2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Zor olmuş canım ama önemli olan sağlık,maşallah iyiymissiniz şükürler olsun Ağrılar acılar geçecek ,kuzunla yaşayacağın güzellikler hep seninle kalacak. Allah sana bağışlasın bir ömür sağlıkla yaşayın ,gözün aydın canım

Saol canm darisida sana we tum bekleyenlere insallah

göxünaydın canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin lolita555 canım seninde gözünaydın çok sevindim Rabbim bi daha ayırmasın sizi

Ay canım ya, zor olmuş ama kavuşmuşsunuz.. Gözünüz aydın.. Rabbim şifa versin inşallah.. Bu geceden itibaren hissetme bile ağrılarını inşallah..

Bizim Haziran bebeleri hem acele edip hem naz ile doğdular valla..

Acilman vardı aslında neden böyle oldu neyse ki sagsalim kavusmussun canım çok şükür

Allah analı babalı büyütsün cnm

Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah

Masallah saglikla gelmis kuzucugun . Olumlu dusunki oyle olsn bol bol.sivi tuket ve bebegini sadece sutunle besleyecegini dusun insallah gelecektir. Allah uzun saglikli omurler nasip etsn

Şu doktoru wer benim elime aaaa deli mi ne yaaaa ayarin mi bozuk doktor deseydin trip atiyo manyak mi ne
olsun en azindan dogru bisi demis bekleyelim dediyse iyi kuzum sen nasilsin simdi
Şu an iyiyim canım. Üstümden yük kalktı resmen. Leke varsa suyum gelirse korkusuyla tuvalete bile korkarak gidiyordum . İnşallah birkaç hafta daha bekler.
Bak yaaa dediğin gibi iki gün önce boşu boşuna hemen alacaktı doktor, neyse ki rahatladın şimdi biraz. Ne kadar dursa kardir,Çok şükür beklesin biraz daha bebisin :)
İnşallah canım. İnsan hayatının hiç önemi yok resmen. Al bir an önce de ne olursa olsun düşüncesinde bazı drlar resmen. Neyse ki bugün doğru bir şey söyledi de bekleyeceğiz artık.

Sende yapma canım kocacığın yapsın.. Eşin tamamen döndü mü, izinde mi?
Döndü canım tamamen çok şükür

fpamuk zor geçmiş canım geçmiş olsun gözün aydın..
Bebeğini sağ salim kucağına aldinya o yeter ınslalah çabucak toplarsın.
Darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…