2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evt canim hazirim bn :)) Uykusuzlugada raziyim Korkuyorm biraz nasil tutucam nasil bakicam diye ama zamanla alisirm diye dusunuyorm :)
Yaparsın canım çok rahat yaparsın hemde.. O his herşeyi yaptıracak bize Allahın izniyle..

Bende İsveçte yaşamalıymışım

Kızlar belimden aşağı bir ağrı girdi uzandım ama geçmiyor bgn kdr hiç yoktu böyle bişey normal mi acaba daha çok erken haftadayız inşlah bişey olmaz
Bende oldu acayip bir ağrı.. Adet olacakmışım gibi sancım var acayip derecede, geçmiyor da..

hayirlisi olsun.. saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.. yaa bole zmanini bilmek nasi bisey acaba biz simdi acaba nezman olucak suram agridi acaba dogum agrisimi flan dusunurken boyle dogumun belli saati olmasi nasi bisey acaba
Amin canım teşekkür ederim :) böyle planlı olması bir yönden iyi oluyor tabi rahat rahat hazırlanıyorsun kendini 1 hafta öncesinden psikolojik olarak doğuma hazırlıyosun :)

Canim bizim yuzugumuz karnimzda :) Takmiyorm bn artik Valla bestasla alyans bi arada takinca kipkirmizi uyo Dogumdan sonra takarz:))

Insallah canm :))

Bnimde oluyor adet olucakmis gibi agri normal diyorlar canm Bana belden kasiklarima inen sancida oluyor su iki gundur sıklığı artti iyice

Arkadaşlar merhaba bende haziran annesi olacağım inşallah tabi kızım beklerse Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin gününüz yaklaştıkça nasıl hissediyorsunuz ağrı acı var mi bende yokta
Merhaba, valla bizim haziran bebekleri aceleci baya :) Benim ağrı değil de kasılmalar çok oluyor ama düzenli değil. Bı de gece yatarken bı taraftan başka tarafa dönmesi çok zorlaştı artık. Hepimize güzel doğumlar olsun inşallah

Ayy insallahh benim için de rahat geçer canım ya afedersiniz de sadece elle yapıyo demi spekulum faln yerlestirmiyo yani. Senin nasıl normal mi görünüyo çatin doğuma uygun mu
Canım eline eldiven giyiyor işaret ve orta parmağına çokça jel sürüp iki parmağıyla bakıyor. Yani iki parmak ne kadar ileri gidebilir ki ben kemigime değdiğini falan hic hissetmedim. Bi ara kastım biraz yandı. Ama rahat bırakınca hiçbir sıkıntı yok. Çatın gayet iyi doğum icin müsait dedi bana..

Canım gözün aydın doğumlar git gide çoğalıyor hangi tarihte doğdu bebişinn

Canım gözün aydın öncelikle. Kuvozdende hemencecik çıkar evinize gidersiniz birlikte inşalalh. Mayıs annesi olan çok kişi var. Haziran bebekleri aceleci cıktı biraz Tabi benimki hariç..
Bu arada hangi tarihte doğru oğlun

Insalalh sağ salim kucağına alırsın canım benim bize de haber et..

Arkadaşlar merhaba bende haziran annesi olacağım inşallah tabi kızım beklerse Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin gününüz yaklaştıkça nasıl hissediyorsunuz ağrı acı var mi bende yokta
Ben çok ağırlaştım artık.. ve kemikleri artık canımı acıtıyor topuğu falan heralde. Ağrı acı derken sancım hiç Yok zaten nstde de çıkmıyor. Ama normal bacak agrisi cati agrisi falan oluyor..
Doktor seninkinin keyfi yerinde diyo benimki 41 i tamamlayacak sanırım

Amin canım teşekkür ederim:) ilk fırsatta yazacağım buraya

Benim ikinci olacak inşallah. Kızımdayken nişandan iki gün sonra suyum geldi ve doğuma alındım. Bunda daha 35+3üm ve dün nişan geldi. Bugün de lekeler devam edince dru aradım ve lekelerin sancıların olduğunu gösteriyor, yarın gel de konuşalım dedi. Dr aslında dün sezaryene alacaktı ama ben istemedim . Bu akşam yine kızdı. Bu gidişle patlayacak zaten rahim dedi . Suyum fazla olduğundan rahimde artık bebeğe yer kalmamış. Mecbur bu hafta doğum olacak . Daha fazla direnemeyeceğim. Keşke seninki kadar kalabilseydi içeride

Nişan herkeste olmuyor. Dr ne dedi? Takipte kalalım demiştir sanırım. Sancılarının sıklaşmasını beklersiniz bu durumda.

Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah. Sezeryan olacak sanirim. Cok heyecanli :)

Okudukça duygulanıyorum son dönemlerde daha hassas oldum ,allah kimseyi eli boş çıkarmasın ,doğuranlara acil şifalar diliyorum .
Gözünüz aydın . Tez zamanda iyileşin. Gün azaldı isim belirsiz iyice panikledim kız isimlerini yazar mısınız ne koyacaksınız hala hiç bir fikrimiz yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…