- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.281
Hic duymamistim, bebek sıkısmaz mi oyle? Ben corabimi bile katlanip giyemiyorum :))Bebeğin baş geliş şeklinde normal doğum pozisyonu alması için annenin namazdaki secde pozisyonu halinde olması öneriliyor paylaşmak istedim işinize yarar inşallah.
Amin.Allah razı olsunGözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip
Allah analı babalı büyütsün , evlatlarınıza ve size hayırlı uzun ömürler versin. İki doğum şeklini de tadan biri olarak nasıl değerlendiriyorsunuz? Hangisinde toparlanmak daha kısa sürdü?Sa kızlar bende Doğum yaptım.ablamız işe aynı gün doğdu 01.06.2012 büyük kızım 01.06.2018 Zeynep sare miz doğdu.
Diğer 2 Doğumum normal doğumdu.bunda bebek hazneye oturmuştu 10 gündür baya sancım vardı ama kordon boynuna vucuduna dolandığını için hazneden yukarıya çekti .kalp atışları bozuldu. Bende hiç açılma ve yumuşama olmadığı ıçın 13:20 de sezeryana alındım hemen.cuma saati kızım dünyaya geldi elhamdulillah.ikimizde iyiyiz şükürler olsun 3:550 53 cm Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inş .evlstlsrımızda sınamasın
Canım neden öyle yapmışlar ya ameliyat sırasında o kanı tenizlemeleri gerekiyor o haldeyken nasıl bastırılar karnına .Spinal olunca o ağrıları atlatiyormussun onu deneyebilseydin iyi olabilirdi ama çok şükür bebeğine kavusmussun her şey güzel olacak inşallahSelam kizlar anca girebildim inanin cok zor zamanlar gecirdim. Dogum hikayemi anlatayim. Annem kiz kardesim esim hep beraber gittik hastaneye. Yatışım yapildi. Ameliyata girerken ağlayarak girdim cok duygusal insanim zaten o an cok duygulandim. Ameliyata girdim. Spinal istiyordum ama o ortama girince vazgectim:) genel anestezi oldum. Narkozla ortaligi ayaga kaldirmisim ameliyattan sonra bagira cagira:) annemi istiyom oglum nerde nasil diye inletmisim:) neyse ki cok sukur oglum saglikli. Ameliyattan sonra inanilmaz sancilarim basladi. Sancidan bagira bagira hastaneyi ayaga kaldirdim. Meger icimdeki kirli kani bosaltmamislar. Ebe geldi karnima bastira bastira elini altimdan soka soka kan bosaltti. Tabi aci feryat figan. Yeni ameliytan cikmisim. Bir de onun acisi. Normalde kime sorsam ameliyatta bosaltiliyomus beni niye boyle yaptilar bilmiyorum. Ama kabus bitmedi. Ben gun boyu inledim hala sancim vardi ebenin biri geliyi biri gidiyo her gelmeye ellerini sokup karnima bastirip kan bosaltiyolar. Iki gun boyunca hastanede kaldim uyiyamadim zatrn. Bi ben agliyom bi yavrum agliyo. Yavrumu kucagima bilr alamadim annem ilgilendi hep. Gazimi cikartamadim bi yandan. Gogus uclarim hic yok bi yandan bebegimi emzirmeye calisyorum ama sütüm daha gelmedi gogus uclarim felaket yara oldu. Bugun taburcu olduk eve geldik. Biraz iyilesebilsem de yavrumu kucagima alabilsem sütüm bian once gelse
CANIM o kızın mi bilmiyordum. Kıyamam sana ya . Orda da seni bekleyecek bi evladın olacak Rabbim bu evladına uzun hayırlı bi ömür versin inşallahBaşın sağolsun canım rabbim sabır versin bende ilk kIzımı kaybettim resimdeki, şimdi inşallah tekrardan kızım olacak gün sayıyorum rabbim sana da en hayırlı zamanda bir daha nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah biran önce iyileşir bebişinle zaman geçirirsinSelam kizlar anca girebildim inanin cok zor zamanlar gecirdim. Dogum hikayemi