2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım bol bol emzir ve bol bol su iç emzirdikçe süt gelir . Sağım makinası ile de yardim alabilirsin. Eğer memelerde süt dolarsa ve emzirmezsen mastite yol açabilir. Sıcak duş al masaj yap memelere kanallar açılsın biraz da olsa sonra çıkar çıkmaz emzirmeyi dene . Umarım ise yarar. Pes edeceğini zaten sanmıyorum sen sonuna kadar devam et..

Kızlar birde aklınız da bulunsun . Bebislerimiz de illa ki gaz olucak . Mama veya meme emerken yuttuklari hava bile gaz yapıyor onlara.. Eğer siz kendiniz günde 1 tane sade maden sodası içerseniz çok ise yarayacaktır. Bebeğe vermeyin sakin. Verenler oluyor şok oluyorum

Amin hepimizin inşallah
Evet canim eşime dedim dediklerini takma zaten kötü niyetli bilmiyor musun dedi. Evet de ben ona ne kadar destek olmustum hamileginde şunları ye bunlari ye diye araştırmistim bile bana yapmamasi lazimdi . Neyse artik zaten son iki günüm yavrumun bilmiyorum bende mi var tek bu duysallik karnimda olma hissini çoook ozleyecem bugün ultrason fotograflarini actim baktım . Eşime son kez karnimdayken fotografini cek dedim .. Karnimdaki hareketlrrini ozlerim içimde kalsın bile dedim.

Millet en azindan tarihini biliyor bekliyor biz belirsiz hazirligimizda allak bullak. Dimi? Ha şimdi olacak ha bir ay sonra die kalmışım. Her gün bu gün mu doğacak acaba diyorum

Allah ın izniyle sütün var canım. En çok süt yapan şey bebeğinin emmesi. O emdikçe sütün gelecek geldikçe artacak. En sağlam makineden bile daha verimlidir bebeğinin seni emmesi. Lütfen mama yerine sürekli bebeğine emmesini teklif et. O emdikçe farkı göreceksin inşallah

Kıskanç olduğu kurduğu saçma cümleden belli. Sesin bile kilo almışmış. 15 kg zaten normal kiloda hamile kalan birinin üst sınırı. Yani gayet normal miktarda kilo almışsın. Bir de tansiyona rağmen. Tansiyonda ödem oluyor. Böylelerine hiç susmamak lazım. Senin canın yanacağına onunki yansın artık. Hamileliğinde ilgilendim demişsin. Ben ablamın iki bebeğini de vize ve final sınavım olmasına ve alabileceğimden düşük not alacağımı bilmeme rağmen bekledim. Maddi manevi hep yardım ettim. Ama ne oldu? 2 ay boyunca beni aramadı. 1 km mesafede ama gelip görmedi bile. Erken doğum tehlikesinde bile umrunda olmadı. Hastanede beni kim bekleyecek ne olacak diye sorduğumda sigarasını nasıl içeceğinin derdine düştü.Allah'a havale ediyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Herkes hak ettiğini yaşasın artık. Sen de içine atma lütfen.

Doğuma daha 3 hafta var inşallah ama sag ayak bileğimde şişme var benimde. Cumartesi gittiğim doktor farketti sağ tarafın şişmiş ama aklına takılmasın tek taraflı risk oluşturmaz ödem diyemeyiz dedi. İşgüzar kuzenine de takılma kilo verilebilen birşey Allah beyinden etmesin sonra böyle aptallarla biz uğraşıyoruz. Benim bebeğimin başıda önde yapısal deyip geçiyorlar. Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza, kendi adıma kızım için çok çile çektim hala daha iğnelerle uğraşıyorum. Doğumdan sonra 10 günde devam edeceğim ağzını açıp çocukla ilgili tek kelime eden olursa kovarım. Eşime de diyorum kayınvalidesi görümcesi farketmez yok bebeğin kilosu yok sütün yok hoşuma gitmeyen tek yorum duyarsam dünyayı başınıza yıkarım bu zamana kadar nasıl uzak durduysa herkes yine aynı devam edecek diye tamam sıkıntı olmayacak diyor. Sizede aynısını tavsiye ederim dış kapı mandallarına takılmayın

