2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dondurulmusun yok muydu canım.sen bu bebisi büyüt sonra istersin güçlü kadınsın maşallah ,:) nasipse olur
Dondurulmuş kalmadı canım, 8 toplanmıştı 5 tane oluştu 3.güne gitti. İlkinde 2 transfer edildi negatif oldu. Diğerinde yine 2 transfer edildi. Keselerden biri küçüldü kayboldu. İnci bizimle kaldı çok şükür, 5. Çözülürken bozuldu

Bende de oluyor tarif ettigin gibi ve bende merak ediyorum.

Canim nasilsin? Bebisini almissindir kucagina. Guzel haberlerini bekliyoruz en kisa zamanda.

Kızlar bugün kontrolüm vardı . Bebeğim 2800 olmuş 200 gram daha almış ... bebeği haftaya da alabiliriz dedi bayram tatiline gideceği için ama ben daha çok kalsın dedim . Bebek beklemeyebilir diyor ama benim hiç sancım çıkmıyor nst de 20 çıkıyor beklemez mi sizce ? Bu arada U Umutt19 doktora gittim mi ?

@
Canım ben bugün doktora normal doğum tarihi 21 haziranken artık ultrason çıktığında 27 yazıyor doğumun ona göre olmasi gerekmiyor mu dedim kesinlikle hayır dedi. Senin bebeğin biraz daha zayıf diye öyle çıkıyor dedi.ilk olcumler önemli yoksa tüm bebekler kilosunu doldursun diye 11 ay beklenmesi lazım her bebek 3500 4 kilo doğacak diye Bisey yok dedi

Aynen öyle canım ama ben 45. Gün kan testi ile öğrendim hamileliğimi.. 2 hafta geç döllenme olmuş.. Adetime yakın tarihte hamile kalmışım.. Ben 7. Haftada anca keseyi gördüm yani..
Bu arada bencede kalsın bebeğin.. Sseninki beklemez demişte beklemese ne olacak sanki? İkinci sezaryen Vs olsa tamam da, ilk gebelik.. Beklemediği anda alır hemen sezaryene..

Öyle canım. Zaten Burda gördüğüme göre ilk doğum öyle hemen olan Bisey değil .ameliyat sonrası muayeneni ben yapmak isterim bayrama çıkacağım için yapamam dedi o çok önemli değil kim varsa o yapabilir.senin geç döllenme olmuşsa haklısın o zaman canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…