- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #36.301
Ben de haciserifte yaptırdım internetten hemen geldi cuma verdim hemen kargolandi ama hmsonu olduğu için p.tesi elime gectiKızlar merhaba. Bebek çikolatanızı nerde yaptırdınız? Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Darısı başımıza insallah
Kızlar merhaba. Bebek çikolatanızı nerde yaptırdınız? Doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın. Darısı başımıza insallah
Çok geçmiş olsun canım inş en kısa sürede iyileşirsin sağlıkla büyüt oğlunu bu arada sen de şeker vardı demi bitti mi diyetin şimdiSelam kizlar anca girebildim inanin cok zor zamanlar gecirdim. Dogum hikayemi anlatayim. Annem kiz kardesim esim hep beraber gittik hastaneye. Yatışım yapildi. Ameliyata girerken ağlayarak girdim cok duygusal insanim zaten o an cok duygulandim. Ameliyata girdim. Spinal istiyordum ama o ortama girince vazgectim:) genel anestezi oldum. Narkozla ortaligi ayaga kaldirmisim ameliyattan sonra bagira cagira:) annemi istiyom oglum nerde nasil diye inletmisim:) neyse ki cok sukur oglum saglikli. Ameliyattan sonra inanilmaz sancilarim basladi. Sancidan bagira bagira hastaneyi ayaga kaldirdim. Meger icimdeki kirli kani bosaltmamislar. Ebe geldi karnima bastira bastira elini altimdan soka soka kan bosaltti. Tabi aci feryat figan. Yeni ameliytan cikmisim. Bir de onun acisi. Normalde kime sorsam ameliyatta bosaltiliyomus beni niye boyle yaptilar bilmiyorum. Ama kabus bitmedi. Ben gun boyu inledim hala sancim vardi ebenin biri geliyi biri gidiyo her gelmeye ellerini sokup karnima bastirip kan bosaltiyolar. Iki gun boyunca hastanede kaldim uyiyamadim zatrn. Bi ben agliyom bi yavrum agliyo. Yavrumu kucagima bilr alamadim annem ilgilendi hep. Gazimi cikartamadim bi yandan. Gogus uclarim hic yok bi yandan bebegimi emzirmeye calisyorum ama sütüm daha gelmedi gogus uclarim felaket yara oldu. Bugun taburcu olduk eve geldik. Biraz iyilesebilsem de yavrumu kucagima alabilsem sütüm bian once gelse
Hasta bezi bağlıyorlar ve arada kontrol ediyorlar kanama çok mu anormal bı durum var mı diye ,pijamanin üstünü giyiyorsun sadeceKizlar sezeryandan sonra odaniza ciktiginizda pijamanizin sadece ustunu mu giydiriyorlar? Sonta takiliyken dogal olarak altimiza bisey giydirmiyolardir.. peki kanama nereye gidiyor yatak batmaz mi?
Ay canim gecmis olsun, Allah bagislasin evladini. Niye oyle oldu acaba? Sezeryandan sonra hic duymamistim boyle birsey. Benim de sezeryan gorunuyor bebek ters dondu makat gelis, degsmezse sezeryan olacagim 18 haziranda. Spinal dusunuyorum ama senin yasadigin olay gozumu korkuttu agri sanci falan.. bir de icerdeki kani bosaltmamis olmalari. Odaya cikinca karninin uzerine kum torbasi gibi bisey koyuldugunu biliyorum sadece.
Hic duymamistim, bebek sıkısmaz mi oyle? Ben corabimi bile katlanip giyemiyorum :))
Karına bastirip kan çıkarma falan gozum korktu açıkçası(( 38+3'üm. Hayırlısıyla bekliyorum. Hiç de kanala indi bir sey oldu diye aciklama yapmiyor doktor. Çatı muayenesi de yapmadı. Yani tamamen sürprizlerle dolu. Hurma yiyorum ama 3,4 tane yiyorum en fazla. Sanırım az. Allah sonumuzu hayır etsin :) ) @mengur seninle günümüz aynı
Kizlar sezeryandan sonra odaniza ciktiginizda pijamanizin sadece ustunu mu giydiriyorlar? Sonta takiliyken dogal olarak altimiza bisey giydirmiyolardir.. peki kanama nereye gidiyor yatak batmaz mi?
