- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.921
Kızlar ben doğum yaptım ,3500 Gr 52 cm oldu bebeğim. İkimizde iyiyiz. Spinal anestezi ile oldum. Hala bişey yemedim açım :) 2 saat oldu doğum yapalı
Benim bütün doğumlarım sancıyla başladı ne su ne Nisan hiç olmadıbenimde ucuncu dogumum olacak digerlerinde benim once hep suyum geldi.bunda sanci ile baslarsa ve anlamassa diye cok korkuyorum hastanede cok uzakta.
sizin diger dogumlarinizda sanciylami basladi
bolca yürüyüş bolca hareket ve günde 7-10 tane hurma yedim.
Analı babalı büyütmek nasip etsin Allah. Benim erken doğum riskim vardı bugünlere geldim mayısta olur deniyordu hazirana geldik şükür. 2. Olmasına rağmen yinede korkuyorum.Dr um normal deneyelim dedi önümüzdeki hafta gidicem açılmaya bakılacak birkaç gündür bende hurma yiyorum sende bolca yedim demissin günde kaç tane yedin mesela? Kolaylastiracak ne varsa yapmak istiyorum herkese hayırlı doğumlar dilerim
Gözün aydın canım . Ağrın var mi ? Darısı başımıza
Myhsa canım maşallah tosidiğine senin,gözünüz aydın canım benim,inşallah hastaneden de huzurla ayrılıp eve geldiğiniz günüde görürsünüz.
Oyyy maşallah canım benim iyi olmanıza çok sevindim ❤❤❤
Az kaldı canım sabret birazdan bişeyler verirler ☺
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun.. darisi basimizaa artik
Gözün aydın canım.Allah analı babalı buyutsun.su icebilecek duruma gelince sütsüz Nescafe ve bitter çikolata ye canım.spinal anestezi sonrası olabilecek başagrisina iyi geliyormus.
Gözün aydın maaşallah Paşa’ya
Myhsa canm Allah anali babali buyutsun❤
Ayyy masallahh annesi gozunuz aydin. Anali babali buyusun insallah. Agrin sizin var mi? Nasil hissediyorsun kendini?
Gözünüz aydıncanım Allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı saglıklı bişekilde büyütmeyi nasip etsin cnm
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, ağrım oluyor ağrı kesici serum veriyorlar hafifliği biraz, bel ağrısı da oluyor. Spinal olduğu için,yavaş yavaş geçecek ama biliyorum :) Darısı da sizlere olsun sağlıkla inşallahMaşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ♥
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, ağrım oluyor ağrı kesici serum veriyorlar hafifliği biraz, bel ağrısı da oluyor. Spinal olduğu için,yavaş yavaş geçecek ama biliyorum :) Darısı da sizlere olsun sağlıkla inşallah
safari_go benim kızımdayken nişanım iki gün sonra da suyum gelmişti. Oğlumdaysa 35+2'deyken yani 12 gün önce nişan geldi. Çok şükür hala bir şey yok. 3_4 gün sonra sezaryen olacağım. Pofuduğum biraz daha sabretsin. Hayırlısı neyse hakkında o olsun.
