- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.001
Aynen saglıkla kucaklarımıza alalım da gerisi önemli değilHayırlısı ne ise o olsan bana da haftaya artık sezaryen doğum için gün verirler gibime geliyor
Kızlar paylaşımlarıma bakın sütüm az diye üzülmeyin ilk günler, 5. Ay itibarıyla zaten bebeğimize gereken süt oluşmaya başlıyormuş yani hali hazırda hepimizde şu an süt var Bebişler gelince bol bol ten teması bol bol öpüp koklama birde ben bizimkilere söyleyeceğim parfümlenip gelmesinler çocuk o kadar koku içinde anne kokusunu bulamıyormuş
Cok guzelmis cnm hayirli olsun ❤Hastane için hediyeliklerimiz, baya bi yoruyor beni bitirmesi biraz zaman alacak gibi
Bende varimmHerkesin dogum tarihi belli nerdeyse. Bana ne çatı muayenesi yapıldı. Ne bir şey denildi. Dogumu muamma olan tek kişi benim herhalde
Her zaman son dakika bakılacak. Yatış verirsem kontrol edilir diyor. Bir yönden iyi ama bir bakimdan da hangi doguma hazırsın o bilinmez oluyorBende varimm
Bende bekleyenlerdenimBende varimm
Salı tekrar kontol var dönmüş ama şu anda biseu konuşulmuyor doktor da normal görünüyo ama haftaya çatı muayenesi yapalım dedi heyecanliyim yaniBende bekleyenlerdenimkızımın rahatı yerinde kanala girmeyi düşünmüyor
38+5 oluyorum. Normal tarihe 9 gün kalıyor. Ben 1 pijama 1 gecelik 1 sabahlık koydum38demi alacak canm.bana 39dedi ama.neye gore 39acaba aslnda 38oldugmda 39dan gun almis oluyor boydan gecelik mi koydun cantana yoksa pijama.takimimi benm.bayramdan ya once ya sonra.olacak tam tarih yok
Bende 38+0 hamdolsunSon haftamıza da girdik çok şükür bugün 39 +0
Bende 38+0 hamdolsun
Kızlar 2 gündür kalça ağrısı var bende suan çoğaldı uyuyamıyorum. belim acıyodu yatakda dönerken falan o da coğaldı kalça ağrısı doğum belirtisimi acaba? 38 hafta bitti artık biran önce doğsun istiyorum zaman geçmiyor mide yanması da çok zorluyor uyku desen zar zor Allah yardımcımız olsun
Duramayacak kadar değıl ama ağrıyor bayağı. Önceki doğumumda kontrole diye gittim doğuma aldılar suni sancı falan verip bunda suyum yada sancım gelmeden gitmek istemiyorum o yüzden. son günlerde evde fazla yoruyorum galiba kendimi ondan olabilir ağrı diye düşünüyorum yarın dinlenicem inşallah geçer.Canm herşey olabilir az önce benim bi arkadaşım yazdı onunda kalçadaydi galiba çok agrım war dedi duramadı ağrıdan gitti sende bi git istersen
Duramayacak kadar değıl ama ağrıyor bayağı. Önceki doğumumda kontrole diye gittim doğuma aldılar suni sancı falan verip bunda suyum yada sancım gelmeden gitmek istemiyorum o yüzden. son günlerde evde fazla yoruyorum galiba kendimi ondan olabilir ağrı diye düşünüyorum yarın dinlenicem inşallah geçer.
Insan kendini daha iyi bilir canm en iyi kendin anlarsın kendini takip et için rahat etmezse gidersin zaten ikinci dogummus daha tecrübeli olursun
aynen öyle kuzum. Kayınvalidem anlatmıştı eşime hamile iken hiç dönmemiş eşim makat gelişi ve maşallah 5 kiloya da yakınmış doktor sezeryana gün vermiş ve sezeryan için gittikleri günde eşimin döndüğünü görüp normal Doğuma dönüş yapılmış ve normal de Doğum yapmış 1 hafta kadar sonra. O yüzden hiç ümidini yitirme Allah büyük yeter ki ol desin olur ve bebişin inşallah dönerKiminin bı anda oluyormus öyle diyorlar o yüzden sordum
Normali bekliyorum.. dayanamayacak hale gelinceye kadar hastaneye gitmeyı düşünmüyorum bende.. çokta heyecanlıyım ne olucak biticek hiçbir fikrim yokNormali mi bekliyosun sezaryen mi olacaksın bilmiyorum ama sakın sancın gelmeden hastaneye gidipte benim gibi suni sancı yiyip sezaryen olma. En güzeli kendi sancın. İlkinde kendi sancımla 2 saatte doğum yaptım. İkincide 4 cm le gittim sabah. Akşama 6 ya kadar suni sancı yedim açılmam 6 oldu. Suyun gelmedikçe bekle canım kendi sancın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?