- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.041
Ben sadece roll on düşünüyordum ama şu an emin değilim ıslak mendil bulundurcm devamlı yanımdaCanm bnde hastane cantama kucuk bi parfum koymustm ama agir degil hafif alkolsuz.Ter kokusunu falan bastirmak icin.Kullanmasammi
İnşallah canım hayırlısı olsunaynen öyle kuzum. Kayınvalidem anlatmıştı eşime hamile iken hiç dönmemiş eşim makat gelişi ve maşallah 5 kiloya da yakınmış doktor sezeryana gün vermiş ve sezeryan için gittikleri günde eşimin döndüğünü görüp normal Doğuma dönüş yapılmış ve normal de Doğum yapmış 1 hafta kadar sonra. O yüzden hiç ümidini yitirme Allah büyük yeter ki ol desin olur ve bebişin inşallah döner
Ben limon sürüyorum ama o sıcakta göze alamıyorumKarbonatı nasıl kullanıyorsunuz?
Günaydınlar kadınlar kulübünün güzel anne ve anne adayları musmutlu bir pazar günü olsun, biz bugün 27 günlük olduk kırkımıza sadece 13 gün kaldı♥
Valla sen kurtardin lolita
Hadi gözün aydın
Herşey bitti işte güçlü kadınsın bak burda hep sordun tedirgin oldum.herseyide ilk sen atlattın aferin sana
Çok şükür canım gözün aydın
Tetiklemez bence ben baştan beri onu kullanıyorum 37.haftadayimMerhaba tatli hamisler ❤❤ ufak bir aorum olacak:)) bilen tecrübe eden annelerden tavsiye bekliyorum.ben 22 haftalik hamileyim.hep klozet kullandim bugune kadar ama artık memlekete gitmem gerektigi icin alaturka kullanmam gerekecek.annemin tuvaleti alaturka.kullananlar varsa yanitlayabilir mi?korkuyorum erken dogumu vs tetiklemez degil mi
Merhaba tatli hamisler ❤❤ ufak bir aorum olacak:)) bilen tecrübe eden annelerden tavsiye bekliyorum.ben 22 haftalik hamileyim.hep klozet kullandim bugune kadar ama artık memlekete gitmem gerektigi icin alaturka kullanmam gerekecek.annemin tuvaleti alaturka.kullananlar varsa yanitlayabilir mi?korkuyorum erken dogumu vs tetiklemez degil mi
Kizlaaarrrr biz dün uyum odasina girmistik.cooook sukur bugun sabah taburcu olduk oglusumla evimize geldikbanyomuzu bile ettik bugun tam 10 gunluk oldu paşam.hala inanamiyorum Rabbime nekadar sukretsem azdir..hepiniz saglicakla kucaginiza alin ins kuzucuklari..
Ay gercekten mi icimi ferahlattin canim yaa.zor olmadi mi hic.rahat misin hala.karninda iyice büyümüştürTetiklemez bence ben baştan beri onu kullanıyorum 37.haftadayim
Teşekkürler canim,bebegime birsey olmasında,ben zorluk cekmeye raziyim :))Daha gecen haftaya kadar calisiyordum is yerinde alaturka wc.zorluk oluyor baya ama bize zor bebekle ilgili bi sknti yasamadim
Ne guzel haberr gozun aydin canimmasaallah size banyosunu bile olmus oglusun sifa suyu olsun
ben hamile kaldigimdan bei alaturka kullaniyorum hic bi problemi yok sadece kalkarken zor oluyor ama erken dogum vs hic alakali yok cnm m.etme.Merhaba tatli hamisler ❤❤ ufak bir aorum olacak:)) bilen tecrübe eden annelerden tavsiye bekliyorum.ben 22 haftalik hamileyim.hep klozet kullandim bugune kadar ama artık memlekete gitmem gerektigi icin alaturka kullanmam gerekecek.annemin tuvaleti alaturka.kullananlar varsa yanitlayabilir mi?korkuyorum erken dogumu vs tetiklemez degil mi
neguzel artik guzel gunler sizi bekliyor.. bebiskoyla mutlu gunlereKizlaaarrrr biz dün uyum odasina girmistik.cooook sukur bugun sabah taburcu olduk oglusumla evimize geldikbanyomuzu bile ettik bugun tam 10 gunluk oldu paşam.hala inanamiyorum Rabbime nekadar sukretsem azdir..hepiniz saglicakla kucaginiza alin ins kuzucuklari..
Cok tesekkur ederim canim.boyle tecrube edenlerden fikir alinca rahatliyorum.bebegime birsey olmasinda ben sıkıntı cekmeye raziyimben hamile kaldigimdan bei alaturka kullaniyorum hic bi problemi yok sadece kalkarken zor oluyor ama erken dogum vs hic alakali yok cnm m.etme.
Çok şükür bugün de doğurmadım Allah'ım1 haftadır erken doğum tehlikesi derken 36+1 olduk bile. Yarın kontrol var. Bakalım dr ne diyecek?
Doğum tarihi gelip de daha doğurmamış olanlar, çömelme hareketinin hatta çömelerek yer silmenin açılma sağladığını okumuştum. Allah bir avazda kurtarsın.
safari_go bence yanına parfüm alma. Ben hamileyken neredeyse hiç kullanmadım. İlk bebeğimde de öyle yapmıştım. Emzirme döneminde ne parfüm ne ağır deterjan kullandım.
@Edaaa93 benim ikinci hamileliğim de daha zor. İlkinde doğurduğum güne kadar kuş gibiydim. Bundaysa 30-32. haftada kağnılaştım. Yürüyüş bile çok nadir yapabildim. Erken doğum tehlikesi atlattım. Cinsiyet farkı da mı var acaba? İlki kız bu erkek. Erkek bebek hamileliğinin daha zor olduğu söylenir ya hep.
Artık zorlanıyorum özellikle son bir haftadır . Banyoda klozet vardı bozuktu onu yaptırdık iki gündür ona geçtim .pek alışık değilim ama diğerinde oturamıyorum dengeli pek o yüzden bi süre böyle devam edecem :)Ay gercekten mi icimi ferahlattin canim yaa.zor olmadi mi hic.rahat misin hala.karninda iyice büyümüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?