- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.101
Bende sizlerle aynıyım benimkini doktor 11 Haziran'da alalım dedi.Canım kaç haftalıksın kaçıncı hafta alacak beni bayramdan sonra 39 u doldurduğum gün alacak bende tereddüt ediyorum bekler mi beklemez mi diye
Kızım 38+2de doğdu. Sen şu an 37+2sin değil mi? Aramızda 2 gün var. Doğum şekli belli değilken dr nasıl gün veriyor? İlk doğum değil mi? Ben 8 Haziranda olursa 37+6 olacağım. 11 Haziranı zorlamak istiyorum ama bakalım bu bıdık bekleyecek mi? Ctesi olsun dedim bugün dra. Ctesi burayı görüyorsun dedi . Çok kalabalıkmış. Ne günlere kaldık. Eskiden bebek keyfi gelince gelirdi ve doğum olurdu. Şimdi doğurabilmek için drun gönlünü yapmaya çalışıyoruz.Canım kızın kaç +kaç ta doğmuştu ? Bu arada bebek iyice büyüdüğü için zor olmuştur boyunu ölçmek
Kan sulandırıcı kullanmayı bıraktığın için kiraz ye demiş demek ki. Et gerçekten de iyi kilo aldırıyor ama insana da gına geliyor. Hemen tıkanıyorsun. Şu son haftalarda da elimizden geleni yapacağız artık minik insanlar için.Ben dayanamadım doktora gittim. Kürtajı yapana tahmin ettiğim gibi gayet babacan bir tavırla karşıladı. Kilosunu daha düşük ölçtü ama varsın zayıf doğsun kilo aldırılır dedi. Coraspini bırakmama bağlı dolaşım sıkıntısı olabileceğini hergün bir iki avuç kiraz yememi söyledi. Et yiyecekmisim birde nefret ederim ama su an kasaptayım
Canım ben sezaryen olacağım . Ilk ama korkularım yüzünden böyle karar aldık buraya yazmıştım ailemdeki kadınlar çok zor doğum yapıyor zaten doktor da baktı doğumun zor olur senin dedi .peki kızın kanala inmiş miydi önceki kontrolünde benimki hala inmemis zatenKızım 38+2de doğdu. Sen şu an 37+2sin değil mi? Aramızda 2 gün var. Doğum şekli belli değilken dr nasıl gün veriyor? İlk doğum değil mi? Ben 8 Haziranda olursa 37+6 olacağım. 11 Haziranı zorlamak istiyorum ama bakalım bu bıdık bekleyecek mi? Ctesi olsun dedim bugün dra. Ctesi burayı görüyorsun dedi . Çok kalabalıkmış. Ne günlere kaldık. Eskiden bebek keyfi gelince gelirdi ve doğum olurdu. Şimdi doğurabilmek için drun gönlünü yapmaya çalışıyoruz.
Kan sulandırıcı kullanmayı bıraktığın için kiraz ye demiş demek ki. Et gerçekten de iyi kilo aldırıyor ama insana da gına geliyor. Hemen tıkanıyorsun. Şu son haftalarda da elimizden geleni yapacağız artık minik insanlar için.
Benimki 172 canım doktor hiç oyle bişey demediAy tosuncuk olmus desene :) masallahh canim omurlu olsun saglikla buyut. Darisi bizim basimiza. Peki boyun kac senin? Benim 156 cm. Doktorum dediki minyon oldugun icin bebegin 3 kiloyu gecmesini cok istemiyorum dedi.. dogum zor olur yirtik fazla olur vs.diye... Gerci boynuna dolanan kordon sebebiyle hic istemeye istemeye sezeryani dusunmeye basladim ama..
Canim hadi kurtuldun.zor olsada oldu bitti simdi bebisini buyutmekte sira gece kendi hastanene sancin siklastigi içinmi gittin. Bende dun den beri cekiyorum gidip gitmeme arasindayim da.
Evet canim 3 bucuk dedi 4 cikri. Sütüm sıkıntılı canım dün biraz geldi su gibi bugünde bazen geliyor su şeklinde.. yani tam anlamıyla bi süt gelmedi mama verdikCanım zorluymus senin için gerçekten sonu güzel olmuş çok şükür sütün geldi mi hemen ? Senin bebis biraz tombulmus maşallah o yüzden de zor olmuş olabilir. Sana ultrasonda 3500 demişti doktor daha çok çıkmış sanırım.darısı başımıza inşallah
Ohhh masalah canm bnm ne huzel kurtuldn :)Siraz bizde artikin
Hayırlı olsun :) kesi attılar mı canım? epidural aldın mı peki?
Aynen öyle geldi geçti ağrılar sancılar da :)Ohh maaşallah Paşa’ya sağlıkla büyüsün biraz zorlanmışsın ama gönlüne göre olmuş
Amazing_Queen hastanedemisin şuan? Ben 1 saate çıkış yapıcam hastanedeysen yanına uğratabilirim
Hayırlısı olsun canım güle güle büyüt bebeğini.Anali babali buyusun.sana da çok geçmiş olsun.Kızlar dün doğum yaptım sabahtan çok şükür oğlum 3230 ve 51 cm doğdu 220 gr verdi ilk gün spinal sezeryan oldum hemen sütüm geldi emzirme işinden çok tırsıyordum çok şükür her şey yolunda emzirebiliyorm normalde yarın çıkış yapmam gerekiyordu ama bh akşam erken çıkış talep ettim ve çıkış yapıcaz daha detaylı sonra yazıcam herkese sevgiler
Aynen öyle canım inşallah siz de sağlıkla kolayca kurtulun
Geçmiş olsun canim gözünüz aydın olsun Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunKızlar dün doğum yaptım sabahtan çok şükür oğlum 3230 ve 51 cm doğdu 220 gr verdi ilk gün spinal sezeryan oldum hemen sütüm geldi emzirme işinden çok tırsıyordum çok şükür her şey yolunda emzirebiliyorm normalde yarın çıkış yapmam gerekiyordu ama bh akşam erken çıkış talep ettim ve çıkış yapıcaz daha detaylı sonra yazıcam herkese sevgiler
Merhaba, güle güle büyütün bebeğinizi. Neden epidural vermediler?xra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Şuan çektiklerimi unuttum bile.. Çok güzel bir duyguymuş darısı size olsun
Genelde ilk dogumlarda hep böyle rahat huzurlu .bol sıvı tüket olur inşallahEvet canim 3 bucuk dedi 4 cikri. Sütüm sıkıntılı canım dün biraz geldi su gibi bugünde bazen geliyor su şeklinde.. yani tam anlamıyla bi süt gelmedi mama verdik
Allah bagislasin canim gozunuz aydin. Hayirli uzun omurlu olsun masallah :) agrin sizin oldu mu spinalden sonra? Nasil hissediyorsun kendini? Ne guzel hemen de gelmis sutun masallah, darisi basimiza.Kızlar dün doğum yaptım sabahtan çok şükür oğlum 3230 ve 51 cm doğdu 220 gr verdi ilk gün spinal sezeryan oldum hemen sütüm geldi emzirme işinden çok tırsıyordum çok şükür her şey yolunda emzirebiliyorm normalde yarın çıkış yapmam gerekiyordu ama bh akşam erken çıkış talep ettim ve çıkış yapıcaz daha detaylı sonra yazıcam herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?