2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
fnd_50 canim benim gecmis olsun ayni zamanda gözün aydın. Doğumumuz aynı gün oldu bende 1 haziranda suni sancı ile doğurdum. Ama sezaryen de olsa normalde olsa o hastaneden çıkana kadar o işlemler bi türlü bitmiyor. Bende normal doğurdum sancı çekerken çok bağırdım. Saat olarak az çektim ama şiddet olarak vok fazlaydı. Artık baya bir kadın doğum muayene çatalı görmek istemiyorum. Tamm ıkındım bebek doğdu bitti derken bıraksalar ineceğim hemen. Bide dikiş faslı sürdü. Ondan sonra ebe karnıma masaj yaparak bastırıyor kan çıksın diye. Ağrıyor zaten bıkmışım. Benden de çok kan geldi doktor demesin mi seni uyutup ameliyat hanede dikişlerini açıp bakıcam kanama nerde diye..
Allahım aglicaktim artık... Ama çok şükür hepsi gelip geçiyor. Allah herkese kolay doğum nasip etsin

Allah analı babalı büyütsün , evlatlarınıza ve size hayırlı uzun ömürler versin. İki doğum şeklini de tadan biri olarak nasıl değerlendiriyorsunuz? Hangisinde toparlanmak daha kısa sürdü?

Karına bastirip kan çıkarma falan gozum korktu açıkçası (( 38+3'üm. Hayırlısıyla bekliyorum. Hiç de kanala indi bir sey oldu diye aciklama yapmiyor doktor. Çatı muayenesi de yapmadı. Yani tamamen sürprizlerle dolu. Hurma yiyorum ama 3,4 tane yiyorum en fazla. Sanırım az. Allah sonumuzu hayır etsin :) ) M mengur seninle günümüz aynı

Canım neden öyle yapmışlar ya ameliyat sırasında o kanı tenizlemeleri gerekiyor o haldeyken nasıl bastırılar karnına .Spinal olunca o ağrıları atlatiyormussun onu deneyebilseydin iyi olabilirdi ama çok şükür bebeğine kavusmussun her şey güzel olacak inşallah

Başın sağolsun canım rabbim sabır versin bende ilk kIzımı kaybettim resimdeki, şimdi inşallah tekrardan kızım olacak gün sayıyorum rabbim sana da en hayırlı zamanda bir daha nasip etsin
CANIM o kızın mi bilmiyordum. Kıyamam sana ya . Orda da seni bekleyecek bi evladın olacak Rabbim bu evladına uzun hayırlı bi ömür versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah biran önce iyileşir bebişinle zaman geçirirsin

Canım çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah bebisini. Çok şükür gelmiş geçmiş ama yaşadıkların kolay olmamış . Bazen gerçekten doğru düzgün muamele etmiyorlar TR de hastanelerde insana bundan sonrası güzel olsun bol bol sütlü , öpüşüp koklasmali günlerin olsun bebisinle canım :)

Başın sağolsun canım rabbim sabır versin bende ilk kIzımı kaybettim resimdeki, şimdi inşallah tekrardan kızım olacak gün sayıyorum rabbim sana da en hayırlı zamanda bir daha nasip etsin
Kurban olurum pekte Güzelmiş neden öldü? Allah gelicek yavruna upuzuuuun sağlıklı bir ömür versin inşallah

Canım peki sıcakta zor olmuyor mu depend
Yok canım hiç zor olmuyor , ben hala kullanıyorum , kilot bile giymiyorum üstüne. Rahat yani, mutlaka almalısın.
Bu arada kaybın için çok üzüldüm ,Allah bu bebeğine sağlık versin, hayırlı evlat olsun insallah

fnd_50 canım gözün aydın bebeğine kavustun ,baya zor olmuş. Doktorun hatasını sen çekmişsin resmen , neyse ki geçmiş ve gün geçtikçe daha iyi olacaksın , Allah sana güç versin,bebeğine sağlık versin inşallah .

Görenler kilo almamissin birtek gobegin var diyorlar ama Kilolu hamile kaldim diye üzülüyordum bide ödem ellerim, ayaklarim komşum bile üzülme ödemler dogumdam sonra gider cabuk kilo verirsin dedi. inşallah emzire emzire veririz dert etmiyorum. Insanin akrabasinin böyle yapmasi üzücu canim bide senin ablanmis daha da üzülmusundur. Allah biliyor canım işte

Amin inşallah canım doktorda sağlık sorunu degil dedi zaten. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasin sağlıklı sıhhatli kucagimiza aliriz inşallah.
Haklısın canım dert ediyorum çok esiminde durduk yere zorunlu gorev yeri secti tercih yapti , çıktı yer , benim uzuntuden ondan beri tansiyonum inmedi . Yok sayiyorum hic düşünmüyorum artik yoksa hamile hamile nasil gidecezde ev sececz taşınacaz hic düşünmez mi insan küçücük el kadar bebekle taşınacaz dahs odasini yeni aldik kurduk bide Allahim sabir versin

Canim öncelikle gözün aydin saglikla büyüt yavrunu ve çok büyük geçmiş olsun çok kızdım, sinir oldum ben burdan sen yaşamıssin bide nasıl böyle bir hata yapabilirler acı cektirmisler resmen ya Rabbim acilarini hafifletsin tez zaman da sifani verir insallah. Bol bol sütünde gelir emzırirsin bebeginede sifa olursun üzülme hiç iyi olmana bak.

Amin canım Rabbim sanada bebeğine de sağlık versin ve biran önce evinize geçtiğiniz haberlerinizi alırız insallah

Geçmiş olsun cnm çok çekmişsin gerçekten ama sezeryan biraz öyle acılı sancılı bişey malesef benimde ilk bebegimde karnımdan bastırarak çıkarmışlardi ama alttan ellerini sokmalarina hiç anlam veremedim o nasıl iştir ya ağrıların 10 gün kadar sürer sonra her işini kendin yapmaya başlarsın canimRabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun kuzucuğunun sanada acil şifalar diliyorum canim

Millet en azindan tarihini biliyor bekliyor biz belirsiz hazirligimizda allak bullak. Dimi? Ha şimdi olacak ha bir ay sonra die kalmışım. Her gün bu gün mu doğacak acaba diyorum
Aynen canım, bana temmuz sonu dedi dr, ben kendimi ağustosa hazırlıyorum bakalın ne zaman doğurucam. her zaman hamile kalıcak halımız yok,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…