2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saol canım benimm teşekkür ederim bilgilerin için :) sende bugünlerin tadını çıkar niye kendini kasıyosun illaki çıkıcak bebis kalır mı İçerde bugünleri ozliycezzziçimden bi ses benim oğlan da haftasını beklicek gibi nst de sancı yok ama asgiya baskı cokkkbiraz önce hafif sancıyı uyandım eşimde yok korktum acikcasi

Ben Melisa koycam

Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah. Sezeryan olacak sanirim. Cok heyecanli :)
Amin canım teşekkür ederim :) evet sezeryan olcak heyecandan uyuyamıyoruz sabah 06.30 da hastanede olmamız lazım ama bu saat oldu eşimle uyuyamadık bir türlü :)

Biz beril koyacaz

Kızım olsaydı Beren koyacaktım

Amin tarihlerimiz ayni

Seninle durumlarımız aynı ozaman. Ama dediğin gibi hafta olarak zamanın var. Dr un rahim patlayacak diyerek diyerek neyi kastetti bilmiyorum ama yerinde olsam suyum sancım gelene kadar beklerdim...

Evet sanki. Biraz rahatsız edici bir his ağrı verici sonra hemen geçiyor ama bir tek sabahları uyandığımda soldan sağa dönerken oluyor
Kasık ağrısı denilenden olabilir benim de tam sağ ic bacakta ve yine ayni taraf tam külot hizasinin oluyordu rahim büyüdükçe öyle bir baskı yapıyor

Insallah canm :))

Bnimde oluyor adet olucakmis gibi agri normal diyorlar canm Bana belden kasiklarima inen sancida oluyor su iki gundur sıklığı artti iyice
Günlerimiz aynı, demek ki yakın bizimde doğumlar..

Kızım olsa idi Zeynep, Elif koymak isterdim..

Kizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah

gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallahhh

Allah analı babalı büyütsün canım sana da çok geçmiş olsun gozun aydın

Seni en iyi ben anlarim suan cnm..ama Rabbimin istegi boyleymis.sukur edicez sadece.

Canim gozunuzaydin.Rabbim anali babali buyutsun ins.suan ayni seyi yasayan 4 5 kisi olduk sanirim haziran annelerinde.bende 24 saat suni sanci sonucu kanala girmeyince sezeryana alindim

Ay çok geçmiş olsun canım.. Baya zorlu olmuş ama kavuşmuşsunuz.. Gözünüz aydın.. Rabbim sağlık, sıhhat versin ikinize de.. Bir an önce toparlansın inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…