- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.121
Belki de boyun falan uzun oldugu icindir canim. Ben minyonum, ufak tefek gordugu icin sanirim :/Benimki 172 canım doktor hiç oyle bişey demedi
Dr hiçbir şey söylememişti. Ebe de kanala girmiş demedi. Sanırım girmemişti. Bana çatım dar diye sezaryen önerdi dr. Öyle olmasaymış da kanala girmediği için sezaryen olacakmıştı demek. Bu sefer de hiç aşağıda hissetmiyorum. Salı günü pozisyonu dra soracağım. Hayırlısı olsun. Sezaryen olacaksa genelde son güne bekletmezler. Bayram öncesi olur senin de.Canım ben sezaryen olacağım . Ilk ama korkularım yüzünden böyle karar aldık buraya yazmıştım ailemdeki kadınlar çok zor doğum yapıyor zaten doktor da baktı doğumun zor olur senin dedi .peki kızın kanala inmiş miydi önceki kontrolünde benimki hala inmemis zaten
Hem ben istemiyordum en başta benim istediğim noktada da zaten 8 cm olmuştu dogum başlamıştı doğum haneye aldılar direkMerhaba, güle güle büyütün bebeğinizi. Neden epidural vermediler?
Gözünüz aydın,analı babalı büyüsün inşallah. Aynı zamanda da geçmiş olsun. Senin adına cok sevindim. Benim gibi suni alıp sezaryen olmadın. Ben normal doğumdan sonra sezaryen olunca, normalin değerini daha iyi anladım. İnşallah sende pişman olmamışsındır.bu arada 4 kilo bebeğide normal doğurmak herkesin isteyeceği ve cesaret edebileceği bişey değil. Bunun için ayrıca tebrik ederim seni. Haziran annelerinde 2. Normal doğum oldu heralde seninle birlikte...xra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Şuan çektiklerimi unuttum bile.. Çok güzel bir duyguymuş darısı size olsun
Ben 8 kilo almıştım toplamda.1 haftada hamilelik öncesi kiloma döndüm ama dikişlerin üstünde aşağı sarkan bir göbek hala duruyoDoğum yapan hanımlar çok merak ediyorum tartılabildiniz mi acaba ilk bir haftada kaç kilo gidiyor sanki bu göbek benle kalacak Muş gibi hissediyorum
Canım ne güzel vermişsin kesin korse kullan çok sarkmadanBen 8 kilo almıştım toplamda.1 haftada hamilelik öncesi kiloma döndüm ama dikişlerin üstünde aşağı sarkan bir göbek hala duruyosezaryen göbeği dedikleri bu mu oluyo acaba
Canım sezaryen daha mi zor ikisini de yaşayan biri olarak artı eksilerini yazar misinGözünüz aydın,analı babalı büyüsün inşallah. Aynı zamanda da geçmiş olsun. Senin adına cok sevindim. Benim gibi suni alıp sezaryen olmadın. Ben normal doğumdan sonra sezaryen olunca, normalin değerini daha iyi anladım. İnşallah sende pişman olmamışsındır.bu arada 4 kilo bebeğide normal doğurmak herkesin isteyeceği ve cesaret edebileceği bişey değil. Bunun için ayrıca tebrik ederim seni. Haziran annelerinde 2. Normal doğum oldu heralde seninle birlikte...
Doktor doğumda ben ıkınamayınca bu kadar şancı çektin bu saatten sonra ıkınamıyosun diye sezaryenemi alıyım falan dedi. Ondan sonra korkumdan 1 ıkındım 2 ıkındım. 3. 'ye cıktı. Herşeyi unuttum o an.Gözünüz aydın,analı babalı büyüsün inşallah. Aynı zamanda da geçmiş olsun. Senin adına cok sevindim. Benim gibi suni alıp sezaryen olmadın. Ben normal doğumdan sonra sezaryen olunca, normalin değerini daha iyi anladım. İnşallah sende pişman olmamışsındır.bu arada 4 kilo bebeğide normal doğurmak herkesin isteyeceği ve cesaret edebileceği bişey değil. Bunun için ayrıca tebrik ederim seni. Haziran annelerinde 2. Normal doğum oldu heralde seninle birlikte...
