- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.201
Kizlar bende yaptim doğumu saat 2 de .bebisle beraber yatiyoruz odamizda. Cok sanci çektim epidural aldim ama acilmam olmadi epiduralin etkisi gecti oyle acilmam oldu :) o saatten sonrada tekrar yapmadi dr epidural. Dogum da bebek cok yukarda oldugu icin asagi inmedigi icin yukardan elleriyle bastırdılar ozaman sancim artti biraz ama cikinca bebek hersey bitti. Dikisim var ama hicbisi hissetmedim. Allah herkese hayirli dogum nasip etsin.
Merhaba kızlar. Oğlumu 1 Haziranda kucağıma aldım. Hamdolsun her şey çok güzel geçti. Cari darlığı sebebiyle sezeryana karar verilmişti. Cuma sabah tüm aile hastanedeydik ve bir sürü arkadaşım da gelmişti. Çok mutlu oldum. Odamızı süsledik, fotoğraf çekildik derken beni dogumhaneye çağırdılar. Ben çok pozitif girdim. Sadece oğlumu alıp çıkacağım diye düşündüm. Ameliyathaneye girdik doktorum ordaydı. Hemen iğne yapıldı. Çok cokk hafif bir acı gerçekten de damar yolu daha çok acıdı. Sonrasında yavaş yavaş uyuşmaya başladı bu ara da sonta takıldı hicbir şey hissetmedim. Ve eşim geldi yanıma oturdu. Allah herkese yasatsin. Derken 2 dk içinde oğlumuz geldi. Ben o ana kadar bebeği ne kadar dusunsemde onu ilk aldığımız ani hayal etsemde bunun tarifi yok. Verene hamdolsun. Eşim ağlamaya başladı onu görünce bende ağladım. Tabi oğlumuza ağlıyorduve yanağıma koyar koymaz sustu. Resmen kocamı dogurdum ikizi kadar benziyor. Tek fark eşim sarı saçlı doğmuştu. Oğlumun simsiyah uzun saçları var. Bana benzeyen tek yönü 5 saat sonra ayağa kalktım hiç ağrı acı yaşamadım. Tek sıkıntım omuz ağrısı oldu. Sütüm de geldi. Doktor prolac damla önerdi onu kullanıyorum. Aklinizda olsun çok başarılı. Şimdi birbirimize alışıyoruz. Allah doğum bekleyen Haziran annelerine kolaylık nasip etsin. Pozitif olun. Hiç kötüyü düşünmeyin o zaman her şey gerçekten çok kolay oluyor
canim sen 2014 mayis annelerindenmiydin.Bas,boyun agrisindan sikayetci olanlar,kizlar emzirirken kafanizi cok gerip one egilmeye calismayin cok
O gerginlikte normalde hic olmadigi ama artik nerdeyse duz duramadiginiz icin agri yapar.Bi sure sonra bel agrilarida baslar hatta alt acarken,bebegin ustunu degistirirken surekli egilip kalmayin acele etmeyin rahatca oturun.Sonra buyuyor sorunlar Allah korusun.
Allah hepinize kolayliklar versin
Saglikla kavusun insallah❤
hayat hastanesine ben gidiyorum canim.Benimde sürekli bir yerimde oluyor.. Sivri evde göremesem de ben onlara bağlıyordum.. Ama alarjidende olabilir canım..
Canım bursada hayat hastanesine giden sen miydin?
Canım Rabbim inşllah nasip eder en kısa zamandaArkadaşlar hepiniz sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Belki beni hatırlayan olur, haziran annesi olacaktım. Ama 21+2 de oğlumu rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiştim. Yazmasam da arada okuyordum yazdıklarınızı. Hala toparlanamadım. Rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin yavrularınızın.
