2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ya kaç gündür aklımdasın ama nicki ni tam hatırlamadığım için yazamadım merak ediyordum seni zor günler geçirmişsin çok geçmiş olsun eşine birşey diyemiyorum zaten bu mübarek günlerde Allah’a havale ediyorum, umarım herşey gönlünce olur bundan sonra evladın yanında sağlıklı yaşama sebebin

lolita555 canım gözün aydın,ne güzel darısı sırayla hepimizin başına
arkadaş ne yazı birikmiş hala 3506. sayfadayım ya oku oku bitmiyor yahu bide gece giremiyorum hiç survivor delisi olarak gece gündüz bile panaroma izleyicisim.İyice kafayı bozdum Bu arada gece rüyamda roman havası oynuyordum atıyordum göbecikleri,bir taraftanda aman dikkat edeyim fazla göbeğimi sallamayım bebişi hatırlıyorum Bir arkadaş yazmış sıkılmaya başladım sanki yoruyor gebelik diye aynen,artık yürürken zorlanıyorum birde gece saydım 10 kere döndüm her dönüşümde uyanıyoruz ya,karnımın her dönüşte toplandığını sertleştiğini hissettim,sizce kızlar bu kadar sertleşme normalmi (9 saat uyudum)Sizde de bu kadar çok oluyormu

Ay aynen sanki hic gelmicek gibi hem cok az kalmis gibi acayip duygularr:) canim genel anestezi mi alcan belden miydi
Spinal olacam canım,belden. İlk bebeğimde spinal olmuştum gayet iyiydi, bakalım bu nasıl olacak :)
Depend ten memnun kaldinmi
Havalar sıcak yaa zor oldumu onu kullanmak
Daha kullanmadım ki , cuma kullanacam bı aksilik olmazsa :)

Tatlım ya ben namazı çok uzun zamandır oturarak kılıyorum napiyim artık Allah kabul etsin ne deyim.Teravihi de sadece 2 rekat kılabiliyorum.Burda sizi de her zaman oturup takip edemiyorum göbeğim rahatsız ediyor hep dayanma gereği duyuyorum

Hayır canım
40. Haftadan hepimize selam gönderiyor oğlum.
böyle böyle yapıyo içerden
Ha ha kız iyiymiş,senin oğlan pek keyfine düşkün olacak ha.Baksana niyeti yok çıkmaya.Kız bu çok uysal bir bebek olacak galiba hiç acelesi yok ya,rahat rahat büyütürsün artık :))

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah iyi olursunuz. Lohusa insana yapilirmi ya böyle hem hayatı tehlikede varken Allah ıslah etsin

Canım ilişkide doğumu baslatiyomus

Onu da yapmaya çalışıyorum ama çin işkencesi gibi
Ha ha kız iyiymiş,senin oğlan pek keyfine düşkün olacak ha.Baksana niyeti yok çıkmaya.Kız bu çok uysal bir bebek olacak galiba hiç acelesi yok ya,rahat rahat büyütürsün artık :))
Aynen öyle yaa gayet kaygısız
Zermina canım Allah onları bildiği gibi yapsın kusura bakma ama çok sinirlendim. Kv bunun günahını nasıl çekecek bilemiyorum. Hadi o kv yaa. Senin esin sana öyle bir durumda nasıl böyle davranir..
Hayatının en zor günleriydi belkide destek olması gerekirken sana mi vurdu.. öyle koca olmaz olsun terbiyesiz.. Çok sinirlerim bozuldu ya kıyamam. Inşallah ikiniz de iyi olursunuz bebeğinle. Onalarin yüzüne de birdaha bakma terbiyesizler...

Aynen öyle kızlar ya inşalalh kendi sancım gelir dua edin. Suni sancidan biraz tedirgin oluyorum istemiyorum yani pek. Ama başka çare kalmazsa mecburen yapacaklar.
Hurmayı da artık midem almıyor ye ye sıkıldım
Tatlım kaç tane hurma yiyorsun günlük ben 4 tane yiyorum 32 aydan itibaren arttırdım merak ediyorum normalmi diye de.Arttırıp arttırmayacağıma karar verecem dediğine göre.

Tatlım kaç tane hurma yiyorsun günlük ben 4 tane yiyorum 32 aydan itibaren arttırdım merak ediyorum normalmi diye de.Arttırıp arttırmayacağıma karar verecem dediğine göre.
Valla ben yiyordum 8. 9 tane ama artık yiyemiyorum öylece duruyor evde midem kaldırmıyor bıktım sanırım. Kilo sorunun yoksa ye gitsin nolcak

Amin Can'ım cok cok zordu ameliyata degılde ölüme gıttım cok şükür Allah bildüi gıbı yapsın ozellılle kv o yaptı hic sevmedi beni hep cektordı. Allah konuşsun onlarla
Allaha havale et canım,Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın inşallah,hakkettiğini yaşasın,sakın üzülme sabret.Allah hayırlısıyla yolunu açık etsin zor gibi görünen yolları kolay etsin arkadaşım ,hanene de inşallah ne maddi ne manevi darlık versin sorunların su gibi akıp gider yüzün güler kuzum.Dualarımız seninle canım ama kalbini darlandırma.Şu sözü çok severim"gam yok Allah var".

Spinal olacam canım,belden. İlk bebeğimde spinal olmuştum gayet iyiydi, bakalım bu nasıl olacak :)

Daha kullanmadım ki , cuma kullanacam bı aksilik olmazsa :)
Ben nasil olacagim bilmiyorum. Ameliyat ortaminda anestezi uzmani hastanin durumuna gore karar verecek dedi belirsizlik iyi degil belli olsa ona gore alistiracagim kendimi

Valla ben yiyordum 8. 9 tane ama artık yiyemiyorum öylece duruyor evde midem kaldırmıyor bıktım sanırım. Kilo sorunun yoksa ye gitsin nolcak
ya kilom fazla şuan ama yiyecem ozman bende.37. haftayı bitirmeme az kaldı ozaman bende 7-8 e çıkarayım bari.Biliyormusun kuzum hurma bebeğin zekası içinde iyiymiş bunu yeni okudum.Dün de pazardan kavun aldım oda zekayı geliştirirmiş anne karnında artık deneyecem.Baktım hiç biri olmadı annem herşeyi denedim derim Elimden geleni yapayımda.Çocuk bize atarmış suçu sizin genlerden bu kadar çıkıyor diye

Maşallah prensese :) rahatı yerinde tabi ne kadar dursam kardir diyodur,hayırlısıyla gelsin minik

Allahım anlattıklarına o kadar uzuldum ki anlatamam canim cok gecmis olsun ikinizede..o nasıl eş Öyle ki annesi yüzünden seni dövüyor ki siz o haldeyken bide ALLAH ıslah etsin ne diyim Rabbim sanada bebisine de sağlık sihat versin herşey gönlünce olsun insallah...ama boşanma konusunda da çok fevri davranma şimdi biraz sıkıntılı günler geçiriyorsun bide lohusasin daha hassasin ikinizde bebeğinizi düşünün annesiz babasız büyümek çok zor bildiğim için söylüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…