- 4 Ocak 2018
- 491
- 430
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.021
Aynen benim de ikinci daha ağır gidiyor mide yanması yüzünden yemek de yiyemiyorum kilo da alması lazım bi de unutuyor insan zamanla sil baştan gibi oluyorÖnceki gebeliğim çok rahat geçmişti bu zor ve ağrılı geçiyor o yüzden tecrübe bazen işe yaramıyor anlayamıyor insan. Her gebelik farklı derler öyle gercekten. Daha da çoğalırsa giderim hayırlısı inşallah iyi geceler canım.
Parfüm yerine karbonat iyi oluyor hiç ter kokmuyorsunCanm bnde hastane cantama kucuk bi parfum koymustm ama agir degil hafif alkolsuz.Ter kokusunu falan bastirmak icin.Kullanmasammi
Karbonatı nasıl kullanıyorsunuz?Parfüm yerine karbonat iyi oluyor hiç ter kokmuyorsun
Ben de sebamed sampuan aldim, vucuduna da elinle dagitabilirsin yikarken. Ama ilk aylar her yikamada sampuan kullanimi onerilmiyor bilginiz olsun canim. Losyon mu bebe yağı mı dersen ben sebamedin losyonunu aldim. Yaz bebekleri olacaklari icin yağ yazın daha agir geliyormus sicaklarda, o yuzden losyon oneriliyor.Günaydın herkese. Bebek şampuanı sebamed newborn aldım. Bununla vücut da yıkanabiliyor mu? Bir de banyo sonrası masaj yaparken losyon almak gerekiyormuş. Siz ne aldınız? Losyon mu yağ mı almak gerekiyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkürler.
Ne güzel masalhh bak herşey geçti gitti büyümeye bile başladıGünaydınlar kadınlar kulübünün güzel anne ve anne adayları musmutlu bir pazar günü olsun, biz bugün 27 günlük olduk kırkımıza sadece 13 gün kaldı♥
Maşallah canım yaa, baya yol aldınız.. Biz doğurana kadar arada bir buçuk ay fark olacak neredeyse..Günaydınlar kadınlar kulübünün güzel anne ve anne adayları musmutlu bir pazar günü olsun, biz bugün 27 günlük olduk kırkımıza sadece 13 gün kaldı♥
Ne güzel masalhh bak herşey geçti gitti büyümeye bile başladı
Kırkı çıksın sen o zaman bak
Ne kadar değişecek rahatlatacak bebeğinde sende
Dışarı çıkmaya korkma her yere git bebeğime hiçbirşey olmaz emzirSağol canım artık heyecanla kırkımızin çıkmasını bekliyorum dışarı çıkmayı özledim :)
Maşallah canım yaa, baya yol aldınız.. Biz doğurana kadar arada bir buçuk ay fark olacak neredeyse..
Nasıl bir duygu? Uykusuzluğa, gaz çıkarmaya alıştın mı? Göğüs yarası yaşadın mı?
Dışarı çıkmaya korkma her yere git bebeğime hiçbirşey olmaz emzir
Bebeğinize al al çık disari
Zaten az kalmış 17 gün kırkını bekle çık canım.kirki çıkınca banyo yaptırırken ohhh Mis gibi güvercin gibi büyür tostikÇok küçük daha bir de 35 haftalik doğdu prematüre olarak. Havalar da serin ve yağışlı biraz ısınsın öyle çıkıcaz.
Zaten az kalmış 17 gün kırkını bekle çık canım.kirki çıkınca banyo yaptırırken ohhh Mis gibi güvercin gibi büyür tostik
Elime su bulaştırip karbonatı döküyorum çok az kolumun altına sürüyorum bende biryerde okudum denedim şimdi kokmuyor terlesemde. Hindistan cevizi yağıyla karıştırılıyor iyice oda kokulu doğal oluyormus ama denemedimKarbonatı nasıl kullanıyorsunuz?
Aynen benim de ikinci daha ağır gidiyor mide yanması yüzünden yemek de yiyemiyorum kilo da alması lazım bi de unutuyor insan zamanla sil baştan gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?