- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.821
Canım ağda bantını hazır aldık ztn makasla uzun şeritler halinde 2 parmak kalınlığında kestim alt bölgeler ve iç bölgeye yakın yerleri o kestiğimi de ikiye böldüm daha da küçük oldular alması daha rahat oldu birde dikkat et kılların çıkış yönünün tersine çekeceksin sanırım ben jilet kullana kullana bazı yerler değişmiş basılarını alttan çekerken bazı yerleri üsten çekince aldı sen onu anlarsın ztn elini değince çıkış yönünü bunlara dikkat ederek alırsın emin ol acı da duymadım okdr kalınlaştı ğı halde sanırım küçük küçük aldığım için canım yanmadıKüçük küçük kesilmiş aldın az az
B nde böyle bişey yapmalıyım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın denemek istiyorum
Bende hep jilet kullandım ve hiç kuaföre gitmedim
Canım ağda bantını hazır aldık ztn makasla uzun şeritler halinde 2 parmak kalınlığında kestim alt bölgeler ve iç bölgeye yakın yerleri o kestiğimi de ikiye böldüm daha da küçük oldular alması daha rahat oldu birde dikkat et kılların çıkış yönünün tersine çekeceksin sanırım ben jilet kullana kullana bazı yerler değişmiş basılarını alttan çekerken bazı yerleri üsten çekince aldı sen onu anlarsın ztn elini değince çıkış yönünü bunlara dikkat ederek alırsın emin ol acı da duymadım okdr kalınlaştı ğı halde sanırım küçük küçük aldığım için canım yanmadı
Anladım kuzum sağolHayır kolonya sisesinin boynuna püskül taktık püskülün üzerine kurdela taktik
Ben beld n uyuşturmali asla olmamA aaa. Ama belden uyusunca illa ki takılır gibi nasıl bileceksin cis geldiginj
Benim gogsumden sıvı geliyor atletimiz ıslaklık hissediyorum aara sıraKizlar size sorum benim goguslerm hic sut gelecekms gbi degil.dogumdan once bi hazirlik icinde olmuyor mu hic bi belirti olmuyor mu kimisinden sivi gelms sertlesmis fln.sezaryende de zor geliyormus ya ben smdi onu takmaya basladm hic sutum gelmeyecekms gbi geliyor bana.bugunun derdi bunu buldum kendime
Ayyyyyy insalhh başarırken bendeCanım ağda bantını hazır aldık ztn makasla uzun şeritler halinde 2 parmak kalınlığında kestim alt bölgeler ve iç bölgeye yakın yerleri o kestiğimi de ikiye böldüm daha da küçük oldular alması daha rahat oldu birde dikkat et kılların çıkış yönünün tersine çekeceksin sanırım ben jilet kullana kullana bazı yerler değişmiş basılarını alttan çekerken bazı yerleri üsten çekince aldı sen onu anlarsın ztn elini değince çıkış yönünü bunlara dikkat ederek alırsın emin ol acı da duymadım okdr kalınlaştı ğı halde sanırım küçük küçük aldığım için canım yanmadı
İlk günlerde göbek hemen gitmiyor tatlım gören içerde bi bebiş daha mı var diye soruyor ama acele etme 40 ın çıkmaya yakın baya inecek rahim toparlandıkça,emzirmek göbek toplanması için çok faydalı bol bol emzir bişeyin kalmayacak Allahın izniyle.korse takarsın zaten dr un önerecektir,komposto şerbet yerine bol su iç inşYa ben 8 kilo aldım toplamda. Şimdi kaç kiloyum bilmiyorum ama göbek aynen duruyo
