2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Uykuyu bir dönem unutucaksin canım maalesef.alisiyir vücut ama kırkı çıksın o kadar değişiyor bebek herşeyi farklı oluyor
İnan çok değişiyor.tam bir bebek oluyor.herseyi anlıyor herşeyi düzeliyor.
Sende alisiyorsun.
Birde beşiğine senin bir atletini yada kokunun Sındigi eşarbını koy kapalıysan kokundan daha rahat uyur bebeğin ben denemiştim ise yarardi.
Valla onu bazı şeylere alıştırmak senin elinde dirayetli ol çabala yılma
O herşeye alışır annesi.
Sen onu hep yonet

Bende ayni bugün kontrole gittim nst 'e bağladılar hiç şancı falan yok ama evde baya kötü oluyorum bide hareket etmiyo cihaza bağlanınca çıkınca başlıyor vurmaya 2600 olmuş kilosu sizin nasıl
Aynen ya nadil iş anlsmadim bende....canım ben bebişin kilosunu ve boyunu bilmiyorum doktorum söylemiyor gelisimi iyi diyor haftasıyla uyumlu suyun normal herşey iyi diyip bırakıyor ben gebeligin badinda düşük tehlikesi yaşadım çok sıkıntılı günlerdiçok uzulmustum doktorum o zamanlarımı bildiği için hiç bilgi vermiyor bana supriz olucak tamamen bebis

Merhaba. Internette beyaz gürültü diye geçen müzikler var. Anne karnındaki seslere benzer. Onu açarsan büyük ihtimal uyuyacaktır. Storedan ücretsiz programı indir. Telefonu uçak moduna alıp çekiştirebilirsin. Böylece bebeğine zararı olmaz. Programın adı baby sleep instant. Deneyince sonucu yazar misin? Umarım faydası olur

Maşallah size yarı kirkiniz olmuş bile. Canım bazen bu donemlerde bebeklerde büyüme atakları olabiliyor ve bu dönemlerde bebeklerde uyku zorluğu olabiliyor. Tabi arkadaşların dediği gibi senin kokuna ihtiyacı da var. Zor dönemler en başları,alışma dönemleri.

Merhaba sana da ekim annesi :)) söylediğin kasılmayı ben batma seklinde yasamistim öyle hatırlıyorum. Seninki gibi yaşayanlar var mıdır, olabilir mi orasını bilemem. Hamilelik herkeste farklı olduğu için sende de boyle bir sey ortaya çıkmış olabilir. Geçici bir şeydir. Bence endişe edecek bir durum gibi görünmüyor. Aklına çok takilirsa sağlık ocagina gidip ebeye bile sorabilirsin canim. Yolun bize göre uzun ama zaman çabuk geçiyor. Sana da hayırlı doğumlar

Son düzenleme:
Cnm seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim temizlik saplantiliyim malesef 7/24 temizlik yapabilirim ki bu halimle cok yapmışlığım vardır her zaman temiz düzenli olsun istiyorum benimde tam aksim olan bi kocam ve oğlum var hiç temiz durmuyor ev ..o yüzden hiç kendini üzüp yıpratma lütfen ise girmek iyi gelicekse mutlaka gir cnm

Masallah size:))❤Kokuna alismis kucaginda uyuyor.ayaklarinin altini gidikla uyandirmak icin.Rabbim yardimcin olsun bizimde uykusz gecelrimz baslicak bi iki hafta sonra

Hih işte bende aynısını yaptım şimdi oğlum alerji hastası ve karşılaştığı ilk mikropta hastalaniyor malesef doktoruda kiziyor bu çocuk Hiç mi mikropla karşılaşmadı niye bu kadar steril yetiştirdin vücudun mikrobada ihtiyacı var diye esimde elinden gelse çamaşır suyuyla yikiycak çocuğu diye söylüyor doktora ...tabi bu bana ders oldu ilk cocugumda yaptığımı ikincide yapıcam allahın izniyle ...sende o kadar kasma kendini hem çocuğa hem kendimize zarar veriyoruz farkinda olmadan

Çok teşekkür ederim

Canım senin takvimin yanlış olabilirmi benimde sat 17 eylül aramızda 8 gün var ama senin takvim farkı 14 gün gosteriyor yani bir hafta geride bir daha yap istersen
Tm cnm yaparım bi bakim ben hastanede ölçülen haftaya göre demiştim 33 haftalıkmışım şuan sat ile uyumlu bebegin gelişimi öyle dedi doktor sen sezaryenmi normalmi yapacaksın cnm

Ayyy o temizlik manyağı birde ben varim canim seni çooook iyi anlıyorum. Gecen halilari verdik gelecegi gün dedim eşime sen sadece koltuklari çek bem siler süpürurum . çünkü yaptığı isi begenmiyorum supurdum sildim tekrar sildim suyu degistirip tekrar sildim . Bu aya kadar her isimi kendim yaptim çok şükür çünkü eşim yapinca sinir krizi geciriyom . Ilk aylarda esimden istedim evi süpürmesini ben arkasindan sileyim diye ne koltuk cekmis ne kapi arkasi supurmus sinir oldum . Tekrar ben süpürdum . Ben ona kızdım bağırdım. O bana kızdı tekrar supureceksen niye yaptırdın diye . Ondan sonra Allahim dedim hamileligim boyunca temizlik konusunda eşime muhtac etme diye dua ettim hep . Herseyimi de yaptim hamilelik boyunca cam da sildim kac kere , dolaplarimi , bonyoyu , balkon yikama olsun herseyi cok şükür yaptim. Bu son aylarda zorlanıyorum şimdi ellerim ayaklarim sis inmiyor . . Esime koltuk sildirdim suyunu bezini ayarliyom başında duruyom ., balkonlari yikarken başında duruyom orasi kaldi burasi kaldı diyom bazen sinir olmak istemiyorsam bakmiyacam ne yaparsa yapsin diyom
Banyomu yikadim bugün mis gibi oldu yerler duvarlar . Esimde ayaklarim sis ağrıyor diye ağlıyorsun niye yapiyon diyor . Ne yapam yani kim yapacak ilk aylarda banyo da yikatmaya denedim haldur huldur iş yapiyor duvarlara dolaba su sıçratti hep. Dedim tamam yani ilk ve son oldu . Bir şeyi temizlerken baska biryerlero mutlaka kirletiyor sinir olacagina kendin yap .

Cok sicak bunaliyorm cok terliyorm uyuyamiyorm kizlar.Esjmi bile kovuyorm yatagin diger ucuna yollluyorm O kadar ki sicak basiyor.Sizdede oluyor mu? Havada serin yagmurlu.
Cok rahatsız im bende bu konuds canım
Bugün kac kere terledim iç camasirlarimi , üstümu degistirdim kim bilir. Sabahlari ter icinde uyaniyom , is yapıyom ter, oturuyom ter. Yani anlamiyorum birden durduk yere ter bosaliyor resmen .. Buralar cok sıcak zaten ellerim ayaklarim da sis inmiyor hic.

Canim öncelikle Allah gönlüne gore verdi. Sen normal dogum iistiyorun zaten insallah bu bebiside sagsalim kucagina alirsin Allaha emanet olun usg de mi cikti aciklik canim

Canim insallah biraz daha bekler bebis stres yapma ki dahada dursun Allaha emanet olun haftasida cok geri degil. Belki bobrektede bir sey yoktur insallah belki usg yanilgisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…