- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.101
Oyy canım ya zor olmuş ,hepsini birden denemişler . Bebek ve kendi iyidir inşallah.Evet canım o da dün yaptı aldım haberini. Zor geçmiş
normal doğum denemis ama olmayınca spinal sezaryen denemişler. Yerini bulamamışlar falan filan en son genel anestezi sezaryen ile aldı bebeğini kucağına. Oyuzden ekledim bende
Canim cok şükür bekledi meleğinKızlar iyi geceler
Yarın doğum var allah izin verirse epidural sezeryan ile alacağım kızımı kucağıma.. 9 ayda 9 doğurdum malum.. İnşallah sıkıntı yaşamadan alırım kucağıma kızımı.. aşırı stres ve korku var şu an
İnşallah hepimiz sağlıkla alabiliriz kucağımıza
Kizz dogurmadin mi sen daha
Bizimkilerede azz kaldii :))Canim cok şükür bekledi meleğinsorunsuz geldiniz bugüne , yarında sag salim kucağına alacaksın inşallah miniginin kokusunu çeke çeke büyütürkende bütün korkularin bitecek Hayırlı , kolay dogumlar canım
Çok güzel olmus ellerine saglik. Tanesi ne kadara geldi acaba??Hastane için hediyeliklerimiz, baya bi yoruyor beni bitirmesi biraz zaman alacak gibi
Maşallah canım Allah kabul etsinBn naamz kiliyirm alaturka tuvlat kullaniyorm.hatta iki gecede teravihe gittimhic bir seyde olmadi
Evet canim inşallah kucağımaza aldığımız Günlerimizi bizde görürüz. Cook şükür RabbimeBizimkilerede azz kaldii :))
Benim artık hiç inmiyor ayaklarim hep sis hep ödem ne terliklere ne ayakkabiya giriyor .Yüzüğümu zorla sabunla bir bucuk gün uğraştım da öyle çıkardım takmiyorum artik. Dinlensem de gecmiyor ayaklarimi yükseğe koysam da ondan birsey yok yapacak doğumu bekliyomArkadaşlar merhaba. Benim ayaklarım çok şişiyor. Siz de durum nedir? Oluyorsa ne yapiyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tamam canım çok sagol. Tansiyon yok ama tuza dikkat edeyim. Hayırlısıyla kucağınıza aliriz inşallah bebislerimiziBenim artık hiç inmiyor ayaklarim hep sis hep ödem ne terliklere ne ayakkabiya giriyor .Yüzüğümu zorla sabunla bir bucuk gün uğraştım da öyle çıkardım takmiyorum artik. Dinlensem de gecmiyor ayaklarimi yükseğe koysam da ondan birsey yok yapacak doğumu bekliyomdoğumdan sonra inecek az kaldi diye avutuyom kendimi
Ben tansiyondan dolayi tuz kullanmıyorum . Sen kullaniyorsan tuzu azalt , bol su iç , ayaklarını uzat hep
Teşekkür ederim canım allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin
Hayır canımKizz dogurmadin mi sen daha
Amin inşallahTeşekkür ederim canım allah bi avazda kurtulmayı nasip etsin
Evet canım kısa ve kolay oldu sezeryandan 8 saat sonra ayağa kalktım ben hastane sürecim rahat geçti allah herkese kolay doğum nasip etsin
Çok şükür kavuştuk müthiş bir duyguymuş canım :) allah herkese nasip etsinMaşallah sizeKavuştunuz ,mutlu mutlu yaşayın bebisinle birlikte :) Darısı da bizlere
Eveeeet uzun bı yolculuktu canım, neler yaşadık zaman geçmek bilmedi ve sen yolculuğun sonuna geldin şükürYarın güzel haberlerini bekliyoruz ,sağlıkla al kucağına minigini
Teşekkür ederim canım benim :) allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah darısı başınıza müthiş bir duygu genel anestezi oldum canım doğumhanede kendime geldim odaya getirdiklerinde ayılmıştım ama ilk anları tabi hayal meyal hatırlıyorum ağrım oldu ama öyle dayanamayacak gibi değil canım korkma hiç sürekli ağrı kesici antibiyotik yapıyolar ilk anlarda ağrı hissetmiyosun zaten odaya geldiğimde yakınlarımın yardımıyla emzirdim çok şükür zaten doğumdan 3 gün önce sütüm gelmeye başlamıştı bebeğimde sanki 40 yıllık emiyormuş gibi ilk anda emmeye başladı :)C
Canim benim gozun aydin❤ cok sukur sen bebisine kavustun darısı bizlere bekleyenlere olsun insaALLAH❤ Eminim cok guzel bir duygudur ❤ canim genel anestezi ile mi oldun belden mi oldun? Ağrıların ne durumda, hemen emzirebildin mi? Bize de son 4 gün kaldi cok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?