anlatayim. Annem kiz kardesim esim hep beraber gittik hastaneye. Yatışım yapildi. Ameliyata girerken ağlayarak girdim cok duygusal insanim zaten o an cok duygulandim. Ameliyata girdim. Spinal istiyordum ama o ortama girince vazgectim:) genel anestezi oldum. Narkozla ortaligi ayaga kaldirmisim ameliyattan sonra bagira cagira:) annemi istiyom oglum nerde nasil diye inletmisim:) neyse ki cok sukur oglum saglikli. Ameliyattan sonra inanilmaz sancilarim basladi. Sancidan bagira bagira hastaneyi ayaga kaldirdim. Meger icimdeki kirli kani bosaltmamislar. Ebe geldi karnima bastira bastira elini altimdan soka soka kan bosaltti. Tabi aci feryat figan. Yeni ameliytan cikmisim. Bir de onun acisi. Normalde kime sorsam ameliyatta bosaltiliyomus beni niye boyle yaptilar bilmiyorum. Ama kabus bitmedi. Ben gun boyu inledim hala sancim vardi ebenin biri geliyi biri gidiyo her gelmeye ellerini sokup karnima bastirip kan bosaltiyolar. Iki gun boyunca hastanede kaldim uyiyamadim zatrn. Bi ben agliyom bi yavrum agliyo. Yavrumu kucagima bilr alamadim annem ilgilendi hep. Gazimi cikartamadim bi yandan. Gogus uclarim hic yok bi yandan bebegimi emzirmeye calisyorum ama sütüm daha gelmedi gogus uclarim felaket yara oldu. Bugun taburcu olduk eve geldik. Biraz iyilesebilsem de yavrumu kucagima alabilsem sütüm bian once gelse
Canım çok geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah bebisini. Çok şükür gelmiş geçmiş ama yaşadıkların kolay olmamış . Bazen gerçekten doğru düzgün muamele etmiyorlar TR de hastanelerde insanaSelam kizlar anca girebildim inanin cok zor zamanlar gecirdim. Dogum hikayemi anlatayim. Annem kiz kardesim esim hep beraber gittik hastaneye. Yatışım yapildi. Ameliyata girerken ağlayarak girdim cok duygusal insanim zaten o an cok duygulandim. Ameliyata girdim. Spinal istiyordum ama o ortama girince vazgectim:) genel anestezi oldum. Narkozla ortaligi ayaga kaldirmisim ameliyattan sonra bagira cagira:) annemi istiyom oglum nerde nasil diye inletmisim:) neyse ki cok sukur oglum saglikli. Ameliyattan sonra inanilmaz sancilarim basladi. Sancidan bagira bagira hastaneyi ayaga kaldirdim. Meger icimdeki kirli kani bosaltmamislar. Ebe geldi karnima bastira bastira elini altimdan soka soka kan bosaltti. Tabi aci feryat figan. Yeni ameliytan cikmisim. Bir de onun acisi. Normalde kime sorsam ameliyatta bosaltiliyomus beni niye boyle yaptilar bilmiyorum. Ama kabus bitmedi. Ben gun boyu inledim hala sancim vardi ebenin biri geliyi biri gidiyo her gelmeye ellerini sokup karnima bastirip kan bosaltiyolar. Iki gun boyunca hastanede kaldim uyiyamadim zatrn. Bi ben agliyom bi yavrum agliyo. Yavrumu kucagima bilr alamadim annem ilgilendi hep. Gazimi cikartamadim bi yandan. Gogus uclarim hic yok bi yandan bebegimi emzirmeye calisyorum ama sütüm daha gelmedi gogus uclarim felaket yara oldu. Bugun taburcu olduk eve geldik. Biraz iyilesebilsem de yavrumu kucagima alabilsem sütüm bian once gelse
Kurban olurum pekte Güzelmiş neden öldü? Allah gelicek yavruna upuzuuuun sağlıklı bir ömür versin inşallahBaşın sağolsun canım rabbim sabır versin bende ilk kIzımı kaybettim resimdeki, şimdi inşallah tekrardan kızım olacak gün sayıyorum rabbim sana da en hayırlı zamanda bir daha nasip etsin
