2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım doğumun özelde mi olacak devlette mi ? Eğer ozeldeyse bekleme daha fazla devlette insan rahat edemiyor ama özelde zaten kendi odan oldgu için rahat edersin. Birde sıcak duş al derim eğil kalk squat pozisyonu yap . Bol bol evde yürü bakalım belki dakikaları daha da düşer. Ama ben senin yerinde olsam giderdim bekleyemezdim herhalde ya bence yeterince beklemişsin

Allah yardımcın olsun bu arada canı.m bir avazda kurtul inşallah.

Canım endişe ediyorsan bi nst gir istersen,açılma falan da bakarlar ,herşey yolundaysa açılman az ise evine dönersin istersen kalmazsın hastanede

Bende sicak bi dus aldim simdi ev dublex merdiven inip çıkıyorum sık sık ama comelmeye korkuyorum nedense alttan cikcak gibi zannediyorum

Canım kaç haftalıksın kaçıncı hafta alacak beni bayramdan sonra 39 u doldurduğum gün alacak bende tereddüt ediyorum bekler mi beklemez mi diye
Ben bugün 37+2 yim . Doktor 38i doldurduğum zaman almak istiyor 39.u doldurduğum zaman bayrama denk geliyor doktorum Burda değil riske atamam bayram dönüşü de 40in dolmasına iki üç gün kalıyor o yüzden bekleyemem .eğer bayramda bi yere gitmiyorsa senin doktorun sorun olmaz bence benimki iki gün öncesinden gidiyor bi hafta olmayacak

Kızlar ben doğum yaptım ,3500 Gr 52 cm oldu bebeğim. İkimizde iyiyiz. Spinal anestezi ile oldum. Hala bişey yemedim açım :) 2 saat oldu doğum yapalı

Gözünaydin canim :))))
Ne guzeldir minis minisss❤
Allah anali babali buyutsun..

Bas,boyun agrisindan sikayetci olanlar,kizlar emzirirken kafanizi cok gerip one egilmeye calismayin cok
O gerginlikte normalde hic olmadigi ama artik nerdeyse duz duramadiginiz icin agri yapar.Bi sure sonra bel agrilarida baslar hatta alt acarken,bebegin ustunu degistirirken surekli egilip kalmayin acele etmeyin rahatca oturun.Sonra buyuyor sorunlar Allah korusun.

Allah hepinize kolayliklar versin
Saglikla kavusun insallah❤

Ozelde canim ya ne bilim evde cekeyim orda hemen doguryim istedim ama gidicem bu gidişle.

Evet canım senin de gözün aydın. Bu sabah taburcu olduk 1 gece yattık çok şükür

xra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Şuan çektiklerimi unuttum bile.. Çok güzel bir duyguymuş darısı size olsun

Bende sicak bi dus aldim simdi ev dublex merdiven inip çıkıyorum sık sık ama comelmeye korkuyorum nedense alttan cikcak gibi zannediyorum
O his açılmanı artıracak canım çömelme,pilates topu üstüne oturma hareketleri açılmayı hızlandırır diye biliyorum .Allah yardımcın olsun bi avazda kurtulursun inşallah

Canım zorluymus senin için gerçekten sonu güzel olmuş çok şükür sütün geldi mi hemen ? Senin bebis biraz tombulmus maşallah o yüzden de zor olmuş olabilir. Sana ultrasonda 3500 demişti doktor daha çok çıkmış sanırım.darısı başımıza inşallah

Canim hadi kurtuldun.zor olsada oldu bitti simdi bebisini buyutmekte sira gece kendi hastanene sancin siklastigi içinmi gittin. Bende dun den beri cekiyorum gidip gitmeme arasindayim da.

Ay tosuncuk olmus desene :) masallahh canim omurlu olsun saglikla buyut. Darisi bizim basimiza. Peki boyun kac senin? Benim 156 cm. Doktorum dediki minyon oldugun icin bebegin 3 kiloyu gecmesini cok istemiyorum dedi.. dogum zor olur yirtik fazla olur vs.diye... Gerci boynuna dolanan kordon sebebiyle hic istemeye istemeye sezeryani dusunmeye basladim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…