Selam kizlar anca girebildim inanin cok zor zamanlar gecirdim. Dogum hikayemi anlatayim. Annem kiz kardesim esim hep beraber gittik hastaneye. Yatışım yapildi. Ameliyata girerken ağlayarak girdim cok duygusal insanim zaten o an cok duygulandim. Ameliyata girdim. Spinal istiyordum ama o ortama girince vazgectim:) genel anestezi oldum. Narkozla ortaligi ayaga kaldirmisim ameliyattan sonra bagira cagira:) annemi istiyom oglum nerde nasil diye inletmisim:) neyse ki cok sukur oglum saglikli. Ameliyattan sonra inanilmaz sancilarim basladi. Sancidan bagira bagira hastaneyi ayaga kaldirdim. Meger icimdeki kirli kani bosaltmamislar. Ebe geldi karnima bastira bastira elini altimdan soka soka kan bosaltti. Tabi aci feryat figan. Yeni ameliytan cikmisim. Bir de onun acisi. Normalde kime sorsam ameliyatta bosaltiliyomus beni niye boyle yaptilar bilmiyorum. Ama kabus bitmedi. Ben gun boyu inledim hala sancim vardi ebenin biri geliyi biri gidiyo her gelmeye ellerini sokup karnima bastirip kan bosaltiyolar. Iki gun boyunca hastanede kaldim uyiyamadim zatrn. Bi ben agliyom bi yavrum agliyo. Yavrumu kucagima bilr alamadim annem ilgilendi hep. Gazimi cikartamadim bi yandan. Gogus uclarim hic yok bi yandan bebegimi emzirmeye calisyorum ama sütüm daha gelmedi gogus uclarim felaket yara oldu. Bugun taburcu olduk eve geldik. Biraz iyilesebilsem de yavrumu kucagima alabilsem sütüm bian once gelse

Ay canim gecmis olsun, Allah bagislasin evladini. Niye oyle oldu acaba? Sezeryandan sonra hic duymamistim boyle birsey. Benim de sezeryan gorunuyor bebek ters dondu makat gelis, degsmezse sezeryan olacagim 18 haziranda. Spinal dusunuyorum ama senin yasadigin olay gozumu korkuttu agri sanci falan.. bir de icerdeki kani bosaltmamis olmalari. Odaya cikinca karninin uzerine kum torbasi gibi bisey koyuldugunu biliyorum sadece.

Bebeğin baş geliş şeklinde normal doğum pozisyonu alması için annenin namazdaki secde pozisyonu halinde olması öneriliyor paylaşmak istedim işinize yarar inşallah.

Kızlar sezeryanla spinalla Doğum yapan arkadaşlar birşey sorucam benim hamile iken parmak uçlarım ve karnım uyuşuyordu şimdi Doğum yaptıktan sonra da basenlerim uyuşmaya başladı sizlerde de var mı böyle birşey

Kızlar doğum yapanlar size sorum özellikle
Gelince evlerinize bebeginizi ne zaman yikadiniz.
Ve bebek şampuanı ne kullandınız
Bebek losyonu ne kullandınız banyo sonrasi hemenmi surdunuz
Birde bebeğinizi neyle yikadiniz yıkama süngerimi bebek lifimi
Yada ellemi yikadiniz hemen

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip

Başın sağolsun canım rabbim sabır versin bende ilk kIzımı kaybettim resimdeki, şimdi inşallah tekrardan kızım olacak gün sayıyorum rabbim sana da en hayırlı zamanda bir daha nasip etsin

Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip

Başın sağolsun canım rabbim sabır versin bende ilk kIzımı kaybettim resimdeki, şimdi inşallah tekrardan kızım olacak gün sayıyorum rabbim sana da en hayırlı zamanda bir daha nasip etsin
İçime öküz oturdu şu an ben resimdekinin kızın olduğunu bilmiyordum. Ben 8 haftalıkken kaybetmiştim. Rabbim sabır selamet versin. Sağlıkla bebeğine kavusursun inşallah @ilsas üzülme diyemem imtihan dünyası Allah hakkıyla verenlerden eylesin bizleri hayırlısıyla tekrar nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…