2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar merhaba. Benim ayaklarım çok şişiyor. Siz de durum nedir? Oluyorsa ne yapiyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
benimde çok şişiyor kütük gibi oluyor ödemden dolayı
uzun süre ayakta yada oturarak kalmayın mümkün oldukça ayağınızı yükseğe kaldırarak dinlenin
birde tuzlu su iyi geliyor akşmaları tuzlu suda bekletiyorum ayaklarımı

Maaaşallah darısı başımıza inşallah

Doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun. Hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
I ipekakin ödem azaltıcı şeyler içip yiyebilirsin belki etkisi olur ama bazen ne yaparsak yapalım olmuyor. Ben 1 haftadır yatıyorum, hiç hareket etmiyorum. O yüzden ödem olmuyor. Ayakta olduğumda şişiyordu. Hamileliğinde bir sorun yoksa sürekli yatmak da gereksiz bence.
Birazdan muayene var arkadaşlar. Bakalım tosbişle beni neler bekliyor.

Canım sana gün verildi mi

Canım sağlıkla kavuş yavruna rabbim sana bağışlasın nice uzun yıllarınız olsun inşallah

Gözün aydın canım şimdiden muhtemelen su an prensesin kucağındadır umarım ikinizde iyisinizdir

Bugün doğum yapan arkadaşlar tebrik ediyorum umarım herşey yolundadır sıra bize geliyor yavaştan bana 20 haziran denildi 39 u doldurduğumuz gün alıncak tabi inşallah daha erken gelmeye kalkmaz daha bizim temizlik işleri duruyor bi mutfak halloldu hafta sonu işler bitmeden gelmez umarım

Rabbim acil şifalar versin kuzucuga insallah canım biran önce iyileşir ve evinize dönersiniz biraz sıkıntılı günler ama gecicek öyle düşün sıkma canını üzme kendinide bebisi de ...Sarılık her bebekte oluyoda enfeksiyon neden olduki canım

Kızlar kontrolden geldim. Nst de sancı yok. Bebeğin başı kanalda zaten 2 haftadır bekliyor orda. Doktor keyfi yerinde gelmek istemiyor hiç dedi..
6 günün var pazar günü doluyor inşallah kendi sancısı gelir yoksa öbür hafta suni sancı ile başlatırız dedi. 3500 kilo (+ -200 gr)
Yaklaşık 52 cm suyu falan da iyi dedi. Bekliyoruz yanii

Canım evde çömelip kalkma egzersizleri yap bol bol inşlah bu hafta kendi sancınla Doğumun olur bol bol inanarak hurma ye

Maşallah canım boyu da kilosu da iyiymiş . Bi doğması kalmış ama yerini seven bebeklerden :)

Aynen öyle kızlar ya inşalalh kendi sancım gelir dua edin. Suni sancidan biraz tedirgin oluyorum istemiyorum yani pek. Ama başka çare kalmazsa mecburen yapacaklar.
Hurmayı da artık midem almıyor ye ye sıkıldım
Canım evde çömelip kalkma egzersizleri yap bol bol inşlah bu hafta kendi sancınla Doğumun olur bol bol inanarak hurma ye

Maşallah canım boyu da kilosu da iyiymiş . Bi doğması kalmış ama yerini seven bebeklerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…