- 11 Ağustos 2015
- 635
- 1.303
- 113
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.061
Bizde seni ve oğluşunu öpüyoruz canımKizlaaar oglusumla a❤s❤k yasamaktan gecmisi okuyamiyorum cok.dogum yapan tum arkadaslari tebrik ediyorum.Rabbim anali babali buyutsun ins.ömürlu olsunlar yavrularimiz hayirli evlat olsunlar ins.opuyorum bebisleri
Kizlar bu sanciyi ne kadar cekmek lazim ne zaman gitmeliyim dr.a bilmiyorum. 24 saattir 10 dk da bir sancim var. Psikolojikmi bilmiyorum sanki bebekte az hareket ediyor salliyorum gobegimi dokunuyorum felan da ozaman bi tepki veriyor o kadar. Beklemek ne kotuymus olsa bitse istiyor insan..
Kizlar bu sanciyi ne kadar cekmek lazim ne zaman gitmeliyim dr.a bilmiyorum. 24 saattir 10 dk da bir sancim var. Psikolojikmi bilmiyorum sanki bebekte az hareket ediyor salliyorum gobegimi dokunuyorum felan da ozaman bi tepki veriyor o kadar. Beklemek ne kotuymus olsa bitse istiyor insan..
Canım endişe ediyorsan bi nst gir istersen,açılma falan da bakarlar ,herşey yolundaysa açılman az ise evine dönersin istersen kalmazsın hastanedeKizlar bu sanciyi ne kadar cekmek lazim ne zaman gitmeliyim dr.a bilmiyorum. 24 saattir 10 dk da bir sancim var. Psikolojikmi bilmiyorum sanki bebekte az hareket ediyor salliyorum gobegimi dokunuyorum felan da ozaman bi tepki veriyor o kadar. Beklemek ne kotuymus olsa bitse istiyor insan..
Amazing_Queen canım bi de Beybisi123 ün dediği gibi çömelme hareketleri,yürüyüş duş vs açılma artırıcı rahatlatıcı şeyler yapmaya çalış inş süreci hızlandırır
Ben bugün 37+2 yim . Doktor 38i doldurduğum zaman almak istiyor 39.u doldurduğum zaman bayrama denk geliyor doktorum Burda değil riske atamam bayram dönüşü de 40in dolmasına iki üç gün kalıyor o yüzden bekleyemem .eğer bayramda bi yere gitmiyorsa senin doktorun sorun olmaz bence benimki iki gün öncesinden gidiyor bi hafta olmayacakCanım kaç haftalıksın kaçıncı hafta alacak beni bayramdan sonra 39 u doldurduğum gün alacak bende tereddüt ediyorum bekler mi beklemez mi diye
Kızlar ben doğum yaptım ,3500 Gr 52 cm oldu bebeğim. İkimizde iyiyiz. Spinal anestezi ile oldum. Hala bişey yemedim açım :) 2 saat oldu doğum yapalı
Canım endişe ediyorsan bi nst gir istersen,açılma falan da bakarlar ,herşey yolundaysa açılman az ise evine dönersin istersen kalmazsın hastanede
Canım doğumun özelde mi olacak devlette mi ? Eğer ozeldeyse bekleme daha fazla devlette insan rahat edemiyor ama özelde zaten kendi odan oldgu için rahat edersin. Birde sıcak duş al derim eğil kalk squat pozisyonu yap . Bol bol evde yürü bakalım belki dakikaları daha da düşer. Ama ben senin yerinde olsam giderdim bekleyemezdim herhalde ya bence yeterince beklemişsin
Canım bi git bence olmazsa geri gelirsin hareketleri az dedin ya gitmekte fayda varOzelde canim ya ne bilim evde cekeyim orda hemen doguryim istedim ama gidicem bu gidişle.
Evet canım senin de gözün aydın. Bu sabah taburcu olduk 1 gece yattık çok şükürBlackbluee1 hayırlı olsun canım, kavuşmuşsunuz oğlunuza.. Rabbim sağlık, sıhhat versin inşallah.. Dedim ben 1 haziranın 6. Bebeği diye.. Nasıl geçti doğumun? Genelde ilkte 12-14 saat sancı çekilir diyor ama maşallah hızlı oldu sanki.. Tabi birde sana sormak lazım.. Bizlere anlatsana, moral olsun..
Benimki hızlı oldu evet ama son 2 saat çok şiddetli çektim ve dogumum da zor geçti moral verecekgibi bişey değil:) o yüzden hiç anlatmadım kızlar.
@Myhsa canım gözün aydın.. Rabbim sağlık sıhhat versin ikinize de inşallah. Tosuncuk doğurmuşsun maşallah.. Bol bol sütün olsun.. Alıntı yapmıştım ama dün kendi derdimden yazamadım.. Ne zamana taburcu oluyorsunuz?
O his açılmanı artıracak canımBende sicak bi dus aldim simdi ev dublex merdiven inip çıkıyorum sık sık ama comelmeye korkuyorum nedense alttan cikcak gibi zannediyorum
Ya ben sivri sinek oldugunu sanmiyoru aslinda. Kapali kalan yerlerimde de var cunku. Yumurta ve domates yemeyi kesecegim, havalar isindi ya belkide dokunmuslardir.Valla sivrisinekler cikmis meydana benimde belimi bacagimi isirmislar kaşınıyor
Canım zorluymus senin için gerçekten sonu güzel olmuş çok şükür sütün geldi mi hemen ? Senin bebis biraz tombulmus maşallah o yüzden de zor olmuş olabilir. Sana ultrasonda 3500 demişti doktor daha çok çıkmış sanırım.darısı başımıza inşallahxra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Şuan çektiklerimi unuttum bile.. Çok güzel bir duyguymuş darısı size olsun
xra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Ay tosuncuk olmus desene :) masallahh canim omurlu olsun saglikla buyut. Darisi bizim basimiza. Peki boyun kac senin? Benim 156 cm. Doktorum dediki minyon oldugun icin bebegin 3 kiloyu gecmesini cok istemiyorum dedi.. dogum zor olur yirtik fazla olur vs.diye... Gerci boynuna dolanan kordon sebebiyle hic istemeye istemeye sezeryani dusunmeye basladim ama..xra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Evet canım. Öyle yapmak lazım. Eşim de tam kp köyünden kiraz toplamaya gidecekti. Az da olsa göz hakkı yerim artık :)Tamda kiraza düşkünlüğümün arttığı dönemde olmadı bueve almayalım bari görürsem yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?