- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.901
Kız napim ya eşim çok ağırkanli ben yapmayalım desem ev öylece kalacak. Hormonlar tavan sürekli bi tartışma halindeyizN Nurumcan94 canim in o sandlaye tepelerinden yaparsınız yavas yavas benimde sabrim pek gelmez ama once bir canta filan hazilra kafan rahat olur elin altindaysa cok zor bu halde tasinmissin Allah yardımcın olsun
Cok rahatsız im bende bu konuds canım
Bugün kac kere terledim iç camasirlarimi , üstümu degistirdim kim bilir. Sabahlari ter icinde uyaniyom , is yapıyom ter, oturuyom ter. Yani anlamiyorum birden durduk yere ter bosaliyor resmen .. Buralar cok sıcak zaten ellerim ayaklarim da sis inmiyor hic.
Canım senin takvimin yanlış.. Doğum tarihini 2 Temmuz olarak girmelisin..Cnm seninle son adet tarihimiz aynıydı senin nasıl 37haftalık oluyo benim 33hafta şuan sat 25eylül benim
Evet canım öyle olmuştu bana 2ekim olarak hesapla dedilerCanım senin takvimin yanlış.. Doğum tarihini 2 Temmuz olarak girmelisin..
Ama sat ile uyumlu diyorsan, satın 2 Ekim oluyor.. İlla sat 25 Eylül, tahmini doğum 9 Temmuz ise, bu seferde sat ile uyumlu değilde geç döllenme olmuş oluyor.. Zaten ilk öğrendiğimiz zamanlardan da öyle birşey hatırlıyorum ..
Günaydın kızlar şu temizlik işinizi birilerini çağırsanız son zamanlarımız ve gerçekten ağırlaştık artık temizlikçi tutun derim pazar günü halılarımı serdim dip köşe tekrardan sildik eşimle ama bildiğiniz tır geçmiş gibi oldu üstümden :) neyse ki bitti sanırım en erken bebeğin kıyafetlerini yapan benim hazır herşey çantamda hazır iyi ki de yapmışım şimdi hiç birşey yapmak istemiyorum herkese kolay gelsin
Anladim canım geçmiş olsun . Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinAynen ya nadil iş anlsmadim bende....canım ben bebişin kilosunu ve boyunu bilmiyorum doktorum söylemiyor gelisimi iyi diyor haftasıyla uyumlu suyun normal herşey iyi diyip bırakıyor ben gebeligin badinda düşük tehlikesi yaşadım çok sıkıntılı günlerdiçok uzulmustum doktorum o zamanlarımı bildiği için hiç bilgi vermiyor bana supriz olucak tamamen bebis
Bende hazırladım herşeyi 2 hafta sonrada ağdaya gitcem. Ama temizlik çok nankör kaçıncı temizlenis ama evde çocuk olunca heryer aynı gibi geliyor zaten doğumdan sonra eve insan dolmucak ya diyorum rahatlatoyirum kendimi sonra birden dogum olursa ev dağınık olursa diye surekli iş yapıyorumGünaydın kızlar şu temizlik işinizi birilerini çağırsanız son zamanlarımız ve gerçekten ağırlaştık artık temizlikçi tutun derim pazar günü halılarımı serdim dip köşe tekrardan sildik eşimle ama bildiğiniz tır geçmiş gibi oldu üstümden :) neyse ki bitti sanırım en erken bebeğin kıyafetlerini yapan benim hazır herşey çantamda hazır iyi ki de yapmışım şimdi hiç birşey yapmak istemiyorum herkese kolay gelsin
Açıklık muayenesi yaptı orda cıktı canım cok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallahCanim öncelikle Allah gönlüne gore verdi. Sen normal dogum iistiyorun zaten insallah bu bebiside sagsalim kucagina alirsin Allaha emanet olun usg de mi cikti aciklik canim
Off, 3 gün yavaş yavaş her yerimi temizledim.. Avizeleri, camlara, tüm dolap içlerini döktüm yeniden yerleştirdim, halılarımı kaldırdım.. Ne oldu? Kv ler geldiler.. Daha bir hafta olmadan evin her yeri leş.. Kahvaltı tabaklarımın olduğu tepsinin içi bile leş.. Sanırsın onu tabak olarak kullandılar.. Kalkıyorum, ekmek kırıntıları sofrada, cam açık, onlar uçuyor her yere.. Geçen baharat dökmüşler.. Tüm çekmece kulplarına, kapakları açık bıraktıkları için içine, yere dökülmüş.. Bakalım dedim ne zaman temizleyecekler 2-3 gün durdu.. Ocağın yanındaki duvar cam bende.. Yemek buğuları oradan akıyor ve iz yapıyor.. Orada 20 çizgi vardır.. Yağ damlaları var, hep sıçramış, umurlarında değil.. Ben zaten titiz insanım.. Şuan öyle zorluk çekiyorum ki, yemin ediyorum gelmeseler daha iyiydi.. İnsanlar hayırlı olsuna gelecekler, bu eve nasıl gelecekler bilemiyorum..Günaydın kızlar şu temizlik işinizi birilerini çağırsanız son zamanlarımız ve gerçekten ağırlaştık artık temizlikçi tutun derim pazar günü halılarımı serdim dip köşe tekrardan sildik eşimle ama bildiğiniz tır geçmiş gibi oldu üstümden :) neyse ki bitti sanırım en erken bebeğin kıyafetlerini yapan benim hazır herşey çantamda hazır iyi ki de yapmışım şimdi hiç birşey yapmak istemiyorum herkese kolay gelsin
Bende de iki haftalık fark vardı ama kapattı şimdi satla uyumlu.. Seninde kapatabilir o farkı.. Bir anda 1 hafta ilerlemiş olursun.. Benim 27 hazirandı tahmini doğum şimdi 13 Haziran :)Evet canım öyle olmuştu bana 2ekim olarak hesapla dediler
Ben resmen yanıyorum hiç ortunmuyorum geceleri tuvalete kalkıyorum sık sık ve su içiyorum geceleri çünkü kan ter içindeyim.hamile yastığı kullanıyordum onu bile attım bunalıyorum icindeCok sicak bunaliyorm cok terliyorm uyuyamiyorm kizlar.Esjmi bile kovuyorm yatagin diger ucuna yollluyorm O kadar ki sicak basiyor.Sizdede oluyor mu? Havada serin yagmurlu.
