2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar paylaşımlarıma bakın sütüm az diye üzülmeyin ilk günler, 5. Ay itibarıyla zaten bebeğimize gereken süt oluşmaya başlıyormuş yani hali hazırda hepimizde şu an süt var Bebişler gelince bol bol ten teması bol bol öpüp koklama birde ben bizimkilere söyleyeceğim parfümlenip gelmesinler çocuk o kadar koku içinde anne kokusunu bulamıyormuş

Canm bnde hastane cantama kucuk bi parfum koymustm ama agir degil hafif alkolsuz.Ter kokusunu falan bastirmak icin.Kullanmasammi

Kızlar 2 gündür kalça ağrısı var bende suan çoğaldı uyuyamıyorum. belim acıyodu yatakda dönerken falan o da coğaldı kalça ağrısı doğum belirtisimi acaba? 38 hafta bitti artık biran önce doğsun istiyorum zaman geçmiyor mide yanması da çok zorluyor uyku desen zar zor Allah yardımcımız olsun

Canm herşey olabilir az önce benim bi arkadaşım yazdı onunda kalçadaydi galiba çok agrım war dedi duramadı ağrıdan gitti sende bi git istersen

Canm herşey olabilir az önce benim bi arkadaşım yazdı onunda kalçadaydi galiba çok agrım war dedi duramadı ağrıdan gitti sende bi git istersen
Duramayacak kadar değıl ama ağrıyor bayağı. Önceki doğumumda kontrole diye gittim doğuma aldılar suni sancı falan verip bunda suyum yada sancım gelmeden gitmek istemiyorum o yüzden. son günlerde evde fazla yoruyorum galiba kendimi ondan olabilir ağrı diye düşünüyorum yarın dinlenicem inşallah geçer.

Insan kendini daha iyi bilir canm en iyi kendin anlarsın kendini takip et için rahat etmezse gidersin zaten ikinci dogummus daha tecrübeli olursun

Insan kendini daha iyi bilir canm en iyi kendin anlarsın kendini takip et için rahat etmezse gidersin zaten ikinci dogummus daha tecrübeli olursun

Önceki gebeliğim çok rahat geçmişti bu zor ve ağrılı geçiyor o yüzden tecrübe bazen işe yaramıyor anlayamıyor insan. Her gebelik farklı derler öyle gercekten. Daha da çoğalırsa giderim hayırlısı inşallah iyi geceler canım.

Kiminin bı anda oluyormus öyle diyorlar o yüzden sordum
aynen öyle kuzum. Kayınvalidem anlatmıştı eşime hamile iken hiç dönmemiş eşim makat gelişi ve maşallah 5 kiloya da yakınmış doktor sezeryana gün vermiş ve sezeryan için gittikleri günde eşimin döndüğünü görüp normal Doğuma dönüş yapılmış ve normal de Doğum yapmış 1 hafta kadar sonra. O yüzden hiç ümidini yitirme Allah büyük yeter ki ol desin olur ve bebişin inşallah döner

Normali bekliyorum.. dayanamayacak hale gelinceye kadar hastaneye gitmeyı düşünmüyorum bende.. çokta heyecanlıyım ne olucak biticek hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…