2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayni vallahi ya tam tarif ettigin gibi diken batar gibi, yurudukce yaniyordu. Yeni yeni gecti daha. Sonrasinda da jilet kullandim ama tekrar etmedi allahan. Bir daha olmaz insallah cunku acisi gercekten tarifsiz bi aksam evde oturup agladigimi bilirim verdigi acıdan.

Selamlar kızlar, temizlikten konuşulmuş. Ben artık raporluyum ve çalışmıyorum . Ev berbat , bebeğin eşyalar daha yığın halde duruyor yıkanıp utulenecek ve yerleşecek. Ben şimdi hangisinden başlayayım temizlik mi bebek eşyalarımı ? Temizlik yapsak eerken olmaz mı ki ?Benim oğlan ve adam evin canına okur, ben de kafayı yerim

Aynı kendimizi gördüm
Ben istiyorum oda düşünsün bilsin söylemedim su bezi kullan su suyu kovaya köy hazırla tertemiz yap diye.
Çünkü bıktım söylemekten biraz kafanı calistir yahu bu yenidoğan bebek hassas
Çok düzgün yapmak lazım
Bugün beşiği koyduğum duvarı tekrar silip komple beşiğidir Şifonyeride silip son noktayı koyacagim.insalhh hiçbir güç beni durduramaz.
Yarında kıyafetleri yıkayıp yerleştirecegim.
Artık yeter
Kadın tutsak ne fayda temizlikçi kadını bir kaşık suda bogacaktim en son diğer hamileliğinde eve geldi düşün:))
Tutmuş çamaşır suyuyla mutfak dolabımin içini dışını silmiş.yahu çamaşır suyuyla silinir mi oraya yemek tabağı konuyor
Yemin içerim oda şişeyi boşalmış günlerce sildim kokusu gitmedi
Giderken de dedim inan hiçbirşey temiz olmadı abla ama eline sağlık dedim.o bana son oldu ders oldu.evimi sıvadı gitti

Bu Venüs jilet ucunda bir losyon varya sanırım bu acıyı o yapıyor yanma hissini bende de aynısı oldu
Cildi yakıyor.
Birde şu kolzete oturup yapanlar nasıl yapıyorsunuz ben bir yerimi kesececegim diye tirstim
Birde kan sulandırıcı kullanıyor en ufak kesikte hemen zaten kanama oluyor korktum yapamadım.
Aynayı tutup yapıyorum.diger gebelikte de öyle yaptım dusumu alip ciktim
Hastaneye gittim doğum yaptım

Önce temizlik yap temiz eve bebeğin temiz eşyaları olsun .
Bebeğin kimi temizlerken önce ev temizlerken onlarda tekrar batar
Allah kolaylık versin

AnneAslan gerçi ilk hamileligimde son hafta almıştım senin dediğin gibi olmustu inşallah olmaz ya bu sefer
Jilet kullanıldığında daha önce olur kızarıklık ve yanar ben o yüzden hiç bulaşma yapayım.ama ant içtim doğum sonrası hep kendim alacağım bir kez gidip kuaföre aldiririm sonra kendim hep devam edip azaltacağım.

Çok iyi moral veriyorsun. İnşallah bekler canım. Kahverengi leke geldi iki kere ve kasılmalar arttı. Bir ara da adet sancısı gibi sancı oldu. Bunlar beni korkutuyor . Doğum sancısı veya kasılması mı bilmiyorum da. Şu an tek dileğim oğlumun 10 15 gün daha bekleyip sağlıkla doğması.

Bende venus kullaniyorum ondan mi oluyor acaba bi dikkat edeyim bakalim yine olacak mi. Ama en rahat en guzel venus aliyor digerlerinden cok daha rahat kullanimi. Ben tuvalete oturarak yapamam heralde hic denemedim. Dusta ayakta yapiyorum el yordamiyla, sonra da aynayla kontrol ediyorum.

Bence kesinlikle ondan ilk aldığımda hele Allah'ım yandı cildin tahriş ten
Şimdi biraz daha alıştıcildimiz hassaslasti ya çok acıyor.artik
Doğum sonrası yakmaz bence fazla ama bence bu ucundaki losyon yapıyor emin ol

uyyy biraz abartmışsın sanki tepkilerini. azcık üzüldüm sanki eşine :)) ben de durup bakınca eşime bu ara fazla yüklendiğimi düşünüyorum. hormonlar bacım hormonlar. evet kız ama kendini hırpalama

Önce temizlik yap temiz eve bebeğin temiz eşyaları olsun .
Bebeğin kimi temizlerken önce ev temizlerken onlarda tekrar batar
Allah kolaylık versin
ben yanmışım, Bir sürü iş, Tek başımayım dip köşe bahar temizliği yapmam lazım , koca kış çalıştım hep normal silip süpürüp toz alma yaptım ama şimdi cam kapı dolaplar elden geçmesi lazım (

Amin canım gerçekten öyle anne kokusu aldığı için demek ki kucağıma alır almaz uyuyor yerine bırakınca uyanıyor. 40 indan sonra düzelir diyorlar uyku düzensizliğini. Önceden doğsun diye gün sayiyordum şimdi kırkımız çıksın diye sayıyorum bugün 22. Günlük kızım ♡♥

Ben önce halıları verdim. Halılar yokken annem evi temizledi ben toz aldım. Sonra bebeğin eşyalarını yikadim ütüledim. Doğuma 12 gün kalada halıları serdik süpürge toz tamam. Doğumdan 1 2 gün önce yine yaparız

İşte sezaryen doğumda bu süreçler az çok belirli oluyor da normal de tutturmak mesele.. Erken doğumlarının dolayı, yaptım temizliği ama neye yarar? Evde tekrar 3 misafir olunca yapılmamış halinden daha berbat oldu..

Tm cnm yaparım bi bakim ben hastanede ölçülen haftaya göre demiştim 33 haftalıkmışım şuan sat ile uyumlu bebegin gelişimi öyle dedi doktor sen sezaryenmi normalmi yapacaksın cnm
Hım tamam o zaman doktorlar sata göre yapıyor dogumu ultrasona göre pek yapmıyorlar bildiğim kadarıyla ... ben sezeryan olucam canim bu ikinci dogumum 11 hazirandan sonrasına gün vericek kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…