Canım öncelikle gözün aydın sağlıkla büyüt evladını, çok çok geçmiş olsun nasıl böyle birşeyi atlamışlar aklım almadıSelam kizlar anca girebildim inanin cok zor zamanlar gecirdim. Dogum hikayemi anlatayim. Annem kiz kardesim esim hep beraber gittik hastaneye. Yatışım yapildi. Ameliyata girerken ağlayarak girdim cok duygusal insanim zaten o an cok duygulandim. Ameliyata girdim. Spinal istiyordum ama o ortama girince vazgectim:) genel anestezi oldum. Narkozla ortaligi ayaga kaldirmisim ameliyattan sonra bagira cagira:) annemi istiyom oglum nerde nasil diye inletmisim:) neyse ki cok sukur oglum saglikli. Ameliyattan sonra inanilmaz sancilarim basladi. Sancidan bagira bagira hastaneyi ayaga kaldirdim. Meger icimdeki kirli kani bosaltmamislar. Ebe geldi karnima bastira bastira elini altimdan soka soka kan bosaltti. Tabi aci feryat figan. Yeni ameliytan cikmisim. Bir de onun acisi. Normalde kime sorsam ameliyatta bosaltiliyomus beni niye boyle yaptilar bilmiyorum. Ama kabus bitmedi. Ben gun boyu inledim hala sancim vardi ebenin biri geliyi biri gidiyo her gelmeye ellerini sokup karnima bastirip kan bosaltiyolar. Iki gun boyunca hastanede kaldim uyiyamadim zatrn. Bi ben agliyom bi yavrum agliyo. Yavrumu kucagima bilr alamadim annem ilgilendi hep. Gazimi cikartamadim bi yandan. Gogus uclarim hic yok bi yandan bebegimi emzirmeye calisyorum ama sütüm daha gelmedi gogus uclarim felaket yara oldu. Bugun taburcu olduk eve geldik. Biraz iyilesebilsem de yavrumu kucagima alabilsem sütüm bian once gelse
AMin canım Allah kimseye yaşatmasın evet o benim Melek kızım rabbim onun yaşayamadığı ömrü inşallah kardeşine verirİçime öküz oturdu şu anben resimdekinin kızın olduğunu bilmiyordum. Ben 8 haftalıkken kaybetmiştim. Rabbim sabır selamet versin. Sağlıkla bebeğine kavusursun inşallah @ilsas üzülme diyemem imtihan dünyası Allah hakkıyla verenlerden eylesin bizleri hayırlısıyla tekrar nasip olsun inşallah
Bende ilk doğumumda kullandım çok rahat etmiştim özellikle sezeryan olanlar için tam bi hayat kurtarıcı ağrılardan iç çamaşırı değiştirmek bile çok zor bunu yırtıp atıyorsun ama havalar iyice ısındı o yüzden tereddüt ettim canımDepend gerçekten hayat kurtarıcı. Benim kanamam da çoktu. Çok rahat oldu benim için hala kullanıyorum ped rahat değil gibi geliyor
AMin canım allah razı olsun evet Melek kızım Ayşe Nehir im en büyük tesellim cenette de beni bekleyen bir kızım var rabbim orada kavuşmayı nasip etsinCANIM o kızın mi bilmiyordum. Kıyamam sana ya . Orda da seni bekleyecek bi evladın olacak Rabbim bu evladına uzun hayırlı bi ömür versin inşallah
Amin canım inşallah onun yaşayamadığı ömrü kardeşine verir, doğuştan böbrek yetmezliği vardı 43 gün dayanabildi güzel kızımKurban olurum pekte Güzelmiş neden öldü? Allah gelicek yavruna upuzuuuun sağlıklı bir ömür versin inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim, ilk Doğumda bende kullanmıştım çok rahat evet ama havalar çok sıcak ya 2 3 haftaya daha da ısınacak o yüzden tereddüt ettim 1 paket alayım terletmezse 1 paket sahan alırım o zamanYok canım hiç zor olmuyor , ben hala kullanıyorum , kilot bile giymiyorum üstüne. Rahat yani, mutlaka almalısın.
Bu arada kaybın için çok üzüldüm ,Allah bu bebeğine sağlık versin, hayırlı evlat olsun insallah
Biraz tuhaf bi soru olcak ama nasıl bir ıkınma bu? çok zorluyor mu? mesela kabız olmuş gibi mi yoksa ondan çok daha fazla mı ıkınman gerekiyo? hemoroid problemim var ve ıkınmaktan korkuyorumDoktor doğumda ben ıkınamayınca bu kadar şancı çektin bu saatten sonra ıkınamıyosun diye sezaryenemi alıyım falan dedi. Ondan sonra korkumdan 1 ıkındım 2 ıkındım. 3. 'ye cıktı. Herşeyi unuttum o an.
Aynen ben hiç öyle düşünmemiştim normal doğum yapan neredeyse hiç yok sen deyince söyle bir baktım da..
Myhsa canım bu sonda dediginiz doktor bana doğum da taktı iki kere idrari boşalttı ben yapmadım ama kendi kendine boşalttı. Ondan mi bahsediyorsunuz
Bende bugün kontrole gittim aynı gün sizinle 2 hafta once 2600 du şimdi 2800 dedi ben 3 u geçmiştir diye düşünüyordum yanlismi tarttı acaba cunku baya ağır geliyor bende diyet yapcam kilomun 72 yi geçmesini istemiyorum ilkinde kilo veremedim cunkuSelam kızlar 36+2 olduk bgn randevum vardı oğluşum 3.285 gram 51 cm çıktı doktor biraz tombiş yediklerine dikkat et dedi ne yicem şimdi ben ztn sağlıklı beslenmeye dikkat ediyordum sadece şuan Ramazan diye pide yiyoruz bu hafta da sizin benişler ne kadar dı normal doğurmak istiyorum böyle giderse çok mu kilo alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?