2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ben evde kokulu mum yaptım küçük kavanozlara tanesi 1,5 tl ye geldi.. netten jel mum, mum fitili, koku, boya cam kavanaoz aldım evde hazırladım bunun yanında çikolata aldım kurabiye yapıcam yeter herhalde..

inşallah en azından bi 3 kg doğsalar... doğunca zaten 100 gr en az verecekler hayırlısı sağlıklı olsunlar da bi şekilde büyüyecekler

Hmm o zayıflama topikleri ise yarıyor demek ki :) ben en son 11 almıştım bebek zayıf dediğinden beridir çok yiyorum . Yarın tartiyim kendimi bi bakıyım

Hmm o zayıflama topikleri ise yarıyor demek ki :) ben en son 11 almıştım bebek zayıf dediğinden beridir çok yiyorum . Yarın tartiyim kendimi bi bakıyım
Motive oluyorsun canım çok yarıyor:))
Çok almamışsın bence gayet iyi tartil bakalım haber ver :)
Almışsan da hiç uzulme ne kaldı ki şunun şurasında doğumdan sonra fazla fazla veririz inşallah

Çok merak ediyorum inan ki
Sen benden önce deneyimliceksin ☺
İnşallah çok sorun yaratmazlar çok da kıskanmazlar psikolojik olarak etkilenmelerinden çok korkuyorum
Valla ben de en çok ondan korkuyorum , bakalım doğduğunda napacak :) Yazarım kendime gelince uzun uzun inşallah

Amin insaALLAH canim benimmm❤ güzel dualarin dileklerin icin cok teşekkür ederim insaALLAH o gunu gostersin RABBIM❤❤ hepimize güzel kavusmalar nasip etsin ❤

Gözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. Küvözden de bir an evvel çıkar inşallah yavrun..

Canım çokk geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. oğlunun ameliyatını biraz erteleyebilir misiniz?

Doğum günün kutlu olsun canım, evladınla eşinle nice güzel yıllarınız olur inşallah..

Küçük küçük kesilmiş aldın az az
B nde böyle bişey yapmalıyım biraz daha ayrıntılı anlatır mısın denemek istiyorum
Bende hep jilet kullandım ve hiç kuaföre gitmedim

Aynen kalsınlar mapus damlarinda az daha
iyiyim simdi canim senin iyi olmana da sewindim cok zor oluyo gercekten agri olunca temizlikmi dedinnnnnn
bende kurt war duramiyorum kuzum sil supur yine bastan sonra agrim war sizim war iste
Ah sorma. Ben de sıkıldım artık. Eşim sağ olsun yapıyor ama işler istediğim gibi olmayınca canım sıkılıyor. Yine de kendimi frenliyorum iş yapmamak için. Paketin yenilenme zamanı yakındır inşallah. Seni buralarda özleyeceğiz.
Sağ ol canım. Aldıpım en doğru karardı. Bebek için bir sıkıntı olmaması, sadece her an suyum veya sancım gelir de doğum başlarsa diye alınmak istenmesi bana mantıklı gelmemişti. Diğer gidişimizde dr bekleyelim dedi. Nişan gelince hemen dopum olmayabiliyor canım. Bazılarında iki üç haftayı bile buluyormuş. Suyun gelmesi daha önemli. Gerçi kızımın dru sudan sonra iki güne kadar beklenebilir demişti ama ben o riski göze almadım ve hemen hastaneye gittim. Kilo alımı haftalık 200-400 gr bu zamanlarda sanırım.

Allah kolaylık versin canım gecmis olsun sezeryan gününü bir iki gün değiştiremez mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…