Amin cnm insallah sagol bizimkilerde gekisn artikinKızlar hepinize çok teşekkür ederim, ağrım oluyor ağrı kesici serum veriyorlar hafifliği biraz, bel ağrısı da oluyor. Spinal olduğu için,yavaş yavaş geçecek ama biliyorum :) Darısı da sizlere olsun sağlıkla inşallah
Canım ameliyat sırasında başını çokmu oynattın acaba bazen doktorlar uyarıyormuş başını kıpırdatma sonrasında boyun ağrısı fln oluyor diyeKizlar benm iki gundur olan boyun agrilarm gece pik yaptigi zaten iki tane parol serum yemis ve degisik bi agri kesici almstm.ona ragemn gece oluyorum sandim boynum zonklama agridan nefes aldirmiyordu olsem iyi dedm.evde herkes bi yerden masaj yapti sicak sular dualar bide igne vurdu esim.sabaha cikamicam sandm.bugun gittik dr a sutumu sagip gittim gece de sagmstm.uyusturucu igne yapcaklari icin dort saat emziremicegm icin sagdm.smdi dort saat gecti tekrar sagiyorum dokucem bu sutu sonra bebegime kavuscam insaallah.spinalin etkisi boyle olmaz dediler ama ben carsambadan beri bebegime adam akilli odaklanamiyorum agridan
Geçmiş olsun canım baş agrisi duydum ama boyun agrisi hiç duymamistimKizlar benm iki gundur olan boyun agrilarm gece pik yaptigi zaten iki tane parol serum yemis ve degisik bi agri kesici almstm.ona ragemn gece oluyorum sandim boynum zonklama agridan nefes aldirmiyordu olsem iyi dedm.evde herkes bi yerden masaj yapti sicak sular dualar bide igne vurdu esim.sabaha cikamicam sandm.bugun gittik dr a sutumu sagip gittim gece de sagmstm.uyusturucu igne yapcaklari icin dort saat emziremicegm icin sagdm.smdi dort saat gecti tekrar sagiyorum dokucem bu sutu sonra bebegime kavuscam insaallah.spinalin etkisi boyle olmaz dediler ama ben carsambadan beri bebegime adam akilli odaklanamiyorum agridan
Ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım ,3500 Gr 52 cm oldu bebeğim. İkimizde iyiyiz. Spinal anestezi ile oldum. Hala bişey yemedim açım :) 2 saat oldu doğum yapalı
Maalesef bazilarinda boyun ağrısı yapıyor.benim arkadaşımda boyun ağrısı yaptı.bayagi bir süre boyunca ve bel ağrısı çekti.sirtini boynunu hep sıcak tut.Kizlar benm iki gundur olan boyun agrilarm gece pik yaptigi zaten iki tane parol serum yemis ve degisik bi agri kesici almstm.ona ragemn gece oluyorum sandim boynum zonklama agridan nefes aldirmiyordu olsem iyi dedm.evde herkes bi yerden masaj yapti sicak sular dualar bide igne vurdu esim.sabaha cikamicam sandm.bugun gittik dr a sutumu sagip gittim gece de sagmstm.uyusturucu igne yapcaklari icin dort saat emziremicegm icin sagdm.smdi dort saat gecti tekrar sagiyorum dokucem bu sutu sonra bebegime kavuscam insaallah.spinalin etkisi boyle olmaz dediler ama ben carsambadan beri bebegime adam akilli odaklanamiyorum agridan
Ay sinir oldum o doktora ben ya insani bişeye mecbur kiliyor zora hiç gelemiyor anladığım kadarıylaYa kızlar doktora gittim sinirlerim bozuldu.. Bana sürekli nasıl istiyorsun diyordu, bende normal demiştim.. Geçen hafta kontrol etti, çatın uygun dedi.. Bugün yine gittim, önce muayene etti, ardından nst ye girdim.. İlkinde fazla hareket etmedi.. Çünkü evde birşeyler yemiştim en son.. Sonra birşeyler yiyip tekrar nstye bağladılar.. Bu sefer hareketlendi.. 60A çıkan sancılar çıktı.. Sonucu göstermek için gittim yanına, bir daha çatına bakacağım dedi.. Geçen hafta bakmıştınız dedim, olsun dedi.. Açılmaya bakacaktır dedim.. Neyse çatıma bakarken, biraz zorladı.. Resmen canım acısın istedi.. Ama ben canım yandı diye sezeryan demesin diye, ses etmedim.. Tekrar muayene edeyim, yat dedi.. Bebeğe baktık.. İlk muayenede kordonu bebeğe yakın gördüm, bak hâlâ yakın, bu sıkıntı, normal doğum olabilir ama sıkıntılı olur, genelde bu durumda sezaryene alıyoruz dedi.. Zaten normal deyip son anda yok işte kalbi yavaşladı, kordon dolandı diyerek sezaryen demesinden korkuyordum.. Son ana kalmadan dedi sağolsun.. Pazartesi gel sezaryene alalım dedi..bebek zaten az kilo alıyor, 13 Haziran doğum tarihi iken 20 Haziran çıkıyor.. 20 Haziran olan bebek için 4 Haziran erken değil mi dedim.. Yine pazartesi geleyim belki uzaklaşır kordon dedim.. Bu sefer de tamam pazartesi gel olmadı cuma sezaryene alırız dedi.. Canımı sıktı yaa.. 4üne ikna olsam alacak.. Şu ana geldikten sonra hangi hastaneye gitsem bilemedim.. Bir kere hayat hastanesinde bir bayana gittim, o zaman boynunda kordon vardı bebeğin, korkma normal doğum yaptırıyoruz demişti.. Son an gitsem alır mı acaba?
