- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.221
Saol canım benimm teşekkür ederim bilgilerin için :) sende bugünlerin tadını çıkar niye kendini kasıyosun illaki çıkıcak bebis kalır mı İçerde bugünleri ozliycezzzCanım eline eldiven giyiyor işaret ve orta parmağına çokça jel sürüp iki parmağıyla bakıyor. Yani iki parmak ne kadar ileri gidebilir ki ben kemigime değdiğini falan hic hissetmedim. Bi ara kastım biraz yandı. Ama rahat bırakınca hiçbir sıkıntı yok. Çatın gayet iyi doğum icin müsait dedi bana..
Canım gözün aydın doğumlar git gide çoğalıyor hangi tarihte doğdu bebişinn
Canım gözün aydın öncelikle. Kuvozdende hemencecik çıkar evinize gidersiniz birlikte inşalalh. Mayıs annesi olan çok kişi var. Haziran bebekleri aceleci cıktı birazTabi benimki hariç..
Bu arada hangi tarihte doğru oğlun
Insalalh sağ salim kucağına alırsın canım benim bize de haber et..
Ben çok ağırlaştım artık.. ve kemikleri artık canımı acıtıyor topuğu falan heralde. Ağrı acı derken sancım hiç Yokzaten nstde de çıkmıyor. Ama normal bacak agrisi cati agrisi falan oluyor..
Doktor seninkinin keyfi yerinde diyobenimki 41 i tamamlayacak sanırım
Ben Melisa koycamOkudukça duygulanıyorum son dönemlerde daha hassas oldum ,allah kimseyi eli boş çıkarmasın ,doğuranlara acil şifalar diliyorum .
Gözünüz aydın . Tez zamanda iyileşin. Gün azaldı isim belirsiz iyice panikledim kız isimlerini yazar mısınız ne koyacaksınız hala hiç bir fikrimiz yok .
Amin canım teşekkür ederim :) evet sezeryan olcak heyecandan uyuyamıyoruz sabah 06.30 da hastanede olmamız lazım ama bu saat oldu eşimle uyuyamadık bir türlü :)Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah. Sezeryan olacak sanirim. Cok heyecanli :)
Biz beril koyacazOkudukça duygulanıyorum son dönemlerde daha hassas oldum ,allah kimseyi eli boş çıkarmasın ,doğuranlara acil şifalar diliyorum .
Gözünüz aydın . Tez zamanda iyileşin. Gün azaldı isim belirsiz iyice panikledim kız isimlerini yazar mısınız ne koyacaksınız hala hiç bir fikrimiz yok .
Kızım olsaydı Beren koyacaktımOkudukça duygulanıyorum son dönemlerde daha hassas oldum ,allah kimseyi eli boş çıkarmasın ,doğuranlara acil şifalar diliyorum .
Amin tarihlerimiz ayniSelam ben yazamıyorum ama sizleri genelde okuyorum.bende kan sulandırıcı kullanıyorum cnm hemde Doğuma kadar hiç kesmiyoruz .normal Doğum benimkilerde.dogumda kanamayı durdurmak için dil altı bi hap veriyor döküntü olmuyor.Allahın izniyle bişi olmaz.rabbim bir avazda hepinizi hayırlarla kurtarsın
Seninle durumlarımız aynı ozaman. Ama dediğin gibi hafta olarak zamanın var. Dr un rahim patlayacak diyerek diyerek neyi kastetti bilmiyorum ama yerinde olsam suyum sancım gelene kadar beklerdim...Benim ikinci olacak inşallah. Kızımdayken nişandan iki gün sonra suyum geldi ve doğuma alındım. Bunda daha 35+3üm ve dün nişan geldi. Bugün de lekeler devam edince dru aradım ve lekelerin sancıların olduğunu gösteriyor, yarın gel de konuşalım dedi. Dr aslında dün sezaryene alacaktı ama ben istemedim . Bu akşam yine kızdı. Bu gidişle patlayacak zaten rahim dedi . Suyum fazla olduğundan rahimde artık bebeğe yer kalmamış. Mecbur bu hafta doğum olacak . Daha fazla direnemeyeceğim. Keşke seninki kadar kalabilseydi içeride
Evet canımCanım senin ikinci gebelikmiydi
Kasık ağrısı denilenden olabilir benim de tam sağ ic bacakta ve yine ayni taraf tam külot hizasinin oluyordu rahim büyüdükçe öyle bir baskı yapıyorEvet sanki. Biraz rahatsız edici bir his ağrı verici sonra hemen geçiyor ama bir tek sabahları uyandığımda soldan sağa dönerken oluyor
Günlerimiz aynı, demek ki yakın bizimde doğumlar..Insallah canm :))
Bnimde oluyor adet olucakmis gibi agri normal diyorlar canm Bana belden kasiklarima inen sancida oluyor su iki gundur sıklığı artti iyice
Kızım olsa idi Zeynep, Elif koymak isterdim..Okudukça duygulanıyorum son dönemlerde daha hassas oldum ,allah kimseyi eli boş çıkarmasın ,doğuranlara acil şifalar diliyorum .
gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallahhhKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Allah analı babalı büyütsün canım sana da çok geçmiş olsun gozun aydınKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Amin canım teşekkür ederim :) sen nasılsın oğluşun hala küvezdemi
2700 gram dogdu ...insallah canim insallah.... yan odalardan bebek sesi geliyor o kadar guzeller ki allah ailelerine bagislasin hepsini ama icim bi kotu oluyir keske benim oglumda yanimda olsa diye ama sonra dusunuyirum emin ellerde pasam ....buna da binlerce sukur ...
Kizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Ay çok geçmiş olsun canım.. Baya zorlu olmuş ama kavuşmuşsunuz.. Gözünüz aydın.. Rabbim sağlık, sıhhat versin ikinize de.. Bir an önce toparlansın inşallah ..Kizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
İlk gebeliğiniz mi sizin?benim 3.cü 6 yasın da kızım, 2,5 yasında oğlum var bu günlerde bekliyorum ben aslındaAmin tarihlerimiz ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?