- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.461
Zor olmuş canım ama önemli olan sağlık,maşallah iyiymissiniz şükürler olsunMerhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Saol canm darisida sana we tum bekleyenlere insallahLimon agacim gözün aydın . Bebeğini sağlıkla ve mutlulukla büyüt. Hayırlı evlat olur inşallah .
fpamuk Allah kolay doğum nasip etsin. Doğum olunca bize de haber ver.
lolita555 ne güzel bir haber. Minik ağzıyla bol bol emsin şimdi. Öp kokla onu. İçine çek bol bol.
göxünaydın canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versinMerhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Ay canım ya, zor olmuş ama kavuşmuşsunuz.. Gözünüz aydın.. Rabbim şifa versin inşallah.. Bu geceden itibaren hissetme bile ağrılarını inşallah..Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Acilman vardı aslında neden böyle oldu neyse ki sagsalim kavusmussun canım çok şükürMerhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
36 haftaligim cnm. takvimi nasil olusturucam.Amin canm Seningebelik takvimini gormedm kac haftalik bebis :)
Allah analı babalı büyütsün cnmMerhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallahKizlar merhaba kizim dogdu cok sukur cok zorluydu 24 saat sunni sanciyla acilmam oldu ama bebegimin kafası kanalda asagi inmedi dun gece 21:30 siralardinda sezeryanla kucagima aldim cok sukur simdilik bi saglik sorunmuz yok elhamdulillah Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Merhaba kızlar. Cok zor bir gün geçirdim. Yeni yeni kendime geliyorum. Öğlen 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyla sancı çektim. Açılma 6 cm de takıldı kaldı. Okadar sancıyı çektikten sonra en son sezaryene alındım.biraz dikiş ağrım var bebekte bende iyiyiz. Sütüm halen gelmedi.
Şu an iyiyim canım. Üstümden yük kalktı resmen. Leke varsa suyum gelirse korkusuyla tuvalete bile korkarak gidiyordum . İnşallah birkaç hafta daha bekler.Şu doktoru wer benim elime aaaa deli mi ne yaaaa ayarin mi bozuk doktor deseydin trip atiyo manyak mi ne
olsun en azindan dogru bisi demis bekleyelim dediyse iyi kuzum sen nasilsin simdi
İnşallah canım. İnsan hayatının hiç önemi yok resmen. Al bir an önce de ne olursa olsun düşüncesinde bazı drlar resmen. Neyse ki bugün doğru bir şey söyledi de bekleyeceğiz artık.Bak yaaa dediğin gibi iki gün önce boşu boşuna hemen alacaktı doktor, neyse ki rahatladın şimdi biraz. Ne kadar dursa kardir,Çok şükür beklesin biraz daha bebisin :)
Cok haklisin canm.bnimde yanimda kv ve kp var Mesela bnim kynanm bana yardim ediyor.Sofrayi kurmamda evi temizlememde.Sahura bn kalkmiyorm kaynanam hazirliyo esim ve kp icin.Sabah bn kahvaltimi yapana kadar o evi temizliyo sukur bu yonden hicbir sıkıntm yok.Ve kv 65 yasinda.Seninki kac yasinda sole yardim etsin sana.Ayrica soylemene bile gerek yok o bilmiyor mu neler cektigini.O da hamile kalmis sonucta.
53 yaşında.. canım valla kıvran istediğin kadar hatta geber umrunda olmaz. Sabah bugün 2 de kalktım.
gece eşim ise gitti uyumadım onun için saat 2 yanı öğlen falan geçmiş. Bi kalktım sahurda ictikleri cay bardaklari falan masada duruyir. Tencere tava biyerde yemekler açıkta mutfak kokmuş. Kendi de oturmuş tv izliyor. Bırak yardımcı olmayi kendi pisligini temizlese kafi.
yanlarinda surekli ah şuram agriyor ah buram agriyor diye kivranIşe yariyacakti
Döndü canım tamamen çok şükürSende yapma canım kocacığın yapsın.. Eşin tamamen döndü mü, izinde mi?
göxünaydın canım benim Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinlolita555 canım seninde gözünaydın çok sevindim Rabbim bi daha ayırmasın sizi
Merhaba, ben de yarı ortopedik yatak almayı düşünüyorum. Hangi markanın yatağını aldınız?Sünger öneriliyor visko ve pamuk onerilmiyor ben yarı ortopedik bi yatak aldım sünger karışımı olan
Hayirli olsun canım. Masallahh darısı bize insallahh. Dualarinda unutma :))
Kesinlikle canım.. Rabbim bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.. Sen ve senin gibi bekleyenlerde en hayırlı zamanda, evlerinize dönün, tamamen kavuşun inşallah..
36 haftaligim cnm. takvimi nasil olusturucam.
tamam cnm tesekkurler :)Canim onu kendi bilgilerinden yapiyorsn profiline girip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?