- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.081
Şimdi geldik doktordan devlet daha fazla ölçüyor ilerde çıktı güzel şimdilik hata payları oluyor işteKızlar bugün kontrolüm vardı . Bebeğim 2800 olmuş 200 gram daha almış ... bebeği haftaya da alabiliriz dedi bayram tatiline gideceği için ama ben daha çok kalsın dedim . Bebek beklemeyebilir diyor ama benim hiç sancım çıkmıyor nst de 20 çıkıyor beklemez mi sizce ? Bu arada U Umutt19 doktora gittim mi ?
Merdiven inip çıkmasan olmaz mı? allah korusun aniden sancı gelir dengeni falan kaybedersinBende sicak bi dus aldim simdi ev dublex merdiven inip çıkıyorum sık sık ama comelmeye korkuyorum nedense alttan cikcak gibi zannediyorum
Canım kızın kaç +kaç ta doğmuştu ? Bu arada bebek iyice büyüdüğü için zor olmuştur boyunu ölçmekxra221 bebeğin bekleyip beklememesi tam muamma. Kızımda nişandan iki gün sonra suyum gelmişti aniden ve doğuma alındım. Oğlumda iki hafta önce nişan geldi ama hala bekliyorum çok şükür . Bu tontoşların işine akıl sır ermiyor. Hayırlısı neyse o olsun.
Canım çok erken değil benim bayram sonrası 39. Hafta doluyor bayramdan sonraki hafta alacak inşallahBen bugün 37+2 yim . Doktor 38i doldurduğum zaman almak istiyor 39.u doldurduğum zaman bayrama denk geliyor doktorum Burda değil riske atamam bayram dönüşü de 40in dolmasına iki üç gün kalıyor o yüzden bekleyemem .eğer bayramda bi yere gitmiyorsa senin doktorun sorun olmaz bence benimki iki gün öncesinden gidiyor bi hafta olmayacak
Merdiven inip çıkmasan olmaz mı? allah korusun aniden sancı gelir dengeni falan kaybedersin
Çok teşekkür ederim canım :) Darısı da sana olsun inşallah :)Gözünaydin canim :))))
Ne guzeldir minis minisss❤
Allah anali babali buyutsun..
Ohh maaşallah Paşa’ya sağlıkla büyüsün biraz zorlanmışsın ama gönlüne göre olmuşxra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Şuan çektiklerimi unuttum bile.. Çok güzel bir duyguymuş darısı size olsun
Kizlar bende hastaneye gidiyorum bir kontrol etsinler bakalim..
Canım doktor 38+0 de almak istiyor bende 38+4 istiyorum ne kadar kalsa o kadar kardır bayrama denk gelmese 39+0 i beklerdim bekle sende bence .bebis de bekler inşallah . Doktor bebek beklemeyebilir o kadar diyor banaCanım çok erken değil benim bayram sonrası 39. Hafta doluyor bayramdan sonraki hafta alacak inşallah
Amin inşallah güzel geçmiş çok şükür :) hikayeni yazdığın için çok teşekkürlerKızlar 1 haziran günü sabah 8de yatisimi yaptık, saat 9 buçuğa kadar bekledim ameliyata girmek için, o sırada sancıların başladı, nstde 100e vuruyordu ve duzenliydi. Sanırım sezaryen olmasa normal yoldan gelmeyi deneyecekti minigim :) ve 9 buçukta geçtim ameliyathaneye, 3 yaşında kızım,eşim,annem,kv bizi beklediler odada. Anestezi uzmanı geldi,spinal mı istiyorsun dedi evet dedim. İğne hiç açılmadı yine,sonra bacaklar uyuşmaya başladı ve doktorum geldi. 