- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.121
Hayır canım
40. Haftadan hepimize selam gönderiyor oğlum.
böyle böyle yapıyo içerden
Amin inşalalh: D Allah iyiliğini versin kuzum gece gece erkek bebekler zaten 40 ı geçirir normalde senin de ondandır hayırlısıyla kucağındaki alırsın inşallah
Sabah Doğum yapacak arkadaşlar Rabbim şimdiden bi avaz da kurtarsın sağ Salim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Kızlar günaydın bitik bir anne var karşınız da kızım hala kuvez de sarılık enfeksiyon ve ben hergün 3 saatte bir hastaneye gidip emziriyorum Ve acayip şekilde elllerim ayaklarım çok şişti hamileyken bile böyle olmadım ters tepki yaptı sanırım bende
Yarin 3 bebiş daha mi geliyor hayırlısıyla..
@BigaripyolcuVAZGECILMEZIM @Babylicious ınslalah sağ salim alırlar..
Bu arada E Eliza7979 doğum yaptınmı başka yapan var mı kızlar. Pek takipte kalamadım.
Benimde yarın kontrolüm var.
Yarın 40. Haftanın ilk günü ..
bakalım sancı acıklık falan varmı
Allah yardımcıniz olsun. Sancılar sıklaşmışBizde suan nstye bağlandık damar yolu açıldı. Genel anestesi olucak. Ama sancılarım 50 100 arasi gidip geliyor ama hic bisey hissetmiyorum. Dualarinizi esirgemeyin
Bizde suan nstye bağlandık damar yolu açıldı. Genel anestesi olucak. Ama sancılarım 50 100 arasi gidip geliyor ama hic bisey hissetmiyorum. Dualarinizi esirgemeyin
Hüzün kısmını düşünsem bende inanmazdım.. Karnımdaki hareketleri bambaşka bir duyguymuş.. Böyle daldığın bir anda ya da üzgünken içerden gelen hareketle insan kendine geliyormuş.. Bakalım Allah nasip ederse kucağımızda olmaları nasıl bir duygu olacak.. Muhtemelen yavaştan hazırlıyorlardır seni.. Rabbim yardımcınız olsun..Allah razi olsun canimcok fenayim acayip bi durum var ustumde heyecan son anlarin huznu ama kavusacak olmanin sevinci, son hazirliklar eksik var mi lar, bazen asiri sakinlik bazen asiri heyecan zamanini biliyor olmak iyi mi kotu mu bilemiyorum ama iyi galiba hazirliklar acisindan.son dk bi suru is hallettik
İnsaallah hepimiz icin her sureci cok keyifli cok guzel mutlu gecer.ben de ilk firsatta size yazicam Allah'tan mani gelmezse opuyorum hepinizi dualarinizi bekliyorum
Canım kavuştun sağlıcakla çok şükür.. Bundan sonrası daha güzel olacak inan. Muhtemelen kardeşini de düşünüyorsundur.. Yani kafana birşey takma.. Bebekler maalesef başlarda bu durumları yaşayabiliyorlar. Sen bebeğine ne kadar olumlu enerji verirsen, bebeğin de o enerjiyi alıp erkenden toparlanacaktır inşallah..Kızlar günaydın bitik bir anne var karşınız da kızım hala kuvez de sarılık enfeksiyon ve ben hergün 3 saatte bir hastaneye gidip emziriyorum Ve acayip şekilde elllerim ayaklarım çok şişti hamileyken bile böyle olmadım ters tepki yaptı sanırım bende
Allah yardımcınız olsun inşallah canım sagsalim kavuş yavrucugunaBizde suan nstye bağlandık damar yolu açıldı. Genel anestesi olucak. Ama sancılarım 50 100 arasi gidip geliyor ama hic bisey hissetmiyorum. Dualarinizi esirgemeyin
Yarin 3 bebiş daha mi geliyor hayırlısıyla..
@BigaripyolcuVAZGECILMEZIM @Babylicious ınslalah sağ salim alırlar..
Bu arada E Eliza7979 doğum yaptınmı başka yapan var mı kızlar. Pek takipte kalamadım.
Benimde yarın kontrolüm var.
