2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayy evet ya 3 bebisimiz daha geliyor yarın hayırlısıyla Güzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar
Blackbluee1 canım kavuşma listemizde ozge_3506 da var, o da mı doğum yaptı ,ben kaçırmışım

Özgeyi bende kaçırmışım diyeceğim ama kaçırmadık bence.. Geçen ki fnd'nın olayı gibidir

Daha gecen haftaya kadar calisiyordum is yerinde alaturka wc.zorluk oluyor baya ama bize zor bebekle ilgili bi sknti yasamadim

Ne guzel haberr gozun aydin canimmasaallah size banyosunu bile olmus oglusun sifa suyu olsun

Saol cnimm..aynen cnim.gobusumuz dustu 7.günde.bugunde banyomuzu ettik eve gelince

Herkese selam 23 mayıs çarşamba günü doğum yaptım çok şükür ama buraya girip hikayemi yazmaya fırsatım olmadı merak edip soran herkese teşekkür ederim :) doğuma girmeden 1 saat önce kan ve idrar tahlili aldılar sonra ameliyathane elbisemi giydirip odaya aldılar eşim odayı hazırladı hemen süsleri astı sonra beni doğumhaneye götürdüler. 09.00 da doğuma girdim 09.10 da kızım doğdu 10.00 da ben doğumhaneden çıktım. 2 gün kalıp 3.gün taburcu olduk herşey yolunda gitti çok şükür hayırlısıyla kızımıza kavuştuk 3 kilo doğdu boyu 51 cm darısı bütün minnakların başına allah herkese hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

Cok guzel bi soru

Kızlar iyi geceler

Yarın doğum var allah izin verirse epidural sezeryan ile alacağım kızımı kucağıma.. 9 ayda 9 doğurdum malum.. İnşallah sıkıntı yaşamadan alırım kucağıma kızımı.. aşırı stres ve korku var şu an

İnşallah hepimiz sağlıkla alabiliriz kucağımıza

Korkma canm bnm Allah yardimcin olsun Kucaginada almayi nasip etsin❤❤

Canım benim inşallah kolay doğumun olsun, hayırlısıyla kucağına al bebisini

Allah razi olsun canimcok fenayim acayip bi durum var ustumde heyecan son anlarin huznu ama kavusacak olmanin sevinci, son hazirliklar eksik var mi lar, bazen asiri sakinlik bazen asiri heyecan zamanini biliyor olmak iyi mi kotu mu bilemiyorum ama iyi galiba hazirliklar acisindan.son dk bi suru is hallettik

İnsaallah hepimiz icin her sureci cok keyifli cok guzel mutlu gecer.ben de ilk firsatta size yazicam Allah'tan mani gelmezse opuyorum hepinizi dualarinizi bekliyorum

Maşallah size Kavuştunuz ,mutlu mutlu yaşayın bebisinle birlikte :) Darısı da bizlere
Eveeeet uzun bı yolculuktu canım, neler yaşadık zaman geçmek bilmedi ve sen yolculuğun sonuna geldin şükür Yarın güzel haberlerini bekliyoruz ,sağlıkla al kucağına minigini

C
Canim benim gozun aydin❤ cok sukur sen bebisine kavustun darısı bizlere bekleyenlere olsun insaALLAH❤ Eminim cok guzel bir duygudur ❤ canim genel anestezi ile mi oldun belden mi oldun? Ağrıların ne durumda, hemen emzirebildin mi? Bize de son 4 gün kaldi cok heycanliyim

Canim benim guzel haberlerini bekliyoruzzzz❤ bizim de son 4 gun kaldi ben de cok heycanliyim sen bu gece uyuyamazsinhayirli ve saglikli bi sekilde kavus bebisine insaALLAH

Ahh uyusam enerji toplasam diyorum ama yok olmuyor heyecandan uyuyamiyorum yaaa

Evet canım o da dün yaptı aldım haberini. Zor geçmiş
normal doğum denemis ama olmayınca spinal sezaryen denemişler. Yerini bulamamışlar falan filan en son genel anestezi sezaryen ile aldı bebeğini kucağına. Oyuzden ekledim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…