- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.161
Yok canım belli olduğu günden beri biliyorum :) alintilamayi yanlış yapmışım . Sen de bir haziran demekten yorulmussundur bi tane de ben ekledimYok csnim onemli degil olur boyle seyler ) ben unuttun sandim❤
Canimsin❤ yorulmak değil de heycanlaniyorum 1 haziran dedikceYok canım belli olduğu günden beri biliyorum :) alintilamayi yanlış yapmışım . Sen de bir haziran demekten yorulmussundur bi tane de ben ekledimçok az kaldı senin Rabbim yardımcın olsun
Geçen bir arkadaş yazmisti, alanlar çok memnun diye. Ama benim bilgim yok nasıl bişey :) depend aldım benKızlar acilllll yazın mağazada yım alacağım EBebek lohusa pedi alayimmi
Aynı duyguları yaşıyoruz :) 1 haziran hem çok yakın hem çok uzak gibi ve çoookk heyecanlı :)Canimsin❤ yorulmak değil de heycanlaniyorum 1 haziran dedikceyakinda doguracam ama sanki daha teeeeee uzakta gibi
Ahh canım yaa ne zor günler geçirmişsin. Okurken şok oldum, bir kadına zaten vurulmaz ama senin eşinin yaptığı tam bir vicdansizlik. Hem neler yaşamışsın erken doğum, bebeğin kuvozde kalmış zor zamanlarda destek çıkacağına . İnanamıyorum Allah yardımcın olsun, bebeginle beraber çok güzel bir hayatın olsun. Haketmiyormus demek ki sizi. Allah bildiği gibi yapsın, mazlumun ahı yerde kalmaz. Çok çekerler ve çok da ceksinler zaten. Sen kuzuna sarıl ondan güç al ve çok mutlu olun insallahMerhaba kızlar Ben maalesef erken dogum yaptım gebelik zehırlenmesi yüzünden cok zor günler dı ki oyle ama şükür bebeğim 30 haftalık dünyaya geldi ikimizinde hayati bir riski vardı. Cok şükür 22 gun hastanede kaldık solunuma bağlıydı atlattık şükür tam hastaneden çıktık tekrar hastanelik oldu maalesef ve eşimle boşanma aşamasındayız. Şuan herşey iyi olucak derken kv yüzünden eşim bana vurdu bebeğim kucağımdayken oldu şimdi babamın evindeyim. Oğlumla beraber cok zordu apar topar ameliyat oldum bı ay anne odasında kaldım acı sızı bide üstüne bu o kadar hayalım. Varken ben eşim ve oğlumla ilgili bıttı sondu yüzü cıkarttım attım eşim olucak pıslık gutmış burdan anne kuzu sebepsız dayak yedim ben evladım kucagımdayken duanıza ihtıyacım hemde cook bebeğim cok gazlı. Devamlı kusuyor dua edin bize
depend canımLohusa kilodu dediğin depent mi yoksa tek kullanımlıktır var böyle incecik tül gibi onları canım
Amin Can'ım cok cok zordu ameliyata degılde ölüme gıttım cok şükür Allah bildüi gıbı yapsın ozellılle kv o yaptı hic sevmedi beni hep cektordı. Allah konuşsun onlarlaAhh canım yaa ne zor günler geçirmişsin. Okurken şok oldum, bir kadına zaten vurulmaz ama senin eşinin yaptığı tam bir vicdansizlik. Hem neler yaşamışsın erken doğum, bebeğin kuvozde kalmış zor zamanlarda destek çıkacağına . İnanamıyorum Allah yardımcın olsun, bebeginle beraber çok güzel bir hayatın olsun. Haketmiyormus demek ki sizi. Allah bildiği gibi yapsın, mazlumun ahı yerde kalmaz. Çok çekerler ve çok da gelsinler zaten. Sen kuzuna sarıl ondan güç al ve çok mutlu olun insallah
Ya inanmıyorumMerhaba kızlar Ben maalesef erken dogum yaptım gebelik zehırlenmesi yüzünden cok zor günler dı ki oyle ama şükür bebeğim 30 haftalık dünyaya geldi ikimizinde hayati bir riski vardı. Cok şükür 22 gun hastanede kaldık solunuma bağlıydı atlattık şükür tam hastaneden çıktık tekrar hastanelik oldu maalesef ve eşimle boşanma aşamasındayız. Şuan herşey iyi olucak derken kv yüzünden eşim bana vurdu bebeğim kucağımdayken oldu şimdi babamın evindeyim. Oğlumla beraber cok zordu apar topar ameliyat oldum bı ay anne odasında kaldım acı sızı bide üstüne bu o kadar hayalım. Varken ben eşim ve oğlumla ilgili bıttı sondu yüzü cıkarttım attım eşim olucak pıslık gutmış burdan anne kuzu sebepsız dayak yedim ben evladım kucagımdayken duanıza ihtıyacım hemde cook bebeğim cok gazlı. Devamlı kusuyor dua edin bize