Birde Sizin bebekler hep hareketli mi? Zaten şuan pat küt değil, yığılma şeklinde hareket ediyor ama tam gün etmiyor.. Arada bir tatlının üzerine hareket ediyor..
Annemle konuştum, o da dedi, 4 kardeşiz bir kardeşim hariç hepiniz durgundunuz, hatta kardeşimin biri 3-4 gün harekete etmemiş, annem de bu bebek öldü diyerek gitmiş.. Son aşamada böyle yapması zoruma gitti.. Destek olmasını beklerdim.. Gerçekten sıkıntı varsa o ayrı.. Bu durumda da hemen alır zaten, önce pazartesi sonra cuma demez.. Birde kordon tabi yakın olacak bebeğe.. Nerede olacakta??Ay sinir oldum o doktora ben ya insani bişeye mecbur kiliyor zora hiç gelemiyor anladığım kadarıylabenim bebis ilk zamanlardan beri pek hareketli değil zaten plesenta ön duvarda ondan dedi doktorum ama yinede korkuyorum insallah bir sorun yoktur diye çünkü oğlum hiç durmazdi bu kiz pek nazlı çıktı
Canım çatın uygunmuş Şuana kdr sancın da açılman da olmamış niye hemen sezeryan dedi ben garipsedim o doktoru bence başkasına da muyne ol özel olunca herkes kabul ediyor sonuçta para alacaklarYa kızlar doktora gittim sinirlerim bozuldu.. Bana sürekli nasıl istiyorsun diyordu, bende normal demiştim.. Geçen hafta kontrol etti, çatın uygun dedi.. Bugün yine gittim, önce muayene etti, ardından nst ye girdim.. İlkinde fazla hareket etmedi.. Çünkü evde birşeyler yemiştim en son.. Sonra birşeyler yiyip tekrar nstye bağladılar.. Bu sefer hareketlendi.. 60A çıkan sancılar çıktı.. Sonucu göstermek için gittim yanına, bir daha çatına bakacağım dedi.. Geçen hafta bakmıştınız dedim, olsun dedi.. Açılmaya bakacaktır dedim.. Neyse çatıma bakarken, biraz zorladı.. Resmen canım acısın istedi.. Ama ben canım yandı diye sezeryan demesin diye, ses etmedim.. Tekrar muayene edeyim, yat dedi.. Bebeğe baktık.. İlk muayenede kordonu bebeğe yakın gördüm, bak hâlâ yakın, bu sıkıntı, normal doğum olabilir ama sıkıntılı olur, genelde bu durumda sezaryene alıyoruz dedi.. Zaten normal deyip son anda yok işte kalbi yavaşladı, kordon dolandı diyerek sezaryen demesinden korkuyordum.. Son ana kalmadan dedi sağolsun.. Pazartesi gel sezaryene alalım dedi..bebek zaten az kilo alıyor, 13 Haziran doğum tarihi iken 20 Haziran çıkıyor.. 20 Haziran olan bebek için 4 Haziran erken değil mi dedim.. Yine pazartesi geleyim belki uzaklaşır kordon dedim.. Bu sefer de tamam pazartesi gel olmadı cuma sezaryene alırız dedi.. Canımı sıktı yaa.. 4üne ikna olsam alacak.. Şu ana geldikten sonra hangi hastaneye gitsem bilemedim.. Bir kere hayat hastanesinde bir bayana gittim, o zaman boynunda kordon vardı bebeğin, korkma normal doğum yaptırıyoruz demişti.. Son an gitsem alır mı acaba?