Sezeryande her türlü sonda takıyolar tatlım,ama bazen hasta rahatsız olmasın diye uyutunca(anestezi) takıyolar uyanmadan çıkarıyorlarSonda ilk doğumda takılmiyor. ikincide takılıyormus ama bazen yine doktora kalmis bişey takılmaya sanılır ben istemiyorum sahsen
Gelir canım rahat olmak uyku ve süt artırıcı besinler ile işe yarıyor.sütün gelmesi için hamilelikte ön belirti olmaz bazı kadınlarda yapısal olarak oluyor ama bu genel bi durum değil.dert etme inş Rabbim bebişlerimizin rızkını verecek.Kizlar size sorum benim goguslerm hic sut gelecekms gbi degil.dogumdan once bi hazirlik icinde olmuyor mu hic bi belirti olmuyor mu kimisinden sivi gelms sertlesmis fln.sezaryende de zor geliyormus ya ben smdi onu takmaya basladm hic sutum gelmeyecekms gbi geliyor bana.bugunun derdi bunu buldum kendime
Tatlim Bana ilk doğumda takmadilarSezeryande her türlü sonda takıyolar tatlım,ama bazen hasta rahatsız olmasın diye uyutunca(anestezi) takıyolar uyanmadan çıkarıyorlar
bende sizi ozluycem kuzum walla 10 gun erkenden bitirdim netiAh sorma. Ben de sıkıldım artık. Eşim sağ olsun yapıyor ama işler istediğim gibi olmayınca canım sıkılıyor. Yine de kendimi frenliyorum iş yapmamak için. Paketin yenilenme zamanı yakındır inşallah. Seni buralarda özleyeceğiz.
Sağ ol canım. Aldıpım en doğru karardı. Bebek için bir sıkıntı olmaması, sadece her an suyum veya sancım gelir de doğum başlarsa diye alınmak istenmesi bana mantıklı gelmemişti. Diğer gidişimizde dr bekleyelim dedi. Nişan gelince hemen dopum olmayabiliyor canım. Bazılarında iki üç haftayı bile buluyormuş. Suyun gelmesi daha önemli. Gerçi kızımın dru sudan sonra iki güne kadar beklenebilir demişti ama ben o riski göze almadım ve hemen hastaneye gittim. Kilo alımı haftalık 200-400 gr bu zamanlarda sanırım.
Canım genel anesteziden sonra ağrı çekebiliyorsın ama epiduralde ağrın hiç olmuyor,Ayrıca genel anestezi bebeğe de geçebiliyor bu yüzden epidurali tavsiye ediyorlar .ben ilk doğumumda spnioepidural diye yani ikisinin kombine uygulandığı yöntemle aldım kızımı kucağıma ve sıfır ağrıKızlar . Doktordan geliyorum. 7 haziran da sezaryen doğum olacak Allah izni ile. Doktora genel anestezi hakkında ne diyorsunuz dedim ben ameliyathaneden korkuyorum dedim. Epidural daha rahat ağrı sizi için ve tadını çıkarın bebeğini gör dedi. Tamam dedim ama korkuyorum
Bilemedim ameliyathane çalışmıştım tabi 10 yıl önceTatlim Bana ilk doğumda takmadilar
İkinci bu doğumum benimde ben doktora söylemiştim takmaları mı istemediğimi tamam demişti bakalım bu sefer ne olur
Sağlıcakla al kucağına inşallah canım.. İkinizde iyi olun da kilo alınır.. Sen süt yapıcı şeyler yemeye başla, kafama takma hiçbirşeyi..Kızlar bugün kontrolümüz vardı bebişin kilo alımı çok yavaşlamış 2650 gr olmuş 39. Haftamızdayız bidehareketleride yavaşladı gibi biraz doktor alalım riske atmayalım dedi yatışım yapıldı yarın sabah sezaryenle doğum yapıcam
Valla canım bende hiç yapmıyordum bgn yaptım öyle azar azar yapınca acımadı benim dediğim gibi kökleri kalınlaştığından bazen kıl kökleri kanadı ama acı duymadımAma agda cok cok aciyorr ya :/Nasil yaptn bn dneedm yapamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?