- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.381
Ne kadar mesafe mesela ? Hamilelik kışa geldiği için belki zor olabilir ama araç varsa kontrol zamanları sıkıntı olmazsa 2 saat lik mesafe bile dert değilIyi geceler tatlı hamiş annelerNasılsınız ? Nasıl gidiyor ?
Benim size çok çok önemli bir sorum var.
Şimdi ben baktım çok güzel araştırdım. Bursa da özel hastaneler çok pahalı doğum ücretleri bende hem uygun hemde güvenebileceğim doktor baktım ve buldum.Buraya kadar herşey normal
Ama önemli olan da şu ki benim evim ile hastanenin arasında bayağı yol var.
Sıkıntı olur mu ki acaba ?
Yakınımda ki hastaneye gideceğim siz sorun olur diyorsanız
Cevaplarinizi bekliyorum
Ben kiz esim erkek hissediyor bakalm hangimiz tutturcaz :))Kızlar ilginçtir ki ben daha hamile olduğumu öğrenmeden bu hisse kapildim.esimle birlikte olduktan sonraki günler kasığım batınca esime dedim ki burda bebek var.oğluşum benim diye sevdim resmen.icime doğdu hamileliğim.o zamandan beridir oğlusum diye seviyorum karnımı.esimin de icine erkek doğuyor
Demek ki herkes istediğini hissediyorbenim esimde erkrk istiyor ya erkek hissediyorum diyor.sanki hamile olan o.Ben kiz esim erkek hissediyor bakalm hangimiz tutturcaz :))
Selam canim arastirdigin dr ve hastahane hakkinda bilgi verebilir misin ben ozel hastane arastrmadim daha, medicabil ve medcalpark arasında kararsızım ikisinden biri olcak mecbur eşimin işiyle anlaşmalı oldukları için
Yok ya bn ne isyedgimi bilmiom kiz olsn diom erkek icin uzuluom erkek olsn diom kiz icin uzuluorm :)))Demek ki herkes istediğini hissediyorbenim esimde erkrk istiyor ya erkek hissediyorum diyor.sanki hamile olan o.
Ne kadar mesafe mesela ? Hamilelik kışa geldiği için belki zor olabilir ama araç varsa kontrol zamanları sıkıntı olmazsa 2 saat lik mesafe bile dert değilbenim fikrim
İkisi de ayrı meyve.tatları farklı.kız elbiselerini görünce icim gidiyor ama bu bebekte ben erkeğim diye bağırıyor :)Yok ya bn ne isyedgimi bilmiom kiz olsn diom erkek icin uzuluom erkek olsn diom kiz icin uzuluorm :)))
Oğlumda esentepe ibrahim avcıya gitmiştim bir dönem, medicalparkta bahar hanım iyiydi hala devam ediyor sanırım, ilk ona bi gideyim memnun kalmazsam medicabili de değerlendireyim. Bu dr hastahane işlerinde karar vermek çok zor.Canım ikisini de araştırdım ama özellikle medicabilden memnun kalmayan çok insan var. Medicalpark öneririm. O da bana pahalı geldi.
Ben esentepe hastanesi emel hanım buraya gidecektim.
Benim ilk olacagi icin okadr onemsemiorum suan heralde cinsiyeti ama ikincisini ilkinden farkli isterm tbi Rabbim ikisinide tatmayi nasip etsinİkisi de ayrı meyve.tatları farklı.kız elbiselerini görünce icim gidiyor ama bu bebekte ben erkeğim diye bağırıyor :)
Canım fiyatlar ne kadarmıs.normal ve sezeryan.Canım ikisini de araştırdım ama özellikle medicabilden memnun kalmayan çok insan var. Medicalpark öneririm. O da bana pahalı geldi.
Ben esentepe hastanesi emel hanım buraya gidecektim.
Amin canım.Benim ilk olacagi icin okadr onemsemiorum suan heralde cinsiyeti ama ikincisini ilkinden farkli isterm tbi Rabbim ikisinide tatmayi nasip etsin
Oğlumda esentepe ibrahim avcıya gitmiştim bir dönem, medicalparkta bahar hanım iyiydi hala devam ediyor sanırım, ilk ona bi gideyim memnun kalmazsam medicabili de değerlendireyim. Bu dr hastahane işlerinde karar vermek çok zor.
Oğlumda esentepe ibrahim avcıya gitmiştim bir dönem, medicalparkta bahar hanım iyiydi hala devam ediyor sanırım, ilk ona bi gideyim memnun kalmazsam medicabili de değerlendireyim. Bu dr hastahane işlerinde karar vermek çok zor.
Aman Allahım bu ne ya.ne kadar pahalı.ne yapıyorlar sanki.devlet bi el atmalı bu ise.para tuzağıEsentepeyi soruyorsanız normal 1800 sezeryan 2 bin
Diğer hastaneler en az 2 buçuk 3 den başlıyor normal
Aman Allahım bu ne ya.ne kadar pahalı.ne yapıyorlar sanki.devlet bi el atmalı bu ise.para tuzağı
Merhaba kizlarr bgun ara ara sag kasigimda agri ve batma oluyorduu Sizce bu normalmii???
Bizim burda bi tane özel hastane var.hiç iyi değil diyorlar.doktorlar ağızlarını hemen sezeryandan açıyorlarmis para icin.bi de sikayet var çokça.ne yapacağımı şaşırdım.Evet kesinlikle çok pahalı insanın aklı karışıyor
Normal canım kasik agrilarlarini normalden sayıyorlar. Yani bu bir belirti. Tabi senı çok rahatsız ederse dr a git derim. Ben hergun ağrıyor dr. A sordum normal demişti.. korkma belirti sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?