- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.201
Yaparsın canım çok rahat yaparsın hemde.. O his herşeyi yaptıracak bize Allahın izniyle..Evt canim hazirim bn :)) Uykusuzlugada raziyim Korkuyorm biraz nasil tutucam nasil bakicam diye ama zamanla alisirm diye dusunuyorm :)
Bende İsveçte yaşamalıymışımA aeengineer benim ilk gebeligimde sabaha karşı 4 - 5 gibi suyum boşaldı ama akşam üstü 6 da hastaneye gittim ,doktorlar evde olmamın ve açılması Evde beklemenin daha iyi olduğunu söyledileranam herseyimiz değişik Bizim :))
Bende oldu acayip bir ağrı.. Adet olacakmışım gibi sancım var acayip derecede, geçmiyor da..Kızlar belimden aşağı bir ağrı girdi uzandım ama geçmiyor bgn kdr hiç yoktu böyle bişey normal mi acaba daha çok erken haftadayız inşlah bişey olmaz
Amin canım teşekkür ederim :) böyle planlı olması bir yönden iyi oluyor tabi rahat rahat hazırlanıyorsun kendini 1 hafta öncesinden psikolojik olarak doğuma hazırlıyosun :)hayirlisi olsun.. saglikla bebegini kucagina alirsin insallah..yaa bole zmanini bilmek nasi bisey acaba biz simdi acaba nezman olucak suram agridi acaba dogum agrisimi flan dusunurken boyle dogumun belli saati olmasi nasi bisey acaba
Amin canım teşekkür ederim :) sen nasılsın oğluşun hala küvezdemiAllah yardimcin olsun canim..sende saglicakla kucana al insallah
Amin canım teşekkür ederim :)Sağlıkla kucağına al canım,dua ile
Amin canım inşallah teşekkür ederim :)Allah yardımcın olsun canım sağ salim bebişine kavuşursun inşallah
Amin canım teşekkür ederim :) doğumdan sonra ilk fırsatta size yazacağımHadi hayırlısıyla canım güzel haberlerini bekliyoruzAllah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin,en heyecanlı en güzel anı yaşayacaksın yarın inşallah
Amin canım teşekkür ederim :)Allah yardımcın olsun cnm
Bugün benimde kontrolüm vardi canım sabah erken gittik geldik ama cook sıcakti ellerim ayaklarim şişmiş iyice yuzüğün sıkıştırmış parmagimi kıpkırmızı olmus yeri sabunla zor çıkardım , digeri sabunla bile çıkmadı artık takmam lazım demek benimde
Evet canim senin mesajini okuyup cesaret almıştım acimaz diye hazir gittim ama yok yani hic ummuyordum canım çok acıdı bağırdım sonra cok utandimkemigime dayandı baya acıdı. Tabi kimse korumasın benimki basıkliktan açımıştır.
Rabbim hayırlı, kolay dogumlar nasip etsin diye hep dua ederdim . Ben normal istiyordum tabi ama bu hayırlı değilmiş Rabbim hepimize hayırlısıni nasip etsin ssağlıkla gelsin miniklerimiz
Yaparsın canım çok rahat yaparsın hemde.. O his herşeyi yaptıracak bize Allahın izniyle..
Bende İsveçte yaşamalıymışım
Bende oldu acayip bir ağrı.. Adet olacakmışım gibi sancım var acayip derecede, geçmiyor da..
Merhaba, valla bizim haziran bebekleri aceleci baya :) Benim ağrı değil de kasılmalar çok oluyor ama düzenli değil. Bı de gece yatarken bı taraftan başka tarafa dönmesi çok zorlaştı artık. Hepimize güzel doğumlar olsun inşallahArkadaşlar merhaba bende haziran annesi olacağım inşallah tabi kızım beklerse Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin gününüz yaklaştıkça nasıl hissediyorsunuz ağrı acı var mi bende yokta
Canım eline eldiven giyiyor işaret ve orta parmağına çokça jel sürüp iki parmağıyla bakıyor. Yani iki parmak ne kadar ileri gidebilir ki ben kemigime değdiğini falan hic hissetmedim. Bi ara kastım biraz yandı. Ama rahat bırakınca hiçbir sıkıntı yok. Çatın gayet iyi doğum icin müsait dedi bana..Ayy insallahh benim için de rahat geçer canım ya afedersiniz de sadece elle yapıyo demi spekulum faln yerlestirmiyo yani. Senin nasıl normal mi görünüyo çatin doğuma uygun mu
Canım gözün aydın doğumlar git gide çoğalıyor hangi tarihte doğdu bebişinn37+3 de, sezeryan doğumla 2800 ile kızım dünyaya gözlerini açtı 3 günlük küvez macerası sonrası evimize geldik.mamasız bol anne sütlü günlerimiz olsun inş .darısı doğumu yaklaşan tüm haziran annelerine
Canım gözün aydın öncelikle. Kuvozdende hemencecik çıkar evinize gidersiniz birlikte inşalalh. Mayıs annesi olan çok kişi var. Haziran bebekleri aceleci cıktı biraziyi aksamlar haziran anneleri ben de bi mayis annesi oldum ....
