2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Allah analı babalı büyütsün.Hayırlı olsun darısı bekleyenlere

Allah analı babalı büyütsün inşallah.Hayırlı olsunnnn

Ay benim durumuma cok benziyor, ama ben 5-6 ay adet olmadım hiç gitdiğimde 12 haftalık hamile cıkdim bebeğin ölcüsne göre ortada bi adet tarıhı yok, bende cok korkuyorum günüm geldi dediğimde, boyle birşey yaşamakdan.

Hayırlı olsun canım darısı basıma .. Benim sadece sırt ve göğüs Ağrı'm var henüz belde bişey yok. Senin Nasıl olmustu
Canım benimki sırtımın ve belimin ortasındaki yerde ağrı vardı sürekli ama geçmiyordu. Karnımda da adet olacakmışım gibi ağrı vardı oda surekliydi. Kasılma şancı falan hissetmiyordum. O şekilde gittim hastaneye 3 cm açıklık cıktı. Sonrası zaten suniyle ilerledi

Doğumu kolaylaştıran şeyler büyük adımlarla ayakları açarak yürüyüş yapmak plates topu üzerinde bacakları acarak zıplamak otururken bagdaş kurarak oturmak merdiven cıkmak bol hurma yemek çömelme hareketi yapmak bunlar tetikliyor Allah ın izniyle. İlk doğumum 42+0da oldu. Doktorum sezeryana almak için randevu verdi brn de onu daha fazla beklemeye ikna etmeye gidecektim ki gece suyum geldi. Bazen sancı bazen su gelebiliyor. Sancı geldiğinde emin ol anlarsın o acının anlaşılmama şansı yok :) kolay doğumlar dilerim herkese.

Arkadaşlar hepiniz sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Belki beni hatırlayan olur, haziran annesi olacaktım. Ama 21+2 de oğlumu rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmiştim. Yazmasam da arada okuyordum yazdıklarınızı. Hala toparlanamadım. Rabbim hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin yavrularınızın.

Canım ben Naile Gökçe Akagunduz hanıma gidiyorum. Normal doğum yandaşı biri ben kendi isteğimle sezeryan düşünüyorum dememe rağmen daha dur bakalım çatı muayeneni ol ondan sonra karar veririz dedi. Çok çok ilgili biri memnun kalacağına eminim. Ayrıca genç, dinamik . Kabul ederler sanırım doktorumla anlaşamadım dersen yardımcı olur diye düşünüyorum . Ama bütün tektiklerinini yanında götür giderken bende 7. Ayda bu doktora geçtim çünkü . Bana da çok yakın bu hastane. Biraz yoğun kalabalık ama her hastenede var o. Odaları vs çok güzel ben çok begendim. 1 temmuza kadar doğum 1800 TL icin de de anne ve bebek bakımı, 2 gün yatış, lohusa şerbeti, doğumdan sonra kuaför hizmeti makyaj ve fon yada masa yapıyormuşlar isteğe göre, daha bisiler var miydi aklıma gelmiyor he birde bebek doğar doğmaz hastane kendi çıkışını veriyor kıyafet olarak.

Annem hamile kardeşime hamile iken doğumuna yakın bana da şemsiye almışlardı pembe :)demişlerdi ki kardeşin sana hediye yolladi o an sevinmiştim tabi de doğunca kıskançlık ister istemez oluyor. Sonra alıştık bende 4 yaşına yeni girmiştim kardeşim doğduğun da :)

Yaa aklım hep denseydi gece 12 ye kadar bekledim ama sonra uyumuşum. :)

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah :)

Darısı başımıza olsun :)

Gözün aydın olsun

Gözün aydın olsun canım seninde :)sağlıkla büyüsün inşallah :)

Darısı bize iş canım hadi gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu. Neskafe ikisi bir arada mı hangisinden içtin peki

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inş

Canım damla ne ise yarıyor ? Doğumdan sonra mi kullanılıyor

Benim oğlumda 4 yaşında. 11 gün oldu kardesi doğalı. Resmen kök söktürüyo bize. İnanılmaz derecede kıskanıyo ve sürekli kardesine zarar vermeye çalışıyo. Tırmalamak tekmelemek hepsi var. Bebek doğduğundan beri yatak odasından cıkamadı. Hapis hayatı yaşıyo. Oğluma bisiklet alıp kardeşin getirdi dedik ama umrunda bile olmadı malesef. Benim gördüğüm kadarıyla ablalar daha az kıskanıyo ve kabulleniyo. Erkek cocukları daha kıskanç. Cevremde böyle gözlemledim. Annem yanımdaydı gitti. Eşimde Pazartesi iş başı yapacak. Ben oğullarımla baş başa kalıcam. Cok korkuyorum

Benim oğlum da beni hiç paylaşmaz bebeğe ZaRar vermeye çalışır ve ben ani tepki verirsem psikolojisi etkilenir diye korkuyorum inşallah ağır atlatmayız

Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın olsun Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Çok sevindim cnm sizin adınıza bizdede olmaz inşallah çok endişeliyim cunku

Geçmiş olsun canim gözünüz aydın olsun Rabbim anneli babalı büyütsün ömrü uzun olsun

Kizlar dun aksam doktorumun yanindaydim, pazartesi kontrol vardi ama pazartesi yerinde olmayacagi icin dün cagirdi. Ultrasonla baktik bebek makat gelis, popo asagida. Sana sezeryan gorunuyor gibi dedi.. benden daha cok uzuldu diyebilirim :) gun verdi, 18 haziran icin. Daha oncesine vermek istemiyorum cunku %1 ihtimalde olsa belki doner beklicez dedi, belki daha once de gelmek ister dedi.. Esim 18 haziran olmasina ekstra sevindi cunku kendisinin dogum gunu :) Herseyin hayirlisi bakalim o tarihe kadar neler gelisecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…