2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Masallah kizlar, gozunuz aydin darisi basimiza insallah. Allahim hayirli omurler versin, Haziran'a girmemizle dogumlar hizlandi masallah, guzel haberlerin devamini getirsin Rabbim.

canim sen 2014 mayis annelerindenmiydin.

Canım Rabbim inşllah nasip eder en kısa zamanda

Benim baştan beri karnım inik ama hâlâ tık yok.. Rabbim yazdı gelecekleri günleri.. Sen takılma canım boşver.. İnşallah gönlüne göre olur.. Bu arada merdivenden inip çıkmakta iyi geliyormuş ve perine masajı vardı normal doğum için, bir bak istersen..

Aa kuaför mü? o zaman başka.. Gideyim o zaman yaa.. Jimer 4 bin, iyi, temiz bir hastane, hemşireleri çokk ilgili, güleryüzlü, doktorum da öyle ama bebeğe kordon yakın gibi saçma bir cümle kurmasına sinirlendim baya.. Elinde kordonla doğuyor bebekler.. Kordona sarılıyorlar resmen anne karnında.. Sağol canım verdiğin bilgiler için.. Ben bir kez Naile hanıma randevu alacaktım, doluydu.. Ayşe hanıma almıştık.. O da iyiydi.. Son anda düştüğüm duruma bak..

hayat hastanesine ben gidiyorum canim.
Ay sonunda buldum seni sen kime gidiyordun canım? Sanki sende Naile hanıma gidiyordun.. Hastane nasıl, temiz mi, odaları gezebildin mi? Sağolsun beybisi de oraya başlamış.. O güzel dedi.. Bir randevu alsam diyorum..

canim ben hayat hastanesinde naile gokce akagunduze gidiyordum once dorukta basladik oraya gecince birakmadim.benim 3.gebeligim sorunsuz grctigi ve deneyimli oldugum icin ayda bir boy kilo icin gorustuk tahlillerimi zubeydede yaptirip ona gosteriyordum arada ilac yazar okadar .normal dogum yanlisi bir doktor.ben baska bi operasyon dahayaptiracagim icin ve dogumum bayrama denk geliyor doktor bayramda izinli ve evim hastaneye cok uzak refakatcilerim icin gun onemli tum bu sebeplerden sezeryan istedim .cok ikna etmeye calisti en sonunda pes etti.9 hazirana gun aldik.
hastane kalabalik dogum fiyati temmuza kadar 1800 ben emekli sandigina mensubum 1530 a geluyor normal sezeryan farkli fiyat yok.
dogumda bebgi giydiriyorlar fon cekimi odaya lohusa serbeti ikrami var.odalar kucuk ama temiz.

bir randevu alin tabii .doktirunuzla enine boyuna konusun bayrama denk geliyorsa calusiyorsa sorun.ben hem doktora hem disarda sektere sordum bayramda kmlerr icapci diye.asagida yatis taburcu bolumu var girin herseyi konusun

Ben 8 kilo almıştım toplamda.1 haftada hamilelik öncesi kiloma döndüm ama dikişlerin üstünde aşağı sarkan bir göbek hala duruyo sezaryen göbeği dedikleri bu mu oluyo acaba

Gobek vucut tipiyle alakali canim.
O kalan sezeryan gobegi degil :)
Ki sonradanda kalmiyor.
Ama tavsiyem korse gb sıkı olmasada serbest kalmayack sekilde giyin,daha rahat edersin,löp löp oluyor insanin ici.
Korse icinde 10 gun sonrasinda kontrolden sonra izin vermisti bnm doktorum.Zaten standsrt korse kadar dar kullanamamistim korkup ama :) Toparlanma surecinde yuksek bel giymekte vucut seklini topluyor yeniden.

Sağol canım verdiğin bilgiler için.. Bayramda kaç gün yokmuş canım, biliyor musun? Bayramda doğuma gelenleri kim doğurtacakmış, bir nöbetçi olmaz mı ki hastanelerde? Benimde sata göre 13 Haziran ama bir haftalık bir geç döllenme var 20-23 Haziran oluyor doğum.. Oraya geçince doktorsuz kalmakta var.. Ay ben hayırlıca doğursaydım, son anda strese soktular..

Teşekkürler canım, aminnn darısı size olsun inşallah . Şekersiz ,sütsüz sade Nescafe içtim hala da içiyorum

Cok icme canim miktar arttikca vucuttaki demirede zararli,uykunada,bebegede gecer huzursuzlugu.
Bol su ic.Ve emzirirken kafani cok öne egip enseni fazla gerdirmemeye dikkat et

Sagil canim darısı basina. Evde cektigim normal bir agriydi hastanede çektiğim tam dogum sancisi. Valla 1gune yakin çektim. Epidurali 5 yada 6cm dim galiba yaptilar. Ama etkisi gecti 8cm olana kadar. O arada ki sancida işime yaradi yani sadece. Dr.umla hastaneye giderken konustum sen git ebeler muayene edip bana hbr verecekler dedi. Acikligim 9cm olunca aradilar dr.u direk geldi dr.um sagolsun. O gelene kadar 10cm olmustu zaten direk doguma aldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…