- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.441
Çok şükür canım, gözün aydınHerkese merhaba geçmişi tek tek okuma fırsatım olmadı merak edip soran arkadaşlar olmuş teşekkür ederim allah razı olsun sabah 09.00 da kızımıza sağ salim kavuştuk bebeğimde bende çok iyiyiz :) ilk fırsatta hikayemide yazacağım
kimini hizmetçi görürler kimini kalplerine koyarlar iyilik yaramayan insan tipleri.Sabah kalkıyorum sahurda yedikleri bulaşıklar tek tek dizilmiş. Iftar da yiyip beni yalnız bırakıp gidiyolar kardeşlerine. Bu ne biçim iş ya bizde sans yok vallahi bak
Ben 28 haftalıkken balyaj yaptırdım dip yaptırmadım cnmBende aynı durumdayım temmuzda düğünü var kardeşimin ve saçımın hali çok kötüü. Yoksa hiç boyatmazdım bende. Dr.Banu Çiftçi de boyatabilirsiniz diyor.
Ay canım büyük konuşmayım ama 42ye kadar çatlarım heralde zaten kimse de anlayış yok yattığım yerden kalkamıyorum ayakta duramıyorum kv deler geldi güya yanimda duracak yardımcı olacak kp falan hep burdalar. Ama yardımı bırak yemek bekliyorlar sahur bekliyorlar annemi çağırıyorum oda gelmiyor onlar var diye. Artık bugün arayıp gelmezsen küsecem artık diycem katlanamıyorum artık eşimle de papaz oluyoruz. Normal doğum dediler bi kere ne zaman gelir bilinmez. Daha 3 hafta bile bekleyebilir. 3 hafta ben bunlari çekemem gercekten catlarim. Doğsa da kurtulsam modundayim
hadi gozun aydin cnm.. darisi basimizaa..Herkese merhaba geçmişi tek tek okuma fırsatım olmadı merak edip soran arkadaşlar olmuş teşekkür ederim allah razı olsun sabah 09.00 da kızımıza sağ salim kavuştuk bebeğimde bende çok iyiyiz :) ilk fırsatta hikayemide yazacağım
Allahim YaRabbim neguzel bir nimetmis evlat kokusu❤❤❤mis mis...Rabbim nerde isteyen varsa hasretini ceken varsa tez zamanda versin Rabbim...kucagima aldim onu ve gozyaslarim akti da akti hele o gulumsemeleri yok mu sana sukurler olsun Rabbim sana hamdu senalar olsun yüce RabbimRabbim hepinizin yardimcisi olsun...
hadi gozun aydin cnm.. darisi basimizaa..
Herkese merhaba geçmişi tek tek okuma fırsatım olmadı merak edip soran arkadaşlar olmuş teşekkür ederim allah razı olsun sabah 09.00 da kızımıza sağ salim kavuştuk bebeğimde bende çok iyiyiz :) ilk fırsatta hikayemide yazacağım
Ay masallah canm size ❤ya cok sevindm Allah sizi birbirinzden ayrimasin Hayirli olsun canm darsii artik bize
Yaaa doğunca farklı oluyor diye boşa demedim:))Allahim YaRabbim neguzel bir nimetmis evlat kokusu❤❤❤mis mis...Rabbim nerde isteyen varsa hasretini ceken varsa tez zamanda versin Rabbim...kucagima aldim onu ve gozyaslarim akti da akti hele o gulumsemeleri yok mu sana sukurler olsun Rabbim sana hamdu senalar olsun yüce RabbimRabbim hepinizin yardimcisi olsun...
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin yüzünüzü güldürsün inşallah .. Ağlama sen,geçecek..
Benimde ilk gebeliğim, net fikrim yok ama başka doktora gitsen canım..
Aminnnn.. Ay lolita yaşadım resmen yaa.. İçim bir tuhaf oldu.. Rabbim hiç ayırmasın inşallah.. Artık çıktı mı küvözden bebeğin?
Sende yapma canım kocacığın yapsın.. Eşin tamamen döndü mü, izinde mi?Sabah kalkıyorum sahurda yedikleri bulaşıklar tek tek dizilmiş. Iftar da yiyip beni yalnız bırakıp gidiyolar kardeşlerine. Bu ne biçim iş ya bizde sans yok vallahi bak
Kesinlikle canım.. Rabbim bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. Sen ve senin gibi bekleyenlerde en hayırlı zamanda, evlerinize dönün, tamamen kavuşun inşallah..Sende bi kavus kuzuna anlicaksin beni cnm beniiiim.amin cnim hicbirimizi yavrumuzdan ayirmasin.ckmafi henuz.ama emzirmeye basladim
Hayirli olsun canım. Masallahh darısı bize insallahh. Dualarinda unutma :))Saol cnm Allah razi olsun...Rabbim sizede saglicakla aldirsin kucaklariniza amiiiin.
Ben olsam yapmam, normalde bencilim hamilelik apayrı bir olay. İnsanlara bu kadar sabırlı nasıl davrandığınızı anlayamıyorumSabah kalkıyorum sahurda yedikleri bulaşıklar tek tek dizilmiş. Iftar da yiyip beni yalnız bırakıp gidiyolar kardeşlerine. Bu ne biçim iş ya bizde sans yok vallahi bak
Saol cnm Allah razi olsun...Rabbim sizede saglicakla aldirsin kucaklariniza amiiiin.
Allah analı babalı büyütsün cnmMerhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Maşallah grubun kuzuları teker teker geliyor ne güzel, hayırlı olsun canımMerhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?