2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Aynen benim de ikinci daha ağır gidiyor mide yanması yüzünden yemek de yiyemiyorum kilo da alması lazım bi de unutuyor insan zamanla sil baştan gibi oluyor
 
Günaydın herkese. Bebek şampuanı sebamed newborn aldım. Bununla vücut da yıkanabiliyor mu? Bir de banyo sonrası masaj yaparken losyon almak gerekiyormuş. Siz ne aldınız? Losyon mu yağ mı almak gerekiyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkürler.
 
Çok şükür bugün de doğurmadım Allah'ım 1 haftadır erken doğum tehlikesi derken 36+1 olduk bile. Yarın kontrol var. Bakalım dr ne diyecek?
Doğum tarihi gelip de daha doğurmamış olanlar, çömelme hareketinin hatta çömelerek yer silmenin açılma sağladığını okumuştum. Allah bir avazda kurtarsın.
safari_go bence yanına parfüm alma. Ben hamileyken neredeyse hiç kullanmadım. İlk bebeğimde de öyle yapmıştım. Emzirme döneminde ne parfüm ne ağır deterjan kullandım.
E Edaaa93 benim ikinci hamileliğim de daha zor. İlkinde doğurduğum güne kadar kuş gibiydim. Bundaysa 30-32. haftada kağnılaştım. Yürüyüş bile çok nadir yapabildim. Erken doğum tehlikesi atlattım. Cinsiyet farkı da mı var acaba? İlki kız bu erkek. Erkek bebek hamileliğinin daha zor olduğu söylenir ya hep.
 
Ben de sebamed sampuan aldim, vucuduna da elinle dagitabilirsin yikarken. Ama ilk aylar her yikamada sampuan kullanimi onerilmiyor bilginiz olsun canim. Losyon mu bebe yağı mı dersen ben sebamedin losyonunu aldim. Yaz bebekleri olacaklari icin yağ yazın daha agir geliyormus sicaklarda, o yuzden losyon oneriliyor.
 
Günaydınlar kadınlar kulübünün güzel anne ve anne adayları musmutlu bir pazar günü olsun, biz bugün 27 günlük olduk kırkımıza sadece 13 gün kaldı
Ne güzel masalhh bak herşey geçti gitti büyümeye bile başladı
Kırkı çıksın sen o zaman bak
Ne kadar değişecek rahatlatacak bebeğinde sende
 
Biz kırkı çıksaydı köye gidecektik
Sabırsızlıkla bekliyoruz kırkını
Ay suyu köyü özledi kızım bu sene okul tatil olunca kalacaktır hep bebeğimizin buyumesini bekliyoruz
 
Günaydınlar kadınlar kulübünün güzel anne ve anne adayları musmutlu bir pazar günü olsun, biz bugün 27 günlük olduk kırkımıza sadece 13 gün kaldı
Maşallah canım yaa, baya yol aldınız.. Biz doğurana kadar arada bir buçuk ay fark olacak neredeyse..
Nasıl bir duygu? Uykusuzluğa, gaz çıkarmaya alıştın mı? Göğüs yarası yaşadın mı?
 
Maşallah canım yaa, baya yol aldınız.. Biz doğurana kadar arada bir buçuk ay fark olacak neredeyse..
Nasıl bir duygu? Uykusuzluğa, gaz çıkarmaya alıştın mı? Göğüs yarası yaşadın mı?

Sağol canım nerdeyse 1 aylık olduk ama zaman öyle bir hızlı geçiyor ki bir şey anlamadım. Diyorum ki hamile olsaydım geçmezdi zaman. Çok şükür gaz sancımız pek olmuyor. Göğüs yaralarım oldu yeni doğum yaptığımda hatta kanadı. Dediler ki bebek emdikten sonra göğsünüzü az sıkın o sütü sürün. Bende öyle yaptım bebek emdikten sonra kendi sütümü sürdüm çok şükür geçti. Uykusuzluk oluyor tabi bebeğim bir gece uyuyorsa ertesi gece uyumuyor ona da alıştım sayılır.
 
Karbonatı nasıl kullanıyorsunuz?
Elime su bulaştırip karbonatı döküyorum çok az kolumun altına sürüyorum bende biryerde okudum denedim şimdi kokmuyor terlesemde. Hindistan cevizi yağıyla karıştırılıyor iyice oda kokulu doğal oluyormus ama denemedim
 
Aynen benim de ikinci daha ağır gidiyor mide yanması yüzünden yemek de yiyemiyorum kilo da alması lazım bi de unutuyor insan zamanla sil baştan gibi oluyor

Aynen öyle cnm benim iştahım yerinde son haftalar kilo alması gerekiyor mide yanması çok zorluyor ama dondurma soda şurup salatalık bunlarla gecirmeye çalışıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…