- 27 Aralık 2015
- 316
- 547
- 53
- 32
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.881
Bol bol yürüyüş yap açılmak artsın canım yatis yapıldı diye yatma ben de sancıların cogaldiginda gitmiştim ilk doğumda sabah 9 da 2 cm di açılma akşam 5 te 6 cm olmustu öyle gitmiştim orda hiç yatmadık yürüdum hep 2 dk ya düşünce şancı yattım sağ sağlim alırsın kucağına inşallahSanmıyorum benim ki 2 haziran i bulacak gibi görünüyor
Canim hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah. Umarim normal doguma engel bir durum cikmaz Allah gonlune gore versin. Ben de normal istiyorum ama kordon dolanmasindan dolayi dogum suresini uzatabilecegi soyleniyor.. saatlerce sanci, dogum stresi cekip sonradan sezeryana alinmakta istemiyorum. Kontrol gunumde bu durumlari dr.umla konusmak istiyorum. Hakkimizda hayirlisi. Hayirli dogumlar diliyorum canim.Evet gece sahurdan sonra geldik yatış yapıldı. Sezaryen olma ihtimaline karşı bişey yiyip icirmiyolar
Canım nisan olabilir hemen dr a git ne olur ne olmaz. Ben de nisan geldikten 1-2 gün sonra doğum yaptım.Kızlar demin lavaboya gittim kan kan gelmiş normalde sezaryen olacagım ben bişey olurmu bana akıl verin alt tarafımdada agrı var ayagımı açamayacak derecede başına gelen oldumu sezaryen olan arkadaşlarda
Benimde haftaya bugün canım. Agrin sancin falan varmı senin hiçHayırlı cumalar mayıs ve haziran anneleribugün doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun ağrısız doğum olur inşallah.Bugün itibariyle benim de kavuşnaya 1 hafta kaldı haftaya bugün benim sezeryan doğumum düşündükçe heyecan yapıyorum.@Sm2014 hadi hayırlısı 1 haziran annesi ol hayırlısıyla inşallah
Allah kurtarsın canım .hayirli doğumların olsun.Suni verdiler kızlar.. bekliyoruz
Rabbim kolaylastirsin. Her seferinde başında besmele çekip la havle Vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çek cekebilirsen canım. Doğum anında çok etkiliSuni verdiler kızlar.. bekliyoruz
Benimde haftaya bugün canım. Agrin sancin falan varmı senin hiç
Suni verdiler kızlar.. bekliyoruz
merhaba canım. uyandım doğuma gidiyorum aneyyyy
Rabbim yardımcın olsun canım.kendi sancıların yeterli değil miydi kiSuni verdiler kızlar.. bekliyoruz
Kızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
Canım gözünaydın Allah bağışlasın evladını maşallahKızlar ben doğum yaptım ,3500 Gr 52 cm oldu bebeğim. İkimizde iyiyiz. Spinal anestezi ile oldum. Hala bişey yemedim açım :) 2 saat oldu doğum yapalı
Ay canım benim ya yazını gördüğüm an atladım beklenen gün geldi desene kız hepimizde merakla konusu oldu senin doğumun,ay valla ben burdan heyecan yaptım.Ayyy hadi bakalım ya açıklığı hissetmedin ne güzel devamıda inşallah öyle olur anlamadan doğuruverirsin arkadaşım cuma cuma ne güzel ya.Dualarımızdasın kuzucukKızlar belimde ağrı vardı sabahtan beri öylesine bi nst çekinelim diye gittim. 3 cm açıklık cıktı. Yatış yapacaklardı eve geldim bişey hissetmiyorum sadece çok hafif ağrı. Dua edin benim için
Gözün aydın canım . Ağrın var mi ? Darısı başımızaKızlar ben doğum yaptım ,3500 Gr 52 cm oldu bebeğim. İkimizde iyiyiz. Spinal anestezi ile oldum. Hala bişey yemedim açım :) 2 saat oldu doğum yapalı
Canımcım onlardan hangisi sana uyuyorsa sen onu yapıyorsun bunu da anca doğum anında deneyerek buluyorsun anladığım kadarıyla.Ben mesela düz yatınca şuan bile çok rahatsız oluyorum belim ağrıyor.Sorma o gördüklerin benide ürküttü özellikle 2-3 tanesiay baktımda ayakta çömelerek felan diyor onlar daha ürkütücü geldi banaben normal yatayım valla.
İşte tam aradığım yanıt ,evde zeytin yağım var acaba olurmu diye düşünüyordum süper oldu bu cevap.Bende artık bu tarihten sonra başlıyım diyorum ama bakalım yapabilecemmi.Boşver napalım dikkat etmemiz gereken çok şey var vücutta izin veröiyor olduğu kadar artık napalım tatlım ya.Aynen yaaa eşiniz yapabilir demişlerde, yaptırmam tabi.. Hoş adam da yok zaten.. :) Ben zeytinyağı kullandım.. Etkisi olacak mı bakalım? Aslında haftada 3 kez yapmak lazımmış.. Benim toplam 3 oldu.. Aklıma geldikçe kolonya sürüyorum göğsüme.. Akşama krem sürmüyorum.. Bazen sadece krem sürüyorum.. Böyle düzensiz bir hazırlığım var..
Oyyy maşallah canım benim iyi olmanıza çok sevindim ❤❤❤Kızlar ben doğum yaptım ,3500 Gr 52 cm oldu bebeğim. İkimizde iyiyiz. Spinal anestezi ile oldum. Hala bişey yemedim açım :) 2 saat oldu doğum yapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?