2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Son haftalar sık sık isteniyor her seferinde 60 tl mi? Ben hic odeme yapmiyorun nst icin. Demek heryer farkli. Ama 60 tl cokmus ya.
Her seferinde malesef canım, tek muayenesine 400 lira verdiğim günlerden sonra bunlar normal geliyor. Battı balık yan gider vuslata az kaldı hayırlısıyla:)

Allah sag salim kucaginda eve donmeyi nasip etsin canim az kalmiss

Amin Allah razi olsn . .

Zatrn heyecanli bi karakterim bakalm 2 gn nasil dayanicam .birde hala genelmi spinalmi pazartesi karar vericez. Ben genel istiyorum doktor spinal

Kacinci hafta canim?

38.hafta 2.dogumum olacak ama kafasi oldukca asagida 10 dakikada bir 50lerde sancm cikti

Eveet kismetse ben de pazartesi sabahtan gitcem spinal olucak bizim insaallah.Rabbim kolaylik versin cumleten
Bide Babylicious var smdilik uc kisiyiz bakalm baska surprizler olmazsa:) bugun son ignemi vurucam, yarin da bebisim karnimda son gunum kismetse. Allah korktuklarimizdan emin kilsin hepimizi

Selam kızlar Doğum yapan arkadaşlar naptınız nasılsınız bebişler nasıl bi haber edin bizlere de bende heyecanlıyım pzt doktora gidicez kuzumu görücem inşallah

Benimde sezaryen gorunugör pazartesi günü söyleyecek 39 haftalık oluyoruz inşallah tahmini doğum 4 haziran görünüyor

Herkesin dogum tarihi belli nerdeyse. Bana ne çatı muayenesi yapıldı. Ne bir şey denildi. Dogumu muamma olan tek kişi benim herhalde
Bir de ben :) cati muayenem yapilmadi, dr.um yapmiyor bu hafta kontrolde tekrar dile getirecegim. Normal dusundugumuz icin de tarih fln belli degil. Sezeryan olacaklarin gunu belli ne guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…