2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Aynen canim artik hersey modernlesti eskiler nasıl yapiyomus valla helal olsun :)))
 
kızlar merhaba. mesajlar baya birikmişti atlaya atlaya okudum. ama bir kaç soru gördüm . 11 gün kadın doğum servisinde yatıp sezeryan olanı da spinal olanı da gördüğüm içşn bşr jaç şey söylemek istedim.
sezeryan olanlar narkozun etkisiyle tam uyanıklık arasında sürekli ağlayıp sızlanıp bağırıyorlardı. tamamen ayıldıklarında hiçbirşey olmamış gibi sakinler ama bir kaç saati çok korkunç. bi yandan oram buram ağrıyor diyor, bir yandan habire bebeği emzirtmeye çalışıyorlar . .. spinalden çıkanlar çok daha rahattı. hem spinalin etkisini geçene kadar sanırım kesi ağrısı da azalıyor. daha sakin sakin bebekle ilgilenip emziriyorlardı. bem açıkçası spinalden yanayım.
gecelik mi pijama mı meselesine gelinceee; ilk gün kesinlikle gecelik. çünkü sonda takılı oluyor. bir kaç saat sınra yürüttükleri için gecelik şart. muayenede de rahatlık olduğunu söyledi yeni doğum yapan bir arkadaş. ama bazıları pijamayla rahat eder. o yüzden 1 gecelik 1 pijama takımı mantıklı bence.
E bebekte satılan lohusa külotunu almayan pişman bilginize. aklıma şimdilik bunlar geliyor
 
Onlar sağlıklı yerlerdi bizim gibi kimyasal, katkılı, renklendirici, konserojrn yeyip her gün karbonat egzoz yutmuyordu
 
Yıkanıyor canım doktorlar losyonu öneriyor bebek yağı cildi yıkıyormuş losyon al
 
Arkadaşlar bugün bebek bezi aldım Prima dedim ama meğer iki çeşidi varmış Prima pampers verdi adam. Değiştirip premium care mi almam lazım?
 
Arkadaşlar bugün bebek bezi aldım Prima dedim ama meğer iki çeşidi varmış Prima pampers verdi adam. Değiştirip premium care mi almam lazım?

Bi video izlemistim adam bezleri deneyerek karsilastiriyordu.pampers primadan daha iyiydi ama yeni doganda nasildr bilmiyrm gobek oyuntusu var mesela prima premiumda.üstünde premium care yaziyor mu onda da
 
Gözünüz aydın.masallah amin inşallah
 
Arkadaşlar bugün bebek bezi aldım Prima dedim ama meğer iki çeşidi varmış Prima pampers verdi adam. Değiştirip premium care mi almam lazım?
Yenidogan ve ilk aylarda premium care daha iyi ve kullanisli diye biliyorum ben de premium aldim. Gobek bagi oyuntusu var ve ciş yaptikca uzerindeki cubuk renk degistiriyor. Bana da o önerilmisti.
 
Aynen canim artik hersey modernlesti eskiler nasıl yapiyomus valla helal olsun :)))
Emin ol daha kolay şekilde doğum yapmislardir. Çünkü şimdiki pilates, hamilelik egzersizi dediklerini onlar uygulamalı olarak yapıyordu. Hayat şartları daha zordur eminim ama bazı değerler eskiden daha doğru daha güzelmiş.
 



Bn naamz kiliyirm alaturka tuvlat kullaniyorm.hatta iki gecede teravihe gittim hic bir seyde olmadi
 
Lohusa kilodu dediğin depent mi yoksa tek kullanımlıktır var böyle incecik tül gibi onları canım
 
Kızlar goon diye bebek bezi çıkmış alıp deneyen var mı ben bir bebek bezinde takılı kalmayayım diyorum yenidoğan için kaç paket aldınız tecrübeli anneler Bilgi verebilir mi günde ortalama kaç bez değiştirmek gerekir birde Prima premieum ve pampers ile arasındaki fark ne
 
Ben de reklamlarda gördüm, japon markası ama dalin bünyesi altında satılıyor sanırım. Denenebilir, bez stoğu yapmamak lazım çünkü her bez her bebeğe uymuyor, Bir kaç gün kullanım sonunda bebeğe yarayip yaramadigi belli oluyor ve bebek iri işe numaralar çabuk ilerleyebiliryor . Premium care yenidogan için sıvı kakayi emiyor Yoksa ikisi de aynı marka. Ilk zamanlarda çok bez değişiyor çiş falan olduğu için, bekletmemek lazım
 
Çok şükür canım yaa, umarım o günler bizede nasip olur ,hayırlıca, vaktinde..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…