O bahsettigin yara acısı bende de oldu gecen haftalarda. Ustelik agda yapmadigim halde.. jilet kullandim, biraz abartmisim sanirim tahris etmisim. Gozle gorulur birsey yoktu ama gunlerce yara acısına benzer acı cektim. Yurumek eziyet oldu. Demek ten hassasiyetinden oluyor bu donemlerde.M munevverfurkan canim agdani son haftana birakma derim ben agda yaptirdim hamilelikten tenim cok hassaslasmis kabarcik kabarcik oldu 3 gundur aci cekiyorum kimseyede bisi diyemiyorumkuafore gitceksen mutlaka ama mutlaka tembih et uyar cok cokndikkat etsin yeminle pisik olmusdan beter yara acısıyla dolaniyorum
İnşallah bekler. Dr aynen dediğin gibi. Hemen almak istedi. Ben kabul etmeyince de trip attı resmen. Canımla mı uğraşayım dr tribiyle mi?Ne diyosun bekler insallah bebis bir kaç hafta daha doktorlara kalsa hemen alacaklar zaten benim ilk bebiste nisandan bir hafta sonra doğum olmuştu seninkide bekler insallah
Dünden beri yatıyorum . Pazar günü yoruldum epey. Eşim işleri biraz dinlenince yapacağım diyor ama ben tez canlı olduğum ve oruçlu diye ona kıyamadığımdan hemen yapıyorum . Artık istesem de yapamam. Şu minnoş biraz daha kalmalı içeride. 1 gün daha bekledi. Bakalım daha kaç gün kalacak.reoc kendimizi hirpaliyoz yoruyoz yuruyoz temizlik yapiyoruz sonra her is erkenden basimiza geliyo
dikkat etmiyozki kuzum bende ayni elim dursa ayagim durmuyo sonra kiwran kiwran agri cek oluyor tabiki. kendini hic yorma lutfen. uzan bacaklarinin altina minder koy yemegini ye yat is guc birak bebegin icin kendin icin tamm
Böbrek için ben de öyle düşünüyorum. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor. 11 Haziran için gün vermişti dr ama nasip buymuş. Stresimi azaltmaya çalışıyorum . Güzel oğlum, canım oğlum hadi biraz daha bekle diye motive ediyorum çocuğu. Kendime de bu çocuk en az 2 hafta daha içeride kalacak, doğurmayacaksın diyorum :)))Canim insallah biraz daha bekler bebis stres yapma ki dahada dursun Allaha emanet olun haftasida cok geri degil. Belki bobrektede bir sey yoktur insallah belki usg yanilgisidir
hemde nasill bir acı canım anlatilcak bisey degil yanma var sanki ama dokununca dikenler batyo gibi yuruyemez oldum oturamaz oldum walla hassasiyetten diye dusunuyorum kan toplaniyomus ozel bolgemizde ondan dogumda yaklastiya ... mahfettim kendimiO bahsettigin yara acısı bende de oldu gecen haftalarda. Ustelik agda yapmadigim halde.. jilet kullandim, biraz abartmisim sanirim tahris etmisim. Gozle gorulur birsey yoktu ama gunlerce yara acısına benzer acı cektim. Yurumek eziyet oldu. Demek ten hassasiyetinden oluyor bu donemlerde.
Ben normalde de ağda yapıyorum bi sıkıntı olmadı canım sadece kuaföre göremiyorum o yüzden gitcem uzamasını bekliyorumM munevverfurkan canim agdani son haftana birakma derim ben agda yaptirdim hamilelikten tenim cok hassaslasmis kabarcik kabarcik oldu 3 gundur aci cekiyorum kimseyede bisi diyemiyorumkuafore gitceksen mutlaka ama mutlaka tembih et uyar cok cokndikkat etsin yeminle pisik olmusdan beter yara acısıyla dolaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?