Benim baştan beri karnım inik ama hâlâ tık yok.. Rabbim yazdı gelecekleri günleri.. Sen takılma canım boşver.. İnşallah gönlüne göre olur.. Bu arada merdivenden inip çıkmakta iyi geliyormuş ve perine masajı vardı normal doğum için, bir bak istersen..Cevabınız için teşekkürler :) hurmaya bi hafta önce başladım ama geç kaldım sanırım :) 2 gündür falan da çömelip kalkıyorum, bugün de temizlik yapmayı düşünüyorum haftasını doldurmuş olunca herkes endişelenmeye başladı ben rahattım aslında, doktorum her şeye dikkat eden biri çünkü çok şükür. Normalde eşim rahattır o da pazartesi de olmazsa artık suni sancı mı alsan durmasan daha fazla demeye başladı. Benim tek endişem sancım olur da anlamazsam üzerine şu an, yoksa doktor bekle dediği sürece beklerim, normal doğum yapmayı çok istiyorum. Bi de bi tanıdık sağolsun ben zaten doğmuyor doğmuyor diye çömelip kalkarken karnımı elledi ‘bu pazartesi de doğmaz çarşamba perşembeden önce beklemeyin karnı inmemiş” dedi iyice moralim bozuldu, sanki her doğum yapanın karnı inmek zorunda
Aa kuaför mü?Canım ben Naile Gökçe Akagunduz hanıma gidiyorum. Normal doğum yandaşı biri ben kendi isteğimle sezeryan düşünüyorum dememe rağmen daha dur bakalım çatı muayeneni ol ondan sonra karar veririz dedi. Çok çok ilgili biri memnun kalacağına eminim. Ayrıca genç, dinamik . Kabul ederler sanırım doktorumla anlaşamadım dersen yardımcı olur diye düşünüyorum . Ama bütün tektiklerinini yanında götür giderken bende 7. Ayda bu doktora geçtim çünkü . Bana da çok yakın bu hastane. Biraz yoğun kalabalık ama her hastenede var o. Odaları vs çok güzel ben çok begendim. 1 temmuza kadar doğum 1800 TL icin de de anne ve bebek bakımı, 2 gün yatış, lohusa şerbeti, doğumdan sonra kuaför hizmeti makyaj ve fon yada masa yapıyormuşlar isteğe göre, daha bisiler var miydi aklıma gelmiyor he birde bebek doğar doğmaz hastane kendi çıkışını veriyor kıyafet olarak.
Ay sonunda buldum senihayat hastanesine ben gidiyorum canim.
canim ben hayat hastanesinde naile gokce akagunduze gidiyordum once dorukta basladik oraya gecince birakmadim.benim 3.gebeligim sorunsuz grctigi ve deneyimli oldugum icin ayda bir boy kilo icin gorustuk tahlillerimi zubeydede yaptirip ona gosteriyordum arada ilac yazar okadar .normal dogum yanlisi bir doktor.ben baska bi operasyon dahayaptiracagim icin ve dogumum bayrama denk geliyor doktor bayramda izinli ve evim hastaneye cok uzak refakatcilerim icin gun onemli tum bu sebeplerden sezeryan istedim .cok ikna etmeye calisti en sonunda pes etti.9 hazirana gun aldik.Teşekkür ederim canım, profil resmini benzettim belki dedim adını değiştirmiştir arkadaş :)
Süper, kime gidiyorsun canım? Memnun musun? Doğum imkanları nasıl? Bana doktor sezaryen dedi, şuandan itibaren güvenim kalmadı, hastane değiştireyim istiyorum, hayat bana yakın, bir kez bir bayana gittim, o zaman bebek fotosu verememişlerdi sistem yeni kuruluyormuş, birde hastane kalabalık diye vazgeçmiştim.. Şimdi tekrar gitsem mi diye düşünmeye başladım.. Alırlar mı onuda bilemiyorum tabi
bir randevu alin tabii .doktirunuzla enine boyuna konusun bayrama denk geliyorsa calusiyorsa sorun.ben hem doktora hem disarda sektere sordum bayramda kmlerr icapci diye.asagida yatis taburcu bolumu var girin herseyi konusunBenim baştan beri karnım inik ama hâlâ tık yok.. Rabbim yazdı gelecekleri günleri.. Sen takılma canım boşver.. İnşallah gönlüne göre olur.. Bu arada merdivenden inip çıkmakta iyi geliyormuş ve perine masajı vardı normal doğum için, bir bak istersen..