9:45de 3500 Gr, 51 cm güzel oğlum ağlayarak bana bakıyordu. Mucize gibiydi,çok güzel bir andı . Onu giydirdiler hemen,ben izledim herşeyi, o sırada beni dikiyorlardi :) sonra kucağıma getirdiler, sustu hemen kuzum. Fazla tutmadan odaya çıkarmışlar. Kızım çok sevinmiş kardeşine. Bu arada sondayi uyustuktan sonra taktılar hiç hissetmedim, sonra ben çıktım odaya. Kızım beni merak etmiş ,beni görünce de ayrı sevindi :) Dün agrilarim vardı baya ama ağrı kesici yaptılar , geceye toparladım. Gazimi zor çıkardım sabaha kaldi. Ahh bı de oğlumu uyandırıp emzirmek çok zor oldu. 2-3 saate bir emzirmek için zorla uyandiriyoruz. Bugün evimize geldik, banyosunu yaptırdık rahatız şimdilik ikimiz de. Sondayi hemen cikarmadilar bu sefer o yüzden gecelik iyi oldu dolaşırken. Depenti bugün kullanabildim sondadan dolayı. Depenti çok rahat gerçekten. Başka ben bir pijama bir gecelik kullandım. Nescafe çok içtim, bel ağrım olmadı,baş ağrım da olmadı. Sonraaa aklıma başka bişey gelmiyor. İşte böyle :) İyiyiz yani, darısı da sizlere olsun kızlar
Ben dayanamadım doktora gittim. Kürtajı yapana tahmin ettiğim gibi gayet babacan bir tavırla karşıladı. Kilosunu daha düşük ölçtü ama varsın zayıf doğsun kilo aldırılır dedi. Coraspini bırakmama bağlı dolaşım sıkıntısı olabileceğini hergün bir iki avuç kiraz yememi söyledi. Et yiyecekmisim birde nefret ederim ama su an kasaptayımEvet canım. Öyle yapmak lazım. Eşim de tam kp köyünden kiraz toplamaya gidecekti. Az da olsa göz hakkı yerim artık :)
Hayırlı olsun :) kesi attılar mı canım? epidural aldın mı peki?xra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Ohhh masalah canm bnm ne huzel kurtuldn :)Siraz bizde artikinxra221 kızlar 31 Mayıs sabahı uyandım belimde, karnında adet sancısı gibi agrilar vardi sonra kalktim ütü falan yaptım nevresim yıkadım. Akşam esimle iftara disari gittik hatta. O derece iyiydim. Gelirken devlet hastanesine uğrayıp bi nst çekineyim dedim. Uğradık doktor açıklığa baktı 3 cm yatışını yapıcaz dedi. Ben de eve geldim sahura kadar evde bekledim gece 3 te kendi hastaneme yatış yapıldı. 1 haziran sabahı suni sancı verilmeye başlandı ama açılmam 4 te kaldı ilerlemedi. Çok şiddetli sancı çektim. Sonra doktor suyumu açtı. Suyumu açtıktan sonra sancılar iyice şiddetlenip arttı. Doktor bakıyor 4 cm. Bakıyor 4cm. Olmuyor sonu sezaryen dedi. En son bi şans diye baktı ve şok olduk 8 buçuk dedi allahın mucizesi dedi. Direk dogunhaneye gittik ama ben ikinamadim zordu benim için. Ikındıgımı sanıyorum ama ıkınmıyormuşum. 33 dk dogumhanede ıkınma evresinden sonra 4 Kilo dogdu oğlum çok şükür şuan iyiyiz doktor kanamam normalden fazla olunca anestezi verip ameliyathanede içeriyi incelicekti kanama nerden geliyor damar falan mı çatladı diye. Yarayi kapatacaktı. Allah'a şükür o da geçti. Hala kanamam biraz fazla ama risk ortadan kalktı.
Benimde sürekli bir yerimde oluyor.. Sivri evde göremesem de ben onlara bağlıyordum.. Ama alarjidende olabilir canım..Kizlar 2-3 gun once bacagimin arkasinda kasinti olustu kasidikca kabariyor sivri sinek isirigi gibi. Sonra el bilegimde cikti, simdi de ayak bilegimde 7-8 tane yan yana. Cok kasiniyor ve kasidikca kabariyor. Boyle boyle her yerimde cikacak gibi duruyor. Neden olabilir ki?
Canım bursada hayat hastanesine giden sen miydin?Canım çok erken değil benim bayram sonrası 39. Hafta doluyor bayramdan sonraki hafta alacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?