- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.921
Ayni vallahi ya tam tarif ettigin gibi diken batar gibi, yurudukce yaniyordu. Yeni yeni gecti daha. Sonrasinda da jilet kullandim ama tekrar etmedi allahan. Bir daha olmaz insallah cunku acisi gercekten tarifsiz bi aksam evde oturup agladigimi bilirim verdigi acıdan.hemde nasill bir acı canım anlatilcak bisey degil yanma var sanki ama dokununca dikenler batyo gibi yuruyemez oldum oturamaz oldum walla hassasiyetten diye dusunuyorum kan toplaniyomus ozel bolgemizde ondan dogumda yaklastiya ... mahfettim kendimi
Ben resmen yanıyorum hiç ortunmuyorum geceleri tuvalete kalkıyorum sık sık ve su içiyorum geceleri çünkü kan ter içindeyim.hamile yastığı kullanıyordum onu bile attım bunalıyorum icinde
Aynen çok şükür temmuz agustos ta olanlara Allah kolaylık versinDogrudr canm neyseki az kaldi tam sicaklara girmeden dogurucz
Aynen çok şükür temmuz agustos ta olanlara Allah kolaylık versin
Aynı kendimizi gördümAyyy o temizlik manyağı birde ben varim canim seni çooook iyi anlıyorum. Gecen halilari verdik gelecegi gün dedim eşime sen sadece koltuklari çek bem siler süpürurum . çünkü yaptığı isi begenmiyorum supurdum sildim tekrar sildim suyu degistirip tekrar sildim. Bu aya kadar her isimi kendim yaptim çok şükür çünkü eşim yapinca sinir krizi geciriyom . Ilk aylarda esimden istedim evi süpürmesini ben arkasindan sileyim diye ne koltuk cekmis ne kapi arkasi supurmus sinir oldum . Tekrar ben süpürdum . Ben ona kızdım bağırdım. O bana kızdı tekrar supureceksen niye yaptırdın diye . Ondan sonra Allahim dedim hamileligim boyunca temizlik konusunda eşime muhtac etme diye dua ettim hep . Herseyimi de yaptim hamilelik boyunca cam da sildim kac kere , dolaplarimi , bonyoyu , balkon yikama olsun herseyi cok şükür yaptim. Bu son aylarda zorlanıyorum şimdi ellerim ayaklarim sis inmiyor . . Esime koltuk sildirdim suyunu bezini ayarliyom başında duruyom ., balkonlari yikarken başında duruyom orasi kaldi burasi kaldı diyom bazen sinir olmak istemiyorsam bakmiyacam ne yaparsa yapsin diyom
Banyomu yikadim bugün mis gibi oldu yerler duvarlar . Esimde ayaklarim sis ağrıyor diye ağlıyorsun niye yapiyon diyor . Ne yapam yani kim yapacak ilk aylarda banyo da yikatmaya denedim haldur huldur iş yapiyor duvarlara dolaba su sıçratti hep. Dedim tamam yani ilk ve son oldu . Bir şeyi temizlerken baska biryerlero mutlaka kirletiyor sinir olacagina kendin yap .
Bu Venüs jilet ucunda bir losyon varya sanırım bu acıyı o yapıyor yanma hissini bende de aynısı olduAyni vallahi ya tam tarif ettigin gibi diken batar gibi, yurudukce yaniyordu. Yeni yeni gecti daha. Sonrasinda da jilet kullandim ama tekrar etmedi allahan. Bir daha olmaz insallah cunku acisi gercekten tarifsiz bi aksam evde oturup agladigimi bilirim verdigi acıdan.
