- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #34.381
Kızlar sancım gelmeyince suni verdiler. Açılmam 6 cm di en son. Sancılarda sıklaştı. Beklemedeyim şuan. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Magneti sipariş ettim kurdaleler evde diğer süslemelerimden kalmıştı omlarla süsledim cnm hepsilazer den sipariş ettimKendin mi yaptın canim. Bugün ben de bunlara baktim. Yaptirmayi düşünmüyordum ama sonradan yaptirsam mi dedim. Siparis verdiysen de nerden verdin? 1.5'a gelmesi iyi olmus
Rabbim bir avazda kurtarsın canım benim Allah’a emanet inşlah sağa sağlim kucağına alırsın bebek kanala inmişmişydiKızlar sancım gelmeyince suni verdiler. Açılmam 6 cm di en son. Sancılarda sıklaştı. Beklemedeyim şuan. Dua eden herkesten Allah razı olsun
ALLAH yardimcin olsun ALLAH kolaylik versin canım benim iyi haberlerini bekliyoruzKızlar sancım gelmeyince suni verdiler. Açılmam 6 cm di en son. Sancılarda sıklaştı. Beklemedeyim şuan. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Evet normalmiş boyu da kilosu da . Normalden az olunca üzülüyor insan . Şimdiye kadar sorduklarim hep ultrasonla uyumlu diyorKızım 3220 Gr 50 cm doğmuştu, ama en son ölçümlerde doktorum ne dedi tam hatirlamiyorum :) hemen hemen bu civarlarda demişti sanırım. Ben kiloya hiçbir zaman takılmadim, tabi aşırı düşük olmadığı içindir belki. Doktorum herşey yolunda iyi dediği sürece sorun yok benim için :) Aşırı düşük kilolu olsa zaten doktorda sorun var falan dese o zaman takardim kafaya tabi. Ama biraz rahat olmak daha iyi bu konularda,en önemlisi sağlıklı olması ve aralık değerleri arasında olmasi
Hadi bakalım hayırlısı canım,dualarımız seninle. Allah bir avazda kurtarsın.Kızlar sancım gelmeyince suni verdiler. Açılmam 6 cm di en son. Sancılarda sıklaştı. Beklemedeyim şuan. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Ben sipariş ettim. Dün geldi çikolatalarım.Kızlar 38. Haftamdayım. Bebek cikolatasını şimdiden almak erkenmi olur. Dr 40. Haftayı görürüz gibi görünüyor dedi.. henüz bebiş kanala girmedi.. bir anda da olursa panik olmıyım diye alıp evde tutsammı ne dersiniz?
Gayet guzel olmus. Güle güle kullanın cok beğendim canim :)Magneti sipariş ettim kurdaleler evde diğer süslemelerimden kalmıştı omlarla süsledim cnm hepsilazer den sipariş ettim
Kızlar bende bugün doğum yapıcam inşallah kavuşuyorum bebişime Allah’ın izniyle.sabah dr u aradım. Hemen gel dedi. Gittim açıklık muayenesi yaptı. 4cm olmuş. Ama ben sancı hissetmiyorum. Sadece belim ağrıyo arada adet olacak gibi. Sanırım sancı dediği o. Senin sancın var ama hissetmiyorsun dedi dr. Suyunu acıp suni sancı verebiliriZ hızlandırmak için dedi. 4-5 saate de doğum gerçekleşir dedi. Birazdan yatışım yapılacak dualarınızı bekliyorum. Bugün doğum yapacak dier arkadaslarında Allah yardımcısı olsun.
Kızlar sancım gelmeyince suni verdiler. Açılmam 6 cm di en son. Sancılarda sıklaştı. Beklemedeyim şuan. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Canımmm allahım yardımcın olsun. Bi avazda doğurursun inşallahKızlar sancım gelmeyince suni verdiler. Açılmam 6 cm di en son. Sancılarda sıklaştı. Beklemedeyim şuan. Dua eden herkesten Allah razı olsun
Ayni gun dogurucaz:)) kismetse.bana da 28mayis dedi son gunlerimiz insaallah sag salim kucagimiza aliriz benim 38+3 oluyor dogdugunda
28 mayısmı çok heyecanlııhayırlısıyla kavuşursun insallah kuzuna herşeyin yolunda olmasına cok sevindim. Benimde perşembe kontrolüm var çok merak ediyorum kuzum nasıl
geçen hafta pembemsi bi akıntı gelmişti arkadaşlarım nişan diye panikletti ama birşey çıkmadı cok şükür daha küçük beklesin biraz daha şirinem
![]()
Canım çok sevindim bol sütün olsun inşallah bu arada sezeryandan sonra Ne zaman geldi sütün
Normal canımKızlar az önce doktordan çıktım. 35+2 bebeğimin kilosu 2525 gr boyu 47 cm normal mi acaba
Benim doktorum 37 haftayı dolduran bebek kuvezde kalmaz dedi 37+0yani neden kalsın ki etrafımda duyduklarimdan da hiç kalan yok o hafta ve sonrasındaay canım ne güzel allahım sağlıkla almayı nasip etsin ben küvöze girme ihtimalinden çok korkuyorum ciğer geliştirici falan yaptı ama riske atmayalım diyor bende 37+4 olmuş olacağım..38+0 bile olsa biraz daha rahat olabilirdim belki.. bu arda bizim yıldönümümüz 28 mayıs o yüzden 28 i olsa ne güzel olur diye düşünürdüm
sende yaz lütfen buraya güzel haberleri doğumdan sonra
aynen canım ama zaten nişan bile gelse hemen doğmayabilir.. 2-3 hafta bekleyenler bile var nişandan sonra.. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza![]()
kalmaz evet ben de 37+0 da çarşamba doğurcam sordum erken doğum kabul edilmez dedi.Benim doktorum 37 haftayı dolduran bebek kuvezde kalmaz dedi 37+0yani neden kalsın ki etrafımda duyduklarimdan da hiç kalan yok o hafta ve sonrasında
60 120beşik için canım nasılsa yün yatak var diye rahattımm dediğin gibi çok sıkıntılı çok pahalı kraft ın yatagı vat 2 taraflı şimdilik onu düşünüyorum çok sağolbeşik için mi uatak alacaksın? daha önce konuşulmuştu bu konu pamuk önerilmiyor, visco önerilmiyor yani çoğu önerilmiyor önerilenler de çok pahalı ben ilk çocuğumd açok araştırıp yaylı yatak almıştım yataştan :) çok takılmana gerek yok diyebilirim... hangisi içine sinerse araştırınc aişin içinden çıkılmıyor yatakta çünkü
Sagoş canım