2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım banyo göğüs kanallarını açıyor yapmışsındır mutlaka ama işe yaramadıysa sıcak havlu kompres falan yap göğsüne,masaj yap ayrıca.bol sıvı,hırma,humana,rezene komposto hepsini yap.bebek emmesinden sonra pompa ile de sağ, bi de uyku çok önemli bebeğin uyuyunca senin de uyuman için ortamın olsun.yanındakiler yardım iste evle ilgili konularda, gelir inş.yine de gelmezse galactago diye bişey varmış denemedim ama duymuştum onu denersin.inşallah bol bol sütün olsun

Geçmişi okuyunca gördüm arkadaşlar aynı şeyleri yazmış hayırlısı ile tez gelsin sütün inşallah canım

Inşallah gelecek kızlar göğüslerimin ucu çok açıyor bebek tutunca. Emzirdikten sonra bakıyorum uçları ıslak oluyor hafiften.. Ama süt mü bebek ağzıyla mı ıslatıyor bilmiyorum. Geldigimden beri komposto içiyorum. Incir kaynatıyorum tarçınla birlikte. Bugün de tahin helvası aldım. Onu deniycem. Hepsini de yapmaya çalışıyorum kızlar bebeğim çok istekli maşallah tutuyor da çekiyor da. Dua edin bizim icn

Sa kızlar bende Doğum yaptım.ablamız işe aynı gün doğdu 01.06.2012 büyük kızım 01.06.2018 Zeynep sare miz doğdu.
Diğer 2 Doğumum normal doğumdu.bunda bebek hazneye oturmuştu 10 gündür baya sancım vardı ama kordon boynuna vucuduna dolandığını için hazneden yukarıya çekti .kalp atışları bozuldu. Bende hiç açılma ve yumuşama olmadığı ıçın 13:20 de sezeryana alındım hemen.cuma saati kızım dünyaya geldi elhamdulillah.ikimizde iyiyiz şükürler olsun 3:550 53 cm Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inş .evlstlsrımızda sınamasın

Cnm geçmiş olsun.yası uzun olsun.bende sezeryan oldum.elhamdülillah geldi sütüm ama ben uyanmadan 1 kez mama vermişler başka verdirmedim.sadece su olmasına ragmen bol bol emzir elinden geldiği kader mama verme kesilmesin sütün

Cnm benim ilk bebiste 5 gün gelmemişti mama vermiştik çok sıkma canını gelir mutlaka stres yaparsan geçilebilir bide uyku çok önemli ne kadar çok uyuyup dinlenirsen sutun o kadar çabuk gelir humana stell tea iç gunde 3 bardak o bende süt yapmıştı

Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun ...ama şekerli suyu niye verdiğinizi anlayamadım ben aç olduğu içinmı? şekerli şu biraz tahilkeli geldi bana mama daha iyi.. bazı bebekler malesef memeyi almayı reddediyor işiniz zor Allah yardimcin olsun canim

Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun

Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı olsun. 1 Haziran'da epey doğum oldu :)

Benimde 4 gün gelmedi süt çayı iyi geliyor Bird e sıcak su tanzikli duşta bol su meyve suyu yeşil soğan bulgur meyve et yemekte iyi olur ıstahim hiç yok zorla yiyorum hergun hastanedeyim rmzirmeye alıyorlar doya doya kokluyorum yawrumu inanın ağrılar içindeyim halla ama koşarak gidiyorum bebeğime biran önce çıksa evine gelse rabbim yardım etsin

