- 31 Ekim 2017
- 199
- 292
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.981
hadi gozun aydin cnm cok sukur atlattiniz hayirlisiyla evinizede gidersiniz en kisa zmanda:))Kizlarrrr oglusum küvezden ciktihastanedeyiz uyum odasindayiz sabahtan beri.dua edin yarin cikalim...hepinizi opuyorum
kız doktor hamur işi tatlıyla kilo alacaksa hiç almasın daha iyi dedi onları tüketme sağlıklı beslen diyor
İlki nasıl olmuştu? Ben sezaryen olacaksam genel anesteziyi tercih etmem mesela.. Yaşamak isterim o anı.. Valla cidden heyecanlı bir pazar gününüz kaldı
Çok heyecanlı yaa.. Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Benimde belli değil.. Benim çatı muayenem ertelene ertelene, en son Perşembe günü yapıldı.. Ki erken yapılmasına gerek yok bence.. Atıyorum çatı müsait değil sezaryen olunacak diyelim, sezaryen için 38-39a kadar vakit olduğundan gerek yok erkenden yapılmasına.. Ya da erken doğum olacak Allah korusun, o anda kontrol edilir.. Bazen çatı kontrolü doğumu başlatabiliyormuş..
İlkini nasıl dogurdjn
hadi gozun aydin cnm cok sukur atlattiniz hayirlisiyla evinizede gidersiniz en kisa zmanda:))
Canım ben sezaryen oldum. Doğumdan sonra odaya cıkardıklarında sadece üst giydirdiler alt cıplaktım. Toplamda sorarsan ben iki gecelik bi pijama götürdüm tam denk geldi 2 gece kalındığı için. Hangisi daha rahat dersen bana her iki doğumumdada gecelik rahat geldi.depend almadım ihtiyaç da duymadım. Hastane mesane pedi olarak gecen kalın büyük pedlerden verdi onlar rahattı.bebeğim erken gelmeseydi 39 da sezaryen olacaktım.38demi alacak canm.bana 39dedi ama.neye gore 39acaba aslnda 38oldugmda 39dan gun almis oluyor boydan gecelik mi koydun cantana yoksa pijama.takimimi benm.bayramdan ya once ya sonra.olacak tam tarih yok
O zaman haklısın canım.. Doktorunla da konuşursun bu durumları.. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması tabi ki.. Rabbim yardımcın olsun..Hemde nasil heyecanlı. İlkide sezeryandi cati dar ve oglum kilolu demislerdi .nişanım gelmisti. O yuzden genel anestezi olmstm. Suandada kulagmda isitme kaybi var ve meniera hastasiyim. Surekli basdonmem mide bulantm oluyor stres olunca.o yuzden heyecana gelemem diye genel anestezi istiyorum ama bakalm pazartesi fikrim degisirmi. Oglumda cok iyiydim hemen sutum gelmisti agrilarda hastanede cok olmstu . Spinalde bel agrisi kalir diyorlar bilemiyorum yani
Sağlıcakla gelsinler de
Çok şükür canım gözün aydınKizlarrrr oglusum küvezden ciktihastanedeyiz uyum odasindayiz sabahtan beri.dua edin yarin cikalim...hepinizi opuyorum
Kızlar benim gibi 38+5 gün gene olup da bebegi makat geliş duran var mı sizce döner mo pazartesi günü 39 haftalık oluyoruz
Kiminin bı anda oluyormus öyle diyorlar o yüzden sordumÇok çok zor bir ihtimal canım 39 olmuş artık
Anestezi şeklin neydi canım. Neler yaşadığını anlatabilir msnCanım ben sezaryen oldum. Doğumdan sonra odaya cıkardıklarında sadece üst giydirdiler alt cıplaktım. Toplamda sorarsan ben iki gecelik bi pijama götürdüm tam denk geldi 2 gece kalındığı için. Hangisi daha rahat dersen bana her iki doğumumdada gecelik rahat geldi.depend almadım ihtiyaç da duymadım. Hastane mesane pedi olarak gecen kalın büyük pedlerden verdi onlar rahattı.bebeğim erken gelmeseydi 39 da sezaryen olacaktım.
Kuaförde nasıl yapılıyor zor oluyormuş yaaaBen de bugün nstye girdim hiç ücret odemedim. Herşey normal çıktı nstde. Sonra da kufore gittim agdami yaptırdım,rahatladım valla :)
Valla sen kurtardin lolitaKizlarrrr oglusum küvezden ciktihastanedeyiz uyum odasindayiz sabahtan beri.dua edin yarin cikalim...hepinizi opuyorum
Sanki daha dönemez gibi canım, yeri çok daralmıştırKızlar benim gibi 38+5 gün gene olup da bebegi makat geliş duran var mı sizce döner mo pazartesi günü 39 haftalık oluyoruz
Hayırlısı ne ise o olsan bana da haftaya artık sezaryen doğum için gün verirler gibime geliyorSanki daha dönemez gibi canım, yeri çok daralmıştır
Ben zorlanmadim kuaför hızlı hızlı aliverdi, evet iç camasirimi çıkardım tabi ki,ama hiç çıkarmış gibi hissetmedim çünkü karnimdan bı yerimi göremiyorum :)Kuaförde nasıl yapılıyor zor oluyormuş yaaa
Herşey çıkıyormu mesela bikini alınırken alt taraf
Sende kurtarsın hadi güle güle kullanBen zorlanmadim kuaför hızlı hızlı aliverdi, evet iç camasirimi çıkardım tabi ki,ama hiç çıkarmış gibi hissetmedim çünkü karnimdan bı yerimi göremiyorum :)
Olabilir tabi kiKiminin bı anda oluyormus öyle diyorlar o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?