Canım çok geçmiş olsun. Sezeryandan sonra bir daha mı ameliyat oldun. Dayağın sebebi olmaz ama nasıl bu noktaya geldinizMerhaba kızlar Ben maalesef erken dogum yaptım gebelik zehırlenmesi yüzünden cok zor günler dı ki oyle ama şükür bebeğim 30 haftalık dünyaya geldi ikimizinde hayati bir riski vardı. Cok şükür 22 gun hastanede kaldık solunuma bağlıydı atlattık şükür tam hastaneden çıktık tekrar hastanelik oldu maalesef ve eşimle boşanma aşamasındayız. Şuan herşey iyi olucak derken kv yüzünden eşim bana vurdu bebeğim kucağımdayken oldu şimdi babamın evindeyim. Oğlumla beraber cok zordu apar topar ameliyat oldum bı ay anne odasında kaldım acı sızı bide üstüne bu o kadar hayalım. Varken ben eşim ve oğlumla ilgili bıttı sondu yüzü cıkarttım attım eşim olucak pıslık gutmış burdan anne kuzu sebepsız dayak yedim ben evladım kucagımdayken duanıza ihtıyacım hemde cook bebeğim cok gazlı. Devamlı kusuyor dua edin bize
tavsiye ederim çok iyi geliyorTuzlu suyu denememiştim teşekkürler canım
Allah yardımcın olsun canım. Sonunda kavuşma ani yaklaştı çok bekledik biliyorsun :)xra221 canım kontrolden şimdi çıktım. çarşamba tekrar gel bi daha bakalım dedi doktorum, doğumla ilgili ipucu vermedi ama odasından çıkarken bi inturnde bizimle çıktı. siz nstde iken cumaya bebeği alırız diye konuşuyorlardı aralarında dedi. sanırım ven de 1 hazirancı oldum
aynen ya çok bekledik sıpaları :))Allah yardımcın olsun canım. Sonunda kavuşma ani yaklaştı çok bekledik biliyorsun :)
Rabbim evladınızı sağsalim size bağışlasın ,eşinizle nasıl bu hale geldiniz bilmiyorum ama kendi ve bebeğinizin sağlığı için lütfen herşeyi bi kenara bırakmaya çalış evladına vereceğin bir damla süt çok kıymetli unutmaMerhaba kızlar Ben maalesef erken dogum yaptım gebelik zehırlenmesi yüzünden cok zor günler dı ki oyle ama şükür bebeğim 30 haftalık dünyaya geldi ikimizinde hayati bir riski vardı. Cok şükür 22 gun hastanede kaldık solunuma bağlıydı atlattık şükür tam hastaneden çıktık tekrar hastanelik oldu maalesef ve eşimle boşanma aşamasındayız. Şuan herşey iyi olucak derken kv yüzünden eşim bana vurdu bebeğim kucağımdayken oldu şimdi babamın evindeyim. Oğlumla beraber cok zordu apar topar ameliyat oldum bı ay anne odasında kaldım acı sızı bide üstüne bu o kadar hayalım. Varken ben eşim ve oğlumla ilgili bıttı sondu yüzü cıkarttım attım eşim olucak pıslık gutmış burdan anne kuzu sebepsız dayak yedim ben evladım kucagımdayken duanıza ihtıyacım hemde cook bebeğim cok gazlı. Devamlı kusuyor dua edin bize
Canım bende panik atak var nedenini bilmiyorum ama heralde tekrar uyanamama korkusu var bende ve anestezi uzmanını bile görünce ağlamaya başlıyordum(belkide bir yılda 6-7 kere mecburen anesteziyi alınca bende olumsuz şema oluşturdu belkide ondandır)Bide uyandığımda hep başım dönüyor uyanamıyorum resmen sanki yüzüm gözüm kayıyor ters oluyorum işte bileyim canımcım ya.Ben de tüp ebek ile hamile kaldım canım. Opu de transferi de iyi bilirim. Sen Genel anestezi den çok fazla mi etkileniyorsun sıkıntı ne oluyor sen de
bende varım tatlım 4 haziranda randevum var o gün 37+5 olucam çatıya bakarız demişti geldiğinde.Çatı muayenesi 37. haftada yapılıyormuş geçende bir yerde okudum.Normal doğum olunca tabi tarih kesin olamıyorHerkesin dogum tarihi belli nerdeyse. Bana ne çatı muayenesi yapıldı. Ne bir şey denildi. Dogumu muamma olan tek kişi benim herhalde
Ay aynen sanki hic gelmicek gibi hem cok az kalmis gibi acayip duygularr:) canim genel anestezi mi alcan belden miydiAynı duyguları yaşıyoruz :) 1 haziran hem çok yakın hem çok uzak gibi ve çoookk heyecanlı :)
Canım ilişkide doğumu baslatiyomusAynen öyle kızlar ya inşalalh kendi sancım gelir dua edin. Suni sancidan biraz tedirgin oluyorum istemiyorum yani pek. Ama başka çare kalmazsa mecburen yapacaklar.
Hurmayı da artık midem almıyor ye ye sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?