- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.881
Sağol canım 2 buçuk kilo doğdu kızım.
Uykuyu bir dönem unutucaksin canım maalesef.alisiyir vücut ama kırkı çıksın o kadar değişiyor bebek herşeyi farklı oluyorBiz 21 günlük olduk. Kızımın karnını doyurdum, altı kuru, gazını da aldım ama uyumuyor. Kucagima alinca hemen uykuya daliyor yatagina yatirinca uyaniyor. Neden uyumuyor ki kızım. Uyuyunca da uyandirmasi zor oluyor. Uykusuzumm.
Aynen ya nadil iş anlsmadim bende....canım ben bebişin kilosunu ve boyunu bilmiyorum doktorum söylemiyor gelisimi iyi diyor haftasıyla uyumlu suyun normal herşey iyi diyip bırakıyor ben gebeligin badinda düşük tehlikesi yaşadım çok sıkıntılı günlerdiçok uzulmustum doktorum o zamanlarımı bildiği için hiç bilgi vermiyor bana supriz olucak tamamen bebisBende ayni bugün kontrole gittim nst 'e bağladılar hiç şancı falan yok ama evde baya kötü oluyorum bide hareket etmiyo cihaza bağlanınca çıkınca başlıyor vurmaya 2600 olmuş kilosu sizin nasıl
Biz 21 günlük olduk. Kızımın karnını doyurdum, altı kuru, gazını da aldım ama uyumuyor. Kucagima alinca hemen uykuya daliyor yatagina yatirinca uyaniyor. Neden uyumuyor ki kızım. Uyuyunca da uyandirmasi zor oluyor. Uykusuzumm.
Maşallah size yarı kirkiniz olmuş bile. Canım bazen bu donemlerde bebeklerde büyüme atakları olabiliyor ve bu dönemlerde bebeklerde uyku zorluğu olabiliyor. Tabi arkadaşların dediği gibi senin kokuna ihtiyacı da var. Zor dönemler en başları,alışma dönemleri.Biz 21 günlük olduk. Kızımın karnını doyurdum, altı kuru, gazını da aldım ama uyumuyor. Kucagima alinca hemen uykuya daliyor yatagina yatirinca uyaniyor. Neden uyumuyor ki kızım. Uyuyunca da uyandirmasi zor oluyor. Uykusuzumm.
Merhaba sana da ekim annesi :)) söylediğin kasılmayı ben batma seklinde yasamistim öyle hatırlıyorum. Seninki gibi yaşayanlar var mıdır, olabilir mi orasını bilemem. Hamilelik herkeste farklı olduğu için sende de boyle bir sey ortaya çıkmış olabilir. Geçici bir şeydir. Bence endişe edecek bir durum gibi görünmüyor. Aklına çok takilirsa sağlık ocagina gidip ebeye bile sorabilirsin canim. Yolun bize göre uzun ama zaman çabuk geçiyor. Sana da hayırlı doğumlarMerhaba sevgili Haziran anneleri
Doğum yapmış arkadaşlar sağlıkla büyütsün, henüz yapmamış arkadaşlar ise sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah..
Ekim anneleri grubundan geliyorum.
Arkadaşlar ben 18 haftalık hamileyim. Sizin tecrübelerinize dayanarak bir soru sormak istiyorum. İki haftadır sabah uyandığımda dönerken kısa süreli bir kasılma gevşeme durumu oluyor karnımda ve kasıklarımda. Yani doğru ifade edebildim mi bilmiyorum ama garip bir his. Sonra geçiyor ama her uyandığımda yaşıyorum. Normal mi? Siz de yaşadınız mı? Şimdiden teşekkür ederim Sevgilerimle
Cnm seni çok iyi anlıyorum bende öyleyim temizlik saplantiliyim malesef 7/24 temizlik yapabilirim ki bu halimle cok yapmışlığım vardır her zaman temiz düzenli olsun istiyorum benimde tam aksim olan bi kocam ve oğlum var hiç temiz durmuyor ev ..o yüzden hiç kendini üzüp yıpratma lütfen ise girmek iyi gelicekse mutlaka gir cnmBenimde kronik insalh biraz bari rahatlarim. beni çok geriyor sinir kupuyum.evin silinmesini temizlenmesini yeri kalmadı aslında ama
Dün tutmuş eşim bebeğin beşiğini
Evde başka bir şeyde kullandığım temizlik beziyle silmişpaketden yeni al hiç kullanılmamış demiştim onunla sildi ya
Ben oldum sok gecirsim sanki o beşik şu an çöp yuvası gibi
Onu çamaşır suyuyla yıkamak istiyorum
Onu bir daha baştan sileceğim
Bende ağzıma ne geldi saydım bağırdım feryat ettim ağladım evden çıktım beni silah çekip vurrsa bu kadar acı vermezdi.
