2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bugün yine iki kez sancı yokladı beni belim ve karnım çok kötüydüm bide anlamadıgım mide bulantısıda var deminden beri aşagıda yukarı bi ateş geliyo sonrada midem bulanıyor anlamadım gitti

kız doktor hamur işi tatlıyla kilo alacaksa hiç almasın daha iyi dedi onları tüketme sağlıklı beslen diyor

Ay ne war walla benimkisi tosbiklemeye başladı boyu da baya uzamis sığmıyor karnıma kemigimi ittirip duruyo göğüs kafesim pert

Bide son ay yediğin bebeğe çok etki ediyormuş bizde kilo almiyormusuz hiç

İlkini nasıl dogurdjn

Hemde nasil heyecanlı. İlkide sezeryandi cati dar ve oglum kilolu demislerdi .nişanım gelmisti. O yuzden genel anestezi olmstm. Suandada kulagmda isitme kaybi var ve meniera hastasiyim. Surekli basdonmem mide bulantm oluyor stres olunca.o yuzden heyecana gelemem diye genel anestezi istiyorum ama bakalm pazartesi fikrim degisirmi. Oglumda cok iyiydim hemen sutum gelmisti agrilarda hastanede cok olmstu . Spinalde bel agrisi kalir diyorlar bilemiyorum yani

38demi alacak canm.bana 39dedi ama.neye gore 39acaba aslnda 38oldugmda 39dan gun almis oluyor boydan gecelik mi koydun cantana yoksa pijama.takimimi benm.bayramdan ya once ya sonra.olacak tam tarih yok
Canım ben sezaryen oldum. Doğumdan sonra odaya cıkardıklarında sadece üst giydirdiler alt cıplaktım. Toplamda sorarsan ben iki gecelik bi pijama götürdüm tam denk geldi 2 gece kalındığı için. Hangisi daha rahat dersen bana her iki doğumumdada gecelik rahat geldi.depend almadım ihtiyaç da duymadım. Hastane mesane pedi olarak gecen kalın büyük pedlerden verdi onlar rahattı.bebeğim erken gelmeseydi 39 da sezaryen olacaktım.

O zaman haklısın canım.. Doktorunla da konuşursun bu durumları.. Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması tabi ki.. Rabbim yardımcın olsun..

Anestezi şeklin neydi canım. Neler yaşadığını anlatabilir msn

Kizlarrrr oglusum küvezden ciktihastanedeyiz uyum odasindayiz sabahtan beri.dua edin yarin cikalim...hepinizi opuyorum
Valla sen kurtardin lolita
Hadi gözün aydın
Herşey bitti işte güçlü kadınsın bak burda hep sordun tedirgin oldum.herseyide ilk sen atlattın aferin sana

Kuaförde nasıl yapılıyor zor oluyormuş yaaa
Herşey çıkıyormu mesela bikini alınırken alt taraf
Ben zorlanmadim kuaför hızlı hızlı aliverdi, evet iç camasirimi çıkardım tabi ki,ama hiç çıkarmış gibi hissetmedim çünkü karnimdan bı yerimi göremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…