- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.061
Aynen canim artik hersey modernlesti eskiler nasıl yapiyomus valla helal olsun :)))Namaz kilip comelenler, alaturka tuvalet kullananlar dogumda rahat ediyormus hatta. Eskiyi düşünürsek annelerimiz, babaannelerimiz hep alaturka kullanmış. Klozet yaygın degildi malum. O kadar tarla, tirpana bile erken dogum olmadiysa şimdi hayli hayli bir sey olmaz inşallah
Onlar sağlıklı yerlerdi bizim gibi kimyasal, katkılı, renklendirici, konserojrn yeyip her gün karbonat egzoz yutmuyorduNamaz kilip comelenler, alaturka tuvalet kullananlar dogumda rahat ediyormus hatta. Eskiyi düşünürsek annelerimiz, babaannelerimiz hep alaturka kullanmış. Klozet yaygın degildi malum. O kadar tarla, tirpana bile erken dogum olmadiysa şimdi hayli hayli bir sey olmaz inşallah
Yıkanıyor canım doktorlar losyonu öneriyor bebek yağı cildi yıkıyormuş losyon alGünaydın herkese. Bebek şampuanı sebamed newborn aldım. Bununla vücut da yıkanabiliyor mu? Bir de banyo sonrası masaj yaparken losyon almak gerekiyormuş. Siz ne aldınız? Losyon mu yağ mı almak gerekiyor? Bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkürler.
Arkadaşlar bugün bebek bezi aldım Prima dedim ama meğer iki çeşidi varmış Prima pampers verdi adam. Değiştirip premium care mi almam lazım?
Gözünüz aydın.masallah amin inşallahKizlaaarrrr biz dün uyum odasina girmistik.cooook sukur bugun sabah taburcu olduk oglusumla evimize geldikbanyomuzu bile ettik bugun tam 10 gunluk oldu paşam.hala inanamiyorum Rabbime nekadar sukretsem azdir..hepiniz saglicakla kucaginiza alin ins kuzucuklari..
Oy oy masaAlalh sevsinler minnosunla sizi
Yenidogan ve ilk aylarda premium care daha iyi ve kullanisli diye biliyorum ben de premium aldim. Gobek bagi oyuntusu var ve ciş yaptikca uzerindeki cubuk renk degistiriyor. Bana da o önerilmisti.Arkadaşlar bugün bebek bezi aldım Prima dedim ama meğer iki çeşidi varmış Prima pampers verdi adam. Değiştirip premium care mi almam lazım?
Emin ol daha kolay şekilde doğum yapmislardir. Çünkü şimdiki pilates, hamilelik egzersizi dediklerini onlar uygulamalı olarak yapıyordu. Hayat şartları daha zordur eminim ama bazı değerler eskiden daha doğru daha güzelmiş.Aynen canim artik hersey modernlesti eskiler nasıl yapiyomus valla helal olsun :)))
Orası zaten öyle. Maalesef biz her seyin doğal olmayanini, yanlisini tüketiyoruzOnlar sağlıklı yerlerdi bizim gibi kimyasal, katkılı, renklendirici, konserojrn yeyip her gün karbonat egzoz yutmuyordu
Namaz kilip comelenler, alaturka tuvalet kullananlar dogumda rahat ediyormus hatta. Eskiyi düşünürsek annelerimiz, babaannelerimiz hep alaturka kullanmış. Klozet yaygın degildi malum. O kadar tarla, tirpana bile erken dogum olmadiysa şimdi hayli hayli bir sey olmaz inşallah
Allah kabul etsinBn naamz kiliyirm alaturka tuvlat kullaniyorm.hatta iki gecede teravihe gittimhic bir seyde olmadi
Canım 5 dakika suda kaynatiyosun o kadar ilerde de biberon kullanmaya devam edersen biberon deterjanlari var e bebekte onu kullanırsınKızlar biberonlar ı nasıl temizlemek gerekir sabunla yıkayın diyorlar anlamadım
Amin canm insallah :)Allah kabul etsinişte demek ki olumsuz etkileri değil olumlu etkileri var. Insallah kolay doğum olur böylece
Lohusa kilodu dediğin depent mi yoksa tek kullanımlıktır var böyle incecik tül gibi onları canımkızlar merhaba. mesajlar baya birikmişti atlaya atlaya okudum. ama bir kaç soru gördüm . 11 gün kadın doğum servisinde yatıp sezeryan olanı da spinal olanı da gördüğüm içşn bşr jaç şey söylemek istedim.
sezeryan olanlar narkozun etkisiyle tam uyanıklık arasında sürekli ağlayıp sızlanıp bağırıyorlardı. tamamen ayıldıklarında hiçbirşey olmamış gibi sakinler ama bir kaç saati çok korkunç. bi yandan oram buram ağrıyor diyor, bir yandan habire bebeği emzirtmeye çalışıyorlar . .. spinalden çıkanlar çok daha rahattı. hem spinalin etkisini geçene kadar sanırım kesi ağrısı da azalıyor. daha sakin sakin bebekle ilgilenip emziriyorlardı. bem açıkçası spinalden yanayım.
gecelik mi pijama mı meselesine gelinceee; ilk gün kesinlikle gecelik. çünkü sonda takılı oluyor. bir kaç saat sınra yürüttükleri için gecelik şart. muayenede de rahatlık olduğunu söyledi yeni doğum yapan bir arkadaş. ama bazıları pijamayla rahat eder. o yüzden 1 gecelik 1 pijama takımı mantıklı bence.
E bebekte satılan lohusa külotunu almayan pişman bilginize. aklıma şimdilik bunlar geliyor
Ben de reklamlarda gördüm, japon markası ama dalin bünyesi altında satılıyor sanırım. Denenebilir, bez stoğu yapmamak lazım çünkü her bez her bebeğe uymuyor, Bir kaç gün kullanım sonunda bebeğe yarayip yaramadigi belli oluyor ve bebek iri işe numaralar çabuk ilerleyebiliryor . Premium care yenidogan için sıvı kakayi emiyor Yoksa ikisi de aynı marka. Ilk zamanlarda çok bez değişiyor çiş falan olduğu için, bekletmemek lazımKızlar goon diye bebek bezi çıkmış alıp deneyen var mı ben bir bebek bezinde takılı kalmayayım diyorum yenidoğan için kaç paket aldınız tecrübeli anneler Bilgi verebilir mi günde ortalama kaç bez değiştirmek gerekir birde Prima premieum ve pampers ile arasındaki fark ne
hayır pampers yazıyo sadece yeşilBi video izlemistim adam bezleri deneyerek karsilastiriyordu.pampers primadan daha iyiydi ama yeni doganda nasildr bilmiyrm gobek oyuntusu var mesela prima premiumda.üstünde premium care yaziyor mu onda da
Çok şükür canım yaa, umarım o günler bizede nasip olur ,hayırlıca, vaktinde..Sağol canım nerdeyse 1 aylık olduk ama zaman öyle bir hızlı geçiyor ki bir şey anlamadım. Diyorum ki hamile olsaydım geçmezdi zaman. Çok şükür gaz sancımız pek olmuyor. Göğüs yaralarım oldu yeni doğum yaptığımda hatta kanadı. Dediler ki bebek emdikten sonra göğsünüzü az sıkın o sütü sürün. Bende öyle yaptım bebek emdikten sonra kendi sütümü sürdüm çok şükür geçti. Uykusuzluk oluyor tabi bebeğim bir gece uyuyorsa ertesi gece uyumuyor ona da alıştım sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?