2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Herkese merhaba geçmişi tek tek okuma fırsatım olmadı merak edip soran arkadaşlar olmuş teşekkür ederim allah razı olsun sabah 09.00 da kızımıza sağ salim kavuştuk bebeğimde bende çok iyiyiz :) ilk fırsatta hikayemide yazacağım
Çok şükür canım, gözün aydın :KK200:En kısa zamanda bekliyoruz hikayeni :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah:nazar::KK68:

Ay canım büyük konuşmayım ama 42ye kadar çatlarım heralde zaten kimse de anlayış yok yattığım yerden kalkamıyorum ayakta duramıyorum kv deler geldi güya yanimda duracak yardımcı olacak kp falan hep burdalar. Ama yardımı bırak yemek bekliyorlar sahur bekliyorlar annemi çağırıyorum oda gelmiyor onlar var diye. Artık bugün arayıp gelmezsen küsecem artık diycem katlanamıyorum artık eşimle de papaz oluyoruz. Normal doğum dediler bi kere ne zaman gelir bilinmez. Daha 3 hafta bile bekleyebilir. 3 hafta ben bunlari çekemem gercekten catlarim. Doğsa da kurtulsam modundayim

Cok haklisin canm.bnimde yanimda kv ve kp var Mesela bnim kynanm bana yardim ediyor.Sofrayi kurmamda evi temizlememde.Sahura bn kalkmiyorm kaynanam hazirliyo esim ve kp icin.Sabah bn kahvaltimi yapana kadar o evi temizliyo sukur bu yonden hicbir sıkıntm yok.Ve kv 65 yasinda.Seninki kac yasinda sole yardim etsin sana.Ayrica soylemene bile gerek yok o bilmiyor mu neler cektigini.O da hamile kalmis sonucta.:işsiz:

yanlarinda surekli ah şuram agriyor ah buram agriyor diye kivran:KK66:Işe yariyacakti:-)

Allahim YaRabbim neguzel bir nimetmis evlat kokusu❤❤❤mis mis...Rabbim nerde isteyen varsa hasretini ceken varsa tez zamanda versin Rabbim...kucagima aldim onu ve gozyaslarim akti da akti hele o gulumsemeleri yok mu sana sukurler olsun Rabbim sana hamdu senalar olsun yüce Rabbim:dua::dua:Rabbim hepinizin yardimcisi olsun...

Ay masallah canm size ❤ya cok sevindm Allah sizi birbirinzden ayrimasin Hayirli olsun canm darsii artik bize;)

Herkese merhaba geçmişi tek tek okuma fırsatım olmadı merak edip soran arkadaşlar olmuş teşekkür ederim allah razı olsun sabah 09.00 da kızımıza sağ salim kavuştuk bebeğimde bende çok iyiyiz :) ilk fırsatta hikayemide yazacağım

Hayirli olsun canm bnim❤ yorma kendini biraz dinlen biz burdayiz.;)

Allahim YaRabbim neguzel bir nimetmis evlat kokusu❤❤❤mis mis...Rabbim nerde isteyen varsa hasretini ceken varsa tez zamanda versin Rabbim...kucagima aldim onu ve gozyaslarim akti da akti hele o gulumsemeleri yok mu sana sukurler olsun Rabbim sana hamdu senalar olsun yüce Rabbim:dua::dua:Rabbim hepinizin yardimcisi olsun...
Yaaa doğunca farklı oluyor diye boşa demedim:))
Ben günde kızımı kaç kere öpüyorum inan sayısını bilmem
Okul çıkışında onu o kadar özlüyorum ki
Bir sarılıyorum sanki gurbette kaldık:))
Evlat çok farklı bişey Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
Ben bebek bakma yada çocuk büyütmeye devam hiç zorlanıyorum erinmiyorum
Allah bize onlara bakma gücü besin maddi olarak ben her şeyleri o yetisirim

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin yüzünüzü güldürsün inşallah .. Ağlama sen,geçecek..

Benimde ilk gebeliğim, net fikrim yok ama başka doktora gitsen canım..

Aminnnn.. Ay lolita yaşadım resmen yaa.. İçim bir tuhaf oldu.. Rabbim hiç ayırmasın inşallah.. Artık çıktı mı küvözden bebeğin?

Sende bi kavus kuzuna anlicaksin beni cnm beniiiim.amin cnim hicbirimizi yavrumuzdan ayirmasin.ckmafi henuz.ama emzirmeye basladim

Sende bi kavus kuzuna anlicaksin beni cnm beniiiim.amin cnim hicbirimizi yavrumuzdan ayirmasin.ckmafi henuz.ama emzirmeye basladim
Kesinlikle canım.. Rabbim bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. Sen ve senin gibi bekleyenlerde en hayırlı zamanda, evlerinize dönün, tamamen kavuşun inşallah..

Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.

Sabah kalkıyorum sahurda yedikleri bulaşıklar tek tek dizilmiş. Iftar da yiyip beni yalnız bırakıp gidiyolar kardeşlerine. Bu ne biçim iş ya bizde sans yok vallahi bak
Ben olsam yapmam, normalde bencilim hamilelik apayrı bir olay. İnsanlara bu kadar sabırlı nasıl davrandığınızı anlayamıyorum

Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Allah analı babalı büyütsün cnm

Off ya kotu olmus.madem sezeryana alinica neden suni sanci verip o kadar eziyet cektiriyolr 7 saat iskence resmen.Allah yardimcin oslun canm gecmis olsun Sutunde insallah gelir Sicak suyla goguslerini yika

Maşallah grubun kuzuları teker teker geliyor ne güzel, hayırlı olsun canım :KK36:

Back
X