2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oyy canım ya zor olmuş ,hepsini birden denemişler . Bebek ve kendi iyidir inşallah. ozge_3506 gözün aydın canım, bebeginle birlikte sağlıkla yaşayın

Yarin 3 bebiş daha mi geliyor hayırlısıyla..
Bigaripyolcu VAZGECILMEZIM Babylicious ınslalah sağ salim alırlar..
Bu arada E Eliza7979 doğum yaptınmı başka yapan var mı kızlar. Pek takipte kalamadım.
Benimde yarın kontrolüm var.
Yarın 40. Haftanın ilk günü ..
bakalım sancı acıklık falan varmı

Canim cok şükür bekledi meleğin sorunsuz geldiniz bugüne , yarında sag salim kucağına alacaksın inşallah miniginin kokusunu çeke çeke büyütürkende bütün korkularin bitecek Hayırlı , kolay dogumlar canım

Bn naamz kiliyirm alaturka tuvlat kullaniyorm.hatta iki gecede teravihe gittim hic bir seyde olmadi
Maşallah canım Allah kabul etsin aayakta mi kılıyon kıldın namazı Teravihi . Ben en son ayakta kilmaya çalıştığım da secdeye egilmek icin baya öne gittim ayaklarim kalkti yukarıya töbe Estağfurullah namaz mi kılıyom sınav mi çekiyorum belli değildi . Koca ggöbeğimďn ne mümkün egilmek

Bizimkilerede azz kaldii :))
Evet canim inşallah kucağımaza aldığımız Günlerimizi bizde görürüz. Cook şükür Rabbime Babylicious ve bütün arkadaşlarımız gebelik zehirlenmesi sıkıntı yaşamadı bin şükür gmzckr de sağ salim kavuştu bebegine .
Benimde bugün tansiyonum yükseldi ilaclarla normalde tutmayw çalışıyorum salı randevuz var bakakim ne diyecek doktorumuz .
Rabbim şu mubarek günlerin hürmetine bütün herkese sag salim kolay dogumlar nasip etsin .

Arkadaşlar merhaba. Benim ayaklarım çok şişiyor. Siz de durum nedir? Oluyorsa ne yapiyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim artık hiç inmiyor ayaklarim hep sis hep ödem ne terliklere ne ayakkabiya giriyor .Yüzüğümu zorla sabunla bir bucuk gün uğraştım da öyle çıkardım takmiyorum artik. Dinlensem de gecmiyor ayaklarimi yükseğe koysam da ondan birsey yok yapacak doğumu bekliyom doğumdan sonra inecek az kaldi diye avutuyom kendimi
Ben tansiyondan dolayi tuz kullanmıyorum . Sen kullaniyorsan tuzu azalt , bol su iç , ayaklarını uzat hep

Tamam canım çok sagol. Tansiyon yok ama tuza dikkat edeyim. Hayırlısıyla kucağınıza aliriz inşallah bebislerimizi

Evet canım kısa ve kolay oldu sezeryandan 8 saat sonra ayağa kalktım ben hastane sürecim rahat geçti allah herkese kolay doğum nasip etsin

Çok şükür kavuştuk müthiş bir duyguymuş canım :) allah herkese nasip etsin

Teşekkür ederim canım benim :) allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah darısı başınıza müthiş bir duygu genel anestezi oldum canım doğumhanede kendime geldim odaya getirdiklerinde ayılmıştım ama ilk anları tabi hayal meyal hatırlıyorum ağrım oldu ama öyle dayanamayacak gibi değil canım korkma hiç sürekli ağrı kesici antibiyotik yapıyolar ilk anlarda ağrı hissetmiyosun zaten odaya geldiğimde yakınlarımın yardımıyla emzirdim çok şükür zaten doğumdan 3 gün önce sütüm gelmeye başlamıştı bebeğimde sanki 40 yıllık emiyormuş gibi ilk anda emmeye başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…