2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dr hiçbir şey söylememişti. Ebe de kanala girmiş demedi. Sanırım girmemişti. Bana çatım dar diye sezaryen önerdi dr. Öyle olmasaymış da kanala girmediği için sezaryen olacakmıştı demek. Bu sefer de hiç aşağıda hissetmiyorum. Salı günü pozisyonu dra soracağım. Hayırlısı olsun. Sezaryen olacaksa genelde son güne bekletmezler. Bayram öncesi olur senin de.

Gözünüz aydın,analı babalı büyüsün inşallah. Aynı zamanda da geçmiş olsun. Senin adına cok sevindim. Benim gibi suni alıp sezaryen olmadın. Ben normal doğumdan sonra sezaryen olunca, normalin değerini daha iyi anladım. İnşallah sende pişman olmamışsındır.bu arada 4 kilo bebeğide normal doğurmak herkesin isteyeceği ve cesaret edebileceği bişey değil. Bunun için ayrıca tebrik ederim seni. Haziran annelerinde 2. Normal doğum oldu heralde seninle birlikte...

Doğum yapan hanımlar çok merak ediyorum tartılabildiniz mi acaba ilk bir haftada kaç kilo gidiyor sanki bu göbek benle kalacak Muş gibi hissediyorum
Ben 8 kilo almıştım toplamda.1 haftada hamilelik öncesi kiloma döndüm ama dikişlerin üstünde aşağı sarkan bir göbek hala duruyo sezaryen göbeği dedikleri bu mu oluyo acaba

Canım sezaryen daha mi zor ikisini de yaşayan biri olarak artı eksilerini yazar misin

Blackbluee1 maşallah canım tosuncuga , Ne güzel gönlündeki olmuş , bebek doğduğu an ağrı sızı kalmıyor zaten bir tek dikişler hafif ağrıyor ve kaşınıyor ama 1 haftaya kadar düşer dikişler . Bebisi de bol bol memede tut canım emdikce artıyor da artıyor Allahın izniyle. Mamaya bile gerek yok midesi daha minnoş minnoş :) epidural ı de iyi ki istememissin ve doktorun yapmamış . Hem ilk dogumlarda gecikme yapabiliyor hem de ikinma hissini kaybediyorsun zaten zor olan sancı kısmını anlatmışsın sonrasına da gerek kalmıyor zaten epidurale . Darısı normal yapacak diğer arkadaşların ve benim başıma inşallah :))) tabiki Tüm annelerimizin başına , herkese hayırlı doğumla diliyorum ama normal olacaklara rahat rahat acilmalar diliyorum :)

Doktor doğumda ben ıkınamayınca bu kadar şancı çektin bu saatten sonra ıkınamıyosun diye sezaryenemi alıyım falan dedi. Ondan sonra korkumdan 1 ıkındım 2 ıkındım. 3. 'ye cıktı. Herşeyi unuttum o an.
Aynen ben hiç öyle düşünmemiştim normal doğum yapan neredeyse hiç yok sen deyince söyle bir baktım da..

Myhsa canım bu sonda dediginiz doktor bana doğum da taktı iki kere idrari boşalttı ben yapmadım ama kendi kendine boşalttı. Ondan mi bahsediyorsunuz

Maaşallah canım darısı bizim başımıza çok güzel geçirmişsin Paşa’ya da maaşallah çok merak ediyorum ultrasondaki haline benziyor mu son pozu çok tatlıydı rabbim nazarlardan saklasın

İ
Canım doktor 38+0 de almak istiyor bende 38+4 istiyorum ne kadar kalsa o kadar kardır bayrama denk gelmese 39+0 i beklerdim bekle sende bence .bebis de bekler inşallah . Doktor bebek beklemeyebilir o kadar diyor bana
İnşallah bekler canım 2. Sezeryan olacak benim benim dr um bayramda da burada allahtan

Gözün aydın maaşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

E
ve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…