2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım kaç haftalıksın kaçıncı hafta alacak beni bayramdan sonra 39 u doldurduğum gün alacak bende tereddüt ediyorum bekler mi beklemez mi diye
Bende sizlerle aynıyım benimkini doktor 11 Haziran'da alalım dedi.
Bayram sonrasına bırakırsak 39 olucak beklermi beklememiz mi riske girmek istemiyorum.kizimda aynı haftada alındı sıkıntısını çıktık çok sukur

Canım kızın kaç +kaç ta doğmuştu ? Bu arada bebek iyice büyüdüğü için zor olmuştur boyunu ölçmek
Kızım 38+2de doğdu. Sen şu an 37+2sin değil mi? Aramızda 2 gün var. Doğum şekli belli değilken dr nasıl gün veriyor? İlk doğum değil mi? Ben 8 Haziranda olursa 37+6 olacağım. 11 Haziranı zorlamak istiyorum ama bakalım bu bıdık bekleyecek mi? Ctesi olsun dedim bugün dra. Ctesi burayı görüyorsun dedi . Çok kalabalıkmış. Ne günlere kaldık. Eskiden bebek keyfi gelince gelirdi ve doğum olurdu. Şimdi doğurabilmek için drun gönlünü yapmaya çalışıyoruz.
Kan sulandırıcı kullanmayı bıraktığın için kiraz ye demiş demek ki. Et gerçekten de iyi kilo aldırıyor ama insana da gına geliyor. Hemen tıkanıyorsun. Şu son haftalarda da elimizden geleni yapacağız artık minik insanlar için.

Canım ben sezaryen olacağım . Ilk ama korkularım yüzünden böyle karar aldık buraya yazmıştım ailemdeki kadınlar çok zor doğum yapıyor zaten doktor da baktı doğumun zor olur senin dedi .peki kızın kanala inmiş miydi önceki kontrolünde benimki hala inmemis zaten

Benimki 172 canım doktor hiç oyle bişey demedi

Canim hadi kurtuldun.zor olsada oldu bitti simdi bebisini buyutmekte sira gece kendi hastanene sancin siklastigi içinmi gittin. Bende dun den beri cekiyorum gidip gitmeme arasindayim da.

Siklastigi için değil de nst 'ye baglasınlar diye tedirgin oldum nolur nolmaz diye

Evet canim 3 bucuk dedi 4 cikri. Sütüm sıkıntılı canım dün biraz geldi su gibi bugünde bazen geliyor su şeklinde.. yani tam anlamıyla bi süt gelmedi mama verdik

Hayırlı olsun :) kesi attılar mı canım? epidural aldın mı peki?

Yok canım en son 8 cm e ulaştığında epidural yok mu bu hastanede diye bas bas bağırıyorum halbu ki epidural istemiyordum. Ama doktor baktı zaten 8 cm olmuş ne epidurali hadi doğuma dedi.. :) kesi var evet ama kaç tane dikiş olduğunu sormadım sadece çok mu var dedimm. Doktor da 4 kilo bebeğe göre senin dikişler çok çok iyi dedi. Çok şükür

Hayırlısı olsun canım güle güle büyüt bebeğini.Anali babali buyusun.sana da çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canim gözünüz aydın olsun Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Merhaba, güle güle büyütün bebeğinizi. Neden epidural vermediler?

Allah bagislasin canim gozunuz aydin. Hayirli uzun omurlu olsun masallah :) agrin sizin oldu mu spinalden sonra? Nasil hissediyorsun kendini? Ne guzel hemen de gelmis sutun masallah, darisi basimiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…