- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.021
Dondurulmuş kalmadı canım, 8 toplanmıştı 5 tane oluştu 3.güne gitti. İlkinde 2 transfer edildi negatif oldu. Diğerinde yine 2 transfer edildi. Keselerden biri küçüldü kayboldu. İnci bizimle kaldı çok şükür, 5. Çözülürken bozulduDondurulmusun yok muydu canım.sen bu bebisi büyüt sonra istersin güçlü kadınsın maşallah ,:) nasipse olur
Bende de oluyor tarif ettigin gibi ve bende merak ediyorum.Doğum yapan bütün arkadaşlar hayırlı olsun.. Allah analı babalı büyütsün inş37+5 günlük hamileyim daha 2 haftam var görünüyor ama dün geceden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor karnım yada kasıklarıma vurmuyor.. şimdiye kadar hiç sancım çıkmadı.. Doğum ağrısı olabilir mi?
Tamda kiraza düşkünlüğümün arttığı dönemde olmadı buKirazın ve limonun kan sulandırıcı özelliği olduğundan doğuma yakın yenmemeliymiş. Aklınızda bulunsun
Yok canim artmadi. Yattim uyudum gecede cok sık olmadi uyumuşum. Simdi uyandim bakalim bugun ne olcak.
Canim nasilsin? Bebisini almissindir kucagina. Guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda.Gunaydin kizlarrr hayirli cumalar saat 10 da doktorda olacağım ne zaman doguma alir bilmiyorum. Belki girmeden bidaha yazamam diye simdi yaziyorum. Lutfen duanizi eksik etmeyin. RABBim sagsalim bebegimize kavusmayi nasip etsin insaALLAHkendime geldigim musait oldugum ilk firsatta yazacagim insaALLAH
Amin inşallahDoğum yapip kurtulan arkadaşlara hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Biz de kolay bir şekilde atlatırız inşallah.
canım tebrik ederim, gözünüz aydınKızlar merak eden arkadaşlar olmuş tesekur ederim hepinize. 1 haziran öglen 13.33 te doğdu oğlum çok şükür
Canım ben bugün doktora normal doğum tarihi 21 haziranken artık ultrason çıktığında 27 yazıyor doğumun ona göre olmasi gerekmiyor mu dedim kesinlikle hayır dedi. Senin bebeğin biraz daha zayıf diye öyle çıkıyor dedi.ilk olcumler önemli yoksa tüm bebekler kilosunu doldursun diye 11 ay beklenmesi lazım her bebek 3500 4 kilo doğacak diye Bisey yok dediAy ne bileyim yaaa.. Annemle aramda 20 yaş var.. Hep şaşırmıştır arkadaşlarım, bu annen mi diye.. Şimdi benim 30 olacak diyorum.. Bir sonraki ile 32 olsun diyorum ama doktor sezaryen deyince işte yandık dedim..hayırlıca doğursaydık bizde..
doğru diyorsun canım.. İkiz mi olsa bundan sonra ki bilemiyorum.. Biz 4 kardeş olunca onlar da kalabalık olsunlar istiyorum..
Aynen öyle.. Ben bebeğimin hareketleri hep bu seviyede idi dedim.. Hiç tam gün hareket etmedi, bir iki oynar tamam.. Nst de hareketi az olunca şüphelenmiş.. İşte yaptığı az hareketi de balık yağı sayesinde yapmış oluyormuş.. Normal olur ama riskli olur genelde bebeklerini riske atmak istemeyen sezaryen olsun diyor.. Doğum sırasında kakasını da yapabilir içeri, oksijensiz de kalabilir dedi.. Dedi dedi.. Tüm nedenleri saydı.. Resmen sezaryen ol diye yalvaracaktı.. Sayesinde çok kötü bir gece geçirdim.. Ama şimdi kalkıp yürüyeceğim, sabah akşam yürürüm.. Hurmayı da artırayım.. 20 Haziran gibiydi doğum yüklenmek istememiştim ama yükleneceğim..
Ne yaptın canım evde misin? Geçti mi ağrılar, sancılar?
Aynen öyle canım ama ben 45. Gün kan testi ile öğrendim hamileliğimi.. 2 hafta geç döllenme olmuş.. Adetime yakın tarihte hamile kalmışım.. Ben 7. Haftada anca keseyi gördüm yani..@
Canım ben bugün doktora normal doğum tarihi 21 haziranken artık ultrason çıktığında 27 yazıyor doğumun ona göre olmasi gerekmiyor mu dedim kesinlikle hayır dedi. Senin bebeğin biraz daha zayıf diye öyle çıkıyor dedi.ilk olcumler önemli yoksa tüm bebekler kilosunu doldursun diye 11 ay beklenmesi lazım her bebek 3500 4 kilo doğacak diye Bisey yok dedi
Öyle canım. Zaten Burda gördüğüme göre ilk doğum öyle hemen olan Bisey değil .ameliyat sonrası muayeneni ben yapmak isterim bayrama çıkacağım için yapamam dedi o çok önemli değil kim varsa o yapabilir.senin geç döllenme olmuşsa haklısın o zaman canım .Aynen öyle canım ama ben 45. Gün kan testi ile öğrendim hamileliğimi.. 2 hafta geç döllenme olmuş.. Adetime yakın tarihte hamile kalmışım.. Ben 7. Haftada anca keseyi gördüm yani..
Bu arada bencede kalsın bebeğin.. Sseninki beklemez demişte beklemese ne olacak sanki? İkinci sezaryen Vs olsa tamam da, ilk gebelik.. Beklemediği anda alır hemen sezaryene..
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın olsun Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunKızlar merak eden arkadaşlar olmuş tesekur ederim hepinize. 1 haziran öglen 13.33 te doğdu oğlum çok şükür
İğneyi değil coraspin 32.haftada bırakılıyor.Kan sulandırıcı iğneyi 32.hafta da kesiyorlar canım bırakmadın mı ?sen
Bnde oleyim gelip gidiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?