- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.241
Canım banyo göğüs kanallarını açıyor yapmışsındır mutlaka ama işe yaramadıysa sıcak havlu kompres falan yap göğsüne,masaj yap ayrıca.bol sıvı,hırma,humana,rezene komposto hepsini yap.bebek emmesinden sonra pompa ile de sağ, bi de uyku çok önemli bebeğin uyuyunca senin de uyuman için ortamın olsun.yanındakiler yardım iste evle ilgili konularda, gelir inş.yine de gelmezse galactago diye bişey varmış denemedim ama duymuştum onu denersin.inşallah bol bol sütün olsunKızlar doğum yapalı 48 saat oldu. Sütüm yok hala gelmedi. 1. 2 damla şeffaf şu şeklinde geliyor çok sıkarsam falan o da. Mama veriyorum şimdilik emziriyorum da ama boş boş emiyor. Napcam bilmiyorum;( gelir gelir diyorum 2 gün oldu hala yok
Geçmişi okuyunca gördüm arkadaşlar aynı şeyleri yazmış hayırlısı ile tez gelsin sütün inşallah canımDusa 2 kere girdim canım sıcak suyla masaj yaparak yıkadım. Daha sonra havluyu ütüyle ısıtıp sardım göğsüme. Çok zor geliyor o 1. 2 damla çok faydalıymış ama çocuk zor çıkarıyor zaten doymuyor da
Cnm geçmiş olsun.yası uzun olsun.bende sezeryan oldum.elhamdülillah geldi sütüm ama ben uyanmadan 1 kez mama vermişler başka verdirmedim.sadece su olmasına ragmen bol bol emzir elinden geldiği kader mama verme kesilmesin sütünInşallah gelecek kızlar göğüslerimin ucu çok açıyor bebek tutunca. Emzirdikten sonra bakıyorum uçları ıslak oluyor hafiften.. Ama süt mü bebek ağzıyla mı ıslatıyor bilmiyorum. Geldigimden beri komposto içiyorum. Incir kaynatıyorum tarçınla birlikte. Bugün de tahin helvası aldım. Onu deniycem. Hepsini de yapmaya çalışıyorum kızlar bebeğim çok istekli maşallah tutuyor da çekiyor da. Dua edin bizim icn
Cnm benim ilk bebiste 5 gün gelmemişti mama vermiştik çok sıkma canını gelir mutlaka stres yaparsan geçilebilir bide uyku çok önemli ne kadar çok uyuyup dinlenirsen sutun o kadar çabuk gelir humana stell tea iç gunde 3 bardak o bende süt yapmıştıKızlar doğum yapalı 48 saat oldu. Sütüm yok hala gelmedi. 1. 2 damla şeffaf şu şeklinde geliyor çok sıkarsam falan o da. Mama veriyorum şimdilik emziriyorum da ama boş boş emiyor. Napcam bilmiyorum;( gelir gelir diyorum 2 gün oldu hala yok
Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun ...ama şekerli suyu niye verdiğinizi anlayamadım ben aç olduğu içinmı? şekerli şu biraz tahilkeli geldi bana mama daha iyi.. bazı bebekler malesef memeyi almayı reddediyor işiniz zor Allah yardimcin olsun canimBende 1 haziran cuma günü doğum yaptım bende emzirme sorunu yaşıyorum şekerli su verdik kaşıkla aç olduğunu biliyorum ama emzireniyorum ucunu tutturamıyorum tutuyor ağzıyla itiyor şekerli suyu göğsüme döküp ordan memeden geliyor gibi kabdırmaya çalışıyorum alıyor ucunu tutuyor pompalıyorum göğsümü elimle ama almıyor yine de bugün mama vermeye başladık kaşıkla 3435grm 38haftada Doğum yaptım ama bebeğimin o kiloda kaldığını sanmıyorum
Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsunSa kızlar bende Doğum yaptım.ablamız işe aynı gün doğdu 01.06.2012 büyük kızım 01.06.2018 Zeynep sare miz doğdu.
Diğer 2 Doğumum normal doğumdu.bunda bebek hazneye oturmuştu 10 gündür baya sancım vardı ama kordon boynuna vucuduna dolandığını için hazneden yukarıya çekti .kalp atışları bozuldu. Bende hiç açılma ve yumuşama olmadığı ıçın 13:20 de sezeryana alındım hemen.cuma saati kızım dünyaya geldi elhamdulillah.ikimizde iyiyiz şükürler olsun 3:550 53 cm Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inş .evlstlsrımızda sınamasın
Allah razı olsun cnmGeçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun
Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı olsun. 1 Haziran'da epey doğum oldu :)Sa kızlar bende Doğum yaptım.ablamız işe aynı gün doğdu 01.06.2012 büyük kızım 01.06.2018 Zeynep sare miz doğdu.
