2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
merhaba hepinize çarşamba akşam başlayan karın ağrılarını sancı olarak algılamamışım ve gece 2 de ıslaklık ile uyandım ayağa kalkmamla suyumun geldiğini anladım. sabaha karşı sezaryene aldılar zaten kalp hastalığımdan dolayı sezaryen olacaktım. bebeğim şu an kuvezde ne zaman çıkacağı belli değil bende bir günle mayıs annesi oldum

aynen öyle canım tabiki önemli olan bebeğimiz için en iyisi uygun olanı ama dediğin gibi gercekten normal isteyip buna müsait olan insanları da üzücü bahanelerle sezaryen doğuma almak üzücü ve gereksiz. Allah kötü niyetli , amacı insanları kandırmak olan hiç bir insana fırsat vermesin, En sağlıklı ve hayırlı şekilde gönlünden geçen olsun canım

Canım Biran önce iyileşirsin inşallah

Üç günün kalmış zaten canım, muhtemelen bebiş Bugün Yarın gelecek hayırlısıyla , Bence suyun ve nisanın gelmediyse Evde bekle bakalım ağrılar nasıl olacak eğer bele vurmaya basliyorsa o zaman hastaneye gitme vakti gelmiştir , hayırlısı olsun bakalımhaberdar et bizi

Canım öncelikle geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :) bebeğin de en kısa zamanda kucağına gelecek hayırlısıyla annesi karın ağrıların nasıldı canım ? Normal adet sancısı gibi mi ? Bel ağrısı falan varmıydı ?

Canım kaç yaşındasın ki ?

Nişanım sabah geldi canım. Sabah kontrolüm vardı dr.a da gittim 1cm acılmam vardı ondan eve gönderdi. Suyun gelirse ya da sancın artarsa gelirsin dedi. Dayanabildiğim kadar dayanıcam artık evde. Şimdilik sadece kasıklarda oluyor bakalım gece ne olacak.

Benim tam 2yil oldu sezeryan olalı. Dikiş yerime iğne batıyor gibi oluyor arada tedirgin oluyorum. Normalde rahat bi insanım hatta ssvd bile istedim ama bu bebegimde makat geliş olunca sezeryan kaçınılmaz oldu. Tabi önce sağlık. İnşallah hayirlısıyla sağlıkla kavusuruz bizde. 1gun daha bitti kaldı 6gün :)

Canm ben dün çok kötüydüm sancim 5 dkye bi indi geçmezse

Canm ben dün çok kötüydüm sancim wardi 5 dkye bi geldi çok feci kıvıtıyordu geçmezse sabah giderim dedim 2 3 saat çektim zarla zorla uydum sabah bişeyim kalmamıştı

Acaba doğru mu yaptım bilmiyorum

Dogum sancısı olsa geçmezdi dimi yani ama çok felaketti sanci doğum olsa geçmezdi galiba

Gerçek sancı dinlensende geçmez diyorlar. Gerçek olsaydı geçmezdi artardı bence. Bebeğin hareketleri normalse eğer beklemeye devam et bence canım.

yok canım adet sancısı gibi ancak suyum geldikten sonra oldu. akşamdan sadece karnım ağrıyordu. o gün kontrolüm vardı belki nst ye girmiş olsam sancı çıkardı çünkü gece gittiğimde düzenli sancı var dediler bel ağrım yoktu sanki

Hmm kaçırmışım ben yazdığını :) o zaman en güzeli Evde beklemek artık o normal doğum sancısı değişik birşey :)) Artık bele vurmaya başladı mı hastaneye gitme vakti gelmiştir, doktorun da evde olmandan yanyanaysa sorun yok hatta senin için kendi ev ortamında olman iyi, Bende evde çektim sancimi. Hadi bakalım hayırlısı olsuni

Geçmiş olsun canim gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Canim valla bazi doktorlar ozellikle kilifina uyduruyor.. Senin de biraz oyle olmus sanki. Gün icin erken degil aslinda, 37.haftasinda gelisimini tamamlamis oluyor bebekler. Sezeryanı da 37.haftasindan sonra yapmaya basliyorlar. Kordon olayina gelince, kordon boynuna yakin mi duruyormus yoksa boynuna dolanmis mi? Mesela benim bebisin kordonu boynunda dolanmis halde malesef. Ona ragmen dr.um normal dogum icin engel gormuyor, bebeklerin cogu boynunda kordonu ile doguyor diyor. Ama ben nednse yine de bu riski goze alamiyorum seni etkilemek istemem ama bazi bebekler kordonuyla dogup bu durumu cok kolay tolere edebilirken, kordon yuzunden normal dogum sirasinda asagi inemeyen, dogumun suresini uzatan, dogumu zorlastiran ve Allah korusun oksijensiz kalıp sıkınti yasayan bebekler de var.. yani risk sıfır olmayınca ben goze alamiyorum. Zaten doktorum cati muayenesine de gerek gormedi, birde ustune bebegin boynundaki kordon falan.. dogum sirasinda beklenmedik bi problem yasamaktan korkuyorum acikcasi. O an bi problem olursa hemen sezeryana alabiliyorlar ama yasadigim strese degecek mi onu da bilmiyorum.. hakkimizda hayirlisi canim. Yeterki saglikla alalim kucaklarimiza. Icin rahat etmiyorsa baska bir dr.a daha gorun istersen.

Canım, Allah şifa versin.. İnşallah sabaha kalmadan geçer ağrıların..
Allah analı babalı büyütsün canım.. İnşallah çıkar yavrun kısa zamanda..
Aminnnn, amin canım.. Allah razı olsun.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.. Sağolası valla..

Bu dk tutma işini anlayamadım gitti zaten.. Bende de adet ağrıları gibi ağrılar var.. Arada kasılıyorum.. Neyin süresini tutayım bilemiyorum :) Hadi bakalım, çok zamanlı çıktı sizin bebekler.. Hayırlısı ile kavuşursun inşallah..
Canım kaç yaşındasın ki ?
29 aslında üç çocuk istiyorum ama şu koşullarda ikinciye şükredeceğim gibi :)

Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsun.

Aynen canım kılıfına uydurdukları için insanın canı sıkılıyor.. Bana dediği kordon yakınlığı var.. İlk defa duydum böyle bir cümle.. Nete yazdım, İzmir kordon çıktı.. Bebekle ilgili bile çıkmadı.. Elinde kordonu sımsıkı tutup doğan da var, dediğin gibi boynunda kordonla doğanda.. Benim doktor zaten geçen sefer çatı muayenesinden sonra, çatın müsait ama kalp atışı yavaşlarsa sezaryene alırım demişti.. Bugün de böyle dedi işte.. Cidden boyna kordon dolanması, kordon boyu uygunsa sıkıntı değilmiş.. İşte, planlı saatli doğum olsun diye bizi zor sokuyorlar.. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı canım.. İnşallah kolay atlatırız şu süreci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…