Benim hayatım kararıyor gibi oluyor
Şimdi evim çöp tenekesi gibi bebeğin odasını kendi sildim dolabı hariç herşey kır içinde gibi.
Buda beni stresli yapıyordun evden baktım kafayı bozacağını gördükçe o odayı beşiği silerken
Çıktım kapıyı çarpıp hiç bişey demeden
AVM ye gittim akşam iftardan eve gelmedim.
Gezdim bebek mağazalarını
Sonra iftar vakti geçti eşim aradı nerdesiniz gelmeyecekmiş diye ignem var onuda yaptırayım saat 22:00 de gelirim dedim ben geliyon seni alıp yaptıracağım nerdesin dedi
Geldi aldı yemek bile hazırlayıp yememmis bir su almışicmis dışarda balıkçıyla gittik yedik ordan hastaneye geçip iğne yaptırdık
Ciktik Eve geldik
Bebeğin odasını görmek istemedim ordan geçtim ama durur muyum sildim beze baktım yıkamis asmis
Gittim açılmamış temiz pakette beLer aynı sayıda benide biliyor çıldırdım
Gecenin yarısı bağırdım çağırdım ağladım feryat ettim kafayı yiyorum yaaa
Düzgün iş yapılmazsa kafayı yiyorum
Küstüm yattım
Bugün işten gelmiş yemeği yiyince sileyim diyor bu vakitte karanlıkta temizlik yapacak güneşli gündüz vakti evdeyken silmeye adam silecek heyyy yavrum hey
Sakin dedim yarın öleceğini bilsem ben temizleyecegim.
İşte cokkkk yıprandim oda yapsın ama adam gibi yapsın istiyor olmuyor olmuyor
Benim acil işe girmem lazım
Yoksa işte evde olursam ben böyleyim evi temizler dururum
Çok cins huylarım var
Biz 21 günlük olduk. Kızımın karnını doyurdum, altı kuru, gazını da aldım ama uyumuyor. Kucagima alinca hemen uykuya daliyor yatagina yatirinca uyaniyor. Neden uyumuyor ki kızım. Uyuyunca da uyandirmasi zor oluyor. Uykusuzumm.
Hih işte bende aynısını yaptım şimdi oğlum alerji hastası ve karşılaştığı ilk mikropta hastalaniyor malesef doktoruda kiziyor bu çocuk Hiç mi mikropla karşılaşmadı niye bu kadar steril yetiştirdin vücudun mikrobada ihtiyacı var diye esimde elinden gelse çamaşır suyuyla yikiycak çocuğu diye söylüyor doktora ...tabi bu bana ders oldu ilk cocugumda yaptığımı ikincide yapıcam allahın izniyle ...sende o kadar kasma kendini hem çocuğa hem kendimize zarar veriyoruz farkinda olmadanŞimdiye kadar varya üç bebek odası dikilip yerleşmişti benim yaptığım temizlikle
İlk doğumunda kızımın odasını kurdular üç gün sildim üst üste havalandırdım
Odayı hergun yerleştirdim çamaşırları çift duruladim.kizimin altını temizlerken elimi yıkardım silerdim poposunu birde sildim ten sonra yıkardım.asla elini yıkamadan temizlemedim poposunu.
