2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gerçek sancı dinlensende geçmez diyorlar. Gerçek olsaydı geçmezdi artardı bence. Bebeğin hareketleri normalse eğer beklemeye devam et bence canım.

Evet bende öyle düşündüm . Bugün de kasılmalar war ama hafif ağrılı. Sonlara yaklaşıyoruz artk hayirlica gelsinler de ..mecbur yasicaz .

Aynı yastaymisiz ben de seni 35 sandım öyle deyince daha vaktin var baya ya . Iki çocuk yeterli bence bu zamanda çalışan için üç çocuk çok zor olur gibime geliyor .

Kordonun bebege yakin olmasi kadar normal bir durum yok. Kordon yani nerede olacakti baska? Cok sacma bir bahane olmus. Kaldı ki catı muayenen de yapilmis uygun gorulmus. Bence icin rahat olsun normal icin bir sıkıntı yok bence.. normal dogum sirasinda bebegin kalp atislarini yavaslatacak bir sebepte yok ki.

Tek çocukta kalma bence bi kardeş lazım :) millet kirkinda bile doğuruyor artık tabi sen o kadar ara verme :)

Sagol canim bende anlamiyorum valla 10 dk da bir gibi simdilik bakalim ne kadar siklascak ona gore gidicem.

Çok geçmiş olsun canım allah analı babalı büyütsün saglıcakla tez vakitte al bebişini kucagına kaç haftalıktın tam olarak

AnneAslan sahalara ne zaman döneceksin? İnternet paketin yenilenmedi mi?İnşallah iyisindir.
2 yada 3 gune doncem kuzum merak ettigin icin saoll
bu arada doktora gittim bebisin kilosu herseyi gayet guzel 37 haftamda bitti nst de bebisin kalp atislarinda yavaslik war serum yaziyorum vitamin dedi serumu wurundum nst yi tekrarladim sukur duzeldi hareketleride sertlesti tabi.Haziranin 10 da bi problem olmazsa sezeryan olcam insallah. kilosu 3.200 olmus masallah subhanallah boyunu o an karmasa oldu uzuldum soramadim persembe gunu yine muayne war. bakalim belki 10 una kalmam. alir sezeryana
son anlarimi yasiyorum hamislikte cok uzuntu heycan korku mutluluk herseyi yasiyorum suan tedirginim de bisi olcak falan diye is falan yapmiyim diyorum yapmadanda duramiyorum

Maşallah. Her şeyiniz çok güzel. 10 gün kalmış. Allah'ın izniyle bir şey olmaz. İnsan iş yapmadan duramıyor hakikaten. Bu akşam ben de dikey süpürgeyle salonu süpürdüm ama eşime yalvara yakara. Arada çaktırmadan mutfakta bir iki şey yıkıyorum. Bu işlere bile izin vermiyor. Benim hevesli dr maalesef birkaç gün içinde beni ameliyata alır. Yarın randevudan sonra kesinleşir artık. Kendine iyi bak.

Kirazın ve limonun kan sulandırıcı özelliği olduğundan doğuma yakın yenmemeliymiş. Aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…