2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
400 TL de çok fazla bir evin mutfak masrafı nerdeyse
Nst içinde çok veriyorsunuz kızlar inan sağlık sektörü yerlerde bu ne kadar farklı bir uygulama para olarak
Benim muayene ücretin 55 TL
Sizin nst biz 60 TL
Kiminin nst ncreti yok mesela
Bu nasıl bir sistem yarabbim
Birde ben sustum doktora bişey demedim ya sistim.
Beni siz çağırdı iz
Şimdi niye birgün arayla niye çağırıyorsun iz deseymisim
Adam ameliyat edecek bebeğimde bende ona emanetiz diye sustum neyse velahavle diyelim başkada bişey demiyorum

Yok ben de varım normal doğumu bekliyorum 35. Haftanın içerisindeyim daha var bakalım hayırlısı.

Bir de ben :) cati muayenem yapilmadi, dr.um yapmiyor bu hafta kontrolde tekrar dile getirecegim. Normal dusundugumuz icin de tarih fln belli degil. Sezeryan olacaklarin gunu belli ne guzel.

Bizim de belli değil ilk bebek
4haziranda kontrol var bakalım ne diyecek
Demek ki hepimiz merakla bekliyoruz :)))

İlki nasıl olmuştu? Ben sezaryen olacaksam genel anesteziyi tercih etmem mesela.. Yaşamak isterim o anı.. Valla cidden heyecanlı bir pazar gününüz kaldı

Çok heyecanlı yaa.. Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Herkesin dogum tarihi belli nerdeyse. Bana ne çatı muayenesi yapıldı. Ne bir şey denildi. Dogumu muamma olan tek kişi benim herhalde
Benimde belli değil.. Benim çatı muayenem ertelene ertelene, en son Perşembe günü yapıldı.. Ki erken yapılmasına gerek yok bence.. Atıyorum çatı müsait değil sezaryen olunacak diyelim, sezaryen için 38-39a kadar vakit olduğundan gerek yok erkenden yapılmasına.. Ya da erken doğum olacak Allah korusun, o anda kontrol edilir.. Bazen çatı kontrolü doğumu başlatabiliyormuş..

İlkini nasıl dogurdjn

Nst ücretlerini görünce şaştım. Ben 60 veriyorum nst için
Ben her seferinde giriş yaptırıyorum direk nst ye çıkıyorum ondan sonra doktora gidiyorum. Hiç para almıyorlar ne kan ne idrar tahlili hiç birine istemiyorlar. Sadece 48 tl muayene

Herkesin dogum tarihi belli nerdeyse. Bana ne çatı muayenesi yapıldı. Ne bir şey denildi. Dogumu muamma olan tek kişi benim herhalde
Hayır benim ki de muamma son hafta artık ne zaman gelir diye hergun tetikteyim..

Zaten iri olması değil de kafası sıkıntı iste catimin önü dar arkası geniş demişti doktor

Kızlar benim gibi 38+5 gün gene olup da bebegi makat geliş duran var mı sizce döner mo pazartesi günü 39 haftalık oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…