Kızımı muayeneye götürürdüm orda muayene masasına değdi diye üstünü eve gelince çıkarır temiz giydiririm
Hastaneye banyo günleri götürür
Eve gelince soyar yıkardm
Asla yaptırmadim beşiğine o kıyafetle ayağımı çıkarır bebeği banyoya sokar yıkar geçerdik içeri.ahhh ahha kıymetim bilinse bari
Canım senin takvimin yanlış olabilirmi benimde sat 17 eylül aramızda 8 gün var ama senin takvim farkı 14 gün gosteriyor yani bir hafta geride bir daha yap istersenCnm seninle son adet tarihimiz aynıydı senin nasıl 37haftalık oluyo benim 33hafta şuan sat 25eylül benim
Çok teşekkür ederimMerhaba sana da ekim annesi :)) söylediğin kasılmayı ben batma seklinde yasamistim öyle hatırlıyorum. Seninki gibi yaşayanlar var mıdır, olabilir mi orasını bilemem. Hamilelik herkeste farklı olduğu için sende de boyle bir sey ortaya çıkmış olabilir. Geçici bir şeydir. Bence endişe edecek bir durum gibi görünmüyor. Aklına çok takilirsa sağlık ocagina gidip ebeye bile sorabilirsin canim. Yolun bize göre uzun ama zaman çabuk geçiyor. Sana da hayırlı doğumlar
Tm cnm yaparım bi bakim ben hastanede ölçülen haftaya göre demiştim 33 haftalıkmışım şuan sat ile uyumlu bebegin gelişimi öyle dedi doktor sen sezaryenmi normalmi yapacaksın cnmCanım senin takvimin yanlış olabilirmi benimde sat 17 eylül aramızda 8 gün var ama senin takvim farkı 14 gün gosteriyor yani bir hafta geride bir daha yap istersen
Ayyy o temizlik manyağı birde ben varim canim seni çooook iyi anlıyorum. Gecen halilari verdik gelecegi gün dedim eşime sen sadece koltuklari çek bem siler süpürurum . çünkü yaptığı isi begenmiyorum supurdum sildim tekrar sildim suyu degistirip tekrar sildimŞimdiye kadar varya üç bebek odası dikilip yerleşmişti benim yaptığım temizlikle
İlk doğumunda kızımın odasını kurdular üç gün sildim üst üste havalandırdım
Odayı hergun yerleştirdim çamaşırları çift duruladim.kizimin altını temizlerken elimi yıkardım silerdim poposunu birde sildim ten sonra yıkardım.asla elini yıkamadan temizlemedim poposunu.
Kızımı muayeneye götürürdüm orda muayene masasına değdi diye üstünü eve gelince çıkarır temiz giydiririm
Hastaneye banyo günleri götürür
Eve gelince soyar yıkardm
Asla yaptırmadim beşiğine o kıyafetle ayağımı çıkarır bebeği banyoya sokar yıkar geçerdik içeri.ahhh ahha kıymetim bilinse bari
Cok rahatsız im bende bu konuds canımCok sicak bunaliyorm cok terliyorm uyuyamiyorm kizlar.Esjmi bile kovuyorm yatagin diger ucuna yollluyorm O kadar ki sicak basiyor.Sizdede oluyor mu? Havada serin yagmurlu.
Canim öncelikle Allah gönlüne gore verdi. Sen normal dogum iistiyorun zaten insallah bu bebiside sagsalim kucagina alirsin Allaha emanet olun usg de mi cikti aciklik canimKızlarr ben dr dan geldim. Önce ultrason oldum. Daha sonra dr hemşireye dönüp hastayı hazırlayın muayene yapıcam demez mi şok oldum. Asıl şok muayenedeymiş ama meğer. Dr demezmi 3 cm açılma var. Seninkinin eli kulağında diyeDedim peki ne olacak şimdi? Siz sezaryen diyodunuz hep. Açılman başlamış çatında müsait. Normali bekleyelim dedi. Akşama sabaha da gelebilir, 1 hafta da sürebilir hiç belli olmaz dedi. Sancın gelince gel dedi. Nst ye yolladı. Nst de de sancılar çıktı fakat dr a gösteremedik doğuma girmiş. Arayıp açıklama yapacak. Şimdi evdeyiz ama ben cok heyecanlıyım elim ayağım tutmuyo resmen. Tecrübeli olduğum halde bilinmezlik, korku, heyecan birbirine karıştı
Canim insallah biraz daha bekler bebis stres yapma ki dahada dursun Allaha emanet olun haftasida cok geri degil. Belki bobrektede bir sey yoktur insallah belki usg yanilgisidirSabah maalesef nişanım geldi. Nişan ceviz büyüklüğünde yoğun ve hafif kahverengi bir mukus arkadaşlar. Dru aradım ve gelmemi söyledi . Zaten yarın kontrol vardı. Gittik ve dr hemen alalım dedi . Ben beklemek istedim. NSTye girince sancım en fazla 30'a çıktı ama sancıların başlamış dedi dr. Bu bebek en fazla 1 hafta bekler dedi. Suyum fazla olduğundan rahimde artık hiç yer kalmamış . 35+2yim daha. Bir de bebeğin sağ böbreğinde genişleme olabilir ama zamanla kaybolur dedi. Çocuk drna mutlaka söylersiniz dedi. Dra kalsa hemen alacaktı ama ven beklemek istedim. Dr biraz baskı yaptı alalım diye. Neyse git, zaten gece 3'te sancıyla gelip beni arayacaksın dedi. Nişan gelmeseydi sıkıntı değildi de... Çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?