2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnşallah canım hayırlısı olsun

kizlar takipteyim sizi arada baglanyom esimden
ben gayretlisi dün cocuk odasi tamamlandi giristim temizliqe ewi bastan ayagi sildim supurdum en son bide banyo yaptim suan halimi gorseniz kizarsiniz bana ellerim ayaklarim davul gibi çömelemiyorum bişey tutamiyorum eski halimden eser yok simdi neyime guwendiysem bi gayret basladim yaptim herseyi mahfettim kendimi bu arada yarin kontrole gitcem doktora soluycem bu son daha da qelmiyorim
dogum tarihimi sole o gun goruselim diycem
korkular icindeyim sezeryan olcam icin son 13 gun falan kaldi

Merhaba tatli hamisler ❤❤ ufak bir aorum olacak:)) bilen tecrübe eden annelerden tavsiye bekliyorum.ben 22 haftalik hamileyim.hep klozet kullandim bugune kadar ama artık memlekete gitmem gerektigi icin alaturka kullanmam gerekecek.annemin tuvaleti alaturka.kullananlar varsa yanitlayabilir mi?korkuyorum erken dogumu vs tetiklemez degil mi

Tetiklemez bence ben baştan beri onu kullanıyorum 37.haftadayim

Daha gecen haftaya kadar calisiyordum is yerinde alaturka wc.zorluk oluyor baya ama bize zor bebekle ilgili bi sknti yasamadim

Ne guzel haberr gozun aydin canimmasaallah size banyosunu bile olmus oglusun sifa suyu olsun

Daha gecen haftaya kadar calisiyordum is yerinde alaturka wc.zorluk oluyor baya ama bize zor bebekle ilgili bi sknti yasamadim

Ne guzel haberr gozun aydin canimmasaallah size banyosunu bile olmus oglusun sifa suyu olsun
Teşekkürler canim,bebegime birsey olmasında,ben zorluk cekmeye raziyim :))

ben hamile kaldigimdan bei alaturka kullaniyorum hic bi problemi yok sadece kalkarken zor oluyor ama erken dogum vs hic alakali yok cnm m.etme.

neguzel artik guzel gunler sizi bekliyor.. bebiskoyla mutlu gunlere darisi basimiza insallah..

ben hamile kaldigimdan bei alaturka kullaniyorum hic bi problemi yok sadece kalkarken zor oluyor ama erken dogum vs hic alakali yok cnm m.etme.
Cok tesekkur ederim canim.boyle tecrube edenlerden fikir alinca rahatliyorum.bebegime birsey olmasinda ben sıkıntı cekmeye raziyim

Tamam canm sagol cikardm

Ay gercekten mi icimi ferahlattin canim yaa.zor olmadi mi hic.rahat misin hala.karninda iyice büyümüştür
Artık zorlanıyorum özellikle son bir haftadır . Banyoda klozet vardı bozuktu onu yaptırdık iki gündür ona geçtim .pek alışık değilim ama diğerinde oturamıyorum dengeli pek o yüzden bi süre böyle devam edecem :)

Namaz kilip comelenler, alaturka tuvalet kullananlar dogumda rahat ediyormus hatta. Eskiyi düşünürsek annelerimiz, babaannelerimiz hep alaturka kullanmış. Klozet yaygın degildi malum. O kadar tarla, tirpana bile erken dogum olmadiysa şimdi hayli hayli bir sey olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…