Önce temizlik yap temiz eve bebeğin temiz eşyaları olsun .Selamlar kızlar, temizlikten konuşulmuş. Ben artık raporluyum ve çalışmıyorum . Ev berbat , bebeğin eşyalar daha yığın halde duruyor yıkanıp utulenecek ve yerleşecek. Ben şimdi hangisinden başlayayım temizlik mi bebek eşyalarımı ? Temizlik yapsak eerken olmaz mı ki ?Benim oğlan ve adam evin canına okur, ben de kafayı yerim
Jilet kullanıldığında daha önce olur kızarıklık ve yanar ben o yüzden hiç bulaşma yapayım.ama ant içtim doğum sonrası hep kendim alacağım bir kez gidip kuaföre aldiririm sonra kendim hep devam edip azaltacağım.AnneAslan gerçi ilk hamileligimde son hafta almıştım senin dediğin gibi olmustu inşallah olmaz ya bu sefer
Çok iyi moral veriyorsun. İnşallah bekler canım. Kahverengi leke geldi iki kere ve kasılmalar arttı. Bir ara da adet sancısı gibi sancı oldu. Bunlar beni korkutuyor . Doğum sancısı veya kasılması mı bilmiyorum da. Şu an tek dileğim oğlumun 10 15 gün daha bekleyip sağlıkla doğması.reoc en iyisini yapyosun kuzuum bebegin icin dikkat et bende yatma moduna geccem bu aralar is yaptikca yedigimiz ictigimiz yaramiyormus bebeklere cok duyuyorum bunu karnimi doyurucam basit isleri yapcam yatcam
Ben eminim zamanini bekliycek tosbik insallah allahim en hayirlisini bilir
Bende venus kullaniyorum ondan mi oluyor acabaBu Venüs jilet ucunda bir losyon varya sanırım bu acıyı o yapıyor yanma hissini bende de aynısı oldu
Cildi yakıyor.
Birde şu kolzete oturup yapanlar nasıl yapıyorsunuz ben bir yerimi kesececegim diye tirstim
Birde kan sulandırıcı kullanıyor en ufak kesikte hemen zaten kanama oluyor korktum yapamadım.
Aynayı tutup yapıyorum.diger gebelikte de öyle yaptım dusumu alip ciktim
Hastaneye gittim doğum yaptım
Bence kesinlikle ondan ilk aldığımda hele Allah'ım yandı cildin tahriş tenBende venus kullaniyorum ondan mi oluyor acababi dikkat edeyim bakalim yine olacak mi. Ama en rahat en guzel venus aliyor digerlerinden cok daha rahat kullanimi. Ben tuvalete oturarak yapamam heralde hic denemedim. Dusta ayakta yapiyorum el yordamiyla, sonra da aynayla kontrol ediyorum.
uyyy biraz abartmışsın sanki tepkilerini. azcık üzüldüm sanki eşine :)) ben de durup bakınca eşime bu ara fazla yüklendiğimi düşünüyorum. hormonlar bacım hormonlar. evet kız ama kendini hırpalamaBenimde kronik insalh biraz bari rahatlarim. beni çok geriyor sinir kupuyum.evin silinmesini temizlenmesini yeri kalmadı aslında ama
Dün tutmuş eşim bebeğin beşiğini
Evde başka bir şeyde kullandığım temizlik beziyle silmişpaketden yeni al hiç kullanılmamış demiştim onunla sildi ya
Ben oldum sok gecirsim sanki o beşik şu an çöp yuvası gibi
Onu çamaşır suyuyla yıkamak istiyorum
Onu bir daha baştan sileceğim
Bende ağzıma ne geldi saydım bağırdım feryat ettim ağladım evden çıktım beni silah çekip vurrsa bu kadar acı vermezdi.
Benim hayatım kararıyor gibi oluyor
Şimdi evim çöp tenekesi gibi bebeğin odasını kendi sildim dolabı hariç herşey kır içinde gibi.
Buda beni stresli yapıyordun evden baktım kafayı bozacağını gördükçe o odayı beşiği silerken
Çıktım kapıyı çarpıp hiç bişey demeden
AVM ye gittim akşam iftardan eve gelmedim.