Masallah canim o zaman o isin cogunu hallediyor :) Sende sabret,bol bol emzir❤

Kızlar incir bazilarina gaz yapabiliyor denediginiz seylerde size etkilerinede dikkat edin.
Galactago diye bir damla var su ile birlikte tuletmistim ben cok iyi gelmisti aklinizda olsun.Arastirabilirsiniz.
Sabah ekmek arasi dereotu yerdim :) Bazende taze sogan eklerdim.
Kürler var biliyorsunuzdur birini yaparken baska seyi yapmamaya dikkat edin.Kürler 1 hafta sürer baska bisy icinde en guzeli 1 hafta beklemektir.
Gaz icin yediklerinize kimyon katabilirsiniz.
Bicok sey var tabii aklima gelen bikac seyi yazdim.
Insallah size en iyi geleni en kisa zamanda bulmus olursunuz.
Yeteri kadar sütünüz,bol bol uykularınız olsun inşallah❤

Canim humana süt artiran cay da kullan cok faydasi oldugunu biliyorum arkadaslarimdan. Gun icinde bol bol su iç. Isirgan otu bulabilirsen kaynatip iç o da guzel sut yapiyor. Bulgur ve mercimekte ayn sekilde ama yemegin icine piserken kimyon katarsan gazını alır. Aklima gelenler bunlar. Bol bol emzir bebisini canim bol sutun olsun.

Çok şükür atlattık canım yaa. Geldi mi geliyor mu, bu sancı doğum sancısı mı, süresi nasıl tutulacak derken bitti.. Bundan sonrasında bol koklaşmalar, bol süt, güzel vakitleriniz olsun inşallah..

bayram boyunca yok gikce hanim diger dojtorlar donusumlu ordalar.tam bilgiyi danismadan al muhakkak.
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.. Bende iyi olursam salı, olmazsam perşembe gününe randevu alayım bi.. Hayırlısı artık..

Gözün aydın canım, analı babalı büyütün inşallah.. 1 haziranın 7. Bebeği.. Yalnız şekerli su vermemelisin, internetten bir araştır ya da sağlık ocağındaki hemşirene bir sor istersen.. Doktor kızabilir bile.. Mutlaka bir büyük demiştir bunu ama uygulama sen :)

Amin insallah.. Rabbim hayırlı ömürler versin evlatlarına, size bağışlasın inşallah.. 1 haziranın 8. Bebeği.. Maşallah bir Haziran da baya bir doğum oldu..

Doğum yapan ödem den elleri ayaklari şişen arkadaşlarim. Odemleriniz gecti mi benim ayaklarim bileklerim çok sis 5 haziran salı günü dogumun az kaldi artik diyom . Geçen var mi ne kadar sürede geçti.
Dün 9 ay arayip sormayan kuzenim aradı açtım sesimi duyunca "" Ay kız sesin bile kilo almis tonbislesmis kac kilo aldin " dedi nasılsın iyi misin demeden ' 15 kilo ' dedim . Bebek kac kilo dedi 3500 dedim ama kafasi 5 hafta önden gittigi için doktor fazla ölçmus olabilir dedi dedim . " sen 40 haftani doldursaydin 4 kiloyu geçerdi o " dedi . Kendisi 41. Haftada normal dogum yapmıştı. "" bebegin kafası büyümüş cok siz akraba evliligi yapmistiniz ondan mi sorunlu açaba dedi. dogumuma 3 gün kalmış bana dediklerine bak . Bense ona ne kadar destek olmusumdur . Hayatta bir insanin kalbini kıracak birsey demem, herkesinin dedigini yutarim da kalp kirmam bilir beni de niye bunu yapti bilmiyorum. zaten tansiyonum düşmüyor alfemeti 8 ze cikartti doktorum. Allahim bana ve bütün doğum yapacaklara yardim etsin Rabbim herkese sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım boşversene yaa.. Şu insanları bu kadar takmamak lazım.. Ver cevabını geç.. Hayırlısı ile az kalmış yavruna kavuşmana.. Cidden bazı arkadaşlar çok daha zor yaşadılar bu süreci.. Sende onlardan birisin.. Ona göre mükafatınız olur inşallah.. Yarın son gününüz, karnındaki son anları, sen bunlara odaklan canım..

Canım kesinlikle jimerden güzel odaları . Yakın zamanda bir akrabamız orda doğum yaptı hayat hastanesi ile karşılaştırınca daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…