- 17 Mart 2018
- 202
- 450
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.981
Gerçek sancı dinlensende geçmez diyorlar. Gerçek olsaydı geçmezdi artardı bence. Bebeğin hareketleri normalse eğer beklemeye devam et bence canım.
Aynı yastaymisiz ben de seni 35 sandım öyle deyince daha vaktin var baya ya . Iki çocuk yeterli bence bu zamanda çalışan için üç çocuk çok zor olur gibime geliyor .Canım, Allah şifa versin.. İnşallah sabaha kalmadan geçer ağrıların..
Allah analı babalı büyütsün canım.. İnşallah çıkar yavrun kısa zamanda..
Aminnnn, amin canım.. Allah razı olsun.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.. Sağolası valla..
Bu dk tutma işini anlayamadım gitti zaten.. Bende de adet ağrıları gibi ağrılar var.. Arada kasılıyorum.. Neyin süresini tutayım bilemiyorum :) Hadi bakalım, çok zamanlı çıktı sizin bebekler.. Hayırlısı ile kavuşursun inşallah..
29aslında üç çocuk istiyorum ama şu koşullarda ikinciye şükredeceğim gibi :)
Kordonun bebege yakin olmasi kadar normal bir durum yok. Kordon yani nerede olacakti baska? Cok sacma bir bahane olmus. Kaldı ki catı muayenen de yapilmis uygun gorulmus. Bence icin rahat olsun normal icin bir sıkıntı yok bence.. normal dogum sirasinda bebegin kalp atislarini yavaslatacak bir sebepte yok ki.Aynen canım kılıfına uydurdukları için insanın canı sıkılıyor.. Bana dediği kordon yakınlığı var.. İlk defa duydum böyle bir cümle.. Nete yazdım, İzmir kordon çıktı.. Bebekle ilgili bile çıkmadı.. Elinde kordonu sımsıkı tutup doğan da var, dediğin gibi boynunda kordonla doğanda.. Benim doktor zaten geçen sefer çatı muayenesinden sonra, çatın müsait ama kalp atışı yavaşlarsa sezaryene alırım demişti.. Bugün de böyle dedi işte.. Cidden boyna kordon dolanması, kordon boyu uygunsa sıkıntı değilmiş.. İşte, planlı saatli doğum olsun diye bizi zor sokuyorlar.. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı canım.. İnşallah kolay atlatırız şu süreci..
Tek çocukta kalma bence bi kardeş lazım :) millet kirkinda bile doğuruyor artık tabi sen o kadar ara verme :)A aeengineer canım amma yaşın varmış gerçektenben 32 yim yahu normal yoldanda beceremedik zaten hatunu bundan sonrasına Allah kerim artık tek çocukta kalacağım galiba yaşın gayet normal canım hiç sorun etme bence
Sagol canim bende anlamiyorum valla 10 dk da bir gibi simdilik bakalim ne kadar siklascak ona gore gidicem.Canım, Allah şifa versin.. İnşallah sabaha kalmadan geçer ağrıların..
Allah analı babalı büyütsün canım.. İnşallah çıkar yavrun kısa zamanda..
Aminnnn, amin canım.. Allah razı olsun.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.. Sağolası valla..
Bu dk tutma işini anlayamadım gitti zaten.. Bende de adet ağrıları gibi ağrılar var.. Arada kasılıyorum.. Neyin süresini tutayım bilemiyorum :) Hadi bakalım, çok zamanlı çıktı sizin bebekler.. Hayırlısı ile kavuşursun inşallah..
29aslında üç çocuk istiyorum ama şu koşullarda ikinciye şükredeceğim gibi :)
Tüp bebek süreci gözümü korkutuyor canım hayırlısıyla şu kızçemi bi kucağıma alabilseydim ilerisini düşünmüyorum şu an çok yoruldum :)Tek çocukta kalma bence bi kardeş lazım :) millet kirkinda bile doğuruyor artık tabi sen o kadar ara verme :)
merhaba hepinize çarşamba akşam başlayan karın ağrılarını sancı olarak algılamamışım ve gece 2 de ıslaklık ile uyandım ayağa kalkmamla suyumun geldiğini anladım. sabaha karşı sezaryene aldılar zaten kalp hastalığımdan dolayı sezaryen olacaktım. bebeğim şu an kuvezde ne zaman çıkacağı belli değil bende bir günle mayıs annesi oldum
2 yada 3 gune doncem kuzum merak ettigin icin saollAnneAslan sahalara ne zaman döneceksin? İnternet paketin yenilenmedi mi?İnşallah iyisindir.
Dondurulmusun yok muydu canım.sen bu bebisi büyüt sonra istersin güçlü kadınsın maşallah ,:) nasipse olurTüp bebek süreci gözümü korkutuyor canım hayırlısıyla şu kızçemi bi kucağıma alabilseydim ilerisini düşünmüyorum şu an çok yoruldum :)
Geçenlerde kanaması olan sen miydin yanlış hatırlamıyorsam ne oldu doktora gittin miÇok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün saglıcakla tez vakitte al bebişini kucagına kaç haftalıktın tam olarak
Sagol canim bende anlamiyorum valla 10 dk da bir gibi simdilik bakalim ne kadar siklascak ona gore gidicem.
Geçenlerde kanaması olan sen miydin yanlış hatırlamıyorsam ne oldu doktora gittin mi
Maalesef yetmedi canımRabbim yardımcın olsun canım.kendi sancıların yeterli değil miydi ki
Çok sevindim canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar merak eden arkadaşlar olmuş tesekur ederim hepinize. 1 haziran öglen 13.33 te doğdu oğlum çok şükür
Maşallah. Her şeyiniz çok güzel. 10 gün kalmış. Allah'ın izniyle bir şey olmaz. İnsan iş yapmadan duramıyor hakikaten. Bu akşam ben de dikey süpürgeyle salonu süpürdüm ama eşime yalvara yakara. Arada çaktırmadan mutfakta bir iki şey yıkıyorum. Bu işlere bile izin vermiyor. Benim hevesli dr maalesef birkaç gün içinde beni ameliyata alır. Yarın randevudan sonra kesinleşir artık. Kendine iyi bak.2 yada 3 gune doncem kuzum merak ettigin icin saoll
bu arada doktora gittim bebisin kilosu herseyi gayet guzel 37 haftamda bitti nst de bebisin kalp atislarinda yavaslik war serum yaziyorum vitamin dedi serumu wurundum nst yi tekrarladim sukur duzeldi hareketleride sertlesti tabi.Haziranin 10 da bi problem olmazsa sezeryan olcam insallah. kilosu 3.200 olmus masallah subhanallah boyunu o an karmasa oldu uzuldum soramadim persembe gunu yine muayne war. bakalim belki 10 una kalmam. alir sezeryana
son anlarimi yasiyorum hamislikte cok uzuntu heycan korku mutluluk herseyi yasiyorum suan tedirginim de bisi olcak falan diye is falan yapmiyim diyorum yapmadanda duramiyorum
Kızlar merak eden arkadaşlar olmuş tesekur ederim hepinize. 1 haziran öglen 13.33 te doğdu oğlum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?