Diğer 2 Doğumum normal doğumdu.bunda bebek hazneye oturmuştu 10 gündür baya sancım vardı ama kordon boynuna vucuduna dolandığını için hazneden yukarıya çekti .kalp atışları bozuldu. Bende hiç açılma ve yumuşama olmadığı ıçın 13:20 de sezeryana alındım hemen.cuma saati kızım dünyaya geldi elhamdulillah.ikimizde iyiyiz şükürler olsun 3:550 53 cm Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inş .evlstlsrımızda sınamasın
Benimde 4 gün gelmedi süt çayı iyi geliyor Bird e sıcak su tanzikli duşta bol su meyve suyu yeşil soğan bulgur meyve et yemekte iyi olur ıstahim hiç yok zorla yiyorum hergun hastanedeyim rmzirmeye alıyorlar doya doya kokluyorum yawrumu inanın ağrılar içindeyim halla ama koşarak gidiyorum bebeğime biran önce çıksa evine gelse rabbim yardım etsinCnm benim ilk bebiste 5 gün gelmemişti mama vermiştik çok sıkma canını gelir mutlaka stres yaparsan geçilebilir bide uyku çok önemli ne kadar çok uyuyup dinlenirsen sutun o kadar çabuk gelir humana stell tea iç gunde 3 bardak o bende süt yapmıştı
Inşallah gelecek kızlar göğüslerimin ucu çok açıyor bebek tutunca. Emzirdikten sonra bakıyorum uçları ıslak oluyor hafiften.. Ama süt mü bebek ağzıyla mı ıslatıyor bilmiyorum. Geldigimden beri komposto içiyorum. Incir kaynatıyorum tarçınla birlikte. Bugün de tahin helvası aldım. Onu deniycem. Hepsini de yapmaya çalışıyorum kızlar bebeğim çok istekli maşallah tutuyor da çekiyor da. Dua edin bizim icn
Canim humana süt artiran cay da kullan cok faydasi oldugunu biliyorum arkadaslarimdan. Gun icinde bol bol su iç. Isirgan otu bulabilirsen kaynatip iç o da guzel sut yapiyor. Bulgur ve mercimekte ayn sekilde ama yemegin icine piserken kimyon katarsan gazını alır. Aklima gelenler bunlar. Bol bol emzir bebisini canim bol sutun olsun.Inşallah gelecek kızlar göğüslerimin ucu çok açıyor bebek tutunca. Emzirdikten sonra bakıyorum uçları ıslak oluyor hafiften.. Ama süt mü bebek ağzıyla mı ıslatıyor bilmiyorum. Geldigimden beri komposto içiyorum. Incir kaynatıyorum tarçınla birlikte. Bugün de tahin helvası aldım. Onu deniycem. Hepsini de yapmaya çalışıyorum kızlar bebeğim çok istekli maşallah tutuyor da çekiyor da. Dua edin bizim icn
Çok şükür atlattık canım yaa. Geldi mi geliyor mu, bu sancı doğum sancısı mı, süresi nasıl tutulacak derken bitti.. Bundan sonrasında bol koklaşmalar, bol süt, güzel vakitleriniz olsun inşallah..Sagil canim darısı basina. Evde cektigim normal bir agriydi hastanede çektiğim tam dogum sancisi. Valla 1gune yakin çektim. Epidurali 5 yada 6cm dim galiba yaptilar. Ama etkisi gecti 8cm olana kadar. O arada ki sancida işime yaradi yani sadece. Dr.umla hastaneye giderken konustum sen git ebeler muayene edip bana hbr verecekler dedi. Acikligim 9cm olunca aradilar dr.u direk geldi dr.um sagolsun. O gelene kadar 10cm olmustu zaten direk doguma aldi.
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. Bende iyi olursam salı, olmazsam perşembe gününe randevu alayım bi.. Hayırlısı artık..bayram boyunca yok gikce hanim diger dojtorlar donusumlu ordalar.tam bilgiyi danismadan al muhakkak.
Gözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. 1 haziranın 7. Bebeği.. Yalnız şekerli su vermemelisin, internetten bir araştır ya da sağlık ocağındaki hemşirene bir sor istersen.. Doktor kızabilir bile.. Mutlaka bir büyük demiştir bunu ama uygulama sen :)Bende 1 haziran cuma günü doğum yaptım bende emzirme sorunu yaşıyorum şekerli su verdik kaşıkla aç olduğunu biliyorum ama emzireniyorum ucunu tutturamıyorum tutuyor ağzıyla itiyor şekerli suyu göğsüme döküp ordan memeden geliyor gibi kabdırmaya çalışıyorum alıyor ucunu tutuyor pompalıyorum göğsümü elimle ama almıyor yine de bugün mama vermeye başladık kaşıkla 3435grm 38haftada Doğum yaptım ama bebeğimin o kiloda kaldığını sanmıyorum
Amin insallah.. Rabbim hayırlı ömürler versin evlatlarına, size bağışlasın inşallah.. 1 haziranın 8. Bebeği.. Maşallah bir Haziran da baya bir doğum oldu..Sa kızlar bende Doğum yaptım.ablamız işe aynı gün doğdu 01.06.2012 büyük kızım 01.06.2018 Zeynep sare miz doğdu.
Hakikaten bildiklerimizin içerisinde birtek o yazmadı.. Kısa zamanda yazar inşallahKizlarfnd_50 'den haber alan var mi? En son cuma gunu doguma girecekti.
Canım boşversene yaa.. Şu insanları bu kadar takmamak lazım.. Ver cevabını geç.. Hayırlısı ile az kalmış yavruna kavuşmana.. Cidden bazı arkadaşlar çok daha zor yaşadılar bu süreci.. Sende onlardan birisin.. Ona göre mükafatınız olur inşallah.. Yarın son gününüz, karnındaki son anları, sen bunlara odaklan canım..Doğum yapan ödem den elleri ayaklari şişen arkadaşlarim. Odemleriniz gecti mi benim ayaklarim bileklerim çok sis 5 haziran salı günü dogumun az kaldi artik diyom . Geçen var mi ne kadar sürede geçti.
Dün 9 ay arayip sormayan kuzenim aradı açtım sesimi duyunca "" Ay kız sesin bile kilo almis tonbislesmis kac kilo aldin " dedinasılsın iyi misin demeden ' 15 kilo ' dedim . Bebek kac kilo dedi 3500 dedim ama kafasi 5 hafta önden gittigi için doktor fazla ölçmus olabilir dedi dedim . " sen 40 haftani doldursaydin 4 kiloyu geçerdi o " dedi . Kendisi 41. Haftada normal dogum yapmıştı. "" bebegin kafası büyümüş cok siz akraba evliligi yapmistiniz ondan mi sorunlu açaba dedi. dogumuma 3 gün kalmış bana dediklerine bak . Bense ona ne kadar destek olmusumdur . Hayatta bir insanin kalbini kıracak birsey demem, herkesinin dedigini yutarim da kalp kirmam bilir beni de niye bunu yapti bilmiyorum. zaten tansiyonum düşmüyor alfemeti 8 ze cikartti doktorum. Allahim bana ve bütün doğum yapacaklara yardim etsin Rabbim herkese sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin
Benim baştan beri karnım inik ama hâlâ tık yok.. Rabbim yazdı gelecekleri günleri.. Sen takılma canım boşver.. İnşallah gönlüne göre olur.. Bu arada merdivenden inip çıkmakta iyi geliyormuş ve perine masajı vardı normal doğum için, bir bak istersen..
Aa kuaför mü?o zaman başka.. Gideyim o zaman yaa.. Jimer 4 bin, iyi, temiz bir hastane, hemşireleri çokk ilgili, güleryüzlü, doktorum da öyle ama bebeğe kordon yakın gibi saçma bir cümle kurmasına sinirlendim baya.. Elinde kordonla doğuyor bebekler.. Kordona sarılıyorlar resmen anne karnında.. Sağol canım verdiğin bilgiler için.. Ben bir kez Naile hanıma randevu alacaktım, doluydu.. Ayşe hanıma almıştık.. O da iyiydi.. Son anda düştüğüm duruma bak..
Ay sonunda buldum senisen kime gidiyordun canım? Sanki sende Naile hanıma gidiyordun.. Hastane nasıl, temiz mi, odaları gezebildin mi? Sağolsun beybisi de oraya başlamış.. O güzel dedi.. Bir randevu alsam diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?