Yarın 40. Haftanın ilk günü ..
bakalım sancı acıklık falan varmı
Canim Allah bagislasin gozunuz aydin, saglikla buyut bebisini :) darisi basimiza hayirlisiyla.Herkese selam 23 mayıs çarşamba günü doğum yaptım çok şükür ama buraya girip hikayemi yazmaya fırsatım olmadı merak edip soran herkese teşekkür ederim :) doğuma girmeden 1 saat önce kan ve idrar tahlili aldılar sonra ameliyathane elbisemi giydirip odaya aldılar eşim odayı hazırladı hemen süsleri astı sonra beni doğumhaneye götürdüler. 09.00 da doğuma girdim 09.10 da kızım doğdu 10.00 da ben doğumhaneden çıktım. 2 gün kalıp 3.gün taburcu olduk herşey yolunda gitti çok şükür hayırlısıyla kızımıza kavuştuk 3 kilo doğdu boyu 51 cm darısı bütün minnakların başına allah herkese hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım doğunca mama fln hiç vermediler mi bazen tombiş doğan bebeklere doktor hemen mama da verin diyor sarılık olmaması için yengem hemen emzirdi tabi yeni Doğum yaptığı için yeterli olmayınca mama verdi hiç sarılık olmamış kendi doktoru demişKızlar günaydın bitik bir anne var karşınız da kızım hala kuvez de sarılık enfeksiyon ve ben hergün 3 saatte bir hastaneye gidip emziriyorum Ve acayip şekilde elllerim ayaklarım çok şişti hamileyken bile böyle olmadım ters tepki yaptı sanırım bende
Saglikla al insallah kucagina canim :) ne mutlu sana, bir bedende son gununuz tadini cikarin :)Kızlar iyi geceler
Yarın doğum var allah izin verirse epidural sezeryan ile alacağım kızımı kucağıma.. 9 ayda 9 doğurdum malum.. İnşallah sıkıntı yaşamadan alırım kucağıma kızımı.. aşırı stres ve korku var şu an
İnşallah hepimiz sağlıkla alabiliriz kucağımıza
Çok şükür canım yaa, umarım o günler bizede nasip olur ,hayırlıca, vaktinde..
Amin canım teşekkür ederim :) rabbim sizede hayırlısıyla kucağınıza alnayı nasip etsinCanim Allah bagislasin gozunuz aydin, saglikla buyut bebisini :) darisi basimiza hayirlisiyla.
Masallah cok sevindim canim benim, insaALLAH bizler de kolaylikla atlatir bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz emziririz ❤ eşim de ben de cok heyecanliyiz gunler gectikce geceleri uyuyamiyorum zatenTeşekkür ederim canım benim :) allah herkese böyle kolay doğum nasip etsin inşallah darısı başınıza müthiş bir duygu genel anestezi oldum canım doğumhanede kendime geldim odaya getirdiklerinde ayılmıştım ama ilk anları tabi hayal meyal hatırlıyorum ağrım oldu ama öyle dayanamayacak gibi değil canım korkma hiç sürekli ağrı kesici antibiyotik yapıyolar ilk anlarda ağrı hissetmiyosun zaten odaya geldiğimde yakınlarımın yardımıyla emzirdim çok şükür zaten doğumdan 3 gün önce sütüm gelmeye başlamıştı bebeğimde sanki 40 yıllık emiyormuş gibi ilk anda emmeye başladı :)
Gözünuz aydın canım Allah anneli babalı büyütsün insallahHerkese selam 23 mayıs çarşamba günü doğum yaptım çok şükür ama buraya girip hikayemi yazmaya fırsatım olmadı merak edip soran herkese teşekkür ederim :) doğuma girmeden 1 saat önce kan ve idrar tahlili aldılar sonra ameliyathane elbisemi giydirip odaya aldılar eşim odayı hazırladı hemen süsleri astı sonra beni doğumhaneye götürdüler. 09.00 da doğuma girdim 09.10 da kızım doğdu 10.00 da ben doğumhaneden çıktım. 2 gün kalıp 3.gün taburcu olduk herşey yolunda gitti çok şükür hayırlısıyla kızımıza kavuştuk 3 kilo doğdu boyu 51 cm darısı bütün minnakların başına allah herkese hayırlısıyla yavrusunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimde öyle ellerim ayaklarım davul gibi a dinlenip uzaninca çok az iniyor ama çok ta fazla Bisey bekleme :/ tuz pek kullanma şu içArkadaşlar merhaba. Benim ayaklarım çok şişiyor. Siz de durum nedir? Oluyorsa ne yapiyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?