Aa kuaför mü?o zaman başka.. Gideyim o zaman yaa.. Jimer 4 bin, iyi, temiz bir hastane, hemşireleri çokk ilgili, güleryüzlü, doktorum da öyle ama bebeğe kordon yakın gibi saçma bir cümle kurmasına sinirlendim baya.. Elinde kordonla doğuyor bebekler.. Kordona sarılıyorlar resmen anne karnında.. Sağol canım verdiğin bilgiler için.. Ben bir kez Naile hanıma randevu alacaktım, doluydu.. Ayşe hanıma almıştık.. O da iyiydi.. Son anda düştüğüm duruma bak..
Ay sonunda buldum senisen kime gidiyordun canım? Sanki sende Naile hanıma gidiyordun.. Hastane nasıl, temiz mi, odaları gezebildin mi? Sağolsun beybisi de oraya başlamış.. O güzel dedi.. Bir randevu alsam diyorum..
Ben 8 kilo almıştım toplamda.1 haftada hamilelik öncesi kiloma döndüm ama dikişlerin üstünde aşağı sarkan bir göbek hala duruyosezaryen göbeği dedikleri bu mu oluyo acaba
Sağol canım verdiğin bilgiler için.. Bayramda kaç gün yokmuş canım, biliyor musun? Bayramda doğuma gelenleri kim doğurtacakmış, bir nöbetçi olmaz mı ki hastanelerde? Benimde sata göre 13 Haziran ama bir haftalık bir geç döllenme var 20-23 Haziran oluyor doğum.. Oraya geçince doktorsuz kalmakta var.. Ay ben hayırlıca doğursaydım, son anda strese soktular..canim ben hayat hastanesinde naile gokce akagunduze gidiyordum once dorukta basladik oraya gecince birakmadim.benim 3.gebeligim sorunsuz grctigi ve deneyimli oldugum icin ayda bir boy kilo icin gorustuk tahlillerimi zubeydede yaptirip ona gosteriyordum arada ilac yazar okadar .normal dogum yanlisi bir doktor.ben baska bi operasyon dahayaptiracagim icin ve dogumum bayrama denk geliyor doktor bayramda izinli ve evim hastaneye cok uzak refakatcilerim icin gun onemli tum bu sebeplerden sezeryan istedim .cok ikna etmeye calisti en sonunda pes etti.9 hazirana gun aldik.
hastane kalabalik dogum fiyati temmuza kadar 1800 ben emekli sandigina mensubum 1530 a geluyor normal sezeryan farkli fiyat yok.
dogumda bebgi giydiriyorlar fon cekimi odaya lohusa serbeti ikrami var.odalar kucuk ama temiz.
canim sen 2014 mayis annelerindenmiydin.
Çok teşekkür ederim canım :) Darısı da sana olsun inşallah :)
Teşekkürler canım, aminnn darısı size olsun inşallah . Şekersiz ,sütsüz sade Nescafe içtim hala da içiyorumDarısı bize iş canım hadi gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu. Neskafe ikisi bir arada mı hangisinden içtin peki
Teşekkürler canım, aminnn darısı size olsun inşallah . Şekersiz ,sütsüz sade Nescafe içtim hala da içiyorum
Teşekkürler canım, aminnn darısı size olsun inşallah . Şekersiz ,sütsüz sade Nescafe içtim hala da içiyorum
Çok şükür canım yaklaşık iki gün ağrı çektin galiba.. Rabbim sağlık, sıhhat, hayırlı ömür versin yavruna..
Gece ikide doktorun var mıydı? Birde epidurali kaç cm lik açıklıkla yapıyorlar?
Ay sabah sabah resmen ağladım.. Yazarken yaşatmışsın canım.. Gözünüz aydın, Rabbim ayırmasın, sağlık, sıhhat versin inşallah..
Bence 10 ayrı zamandır..
tebrik ederim allah uzun ömür versin inşallah bizler de zamanı gelince böyle msjlar atarız sizin başlığı okumak çok güzel okuyup okuyup duygulanıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?