Gezdim bebek mağazalarını
Sonra iftar vakti geçti eşim aradı nerdesiniz gelmeyecekmiş diye ignem var onuda yaptırayım saat 22:00 de gelirim dedim ben geliyon seni alıp yaptıracağım nerdesin dedi
Geldi aldı yemek bile hazırlayıp yememmis bir su almışicmis dışarda balıkçıyla gittik yedik ordan hastaneye geçip iğne yaptırdık
Ciktik Eve geldik
Bebeğin odasını görmek istemedim ordan geçtim ama durur muyum sildim beze baktım yıkamis asmis
Gittim açılmamış temiz pakette beLer aynı sayıda benide biliyor çıldırdım
Gecenin yarısı bağırdım çağırdım ağladım feryat ettim kafayı yiyorum yaaa
Düzgün iş yapılmazsa kafayı yiyorum
Küstüm yattım
Bugün işten gelmiş yemeği yiyince sileyim diyor bu vakitte karanlıkta temizlik yapacak güneşli gündüz vakti evdeyken silmeye adam silecek heyyy yavrum hey
Sakin dedim yarın öleceğini bilsem ben temizleyecegim.
İşte cokkkk yıprandim oda yapsın ama adam gibi yapsın istiyor olmuyor olmuyor
Benim acil işe girmem lazım
Yoksa işte evde olursam ben böyleyim evi temizler dururum
Çok cins huylarım var
Önce temizlik yap temiz eve bebeğin temiz eşyaları olsun .
Bebeğin kimi temizlerken önce ev temizlerken onlarda tekrar batar
Allah kolaylık versin
senin sıcagin koynun kucagin ona destek weriyo annesi karninda gibi hissediyo anne kokusunu istiyo kuzucuk masallah sukurler olsun darısı bize insallahbiraz seni bu aralar yorcak annesi ilk zamanlar emzirme icin uyandirmak sık sık emzirmek gerekiyo yaninda biri yokmu bebisin ihtiyaclarini giderdikten sonra sen uzansan uyusan dinlensende baksa ilgilense bebislee cunku uyursan sütünde artar
Ben önce halıları verdim. Halılar yokken annem evi temizledi ben toz aldım. Sonra bebeğin eşyalarını yikadim ütüledim. Doğuma 12 gün kalada halıları serdik süpürge toz tamam. Doğumdan 1 2 gün önce yine yaparızSelamlar kızlar, temizlikten konuşulmuş. Ben artık raporluyum ve çalışmıyorum . Ev berbat , bebeğin eşyalar daha yığın halde duruyor yıkanıp utulenecek ve yerleşecek. Ben şimdi hangisinden başlayayım temizlik mi bebek eşyalarımı ? Temizlik yapsak eerken olmaz mı ki ?Benim oğlan ve adam evin canına okur, ben de kafayı yerim
İşte sezaryen doğumda bu süreçler az çok belirli oluyor da normal de tutturmak mesele.. Erken doğumlarının dolayı, yaptım temizliği ama neye yarar? Evde tekrar 3 misafir olunca yapılmamış halinden daha berbat oldu..Ben önce halıları verdim. Halılar yokken annem evi temizledi ben toz aldım. Sonra bebeğin eşyalarını yikadim ütüledim. Doğuma 12 gün kalada halıları serdik süpürge toz tamam. Doğumdan 1 2 gün önce yine yaparız
Kuvezden cikarken kac kilo olmustu cnm?
Hım tamam o zaman doktorlar sata göre yapıyor dogumu ultrasona göre pek yapmıyorlar bildiğim kadarıyla ... ben sezeryan olucam canim bu ikinci dogumum 11 hazirandan sonrasına gün vericek kismetseTm cnm yaparım bi bakim ben hastanede ölçülen haftaya göre demiştim 33 haftalıkmışım şuan sat ile uyumlu bebegin gelişimi öyle dedi doktor sen sezaryenmi normalmi yapacaksın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?