Maaşallah canım darısı bizim başımıza çok güzel geçirmişsin Paşa’ya da maaşallah çok merak ediyorum ultrasondaki haline benziyor mu son pozu çok tatlıydı rabbim nazarlardan saklasınKızlar 1 haziran günü sabah 8de yatisimi yaptık, saat 9 buçuğa kadar bekledim ameliyata girmek için, o sırada sancıların başladı, nstde 100e vuruyordu ve duzenliydi. Sanırım sezaryen olmasa normal yoldan gelmeyi deneyecekti minigim :) ve 9 buçukta geçtim ameliyathaneye, 3 yaşında kızım,eşim,annem,kv bizi beklediler odada. Anestezi uzmanı geldi,spinal mı istiyorsun dedi evet dedim. İğne hiç açılmadı yine,sonra bacaklar uyuşmaya başladı ve doktorum geldi. 9:45de 3500 Gr, 51 cm güzel oğlum ağlayarak bana bakıyordu. Mucize gibiydi,çok güzel bir andı . Onu giydirdiler hemen,ben izledim herşeyi, o sırada beni dikiyorlardi :) sonra kucağıma getirdiler, sustu hemen kuzum. Fazla tutmadan odaya çıkarmışlar. Kızım çok sevinmiş kardeşine. Bu arada sondayi uyustuktan sonra taktılar hiç hissetmedim, sonra ben çıktım odaya. Kızım beni merak etmiş ,beni görünce de ayrı sevindi :) Dün agrilarim vardı baya ama ağrı kesici yaptılar , geceye toparladım. Gazimi zor çıkardım sabaha kaldi. Ahh bı de oğlumu uyandırıp emzirmek çok zor oldu. 2-3 saate bir emzirmek için zorla uyandiriyoruz. Bugün evimize geldik, banyosunu yaptırdık rahatız şimdilik ikimiz de. Sondayi hemen cikarmadilar bu sefer o yüzden gecelik iyi oldu dolaşırken. Depenti bugün kullanabildim sondadan dolayı. Depenti çok rahat gerçekten. Başka ben bir pijama bir gecelik kullandım. Nescafe çok içtim, bel ağrım olmadı,baş ağrım da olmadı. Sonraaa aklıma başka bişey gelmiyor. İşte böyle :) İyiyiz yani, darısı da sizlere olsun kızlar
İnşallah bekler canım 2. Sezeryan olacak benim benim dr um bayramda da burada allahtanCanım doktor 38+0 de almak istiyor bende 38+4 istiyorum ne kadar kalsa o kadar kardır bayrama denk gelmese 39+0 i beklerdim bekle sende bence .bebis de bekler inşallah . Doktor bebek beklemeyebilir o kadar diyor bana
hayır canım ben Bursa da değilimBenimde sürekli bir yerimde oluyor.. Sivri evde göremesem de ben onlara bağlıyordum.. Ama alarjidende olabilir canım..
Canım bursada hayat hastanesine giden sen miydin?
Gözün aydın maaşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar dün doğum yaptım sabahtan çok şükür oğlum 3230 ve 51 cm doğdu 220 gr verdi ilk gün spinal sezeryan oldum hemen sütüm geldi emzirme işinden çok tırsıyordum çok şükür her şey yolunda emzirebiliyorm normalde yarın çıkış yapmam gerekiyordu ama bh akşam erken çıkış talep ettim ve çıkış yapıcaz daha detaylı sonra yazıcam herkese sevgiler
İnşallah bi an önce çıkar annesinin kucağına gelir kaç haftalık Doğum yaptınBende maalesef mecburi bir sezeryan oldum 2 gün önce daha bebeğimi kucagima bile alamadım kuvezde maalesef dualara ihtiyacımız var
veDoktor doğumda ben ıkınamayınca bu kadar şancı çektin bu saatten sonra ıkınamıyosun diye sezaryenemi alıyım falan dedi. Ondan sonra korkumdan 1 ıkındım 2 ıkındım. 3. 'ye cıktı. Herşeyi unuttum o an.
Aynen ben hiç öyle düşünmemiştim normal doğum yapan neredeyse hiç yok sen deyince söyle bir baktım da.. evet katılıyorum haziran annelerinde normal olup 4 kilo doğuran bi sensin adminliğin hakkını verdin benim kuzenim 12 saat sancı sonunda 4 küsür kesi ile doğurmuştu
Myhsa canım bu sonda dediginiz doktor bana doğum da taktı iki kere idrari boşalttı ben yapmadım ama kendi kendine boşalttı. Ondan mi bahsediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?