2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba. Bebek çikolatanızı nerde yaptırdınız? Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Darısı başımıza insallah

Instagram da çikolatahediyem diye bir sayfa var canım ordan yaptırdım yaklaşık 1 ay önce duruyor bakalım kenarıda tadı da çok güzel 1 yıl oda sıcaklığın da kalabiliyormuş bilginiz olsun.

Kizlar sezeryandan sonra odaniza ciktiginizda pijamanizin sadece ustunu mu giydiriyorlar? Sonta takiliyken dogal olarak altimiza bisey giydirmiyolardir.. peki kanama nereye gidiyor yatak batmaz mi?

Çok geçmiş olsun canım inş en kısa sürede iyileşirsin sağlıkla büyüt oğlunu bu arada sen de şeker vardı demi bitti mi diyetin şimdi

Kizlar sezeryandan sonra odaniza ciktiginizda pijamanizin sadece ustunu mu giydiriyorlar? Sonta takiliyken dogal olarak altimiza bisey giydirmiyolardir.. peki kanama nereye gidiyor yatak batmaz mi?
Hasta bezi bağlıyorlar ve arada kontrol ediyorlar kanama çok mu anormal bı durum var mı diye ,pijamanin üstünü giyiyorsun sadece

Genel anesteziden uyanma ani tam agtilarin oldugu zaman aslinda.Spinalde bununla agri basladiginda yuzlesiyorsun zaten :) o yuzden gecene kadar sabrediyorsun.
Bastirma islemi genelde yapilabilir kan rahim agzinda pihtilasip kalmasin kanama devam etsin diye.Ama herkeste uygulanmayabilir.Kum torbasida ayni sekilde kisiye ve hastane uygulamasina bagli
Kendini hic korkutma ❤

Hic duymamistim, bebek sıkısmaz mi oyle? Ben corabimi bile katlanip giyemiyorum :))

2 buklum kalmiyorsun aslinda.
Kedi durusu gb dusun canim.
Hatta belini disari poponu iceri cekip yay gb duruyorsun,bide tam tersi karnina asagiya poponu disari cikarip duruyorsun.Bel agrilarina vs iyi gelen hamile egzersizlerindende biridir

Herkese uygulanmiyor canim ama uygulanabilirde.Anlik bisy.Kan pihtilasmamasi icin.Kendini gerip uzme lutfen.❤

Yurumeden once sondayi cikariyorlar,pijamalarini giydiriyorlar,onlardan önce üstünü giyebilirsin gecelikte giyebilirsin.
Altinda da hasta bezin ve altinda yatak koruyucu örtü oluyor.

Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt evladını, çok çok geçmiş olsun nasıl böyle birşeyi atlamışlar aklım almadı

AMin canım Allah kimseye yaşatmasın evet o benim Melek kızım rabbim onun yaşayamadığı ömrü inşallah kardeşine verir

Depend gerçekten hayat kurtarıcı. Benim kanamam da çoktu. Çok rahat oldu benim için hala kullanıyorum ped rahat değil gibi geliyor
Bende ilk doğumumda kullandım çok rahat etmiştim özellikle sezeryan olanlar için tam bi hayat kurtarıcı ağrılardan iç çamaşırı değiştirmek bile çok zor bunu yırtıp atıyorsun ama havalar iyice ısındı o yüzden tereddüt ettim canım

Kızlar Philips silikon göğüs koruyucu ebebekte 31 32 TLye, Sleepy bebek bezi 19.5 TLye düşmüş. Almak isteyenler bakabilir. Bez şu an benim gördüğüm kadarıyla piyasanın en düşüğü.

CANIM o kızın mi bilmiyordum. Kıyamam sana ya . Orda da seni bekleyecek bi evladın olacak Rabbim bu evladına uzun hayırlı bi ömür versin inşallah
AMin canım allah razı olsun evet Melek kızım Ayşe Nehir im en büyük tesellim cenette de beni bekleyen bir kızım var rabbim orada kavuşmayı nasip etsin

Amin canım çok teşekkür ederim, ilk Doğumda bende kullanmıştım çok rahat evet ama havalar çok sıcak ya 2 3 haftaya daha da ısınacak o yüzden tereddüt ettim 1 paket alayım terletmezse 1 paket sahan alırım o zaman

Biraz tuhaf bi soru olcak ama nasıl bir ıkınma bu? çok zorluyor mu? mesela kabız olmuş gibi mi yoksa ondan çok daha fazla mı ıkınman gerekiyo? hemoroid problemim var ve ıkınmaktan korkuyorum hemoroid baya hafif ağrı falan da yok sadece kabız falan olup çok ıkınırsam sorun oluyo bi de doğum yaptıktan sonra ne olur hiç bilmiyorum sen öyle bi sorun yaşadın mı?

Selam kızlar 36+2 olduk bgn randevum vardı oğluşum 3.285 gram 51 cm çıktı doktor biraz tombiş yediklerine dikkat et dedi ne yicem şimdi ben ztn sağlıklı beslenmeye dikkat ediyordum sadece şuan Ramazan diye pide yiyoruz bu hafta da sizin benişler ne kadar dı normal doğurmak istiyorum böyle giderse çok mu kilo alır

normal doğum yapan arkadaşlar görürse cevap yazsın lütfen çok sevinirim.
ben pansumanda bile acıdan ve korkudan bayılıp nöbet geçirir tarzda kasılan biriyim. normal doğum deneyeyim mi yine de? daha önce vajinal ultrasonda da bayılıp 20 dk kendime gelemediğim olmuştu.
doğum anında ilahi bir güç geliyor mu

Merhaba arkadarark 37+1kontrole gittik.bebis 3050gr 50 cm.kafamiz yine büyük biraz.9.50cm olmuş ama ben normal istediğim için doktor denemek istersen bekleyeceğiz ama seni biraz zorlar dedi ama kilodan dolayi degil kafadan dolayi.deneyip gorucem bu gidişle.doktor bayramda olmayabilirmis nöbetçi doktor oluyor dedi.yani belirsizliklerle dolu bakalım.11inde gidicez tekrar kontrole.insallah baurami beklemez dedi.hakkimizda hayırlısı bakalim

Bende bugün kontrole gittim aynı gün sizinle 2 hafta once 2600 du şimdi 2800 dedi ben 3 u geçmiştir diye düşünüyordum yanlismi tarttı acaba cunku baya ağır geliyor bende diyet yapcam kilomun 72 yi geçmesini istemiyorum ilkinde kilo veremedim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…