- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.241
İlk gebeliğiniz mi sizin?benim 3.cü 6 yasın da kızım, 2,5 yasında oğlum var bu günlerde bekliyorum ben aslındaikisi de 38 haftada oldu
Evet cnm 2 Side normal Doğum Buda öyle gibi inş son anda bişi değişmezse.Ikisi normal doğum muydu sizin?
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Gözün aydın.Kizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla almissin bebisini kucağına en önemlisi oKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Gözünüz aydın ne kadar zorlu da olda bebeğini kucağına alınca Emin’in herşeyi unutmuşsunuz dur darısı bizlere inşlallahKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Evet cnm 2 Side normal Doğum Buda öyle gibi inş son anda bişi değişmezse.
Kizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Ay canım.cok sevindim.senin adına ve çok duygulandım inankiKizlaaaaaaar cooook heycanliyiiiim biraz once esim sagdigim sutleri goturdu hastaneye oglusuma❤hemsire demiski önü rahat acilabilen bisey giysin emzirecek bebegini demisdua edin bize lutfen annesini hemen emsin kuzuuuum
bebek ayari war benim makinenin derecesini bilemedim canim ama kiyafetlerde yazar kac derecede yikanca pamuklu olduklari icin fazla yuksekte yikama bence 40 iyi sabun tozuyla yikamistim ben haci sakir yumusatici falan da dalinin wardi cok azcik koymustumKızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede yikadiniz.bide yumuşatıcı kullandınız mı acil yazin
Maşalalh barekallah.çok sevindim sizin adınıza .biran önce evinize çıkın inşallahKizlaaaaaaar cooook heycanliyiiiim biraz once esim sagdigim sutleri goturdu hastaneye oglusuma❤hemsire demiski önü rahat acilabilen bisey giysin emzirecek bebegini demisdua edin bize lutfen annesini hemen emsin kuzuuuum
Unibaby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım onla yıkıyorum su an ama kaç kapak dökmek lazım bir buçuk kapak döktüm 40. Derecede yikattim fakat bunlar ilk bebeğimin kıyafetleri ilk etapta aklıma gelmedi birde kısa program 60 dereceye attım.cift durulama yapıp asicagim .yumuşatıcısı koymayacagim kimse önermemiş.yeni aldıklarını direkt 40 derecede yikarimbebek ayari war benim makinenin derecesini bilemedim canim ama kiyafetlerde yazar kac derecede yikanca pamuklu olduklari icin fazla yuksekte yikama bence 40 iyi sabun tozuyla yikamistim ben haci sakir yumusatici falan da dalinin wardi cok azcik koymustum
Çok heyecanlı yaaaaaaAmin canım teşekkür ederim :) evet sezeryan olcak heyecandan uyuyamıyoruz sabah 06.30 da hastanede olmamız lazım ama bu saat oldu eşimle uyuyamadık bir türlü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?