Birde Sizin bebekler hep hareketli mi? Zaten şuan pat küt değil, yığılma şeklinde hareket ediyor ama tam gün etmiyor.. Arada bir tatlının üzerine hareket ediyor..
Senin doktor sezeryane takmış gibime geldi . BaşkA doktora da gozuk istersen. Benim bebeğim de az kilo aldığı için geri çıkıyor .ama son haftalarda böyle olmaya başladı ilk ultrason ölçümleri daha önemli dedi doktorum şimdi bebek baya büyüdüğü için olcumlerde hata payı olabiliyor dedi . Bebek kilo almayı durdurursa anne karnında kalmasının bi anlamı pek yok dediYa kızlar doktora gittim sinirlerim bozuldu.. Bana sürekli nasıl istiyorsun diyordu, bende normal demiştim.. Geçen hafta kontrol etti, çatın uygun dedi.. Bugün yine gittim, önce muayene etti, ardından nst ye girdim.. İlkinde fazla hareket etmedi.. Çünkü evde birşeyler yemiştim en son.. Sonra birşeyler yiyip tekrar nstye bağladılar.. Bu sefer hareketlendi.. 60A çıkan sancılar çıktı.. Sonucu göstermek için gittim yanına, bir daha çatına bakacağım dedi.. Geçen hafta bakmıştınız dedim, olsun dedi.. Açılmaya bakacaktır dedim.. Neyse çatıma bakarken, biraz zorladı.. Resmen canım acısın istedi.. Ama ben canım yandı diye sezeryan demesin diye, ses etmedim.. Tekrar muayene edeyim, yat dedi.. Bebeğe baktık.. İlk muayenede kordonu bebeğe yakın gördüm, bak hâlâ yakın, bu sıkıntı, normal doğum olabilir ama sıkıntılı olur, genelde bu durumda sezaryene alıyoruz dedi.. Zaten normal deyip son anda yok işte kalbi yavaşladı, kordon dolandı diyerek sezaryen demesinden korkuyordum.. Son ana kalmadan dedi sağolsun.. Pazartesi gel sezaryene alalım dedi..bebek zaten az kilo alıyor, 13 Haziran doğum tarihi iken 20 Haziran çıkıyor.. 20 Haziran olan bebek için 4 Haziran erken değil mi dedim.. Yine pazartesi geleyim belki uzaklaşır kordon dedim.. Bu sefer de tamam pazartesi gel olmadı cuma sezaryene alırız dedi.. Canımı sıktı yaa.. 4üne ikna olsam alacak.. Şu ana geldikten sonra hangi hastaneye gitsem bilemedim.. Bir kere hayat hastanesinde bir bayana gittim, o zaman boynunda kordon vardı bebeğin, korkma normal doğum yaptırıyoruz demişti.. Son an gitsem alır mı acaba?
Benim de bugün randevum vardı ilk defa geri çıktı ölçümleri boyu bile kısalmış anlamadım ben de yatın da devlete gidecem canımSenin doktor sezeryane takmış gibime geldi . BaşkA doktora da gozuk istersen. Benim bebeğim de az kilo aldığı için geri çıkıyor .ama son haftalarda böyle olmaya başladı ilk ultrason ölçümleri daha önemli dedi doktorum şimdi bebek baya büyüdüğü için olcumlerde hata payı olabiliyor dedi . Bebek kilo almayı durdurursa anne karnında kalmasının bi anlamı pek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?