- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.961
Yookksaaaa
Düzenli mi canım? Bende de baya kasılma var bugün.. Ama düzenli olmuyor..
Baki ağız göreceğiz jilet sonrası kalın kökler ama arkadaş yapmış açılmamış açılma bizimkinde acimaz
Yok ben de varım normal doğumu bekliyorum 35. Haftanın içerisindeyim daha var bakalım hayırlısı.
Bir de ben :) cati muayenem yapilmadi, dr.um yapmiyor bu hafta kontrolde tekrar dile getirecegim. Normal dusundugumuz icin de tarih fln belli degil. Sezeryan olacaklarin gunu belli ne guzel.
Demek ki hepimiz merakla bekliyoruz :)))Bizim de belli değil ilk bebek
4haziranda kontrol var bakalım ne diyecek
İlki nasıl olmuştu? Ben sezaryen olacaksam genel anesteziyi tercih etmem mesela.. Yaşamak isterim o anı.. Valla cidden heyecanlı bir pazar gününüz kaldıAmin Allah razi olsn . .
Zatrn heyecanli bi karakterim bakalm 2 gn nasil dayanicam .birde hala genelmi spinalmi pazartesi karar vericez. Ben genel istiyorum doktor spinal
38.hafta 2.dogumum olacak ama kafasi oldukca asagida 10 dakikada bir 50lerde sancm cikti
Çok heyecanlı yaa.. Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz..Eveet kismetse ben de pazartesi sabahtan gitcem spinal olucak bizim insaallah.Rabbim kolaylik versin cumleten
Bide @Babylicious var smdilik uc kisiyiz bakalm baska surprizler olmazsa:) bugun son ignemi vurucam, yarin da bebisim karnimda son gunum kismetse. Allah korktuklarimizdan emin kilsin hepimizi
Benimde belli değil.. Benim çatı muayenem ertelene ertelene, en son Perşembe günü yapıldı.. Ki erken yapılmasına gerek yok bence.. Atıyorum çatı müsait değil sezaryen olunacak diyelim, sezaryen için 38-39a kadar vakit olduğundan gerek yok erkenden yapılmasına.. Ya da erken doğum olacak Allah korusun, o anda kontrol edilir.. Bazen çatı kontrolü doğumu başlatabiliyormuş..Herkesin dogum tarihi belli nerdeyse. Bana ne çatı muayenesi yapıldı. Ne bir şey denildi. Dogumu muamma olan tek kişi benim herhalde
İlkini nasıl dogurdjnSelam kizlar bende smdi hastaneden ciktim pazartesi gunu sabah 7 de hastanedeyiz ve kizimiza kavusucaz insallah .bende nst ye baglandm ve duzenli sancilarim cikti bende onlari bebek oynamasi saniodum meğer sanciymis.3200 gr olms ama kafasi oldkca asagida oldugu icin pazartesiyi bile beklemeyebilir dedi. Genel mi spinalmi pazartesi bi daha konusalim dedi .heyecandan elimiz ayagimiz birbirine dolandi 2. Cocuk olsada
Bensezeryan olacaklar varmi
Ben her seferinde giriş yaptırıyorum direk nst ye çıkıyorum ondan sonra doktora gidiyorum. Hiç para almıyorlar ne kan ne idrar tahlili hiç birine istemiyorlar. Sadece 48 tl muayeneNst ücretlerini görünce şaştım. Ben 60 veriyorum nst için
Hayır benim ki de muamma son hafta artık ne zaman gelir diye hergun tetikteyim..Herkesin dogum tarihi belli nerdeyse. Bana ne çatı muayenesi yapıldı. Ne bir şey denildi. Dogumu muamma olan tek kişi benim herhalde
Blackbluee1 canım senin son 8 gün yazıyor hiç belirtin yok mu sonuna kdr dayanacak sanırım senin bebiş
Gözün aydin canım inşallah viksrsiniz yarınKizlarrrr oglusum küvezden ciktihastanedeyiz uyum odasindayiz sabahtan beri.dua edin yarin cikalim...hepinizi opuyorum
Zaten iri olması değil de kafası sıkıntı iste catimin önü dar arkası geniş demişti doktorMaşallah canım haftasını beklerse baya iri olacak ozaman normal olmaz gibi duruyor ama 37yi doldurunca olursa normal olabilir.4100normal doğuran arkadaşım var ama tabikide kafa yapısını ve çatı durumunu bilmiyorum.muayene etmismiydi seni
Bizim kızın da kafası önde ama kilosu çok fazla değil haftasına göre ben muayeneden sonra yönlerir diye bekliyorum kendi adıma.catin çok müsait değil derse sezeryan isteyeceğim ben ama müsaitse normali denerim diye düşünüyorum
Gözün aydin canım inşallah viksrsiniz yarınne güzel bir haber
Sağlıcakla gelsinler deYok canım sanırım son gün gelmeyi planlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?