2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok şükür canım, gözün aydın En kısa zamanda bekliyoruz hikayeni :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Cok haklisin canm.bnimde yanimda kv ve kp var Mesela bnim kynanm bana yardim ediyor.Sofrayi kurmamda evi temizlememde.Sahura bn kalkmiyorm kaynanam hazirliyo esim ve kp icin.Sabah bn kahvaltimi yapana kadar o evi temizliyo sukur bu yonden hicbir sıkıntm yok.Ve kv 65 yasinda.Seninki kac yasinda sole yardim etsin sana.Ayrica soylemene bile gerek yok o bilmiyor mu neler cektigini.O da hamile kalmis sonucta.

yanlarinda surekli ah şuram agriyor ah buram agriyor diye kivranIşe yariyacakti

Ay masallah canm size ❤ya cok sevindm Allah sizi birbirinzden ayrimasin Hayirli olsun canm darsii artik bize

Hayirli olsun canm bnim❤ yorma kendini biraz dinlen biz burdayiz.

Yaaa doğunca farklı oluyor diye boşa demedim:))
Ben günde kızımı kaç kere öpüyorum inan sayısını bilmem
Okul çıkışında onu o kadar özlüyorum ki
Bir sarılıyorum sanki gurbette kaldık:))
Evlat çok farklı bişey Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
Ben bebek bakma yada çocuk büyütmeye devam hiç zorlanıyorum erinmiyorum
Allah bize onlara bakma gücü besin maddi olarak ben her şeyleri o yetisirim

Sende bi kavus kuzuna anlicaksin beni cnm beniiiim.amin cnim hicbirimizi yavrumuzdan ayirmasin.ckmafi henuz.ama emzirmeye basladim

Sende bi kavus kuzuna anlicaksin beni cnm beniiiim.amin cnim hicbirimizi yavrumuzdan ayirmasin.ckmafi henuz.ama emzirmeye basladim
Kesinlikle canım.. Rabbim bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. Sen ve senin gibi bekleyenlerde en hayırlı zamanda, evlerinize dönün, tamamen kavuşun inşallah..

Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.

Sabah kalkıyorum sahurda yedikleri bulaşıklar tek tek dizilmiş. Iftar da yiyip beni yalnız bırakıp gidiyolar kardeşlerine. Bu ne biçim iş ya bizde sans yok vallahi bak
Ben olsam yapmam, normalde bencilim hamilelik apayrı bir olay. İnsanlara bu kadar sabırlı nasıl davrandığınızı anlayamıyorum

Allah analı babalı büyütsün cnm

Off ya kotu olmus.madem sezeryana alinica neden suni sanci verip o kadar eziyet cektiriyolr 7 saat iskence resmen.Allah yardimcin oslun canm gecmis olsun Sutunde insallah gelir Sicak suyla goguslerini yika

Maşallah grubun kuzuları teker teker geliyor ne güzel, hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…