Yok canım hiç zor olmuyor , ben hala kullanıyorum , kilot bile giymiyorum üstüne. Rahat yani, mutlaka almalısın.Canım peki sıcakta zor olmuyor mu depend
Görenler kilo almamissin birtek gobegin var diyorlar ama Kilolu hamile kaldim diye üzülüyordum bide ödem ellerim, ayaklarim komşum bile üzülme ödemler dogumdam sonra gider cabuk kilo verirsin dedi. inşallah emzire emzire veririz dert etmiyorum. Insanin akrabasinin böyle yapmasi üzücu canim bide senin ablanmis daha da üzülmusundur. Allah biliyor canım işteKıskanç olduğu kurduğu saçma cümleden belli. Sesin bile kilo almışmış. 15 kg zaten normal kiloda hamile kalan birinin üst sınırı. Yani gayet normal miktarda kilo almışsın. Bir de tansiyona rağmen. Tansiyonda ödem oluyor. Böylelerine hiç susmamak lazım. Senin canın yanacağına onunki yansın iartık. Hamileliğinde ilgilendim demişsin. Ben ablamın iki bebeğini de vize ve final sınavım olmasına ve alabileceğimden düşük not alacağımı bilmeme rağmen bekledim. Maddi manevi hep yardım ettim. Ama ne oldu? 2 ay boyunca beni aramadı. 1 km mesafede ama gelip görmedi bile. Erken doğum tehlikesinde bile umrunda olmadı. Hastanede beni kim bekleyecek ne olacak diye sorduğumda sigarasını nasıl içeceğinin derdine düştü.Allah'a havale ediyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Herkes hak ettiğini yaşasın artık. Sen de içine atma lütfen.
Amin inşallah canım doktorda sağlık sorunu degil dedi zaten. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasin sağlıklı sıhhatli kucagimiza aliriz inşallah.Doğuma daha 3 hafta var inşallah ama sag ayak bileğimde şişme var benimde. Cumartesi gittiğim doktor farketti sağ tarafın şişmiş ama aklına takılmasın tek taraflı risk oluşturmaz ödem diyemeyiz dedi. İşgüzar kuzenine de takılma kilo verilebilen birşey Allah beyinden etmesin sonra böyle aptallarla biz uğraşıyoruz. Benim bebeğimin başıda önde yapısal deyip geçiyorlar. Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza, kendi adıma kızım için çok çile çektim hala daha iğnelerle uğraşıyorum. Doğumdan sonra 10 günde devam edeceğim ağzını açıp çocukla ilgili tek kelime eden olursa kovarım. Eşime de diyorum kayınvalidesi görümcesi farketmez yok bebeğin kilosu yok sütün yok hoşuma gitmeyen tek yorum duyarsam dünyayı başınıza yıkarım bu zamana kadar nasıl uzak durduysa herkes yine aynı devam edecek diye tamam sıkıntı olmayacak diyor. Sizede aynısını tavsiye ederim dış kapı mandallarına takılmayın
Canim öncelikle gözün aydin saglikla büyüt yavrunu ve çok büyük geçmiş olsun çok kızdım, sinir oldum ben burdan sen yaşamıssin bide nasıl böyle bir hata yapabilirler acı cektirmisler resmen yaSelam kizlar anca girebildim inanin cok zor zamanlar gecirdim. Dogum hikayemi anlatayim. Annem kiz kardesim esim hep beraber gittik hastaneye. Yatışım yapildi. Ameliyata girerken ağlayarak girdim cok duygusal insanim zaten o an cok duygulandim. Ameliyata girdim. Spinal istiyordum ama o ortama girince vazgectim:) genel anestezi oldum. Narkozla ortaligi ayaga kaldirmisim ameliyattan sonra bagira cagira:) annemi istiyom oglum nerde nasil diye inletmisim:) neyse ki cok sukur oglum saglikli. Ameliyattan sonra inanilmaz sancilarim basladi. Sancidan bagira bagira hastaneyi ayaga kaldirdim. Meger icimdeki kirli kani bosaltmamislar. Ebe geldi karnima bastira bastira elini altimdan soka soka kan bosaltti. Tabi aci feryat