şekilde başladı
Zaman hemen geçiyor bak kızım su an 8 yaşında
İkinci sınıfa gidiyor ve bebeğinize o bakabilecrk akıllılıkta yavrum benim çok akıllıydi hep
Bebeğime hep konuş bak anneciğim şimdi hastaneden çıkıyoruz evimize geldik
Şimdi yemek yapicagim diye hep konuş
Emin ol anlıyor ve seni dinlemeye başlıyor
Birde banyo yaptırırken başını iyice durulamak aglasada konak olmaz
Şampuan kalmasın kafasında
Birde pompaları göğsünü sağ ilk küçük olduğu için çekemez sen sagdikce artar süt üretimi olur göğsünde
Akşamları evde emzirirken iki saatte bir uyan emzir sakın ışığı açma Los ışıkta emzir geceyi gündüzü anlasın uyku düzeni oluşur.
Cuma bana doğum için gün vericek bakalim. Allah'ın izniyle insalahHımmm tm cnm benim şuan 33 haftalık cuma günü ameliyat için gün verecek büyüj bir ihtimal bayramdan sonraya kalacak
Biz 21 günlük olduk. Kızımın karnını doyurdum, altı kuru, gazını da aldım ama uyumuyor. Kucagima alinca hemen uykuya daliyor yatagina yatirinca uyaniyor. Neden uyumuyor ki kızım. Uyuyunca da uyandirmasi zor oluyor. Uykusuzumm.
Nicin kaldi peki cnm?solunum sikintisimi wardi sebebi neydi yani?
Masallah size cnm.darisi oglusumla bzim basimiza ins.kac kilo dogmustu kizin cnm?
Sizin haziran başı olur kesin ama geç degilmi ya 38haftalık olmuşsun hemen hemen bana neden bu kadar erken gün veriyorlar anlamış degilimCuma bana doğum için gün vericek bakalim. Allah'ın izniyle insalah
senin sıcagin koynun kucagin ona destek weriyo annesi karninda gibi hissediyo anne kokusunu istiyo kuzucuk masallah sukurler olsun darısı bize insallahBiz 21 günlük olduk. Kızımın karnını doyurdum, altı kuru, gazını da aldım ama uyumuyor. Kucagima alinca hemen uykuya daliyor yatagina yatirinca uyaniyor. Neden uyumuyor ki kızım. Uyuyunca da uyandirmasi zor oluyor. Uykusuzumm.
Benim önümüzdeki hafta çarşamba gibi olur seninki anca 10 15 haziran dir cankmSizin haziran başı olur kesin ama geç degilmi ya 38haftalık olmuşsun hemen hemen bana neden bu kadar erken gün veriyorlar anlamış degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?