gece 2 bucukta suyum geldi ve doguma alindim ... pasam suan kuvözde.... solunumu hizli dediler.... dogum spinal anesteziyle gerceklesti.. simdilik benden bu kadar ...hepinizi opuyorum dua edin bize
Insalalh sağ salim kucağına alırsın canım benim bize de haber et..Yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim dua edin hayırlısıyla kızımıza kavuşalım 9 ay boyunca burda Herşeyimizi paylaştık bilgi alışverişinde bulunduk artık sıra doğum hikayelerimize ve meleklerimizi büyütmeye geldi kocaman bir aile olduk iyiki varsınız :) ❤
Ben çok ağırlaştım artık.. ve kemikleri artık canımı acıtıyor topuğu falan heralde. Ağrı acı derken sancım hiç YokArkadaşlar merhaba bende haziran annesi olacağım inşallah tabi kızım beklerse Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsin gününüz yaklaştıkça nasıl hissediyorsunuz ağrı acı var mi bende yokta
Insallah canm :))
Bnimde oluyor adet olucakmis gibi agri normal diyorlar canm Bana belden kasiklarima inen sancida oluyor su iki gundur sıklığı artti iyice
Amin canım teşekkür ederim:) ilk fırsatta yazacağım burayaCanım eline eldiven giyiyor işaret ve orta parmağına çokça jel sürüp iki parmağıyla bakıyor. Yani iki parmak ne kadar ileri gidebilir ki ben kemigime değdiğini falan hic hissetmedim. Bi ara kastım biraz yandı. Ama rahat bırakınca hiçbir sıkıntı yok. Çatın gayet iyi doğum icin müsait dedi bana..
Canım gözün aydın doğumlar git gide çoğalıyor hangi tarihte doğdu bebişinn
Canım gözün aydın öncelikle. Kuvozdende hemencecik çıkar evinize gidersiniz birlikte inşalalh. Mayıs annesi olan çok kişi var. Haziran bebekleri aceleci cıktı birazTabi benimki hariç..
Bu arada hangi tarihte doğru oğlun
Insalalh sağ salim kucağına alırsın canım benim bize de haber et..
Ben çok ağırlaştım artık.. ve kemikleri artık canımı acıtıyor topuğu falan heralde. Ağrı acı derken sancım hiç Yokzaten nstde de çıkmıyor. Ama normal bacak agrisi cati agrisi falan oluyor..
Doktor seninkinin keyfi yerinde diyobenimki 41 i tamamlayacak sanırım
Benim ikinci olacak inşallah. Kızımdayken nişandan iki gün sonra suyum geldi ve doğuma alındım. Bunda daha 35+3üm ve dün nişan geldi. Bugün de lekeler devam edince dru aradım ve lekelerin sancıların olduğunu gösteriyor, yarın gel de konuşalım dedi. Dr aslında dün sezaryene alacaktı ama ben istemedim . Bu akşam yine kızdı. Bu gidişle patlayacak zaten rahim dedi . Suyum fazla olduğundan rahimde artık bebeğe yer kalmamış. Mecbur bu hafta doğum olacak . Daha fazla direnemeyeceğim. Keşke seninki kadar kalabilseydi içerideDoğum başlamasın diye ilaç verilmedi. Hafta olarak iyi sanırım. 38+0 bugün. Senin ilk mi ikincimi? İlkinde sabahtan akşama kadar bekledim ama bunda kararsızım napsam diye? Benim doğumlar nedense gece oluyor kendi dr um yokken. Sabaha beklesin istiyorum ama bakalım sancı falan yok şimdilik. Ama heyecan yaptım sanırım midem bulanıyo
Nişan herkeste olmuyor. Dr ne dedi? Takipte kalalım demiştir sanırım. Sancılarının sıklaşmasını beklersiniz bu durumda.Kızlar 37. Haftamdayim iki gün önce sancilarla gittim açılmam varmış 3 cm ama şu Nisan gelmedi bide bebeğin kalp atışı çok düzensizdi sknti olmaz değil mi yaşayan oldu mu doğum ne zaman olur normal doğum olur dedi doktor
Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah. Sezeryan olacak sanirim. Cok heyecanli :)Yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim dua edin hayırlısıyla kızımıza kavuşalım 9 ay boyunca burda Herşeyimizi paylaştık bilgi alışverişinde bulunduk artık sıra doğum hikayelerimize ve meleklerimizi büyütmeye geldi kocaman bir aile olduk iyiki varsınız :) ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?