2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bugün dr kontrolü vardı. Haftaya salı çarşamba için kesin gün verir dedim ama salı günü tekrar bakalım dedi. Büyük ihtimalle 8 Haziran Cuma doğum olacak. 37+6'da. 35+2'den bu yana geldiğimize inanamıyorum. Dr bile seninki dayanıklı çıktı dedi. Ben de 35+2de en fazla 1 hafta dayansa mucize olur demiştiniz diye lafımı soktum. Erkenden alacaktı meleğimi. İki kere ölçüm yapmaya çalışmasına rağmen kilosunu ölçemedi. Neden acaba?

Şimdi geldik doktordan devlet daha fazla ölçüyor ilerde çıktı güzel şimdilik hata payları oluyor işte

xra221 bebeğin bekleyip beklememesi tam muamma. Kızımda nişandan iki gün sonra suyum gelmişti aniden ve doğuma alındım. Oğlumda iki hafta önce nişan geldi ama hala bekliyorum çok şükür . Bu tontoşların işine akıl sır ermiyor. Hayırlısı neyse o olsun.

Canım kızın kaç +kaç ta doğmuştu ? Bu arada bebek iyice büyüdüğü için zor olmuştur boyunu ölçmek

Canım çok erken değil benim bayram sonrası 39. Hafta doluyor bayramdan sonraki hafta alacak inşallah

Ohh maaşallah Paşa’ya sağlıkla büyüsün biraz zorlanmışsın ama gönlüne göre olmuş

Kızlar 1 haziran günü sabah 8de yatisimi yaptık, saat 9 buçuğa kadar bekledim ameliyata girmek için, o sırada sancıların başladı, nstde 100e vuruyordu ve duzenliydi. Sanırım sezaryen olmasa normal yoldan gelmeyi deneyecekti minigim :) ve 9 buçukta geçtim ameliyathaneye, 3 yaşında kızım,eşim,annem,kv bizi beklediler odada. Anestezi uzmanı geldi,spinal mı istiyorsun dedi evet dedim. İğne hiç açılmadı yine,sonra bacaklar uyuşmaya başladı ve doktorum geldi. 9:45de 3500 Gr, 51 cm güzel oğlum ağlayarak bana bakıyordu. Mucize gibiydi,çok güzel bir andı . Onu giydirdiler hemen,ben izledim herşeyi, o sırada beni dikiyorlardi :) sonra kucağıma getirdiler, sustu hemen kuzum. Fazla tutmadan odaya çıkarmışlar. Kızım çok sevinmiş kardeşine. Bu arada sondayi uyustuktan sonra taktılar hiç hissetmedim, sonra ben çıktım odaya. Kızım beni merak etmiş ,beni görünce de ayrı sevindi :) Dün agrilarim vardı baya ama ağrı kesici yaptılar , geceye toparladım. Gazimi zor çıkardım sabaha kaldi. Ahh bı de oğlumu uyandırıp emzirmek çok zor oldu. 2-3 saate bir emzirmek için zorla uyandiriyoruz. Bugün evimize geldik, banyosunu yaptırdık rahatız şimdilik ikimiz de. Sondayi hemen cikarmadilar bu sefer o yüzden gecelik iyi oldu dolaşırken. Depenti bugün kullanabildim sondadan dolayı. Depenti çok rahat gerçekten. Başka ben bir pijama bir gecelik kullandım. Nescafe çok içtim, bel ağrım olmadı,baş ağrım da olmadı. Sonraaa aklıma başka bişey gelmiyor. İşte böyle :) İyiyiz yani, darısı da sizlere olsun kızlar

Canım çok erken değil benim bayram sonrası 39. Hafta doluyor bayramdan sonraki hafta alacak inşallah
Canım doktor 38+0 de almak istiyor bende 38+4 istiyorum ne kadar kalsa o kadar kardır bayrama denk gelmese 39+0 i beklerdim bekle sende bence .bebis de bekler inşallah . Doktor bebek beklemeyebilir o kadar diyor bana

Amin inşallah güzel geçmiş çok şükür :) hikayeni yazdığın için çok teşekkürler

Evet canım. Öyle yapmak lazım. Eşim de tam kp köyünden kiraz toplamaya gidecekti. Az da olsa göz hakkı yerim artık :)
Ben dayanamadım doktora gittim. Kürtajı yapana tahmin ettiğim gibi gayet babacan bir tavırla karşıladı. Kilosunu daha düşük ölçtü ama varsın zayıf doğsun kilo aldırılır dedi. Coraspini bırakmama bağlı dolaşım sıkıntısı olabileceğini hergün bir iki avuç kiraz yememi söyledi. Et yiyecekmisim birde nefret ederim ama su an kasaptayım

Hayırlı olsun :) kesi attılar mı canım? epidural aldın mı peki?

Ohhh masalah canm bnm ne huzel kurtuldn :)Siraz bizde artikin

Benimde sürekli bir yerimde oluyor.. Sivri evde göremesem de ben onlara bağlıyordum.. Ama alarjidende olabilir canım..

Canım bursada hayat hastanesine giden sen miydin?

Kızlar dün doğum yaptım sabahtan çok şükür oğlum 3230 ve 51 cm doğdu 220 gr verdi ilk gün spinal sezeryan oldum hemen sütüm geldi emzirme işinden çok tırsıyordum çok şükür her şey yolunda emzirebiliyorm normalde yarın çıkış yapmam gerekiyordu ama bh akşam erken çıkış talep ettim ve çıkış yapıcaz daha detaylı sonra yazıcam herkese sevgiler‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…