2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın. Allah anali babalı büyütsün inşaallah. Aramızda 2 gün var çok heyecanladım. Bebiş kaç kg doğdu?

Çok sevindim canım gözün aydın, sağlıkla almissin bebisini kucağına en önemlisi o

Gözünüz aydın ne kadar zorlu da olda bebeğini kucağına alınca Emin’in herşeyi unutmuşsunuz dur darısı bizlere inşlallah

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün hayırlı ugurlu olsun.

Kizlaaaaaaar cooook heycanliyiiiim biraz once esim sagdigim sutleri goturdu hastaneye oglusuma❤hemsire demiski önü rahat acilabilen bisey giysin emzirecek bebegini demisdua edin bize lutfen annesini hemen emsin kuzuuuum
Ay canım.cok sevindim.senin adına ve çok duygulandım inanki
Çok sukur artık demekki çıkacak bebişin annesiyle buluşma var çok sevindim.inanki

lolita555 canim cok sevindim gozun aydinnn. insallah hemen emerrr hemen toparlanir insallah allahim tez zamanda ewinize donmeyi bol sütlü emmeli kakali aglamali gülmeli günleri nasip eder insllahhhh cok sewindim

reoc kuzum senin su doktoru döwesim war inan he
o ne bicim motiwe sekli bu iki oldu insanin moralini bozuyo ya neymis rahmin patlar gece 3 te kosarak gelirsin falanlar kocanla gitsene sunun yanina walla sinit oldum heee rabbim sana kolaylik wersin balim beklemesinden yanayim bebisin daha ufak kendjm gibi dusunuyom senide ama rabbim en iyisini bilir en iyisini yasattsin insallah sana

Kızlar bebek kıyafetlerini kaç derecede yikadiniz.bide yumuşatıcı kullandınız mı acil yazin
bebek ayari war benim makinenin derecesini bilemedim canim ama kiyafetlerde yazar kac derecede yikanca pamuklu olduklari icin fazla yuksekte yikama bence 40 iyi sabun tozuyla yikamistim ben haci sakir yumusatici falan da dalinin wardi cok azcik koymustum

Kizlaaaaaaar cooook heycanliyiiiim biraz once esim sagdigim sutleri goturdu hastaneye oglusuma❤hemsire demiski önü rahat acilabilen bisey giysin emzirecek bebegini demisdua edin bize lutfen annesini hemen emsin kuzuuuum
Maşalalh barekallah.çok sevindim sizin adınıza .biran önce evinize çıkın inşallah

Unibaby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım onla yıkıyorum su an ama kaç kapak dökmek lazım bir buçuk kapak döktüm 40. Derecede yikattim fakat bunlar ilk bebeğimin kıyafetleri ilk etapta aklıma gelmedi birde kısa program 60 dereceye attım.cift durulama yapıp asicagim .yumuşatıcısı koymayacagim kimse önermemiş.yeni aldıklarını direkt 40 derecede yikarim

Ayy örgüler küçük penyelerimi coraplar şunlar bunlar offf unutmuşum ne kadar minikler.nasil yıkadım ilk gebelikte ne yaptım bilmiyorum
Hemen leke çıkarıcı almak lazım ama
Doğunca sıvı kaka için hafta sonu alayim

Amin canım teşekkür ederim :) evet sezeryan olcak heyecandan uyuyamıyoruz sabah 06.30 da hastanede olmamız lazım ama bu saat oldu eşimle uyuyamadık bir türlü :)
Çok heyecanlı yaaaaaa
Ama erken gitmek zor oluyor bu sefer vakit geçmiyor
Doğumdan çıkınca sn sayıp evime gitmeyi hayal etmiştim
Çünkü hastane çok sıcak uyku yok
Ve duş almak istedim
Allah bir avazda kurtarsın
İnsalhh herşey geçer gider
Bir anı olarak kalır
Ne çabuk zaman geçti dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…