2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir ünlü pedagog şöyle diyordu bir konuşmasında;
İki çocuğunuz varsa biri gorm den onla yalnizk n ona seni çok seviyorum de
Diğeri yanına geldiğinde inada ayinisini de seni çok seviyorum de
Çünkü onlar ufak yaa bizim gibi beni seviyor annem.diye yüzleşme yapamayacağı için ikisid annem.beni çok seviyor diye özgüven duyacak diyor
Hep mutlu olup sıkıntı çıkmayacak diyor kıskançlık falan olmayacak:))

En çok kiskaclik 3 le 8 yaş arası oluyomus seninki herşeyi idrak edicek yaşta ne güzel sana yardimcida olur benimki daha kendi ana kuzusu offf ne yapicam hiç bilmiyorum

En çok kiskaclik 3 le 8 yaş arası oluyomus seninki herşeyi idrak edicek yaşta ne güzel sana yardimcida olur benimki daha kendi ana kuzusu offf ne yapicam hiç bilmiyorum
Aynen öyle benim yavrum anne kardeşime ne güzelmiş seyler almışsın diyor.aldihim şeyleri öpüyor
Dört gözle bekliyor
İnan su an bile bu fedakarlığı comertligi beni ona bin kat daha bağladı
Opmedigim sn yok ona dhada değer veriyorum ki Allah yukarda
Onu bir melek gibi seviyor ve sayıyoruz babasıyla çünkü bizi birgün uzmedi çok şükür.

Bende kendimden değil çevremden korkuyorum canım ya yoksa bende sakınmam öyle abisi sonuçta birlikte yaşayıp ogrenicez onunla ama bakalım neler yasiycaz ...bizde aldık hediyesini aynen sizin gibi düşünüyoruz kardeşin getirmiş diye vericez ...bide sen ilk doğuma giderken goturucek misin çocuğu bu konuda da kararsızım ben bi kendi çocuk doktorumuz sorucam ne yapayım diye kimisi götürüyor kimisi goturmuyormus çünkü

Öyle canım çok duskunuz anne ogul birbirimize arada benim bile aklima geliyor bebek aramıza girecek diyeki oğluşumu hiç düşünemiyorum...erkek annesi olmak zor hakikaten canım ama çok güzel..eşinden görmediğin herşeyi ondan görüyorsun evde sana sevgilim diye dolaşan biri var ben büyüyünce seninle evlenicem anne diyo oluyorum ona ...eyvah ogul aşkım depreşti yine Rabbim acısını yokluğunu göstermesin bana

Aman masallah canım

Kizlar bende yaptim doğumu saat 2 de .bebisle beraber yatiyoruz odamizda. Cok sanci çektim epidural aldim ama acilmam olmadi epiduralin etkisi gecti oyle acilmam oldu :) o saatten sonrada tekrar yapmadi dr epidural. Dogum da bebek cok yukarda oldugu icin asagi inmedigi icin yukardan elleriyle bastırdılar ozaman sancim artti biraz ama cikinca bebek hersey bitti. Dikisim var ama hicbisi hissetmedim. Allah herkese hayirli dogum nasip etsin.

canm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün insaAllah. <3

Umarım bende sag salim tez zamanda alırım kucağıma. Ne kadar kilo doğdu doğuma kacta girdin ciktin

Canım benim de doğumdan önce en çok düşündüğüm kızımın nasıl karşılayacağıydi. Ben doğuma götürdüm kızımı da, beni görmeden kardeşini görmüş ,çok sevinmiş. Eve geldikten sonra kucağına almak istedi ,ben de verdim ama benim gozetimimde. Bezini değiştirirken bezini kızıma getittiriyorum. Yani hiç dislamadim hep süreçte onu da dahil etmeye çalıştım. Şimdilik sorun yok umarım ilerde de olmaz

canm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün insaAllah. <3

Umarım bende sag salim tez zamanda alırım kucağıma. Ne kadar kilo doğdu doğuma kacta girdin ciktin

Sagol canim darisi bekleyen herkesin basina. Bebek 3450 felan dogdu. Valla 9cm acikliga kadar odamdaydim zaten hep sonra dogum haneye aldilar. Her sancida ikindirdilar toplamda 4 sancida felan dogurmusumdur dogum haneye aldiklarinda. Saat soyleyemem ama 3 dkda bir geliyordu galiba sancilar 15 dk felan surmustur. Benim bebek asagiya inmedi hep gogus kafesimin altindaydi ondan dolayi da uzun surmus olabilir.

Gözün aydın canım,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar. Oğlumu 1 Haziranda kucağıma aldım. Hamdolsun her şey çok güzel geçti. Cari darlığı sebebiyle sezeryana karar verilmişti. Cuma sabah tüm aile hastanedeydik ve bir sürü arkadaşım da gelmişti. Çok mutlu oldum. Odamızı süsledik, fotoğraf çekildik derken beni dogumhaneye çağırdılar. Ben çok pozitif girdim. Sadece oğlumu alıp çıkacağım diye düşündüm. Ameliyathaneye girdik doktorum ordaydı. Hemen iğne yapıldı. Çok cokk hafif bir acı gerçekten de damar yolu daha çok acıdı. Sonrasında yavaş yavaş uyuşmaya başladı bu ara da sonta takıldı hicbir şey hissetmedim. Ve eşim geldi yanıma oturdu. Allah herkese yasatsin. Derken 2 dk içinde oğlumuz geldi. Ben o ana kadar bebeği ne kadar dusunsemde onu ilk aldığımız ani hayal etsemde bunun tarifi yok. Verene hamdolsun. Eşim ağlamaya başladı onu görünce bende ağladım. Tabi oğlumuza ağlıyordu ve yanağıma koyar koymaz sustu. Resmen kocamı dogurdum ikizi kadar benziyor. Tek fark eşim sarı saçlı doğmuştu. Oğlumun simsiyah uzun saçları var. Bana benzeyen tek yönü 5 saat sonra ayağa kalktım hiç ağrı acı yaşamadım. Tek sıkıntım omuz ağrısı oldu. Sütüm de geldi. Doktor prolac damla önerdi onu kullanıyorum. Aklinizda olsun çok başarılı. Şimdi birbirimize alışıyoruz. Allah doğum bekleyen Haziran annelerine kolaylık nasip etsin. Pozitif olun. Hiç kötüyü düşünmeyin o zaman her şey gerçekten çok kolay oluyor

Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı: Bebek günde en az 10 kez hareket etmeli deniliyor. Peki bu sayı 10 farklı zamanda hareket etmeli anlamına mı geliyor ? Diyelim ki saat 2de 7 kez tekmeledi, saat 6da 3 kez hareket etti ve toplam 10 kez olduğu için yeterli mi? Yoksa 10 farklı zamanda mı tekmelemeli? Bizim bıdık bazen daha az hareket ediyor. Gerçi yeri çok dar diye pek endişelenmiyorum ama bazen de aklıma takılıyor.

Maşallah. Çok güzel gitmiş her şey. Allah yavrunuzu analı babalı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.Prolac nedir? Doğuma eşin de girmiş. Hangi hastanede doğum yaptın? Burada sadece Acıbadem'de eşleri alıyorlar maalesef. İlk doğumumda eşim yanımdaydı. Şimdi doğuma giremeyecek. Eşin yanında olması insana güç veriyor. Sütün de hemen gelmiş maşallah. Miniğin bol bol emsin inşallah.

Merhabalar arkadaşlar, öncelikle uzun oldu. Biz bugün sat’a göre 41+0 olduk, sat’a göre muhtemel doğum tarihi 27 mayıs, doktoruma göre 1 hazirandı. Benim rahim kasılmalarım çok uzun zamandır oluyor ben hatta doktora sorana kadar bebek toplanıyor sanıyordum, alt tarafım da batar gibi oluyor bi süredir ama sancı gibi ağrı yok. Zaten adet sancısı çeken biri de değildim, sancım olur da anlamazsam diye korkuyorum. 1 haziranda kontrolüm vardı, doktor alttan muayene etti, rahim ağzında yumuşama var ama daha doğum başlamamış birkaç gün daha bekleyelim dedi. Ben de normal doğum istediğim için bekliyorum. Doktoruma da çok güveniyorum, kendisi de normal doğum taraftarı, suni sancı bile vermek istemiyor, kendiliğinden başlarsa normal doğurma ihtimalin daha yüksek diyor. Ama bi yandan da miadı geçiyor diye endişeleniyorum. Yarına kadar bi şey olmazsa nasıl olacak bilmiyorum, bebeğim ve benim açımdan gerçekten gerekli olmadıkça sezaryen olmak da istemiyorum. Saçma belki ama doğumu tetikleyebilecek tavsiyeniz var mı acaba :)

Çok şükür canım yaklaşık iki gün ağrı çektin galiba.. Rabbim sağlık, sıhhat, hayırlı ömür versin yavruna..
Gece ikide doktorun var mıydı? Birde epidurali kaç cm lik açıklıkla yapıyorlar?

Ay sabah sabah resmen ağladım.. Yazarken yaşatmışsın canım.. Gözünüz aydın, Rabbim ayırmasın, sağlık, sıhhat versin inşallah..

Bence 10 ayrı zamandır..

Bol yürüyüş, hurma, çömelme hareketi.. Hayırlısı ile kavuşun inşallah.. 42+0 da dahi doğanlar duyduk :) yerini seviyor sizinkiler demek ki..

Bol yürüyüş, hurma, çömelme hareketi.. Hayırlısı ile kavuşun inşallah.. 42+0 da dahi doğanlar duyduk :) yerini seviyor sizinkiler demek ki..
Cevabınız için teşekkürler :) hurmaya bi hafta önce başladım ama geç kaldım sanırım :) 2 gündür falan da çömelip kalkıyorum, bugün de temizlik yapmayı düşünüyorum haftasını doldurmuş olunca herkes endişelenmeye başladı ben rahattım aslında, doktorum her şeye dikkat eden biri çünkü çok şükür. Normalde eşim rahattır o da pazartesi de olmazsa artık suni sancı mı alsan durmasan daha fazla demeye başladı. Benim tek endişem sancım olur da anlamazsam üzerine şu an, yoksa doktor bekle dediği sürece beklerim, normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bi de bi tanıdık sağolsun ben zaten doğmuyor doğmuyor diye çömelip kalkarken karnımı elledi ‘bu pazartesi de doğmaz çarşamba perşembeden önce beklemeyin karnı inmemiş” dedi iyice moralim bozuldu, sanki her doğum yapanın karnı inmek zorunda

Kizlaaar oglusumla a❤s❤k yasamaktan gecmisi okuyamiyorum cok.dogum yapan tum arkadaslari tebrik ediyorum.Rabbim anali babali buyutsun ins.ömürlu olsunlar yavrularimiz hayirli evlat olsunlar ins.opuyorum bebisleri
tebrik ederim allah uzun ömür versin inşallah bizler de zamanı gelince böyle msjlar atarız sizin başlığı okumak çok güzel okuyup okuyup duygulanıyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…