2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
iyi aksamlar haziran anneleri ben de bi mayis annesi oldum ....
gece 2 bucukta suyum geldi ve doguma alindim ... pasam suan kuvözde.... solunumu hizli dediler.... dogum spinal anesteziyle gerceklesti.. simdilik benden bu kadar ...hepinizi opuyorum dua edin bize
Allah yardımcınız olsun kuzucuk biran önce düzelir ve kucağına alıp dönersin evine insallah

Allahim YaRabbim neguzel bir nimetmis evlat kokusu❤❤❤mis mis...Rabbim nerde isteyen varsa hasretini ceken varsa tez zamanda versin Rabbim...kucagima aldim onu ve gozyaslarim akti da akti hele o gulumsemeleri yok mu sana sukurler olsun Rabbim sana hamdu senalar olsun yüce Rabbim:dua::dua:Rabbim hepinizin yardimcisi olsun...

bana da çok deli işi geldi açılmana göre bakacaz öyle karar vericez diyorlar ama bu kilodaki bebek normal doğum için riskli onu geçtim açılma olacağını hiç sanmıyorum çünkü hamileliğim gelişme geriliği dışında her şeyi normal suni sanı verip beni denek olarak kullancak bunlar kesin fakülte hastanesi ve eskişehirdeyim başka hastane kabul etmiyor otoimün hepatit hastasıyım artı gelişme geriliği olduğu için.
Canım Bask a doktor bulamaz misin zayıf ve iri bebeklerin doğumu zor oluyor . Bana doktorun dediği çok mantıklı gelmedi

Allahim YaRabbim neguzel bir nimetmis evlat kokusu❤❤❤mis mis...Rabbim nerde isteyen varsa hasretini ceken varsa tez zamanda versin Rabbim...kucagima aldim onu ve gozyaslarim akti da akti hele o gulumsemeleri yok mu sana sukurler olsun Rabbim sana hamdu senalar olsun yüce Rabbim:dua::dua:Rabbim hepinizin yardimcisi olsun...
Çok şükür canım. Ne zaman çıkacak söylediler mi

Küçük cocuk daha kolay dogar ama normal doguma günmü verilirmiş? Neden bekletmiyorlarki? Dr um sezeryan bile olsa 39 dan önce alma taraftarı değil
Canım belli kilonun altındaki bebeklerin de doğumu zor diye biliyorum çünkü kendini ittirmeye yeterli kuvvetleri olmuyor.kuzenimin de bebeği 2000 du 40 hafta dolmasına rağmen doğmadı şunu sancı çekti 24 saat kanala bile inmedi sezeryan oldu

Canım kamu da çalışıyorsan baska bir branştan rapor al ben öyle yapıyorum
2 günü normal kadın doğumla deldim zaten geçen hafta, ya aslında raporla uğraşmak istemiyorum. Aile hekimim vermez daha önce soruşturma geçirmiş diye hastayken bile eziyet etmişti. Kimseyede dert anlatmakla uğraşmak istemiyorum. Yarınki kontrolde doktora soracağım risk yoksa biraz daha dayanırım artık

Takma kafana canim domtr zatn normal dogum demis.Gununu bekliyor bebek.Sn sadece bebek hareketlerine dikkat et Azalama olursa doktora git.Bnim gorumcem 42 haftalikken dogurdu.O da bi gun boyunca bebisn harketlerini hissetmemis sancisida yokmus. doktora gitmis doguma almislar acilmasi varmis.Suni sanciyla dogum yapti.Korkutmuslar bide bebek buyuk sezeryan olucaksin doguramazssn sn diye ama yalan bi kere normal dogum dediler mi tamam.Biraz rahatla diye anlatiyim dedim:KK66:

Takma kafana canim domtr zatn normal dogum demis.Gununu bekliyor bebek.Sn sadece bebek hareketlerine dikkat et Azalama olursa doktora git.Bnim gorumcem 42 haftalikken dogurdu.O da bi gun boyunca bebisn harketlerini hissetmemis sancisida yokmus. doktora gitmis doguma almislar acilmasi varmis.Suni sanciyla dogum yapti.Korkutmuslar bide bebek buyuk sezeryan olucaksin doguramazssn sn diye ama yalan bi kere normal dogum dediler mi tamam.Biraz rahatla diye anlatiyim dedim:KK66:
Ay canım büyük konuşmayım ama 42ye kadar çatlarım heralde zaten kimse de anlayış yok yattığım yerden kalkamıyorum ayakta duramıyorum kv deler geldi güya yanimda duracak yardımcı olacak kp falan hep burdalar. Ama yardımı bırak yemek bekliyorlar sahur bekliyorlar annemi çağırıyorum oda gelmiyor onlar var diye. Artık bugün arayıp gelmezsen küsecem artık diycem katlanamıyorum artık eşimle de papaz oluyoruz. Normal doğum dediler bi kere ne zaman gelir bilinmez. Daha 3 hafta bile bekleyebilir. 3 hafta ben bunlari çekemem gercekten catlarim. Doğsa da kurtulsam modundayim

Doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun hayırlı evlatlar olsun inşallah
Benim de bugün canım çok sıkkın kardeşimi hastaneye yatırdık böbrek yetmezliğinden diyalize girdi çok ağladım
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin yüzünüzü güldürsün inşallah .. Ağlama sen,geçecek..

arkadaşlar 37+0 a gün verildi 1 hafta sonra doğum yapıyorum lakin ben sezeryan sanıyordum , bebekte gelişme geriliği var 2119 gr bi de sınırın altında kilosu , doktor dediki o anki açılmana göre bakılır karar verilir dedi normal doğumda olur dedi ben şokkkkk suni sancıyla bu kilodaki bebek doğar mı yahu .. iri bebek daha kolay doğar diye biliyorum bunlar bana işkence çektirip sonrada sezeryana alırlar kesin napıcam ne diyorsunuz hanımlar durumuma ilk gebeliğim ve kafamda deli sorular.
Benimde ilk gebeliğim, net fikrim yok ama başka doktora gitsen canım..

Aminnnn.. Ay lolita yaşadım resmen yaa.. İçim bir tuhaf oldu.. Rabbim hiç ayırmasın inşallah.. Artık çıktı mı küvözden bebeğin?

Ay canım büyük konuşmayım ama 42ye kadar çatlarım heralde zaten kimse de anlayış yok yattığım yerden kalkamıyorum ayakta duramıyorum kv deler geldi güya yanimda duracak yardımcı olacak kp falan hep burdalar. Ama yardımı bırak yemek bekliyorlar sahur bekliyorlar annemi çağırıyorum oda gelmiyor onlar var diye. Artık bugün arayıp gelmezsen küsecem artık diycem katlanamıyorum artık eşimle de papaz oluyoruz. Normal doğum dediler bi kere ne zaman gelir bilinmez. Daha 3 hafta bile bekleyebilir. 3 hafta ben bunlari çekemem gercekten catlarim. Doğsa da kurtulsam modundayim
:KK70: kız güldüm yaa.. Güya benimkiler de destek için geldiler.. Kp in ne işi var Allahını seversen.. Bu nasıl destek ya? Hem eşin varsa onlara ne gerek var da? Eşinle hastaneye gidersiniz, orada anneni ararsın yanına gelir.. Uzak değildiniz galiba.. Valla eşim olsa, herkesi yollayacağım.. Kendi annem istanbulda.. Onuda hastaneye gidince aramayı planlıyorum..
İnşallah lohusalıkta kalmazlar.. Milletin kv si yardım, temizlik için geliyor.. Bizim şansa bak

Lohusayken hiç çekilmiyor zaten psikolejik acıdan farklı olunuyor allah kolaylık versin cnm

Lohusayken hiç çekilmiyor zaten psikolejik acıdan farklı olunuyor allah kolaylık versin cnm
Ne kimse gelsin nede sorsun rabim büyük birkere naptiniz eksik birşey varmi paranız varmi diyen olmadi bugünlerde gecer eşimde ıns görür artık kimin ne olduğunu bu mübarek gunde tek başımıza koşturuyoruz doğumdu besikti eksikti ne gelsinler ne arasınlar

Herkese merhaba geçmişi tek tek okuma fırsatım olmadı merak edip soran arkadaşlar olmuş teşekkür ederim allah razı olsun sabah 09.00 da kızımıza sağ salim kavuştuk bebeğimde bende çok iyiyiz :) ilk fırsatta hikayemide yazacağım
Hayırlı olsun canım darısı bekleyenlerin başına hepimiz sağ salim kavusuruz inşallah

Canım bende Doğuma birkaç gün kala organik boya ile boyatmaya düşünüyorum. Benimde kardeşimin nikahı var temmuz gibi

Bende aynı durumdayım temmuzda düğünü var kardeşimin ve saçımın hali çok kötüü. Yoksa hiç boyatmazdım bende. Dr.Banu Çiftçi de boyatabilirsiniz diyor.

ya izne çıktım d anolduki evde hem hem işi hem bebek için hazırlık hem de patronun sürekli arayıp bişiler istemesinden daha yorucu oldu bana sinir oluyorum ya bi işi de bana sormadna yapamıyor adam

Bende evde daha çok yoruldum valla yıkama ütüleme bitmedi. Evden arada işyerine de bağlanıyorum laptoptan kontrol ediyorum felan . Bikaç gündür biraz dinlenebildim şimdide hediyelikleri hazırlıyorum gerçi :D

:KK70: kız güldüm yaa.. Güya benimkiler de destek için geldiler.. Kp in ne işi var Allahını seversen.. Bu nasıl destek ya? Hem eşin varsa onlara ne gerek var da? Eşinle hastaneye gidersiniz, orada anneni ararsın yanına gelir.. Uzak değildiniz galiba.. Valla eşim olsa, herkesi yollayacağım.. Kendi annem istanbulda.. Onuda hastaneye gidince aramayı planlıyorum..
İnşallah lohusalıkta kalmazlar.. Milletin kv si yardım, temizlik için geliyor.. Bizim şansa bak
Sabah kalkıyorum sahurda yedikleri bulaşıklar tek tek dizilmiş. Iftar da yiyip beni yalnız bırakıp gidiyolar kardeşlerine. Bu ne biçim iş ya bizde sans yok vallahi bak

Back
X