figan. Yeni ameliytan cikmisim. Bir de onun acisi. Normalde kime sorsam ameliyatta bosaltiliyomus beni niye boyle yaptilar bilmiyorum. Ama kabus bitmedi. Ben gun boyu inledim hala sancim vardi ebenin biri geliyi biri gidiyo her gelmeye ellerini sokup karnima bastirip kan bosaltiyolar. Iki gun boyunca hastanede kaldim uyiyamadim zatrn. Bi ben agliyom bi yavrum agliyo. Yavrumu kucagima bilr alamadim annem ilgilendi hep. Gazimi cikartamadim bi yandan. Gogus uclarim hic yok bi yandan bebegimi emzirmeye calisyorum ama sütüm daha gelmedi gogus uclarim felaket yara oldu. Bugun taburcu olduk eve geldik. Biraz iyilesebilsem de yavrumu kucagima alabilsem sütüm bian once gelse
Merhaba ben haciserifte yaptirdim 1 gun icinde geldi cok guzel tavsiye ederimKızlar merhaba. Bebek çikolatanızı nerde yaptırdınız? Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Darısı başımıza insallah
Amin canım Rabbim sanada bebeğine de sağlık versin ve biran önce evinize geçtiğiniz haberlerinizi alırız insallahBenimde 4 gün gelmedi süt çayı iyi geliyor Bird e sıcak su tanzikli duşta bol su meyve suyu yeşil soğan bulgur meyve et yemekte iyi olur ıstahim hiç yok zorla yiyorum hergun hastanedeyim rmzirmeye alıyorlar doya doya kokluyorum yawrumu inanın ağrılar içindeyim halla ama koşarak gidiyorum bebeğime biran önce çıksa evine gelse rabbim yardım etsin
Geçmiş olsun cnm çok çekmişsin gerçekten ama sezeryan biraz öyle acılı sancılı bişey malesef benimde ilk bebegimde karnımdan bastırarak çıkarmışlardi ama alttan ellerini sokmalarina hiç anlam veremedim o nasıl iştir yaSelam kizlar anca girebildim inanin cok zor zamanlar gecirdim. Dogum hikayemi anlatayim. Annem kiz kardesim esim hep beraber gittik hastaneye. Yatışım yapildi. Ameliyata girerken ağlayarak girdim cok duygusal insanim zaten o an cok duygulandim. Ameliyata girdim. Spinal istiyordum ama o ortama girince vazgectim:) genel anestezi oldum. Narkozla ortaligi ayaga kaldirmisim ameliyattan sonra bagira cagira:) annemi istiyom oglum nerde nasil diye inletmisim:) neyse ki cok sukur oglum saglikli. Ameliyattan sonra inanilmaz sancilarim basladi. Sancidan bagira bagira hastaneyi ayaga kaldirdim. Meger icimdeki kirli kani bosaltmamislar. Ebe geldi karnima bastira bastira elini altimdan soka soka kan bosaltti. Tabi aci feryat figan. Yeni ameliytan cikmisim. Bir de onun acisi. Normalde kime sorsam ameliyatta bosaltiliyomus beni niye boyle yaptilar bilmiyorum. Ama kabus bitmedi. Ben gun boyu inledim hala sancim vardi ebenin biri geliyi biri gidiyo her gelmeye ellerini sokup karnima bastirip kan bosaltiyolar. Iki gun boyunca hastanede kaldim uyiyamadim zatrn. Bi ben agliyom bi yavrum agliyo. Yavrumu kucagima bilr alamadim annem ilgilendi hep. Gazimi cikartamadim bi yandan. Gogus uclarim hic yok bi yandan bebegimi emzirmeye calisyorum ama sütüm daha gelmedi gogus uclarim felaket yara oldu. Bugun taburcu olduk eve geldik. Biraz iyilesebilsem de yavrumu kucagima alabilsem sütüm bian once gelse
Aynen canım, bana temmuz sonu dedi dr, ben kendimi ağustosa hazırlıyorum bakalın ne zaman doğurucam.Millet en azindan tarihini biliyor bekliyor biz belirsiz hazirligimizda allak bullak. Dimi? Ha şimdi olacak ha bir ay sonra die kalmışım. Her gün bu gün mu doğacak acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?