2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok icme canim miktar arttikca vucuttaki demirede zararli,uykunada,bebegede gecer huzursuzlugu.
Bol su ic.Ve emzirirken kafani cok öne egip enseni fazla gerdirmemeye dikkat et
Aslında haklısın canım, faydası olduğunu görünce abartmamak lazım :) Tavsiyeler çok önemli, ben dependi tavsiye üzerine aldım. Şimdi Allah razı olsun diyorum :)

Kızlar doğum yapalı 48 saat oldu. Sütüm yok hala gelmedi. 1. 2 damla şeffaf şu şeklinde geliyor çok sıkarsam falan o da. Mama veriyorum şimdilik emziriyorum da ama boş boş emiyor. Napcam bilmiyorum;( gelir gelir diyorum 2 gün oldu hala yok

bayram boyunca yok gikce hanim diger dojtorlar donusumlu ordalar.tam bilgiyi danismadan al muhakkak.

Sicak su ile goguslerini yika cnm vd bol bol emzir emzirdikce gelir sutun.Ilk iki gun gelmemesi normal

Anca canim.benimde elektrikli pompa ile geldi saga sağa.sabret gelicek.ama sagsan iyi olur aslinda s3nde

Canim tam da o sutun iste.
Acik renk farkli fln gelir.Zamanla oturur.
Duşa girmediysen gir mutlaka.
Mamayi vermeden once emzir bide 2 gogsude.
Bide yok gelmedi diye dusunme,dusundukce beyin alisir.
Bebek uyudukca firsatin oldukca sende uyu

bende 2014 mayis annesiydim.beraber gecirduk sureci.emzirme ile ilgili engin bilgilerinden cok yararlandik.tekrar burda gordugume sevindim seni.saglikla kucagina al ins.bebisini.

Alah razi olsun herkesten guzel seyler ogrendik,yararlarida oldu cok.
Hala gorustuklerimiz var :)
Sagol canim insallah sende saglikla kucakla❤

Dusa 2 kere girdim canım sıcak suyla masaj yaparak yıkadım. Daha sonra havluyu ütüyle ısıtıp sardım göğsüme. Çok zor geliyor o 1. 2 damla çok faydalıymış ama çocuk zor çıkarıyor zaten doymuyor da

MasaAllah canm sag salim kavuşmuşsun önemli olan da bu Allahım hayırlı güzel omurlar versin inşaAllah evlatlarımıza..

Sütün gelse de gelmese de emzir canım ,emzirdikce sütün miktarı artar. İlk günler küçük midesi çok az sütle bile doyar. Sütüm yok diye olumsuz düşünme, süt biraz da psikolojik :)

Bende 1 haziran cuma günü doğum yaptım bende emzirme sorunu yaşıyorum şekerli su verdik kaşıkla aç olduğunu biliyorum ama emzireniyorum ucunu tutturamıyorum tutuyor ağzıyla itiyor şekerli suyu göğsüme döküp ordan memeden geliyor gibi kabdırmaya çalışıyorum alıyor ucunu tutuyor pompalıyorum göğsümü elimle ama almıyor yine de bugün mama vermeye başladık kaşıkla 3435grm 38haftada Doğum yaptım ama bebeğimin o kiloda kaldığını sanmıyorum

Canım hayırlı olsun, gözünüz aydın. Artık bol bol bebisle vakit geçirme zamanı :) bol sütlü günler dilerim :))
canım arkadaşlarda yazmış , pompan manual de olsa bol bol çek ve emzir , gerekirse bebeğin hep memede kalsın. Birde bir büyük bardak su ve içine 5 tane kuru incir yıka ve ortadan keserek kaynat , Sonra suyunu iç canım iyi geliyor süt yapıyor ve hazır meyve suyu da al iyi bir marka ve elini altında dursun bol bol iç canım.

Cok sık alma canim dus.
Bebek kokunu,terini sever
Mamaya devam etsende acken emzir oncelikle.O zaman cektigi farklidir.
Bide sen gormesende bebek cekince sut cikar aslinda.Doymadigini nerden anliyorsun?
Eger sık uyanmasi,sık emzirmektense kastin doysada aynisi olacak.Anne sutu cabuk hazmedilir.Ve bebek emerken cok cabuk yoruldugu icin zaten uyuyakalir mesela.
1 saat araliksiz cenesiyle,yanagiyla,ayagiyla oynayarak emzirdigimi bilirim.
Ilk zamanlar zaten yatim saati buluyor en kisasi
Hic acele etme olur mu❤
Simdi birden gelirse siskinlik olmasin diye kür fln tarif etmedim ama istersen yazarim.
Mesela bana Humana'dan cok Hipp'in cayida daha iyi gelmisti.

Canim sekerli su verme cunku kan sekerinin birden yukselip düşüşünde daha cok aclik ve uyku hali olabilir bebekte.
Kahverengi kismi tamamen agzina aldir ve acken dene mutlaka.Sekerli su tadindan ya da mamadan sonra degil
Bebegin emmesi dil hareketi cok farklidir onlar sutu cikarirlar,memeyi uyarirlar aklinda olsun.
Kilosuna gelince dogumdan 10.gun bebek dogum kilosunda olmalidir.Oncesinde kilo vermesi normal.Aylik kontrolunde de aldigi kiloyu net gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…